Jump to content

Newnigma2 image


koijotss2
 Share

Recommended Posts

DreamMuca

/me ir meegjinaajis enigma2 uz sava 7020. vispaar tie cik saprotu ka testimages veel tikai tiek buuveetas, bet kautko sakariigu sagaidiit no gemini laikam jau bezceriigi. taa jau nekaada vaina viss interfeiss izskataas bezmaz vai takaa teu buutu mips kaarba nevis ppc ;o) un veel arii tas ka baigi leeni laadeejaas ~5x ilgaak nekaa parastaa enigma1. shito newenigma /me jau pamaniija pavasarii. pirmaas versijas bija domaatas 7025 boxiem tad paraadiijaas arii 800. tagad uzrazhoja arii peereejaam, iznjemot 7020 !?!???!? vispaar jau labraat iemeegjinaatu, ja vien buutu uz kaa... ;o) mans ir domaat ka tas vareetu buut kautkas liidziigs enigma2... (nezinu varbuut kljuudos)

Link to comment
Share on other sites

Cik esmu lasījies, tad lielakais mīnus ir tas, ka lādējas lēni, laikam pa švaku tas procesors un tā atmiņa, vismaz tiem, kas orģināli balstīti uz enigma 1, bet nu kādreiz jau būs japamēģina.

Link to comment
Share on other sites

Biki oftopiks, bet vai kāds ir mēģinājis enigma2 drīmam 600?

Mēģināju. Nepatika - lēns, kaitinoši lēns.

Link to comment
Share on other sites

koijotss2

Man ar stāv uz 600, bik itkā tracina lēndarbība un cam vecāku versiju neesamība , sleep funkcija izslēdzas nelīdzgalam un ar pulti nevar ieslēgt jārauj baroklis visu laiku pēc sleep :sad:

Link to comment
Share on other sites

man vēl nepatika tas, ka piemēram spiežot uz augšu un turot kanālu sarakstā paiet tikai par 1u kanālu uz augšu. Lai aizietu piemēram 10 kanālus uz augšu, jāspiež 10 x tā poga....Tātad riktīga testa image - ne līdz galam izstrādāta. Domāju lietošanai noteikti nav piemērota. Drīzāk tādiem koderiem, kas grib kaut ko pielabot, pieprogrammēt un palielīties, ka lieto Enigma 2! :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...