Jump to content

Priekšapmaksas mobilais internets


Parasts
 Share

Recommended Posts

Tie kas maz izmanto internetu tas ir izdevgi.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

LTK ir Ls 1.20 stundā, tā kā noteikti lētāk :)

maksa par stundu Ls 0,70
Link to comment
Share on other sites

intervija

 

biški ar ātrumu pārteicās :mrgreen:

 

Te arī paziņojums:

 

Bite piedāvā mobilo internetu „Vodafone Mobile Connect” bez jebkādām saistībām2008. g. 04. novembris

 

Telekomunikāciju uzņēmums Bite Latvija prezentē svaigu risinājumu Latvijas mobilā interneta tirgū – priekšapmaksas internetu „Vodafone Mobile Connect”. Tas ir ērts un viegli izmantojams mobilā interneta risinājums, kas ļauj maksāt tikai par to laiku, ko klients reāli ir izmantojis, lietojot mobilo internetu visur, kur un kad vēlas – bez ilgstošām līgumattiecībām un saistībām.

 

„Mums Bitē ir svarīgi piedāvāt saviem klientiem svaigus risinājumus ar pievienoto vērtību, kas atbilstu gan klientu vajadzībām, gan tirgus apstākļiem. Mēs redzam, ka ir ļoti daudz cilvēku, kam internets ir nepieciešams tikai laiku pa laikam, papildus regulārajam pieslēgumam. Tāpat ir daudz cilvēku, kas nevēlas uzņemties ilgstošas saistības. Šis jaunais pakalpojums spēj sniegt tieši to, ko viņi vēlas. Priekšapmaksas mobilais internets „Vodafone Mobile Connect” ir labs risinājums arī tiem, kas vēlas iepazīties ar mobilā interneta iespējām un priekšrocībām.” sacīja Marija Koroļova, Bite Latvija mārketinga vadītāja.

 

Pakalpojuma darbība ir ļoti vienkārša un līdzinās priekšapmaksas sarunu kartes darbības principam. Viss, kas ir nepieciešams, ir sākuma komplekts, kurā ir iekļauts USB modems un SIM karte, kura jāaktivizē un pēc tam jāpapildina, līdzīgi kā priekšapmaksas sarunu karte. Sākuma komplekta cena (SIM karte un modems, kuru var izmantot arī kā atmiņas karti) ir tikai 44 Ls. Pārraidīto datu daudzums nav ierobežots un klients maksā tikai par internetā pavadīto laiku – 0.70 Ls stundā, kas ir lētāk par līdzīgiem piedāvājumiem tirgū. Tas nozīmē, ka klients maksā tikai par internetā pavadīto laiku, nevis par pārraidītajiem datiem, neatkarīgi no tā, vai klients ir skatījies videoklipu, pavadījis laiku kādā no portāliem, tērzējot ar draugiem vai lasot ziņas.

 

Klienti var arī izvēlēties, par kādu summu papildināt kontu. To ir iespējams izdarīt ar SMS, bankas pārskaitījumu vai ar BiFri papildināšanas kartēm, kuru kredīta limits ir no 1 līdz 30 Ls. Ar lielākās vērtības papildinājuma summu tie saņems bezmaksas pieslēgumu vakaros un brīvdienās. Lai padarītu šo pakalpojumu vēl ērtāku, Bite sniedz iespēju pieslēgties pašapkalpošanās mājas lapai http://mansvmc.bite.lv, lai aplūkotu lietojuma statistiku, kontā atlikušās stundas, lai pārvaldītu un papildinātu pakalpojumu un aplūkotu visu informāciju par to, pat tad, ja konts ir tukšs.

 

„Internets kļūst par ikdienas nepieciešamību, lai nepieciešamā informācija vienmēr būtu pa rokai un lai būtu iespēja to nosūtīt – vienkārši, ērti, jebkurā laikā un jebkurā vietā. Tieši tāpēc mēs izveidojām šo pakalpojumu tā, lai tas būtu absolūti ērts lietošanā – sākot no modema uzstādīšanas, plašām lietojuma iespējām, līdz vienkāršai papildināšanai un labai cenai”, sacīja Agnija Greiziņa, Bite Latvija mārketinga menedžere.

 

Modems, kas ir pievienots klēpjdatoram vai galda datoram ar Windows vai MAC OS operētājsistēmu caur USB pieslēgvietu, automātiski instalē nepieciešamo programmatūru. Tad jūs varat izmantot savā kontā nodrošinātās stundas, kad vien jums tas ir nepieciešams – SIM karte ir derīga 2 mēnešus pēc pirmās sesijas un 5 mēnešus pēc pirmās papildināšanas.

 

Ar priekšapmaksas modemu „Vodafone Mobile Connect” datu pārraides ātrums ir līdz 512 kbit/s, kas ļauj pat skatīties video un klausīties mūziku tiešsaistē. Īpaši ērtu šī pakalpojuma lietošanu padara iespēja Interneta mājas lapā http://mansvmc.bite.lv pieslēgties bankas sistēmai un papildināt kontu pat tad, ja konts ir tukšs.

 

„Vodafone Mobile Connect” starta komplekts varbūt arī lieliskā ideja dāvanai Ziemassvētkos – moderna un noderīga, to var iegādāties Bites salonos, internetā www.red-box.lv vai Stockman veikalā.

 

ņemts no http://www.bite.lv/lv/about/media/pr/2008/show/761

Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

Diezgan interesants pakalpojums. Sanāk pakešu iezvanpieeja :)

Tiem kas vēlas izmantot apmaksāto laiku taupīgi (atkarībā no resursa) var ielādēt informāciju, tad pārtraukt sesiju un lasīt tekstu un tā uz priekšu.

Link to comment
Share on other sites

Kāpēc tas ir interesanti?

... Tev ir nepieciešams sākuma komplekts, kurā ir iekļauts modems un SIM karte, kura jāaktivē un pēc tam jāpapildina līdzīgi kā priekšapmaksas sarunu karte. Sākuma komplekta cena ir Ls 44 un tas ietver modemu un 20 stundas pavadīšanai internetā.

Bet vai var iegādāties tikai SIM karti ar pakalpojumu, ja modems klientam nav nepieciešams?
Link to comment
Share on other sites

Ar savu bifri un telefona modemu ari to netu varetu pieslegt? Vismaz iepriekseja piedavajuma vodofona netu vareja. Cik gan liela ir ta summa ar kuru japapildina,lai vakari un brivdienas butu par brivu.Gan jau ap kadiem 10ls bus.

Link to comment
Share on other sites

Tikai sim vismaz pagaidām nevar. Tām vmc prepaid sim kartēm nav zvanīšanas/sms iespējas kā man teica.

 

Papildini par 10ls : naktis 00-06 par brīvu

par 30ls : naktis un brīvdienas(6d un 7d) par brīvu

 

Tie bonusi ir nākamās 30dienas kopš papildināšanas brīža

Labots - K@sparz
Link to comment
Share on other sites

klients maksā tikai par internetā pavadīto laiku – 0.70 Ls stundā, kas ir lētāk par līdzīgiem piedāvājumiem tirgū.

============================================================

===========

10 stundas=7.0Ls

24 stundas=16.80Ls

 

Bet piemēri:

 

LMT: iBirojs Open

Šis ir jaunākais un modernākais iBiroja pieslēguma veids, kas izdevīgs ikvienam, kas ar internetu ir uz "tu" :-) Tam ir fiksēta mēneša maksa Ls 19 un neierobežots datu apjoms. Latvijā par datu pārraides lietošanu papildus nav jāmaksā, bet ārvalstīs jāmaksā papildus.

 

Bite arī it kā piedāvā neierobežotu daudzumu par 19ls bet mulsina "Godīgas lietošanas politika" 5GB , rodas aizdomas kā 5GB iztērēti tā griež nost.

Tele2: "Klasiskais" bez limita* 15,0

* Lai saglabātu augstu pakalpojuma kvalitāti, Tele2 patur tiesības samazināt datu pārraides ātrumu klientiem, kuri mēnesī izmanto vairāk par 10 GB.

 

Secinājums: Ja internets ir vajadzīgs aplūkot e-pastu, ieiet ibankās katru dienu, īpaši netērējot datu apjomu, pie tam ik dienu, tad izskatās ka izdevīgāks ir tele2 piedāvājums. Ja mobilais internets ir vajadzīgs bez ierobežojumiem, tad LMT iBirojs. Tas priekšapmaksas mobilais internets var būt interesants tiem kam internets ir vajadzīgs 1-2 reizes nedēļā, bet tāpēc jau nav jāpērk modēms, nez vai pieslēdzot datu pāraidi savam mobilajam, izmaksas pārsniegs priekšapmaksas internetu.

 

Šīs Bites piedāvājums laikam domāts bomžiem kas visur parādā un nespēj dabūt nevienu pēcapmaksas pakalpojumu, vai arī cilvēkiem kuri truli paķerami uz reklāmas āķa. Ibiroja un citu pēcapmaksas pakalpojumu mēneša maksa atbilst laikam ko ar Bites priekšapmaksas internetu var iztērēt 1-2 dienās. Var taču vienkārši pieslēgt kādu datu pārraides pakalpojumu, ignorējot operatoru vēlmi automātiski iesmērēt pieslēgumu ar kādu dotētu aparātu lai piesaistītu uz gadiem diviem. Vajag piemēram vasarā uz pāris mēnešiem (lauki, vasarnīca utt), neierobežotu internetu 40Ls max , pēc tam pakalpojums tiek atslēgts, ja nav vajadzības. Jāpiebilst ka daudziem mūsdienu mobilajiem tālruņiem datu pāraides ātrums neatpaliek no šauri specifiskajiem modēmiem. iBirojs izskatās pievilcīgs arī ja internetu vajag 2-3 vietās (piem. māja, darbs, dāča ), nav jāuztur vairāki fiksētie pieslēgumi, sanāk izdevīgāk.

 

P.S šis ir tīri uz matemātiskiem datiem un operatoru mājas lapās pieejamās informācijas balstīts apcerējums, nelobējot nevienu operatoru, vai viņa sniegto pakalpojumu.

Link to comment
Share on other sites

Tele2 ierobežo ātrumu līdz 256 Kb/s - pārbaudīts.

256 kbps prasība ir 3G. Tele2 taču nenodrošina EDGE datu pārraidi? Līdz ar to GPRS tīklā faktiski pieejamais ātrums būs būtiski zemāks.

 

LMT 10GB ierobežojums netiek uzstādīts visiem un vienmēr. Drīzāk ierobežotajiem ir skaļas balsis. :)

 

Epastu čekošanai es dodu priekšroku un citiem iesaku HSDPA5.

Link to comment
Share on other sites

lietoju lmt open interneta pieslēgumu pa 19 mēnesī - paņēmu, lai dziļā nostūrī varētu tikt un pārbaudīt vai ar antenām, swichiem un rūteriem viss ir kārtībā ..un t.t. , tagad bieži izmantoju arī sēžot sastrēgumos - ok, laukos un vietās kur ir sūdīgs pārklājums- ātrums ir minimāls, toties mājās - pat līdz 2 mbps griežas , brīžiem atstāju savu standarta pieslēgumu, lai velk torrentus un pats sēžu zem lmt pieslēguma ... tiesa tagad esmu šķīries no mazā mīlulīša, vajadzēja iedot klientam, kamēr notiek saskaņošanas darbi lai pievilktu vadu normālam internetam :/ ..

 

Runājot par tēmu - manā skatījumā padārgs prieks, pat ja tikai maili jāpārbauda un jāuzraksta atbildes + ja paralēli jāiečeko kāda datubāze.. 0,70 stundā - mēneša laikā tāpat sakrāsies savi 25ls ka nemetas... jo, ja e-pasti ir jāpārbauda kā minimums piecas reizes dienā ... heh ... varu derēt, ka drīz parādīsies topiks kur noliks šo pieslēguma veidu pēc pilnas programmas.

Labots - zuicis
Link to comment
Share on other sites

Ar HSDPA cilvēks samaksā 5 latus, par ko iegūst iespēju čekot epastus pēc vajadzības un pabrowsēt webu ar popupu bloķētāju.

Ja iznāk neparedzēti daudz lietot internetu, papildus piemaksājamā summa būs saprātīga.

 

Ar Tavām pieminētajām minūtēm jābūt prātīgam: ja epasta gadījumā var mēģināt pieturēties pie 3 minūšu sesijām, tad weba browsēšanas gadījumā tas būs sarežģīti. Pie tam lietotājam ir diezgan viegli aizmirst pārtraukt sesiju. Ja to apvieno ar bites nelielo 3G pārklājumu, pirkums ir riskants, t.i., ir iespēja vinnēt, bet tikpat labi arī iegrābties par visu iBirojs Open maksu.

 

Zuici, es Tev pilnīgi piekrītu - ja nets ir vajadzīgs ~ stundu dienā, tas nav risinājums. Mērķis drīzāk ir cilvēks, kuram internetu ievajagās, piemēram, aizbraucot uz vasarnīcu vai ceļā

 

Cilvēks jau nezin, kā viņam internets faktiski "lietosies". Es šādu priekšapmaksas pieslēguma SIM karti drīzķ uztvertu kā backupu, kad savs provaideris sāk taisīt jokus, bet tīklā jātiek. Pārējos gadījumos iBirojsOpen (19Ls un ne centa vairāk) vai mērenas lietošanas gadījumā HSDPA5 ar mērķi vidēji iekļauties 10 latos par GPRS. //LMT abonentiem ir GPRS atlaides līdz pat trešdaļai no tarifa, ko visi esošie lietotāji faktiski arī saņem.

Link to comment
Share on other sites

Bite rāda piemēru, kur var, bet nedrīkst izmantot mobilo internetu - uz dzelzceļa sliedēm, uz tilta u.c., bērni taču skatās.

Vai tā ir sociāli atbildīga rīcība?

Link to comment
Share on other sites

Pēc Tele2 info dienesta rakstīta var secināt, ka EDGE tomēr nav pieejams Tele2 tīklā. Par to arī liecina sniegta informācijā mājas lapā, kur iet runa tikai par GSM GPRS un UMTS/HSDPA.

 

-----Original Message-----

From: Tele2 [mailto:CustomerSupport@intranet.tele2.lv]

Sent: Sunday, November 16, 2008 12:43 PM

Subject: Tele2

 

Labdien! Tele2 velas izteikt pateicibu par Jusu izradito interesi par Tele2 sniegtajiem pakalpojumiem. Atbildot uz Jusu jautajumu, velamies informet, ka shobrid Tele2 nepiedava datu parraides iespeju ar EDGE funkcijas palidzibu. Tomer Jums ir iespeja izmantot mobilo internetu ar GPRS/WAP/UMTS un HSDPA funkcijas palidzibu. Mobila interneta parklajuma kartes Jus varat aplukot Tele2 majas lapa http://www.tele2.lv/mobila_interneta_parklajuma_karte.html. Atvainojamies par noveloti sniegtu atbildi. Ar cienu,

 

Tele2 klientu apkalposanas dalas parstavis

Link to comment
Share on other sites

Pēc Tele2 info dienesta rakstīta var secināt, ka EDGE tomēr nav pieejams Tele2 tīklā. Par to arī liecina sniegta informācijā mājas lapā, kur iet runa tikai par GSM GPRS un UMTS/HSDPA.

 

Tad jau tas E burts telefonā ir tikai acu apmāns!

 

p.s. Vai tiešam neviens nevar ielikt cita operatora sim karti tajā bites priekšapamksas modemā?

Labots - AGIM
Link to comment
Share on other sites

Zvaniiju jautaaju, 40Ls saakuma komplekts maksaa. Peec tam atsevishchi jaapeerk papildinaashanas karte.

Runa ir par Bite Internetu bez saistiibaam.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jautāju Bites salonā meitenei un viņa teica, ka tas modēms ir lietojams tikai ar BITE SIM karti. Nu tad nekā (man iBirojs Open un lielais Huawei E220)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Tāpat var teikt, ka Tele2 jau nav nekāda sakara ar to, ka Bite bija pakalpojums Ģimene, tarifu plāns Bite Parunāsim un viņi paši izdomāja Mana Ģimene un tarifu plānu Savējie :p

Link to comment
Share on other sites

Māri, 19Ls maksā modems + 15Ls interneta lietošanai, ja nelieto tad neko nemaksā. Tas ir priekšapmaksa internets.

Link to comment
Share on other sites

Te atkal cits Māris..nu tad ko tad lai labāk ņem no Bites tikai priekš browsēšanas..priekšapmaksas 30 sant./min vai pa tiem 2ls 800MB?3G reāli laikam nav mājās.

Inets mājās tiks lietots tikai tā palasīt tv netus,iauto u.t.t bez spēļu un filmu vilkšanas....Cik piem.paņem trafiku atvērt Delfus?

Paldies par atbildi!

Labots - Dakteris
Link to comment
Share on other sites

Ar 2Ls(BITE VMC Start) būs jāpērk modems par 29Ls. Viss atkarīgs no tā, cik daudz domā lietot. Pēc pieredzes, man māsīcai ir šāds līdzīgs internets laukos, parasti tiek lietots draugiem.lv un kaut kādām flash spēlītēm internetā - pa mēnesi izlieto līdz 1GB(interntā tiek pavadīts apmēram 1-5h dienā). Nezinu kā tā sanāk,bet nu izlietojums ir tāds kāds ir :) .Bet ja šaubies par to cik izlietosi, vari Bites veikalā paņemt testa modemu un tad drosi zināsi.

Labots - Parasts
Link to comment
Share on other sites

a kads nezina kādu modemu bite dod lidzi akcijas ietvaros?

 

vodafone K3565-Z

šodien paņēmu... paigaidām viss čikiniekā, vienīgi kaut kā nesanāk VPN iezvanīties :(

Link to comment
Share on other sites

šo modema SIM karti var papildinat no BiFri numura :rolleyes: tikai slikti ka nav iespejas uzreizi parsutit no BiFri 30 Ls lai sanemt bonusu birivdienas un nakti i-net bezmaksas. Ka ari var izmantot to SIM karti mobila telefona un sutit izzinas, un izmantot pašo mobilo ka modemu. Atkal sanak ka Bitei ir konkretais gajiens uz priekšu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...