Jump to content

Compaq presario CQ60-110EN


Guest Scandalouz
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Meklējot info par dažādiem ar datoriem saistītiem jautājumiem vienmēr uzduros boot.lv forumam, tāpēc arīsavu problēmu iepostošu šeit.

Tika iegādāts jauns HP CQ60-110EN ( kā dāvana), laigan dāvinātam zirgam zobos neskatās tomēr man tā Vista home premium nepatīk, jo visu laiku viss strādāju tikai ar XP. Draiverus jau atradīšu pats, izmantojot to draivera kodu, bet kā uzlikt XP?

Bios tam kompim ir minimāls un atslēgt SATA nekur nevar. Lādējot XP neizmet to ka nav HDD kompī (kā tas ir ja ir ieslēgta SATA), bet gan kaut kādu totālu erroru. Manuprāt, tas ir tāpēc, ka video karte atbalsta tikai Directx 10, bet neesmu drošs.

Kāds varētu būt risinājums? Meklēt XP ar SP3 ar integrētu directx10 (ja tāds ir XP)?

Link to comment
Share on other sites

harrislox

Man arī ir problēma ar video draiveri, man ir presario CQ50-110EN, uzinstelēju vista ultimate un liekot draiveri videokartei uzmet erroru ka draivers ir domāts vista 32 vai 64, bet man taču ir vista 32!!! Cik esmu izmeklējies, visiem ir problēmas salikt draiverus ja liek uz win xp, bet uz vistas nekā.

Link to comment
Share on other sites

Lai uzliktu winXP tev vajag intergrēt install diskā SATA draiverus un viss. Plašāku info meklē googlē.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Es gan domāju, ka Tu taisies darīt kļūdu, ieteiktu nedēļu pastrādāt uz Vistas, tad XP vairs īpaši negribēsi redzēt. Uz šitā kompīša Vista strādās vismaz tik pat žiperīgi vai pat ātrāk kā XP ar 3 servispaku.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...