Jump to content

ASP.NET web lapas


Sasa
 Share

Recommended Posts

C# un VB.NET var izdarīt tieši vienu un to pašu - atšķiras tikai sintakse.

 

Par web aplikāciju vs Windows aplikāciju - katrai ir savas priekšrocības, un savi trūkumi. Jāskatās no katras konkrētās situācijas.

 

Web aplikācijām nevajadzēs neko papildus instalēt uz klienta datora, tās varēs vieglāk updeitot, un izmantot no jebkuras OS. Windows aplikāciju savukārt varētu būt vieglāk uzkodēt, kā arī tai ir iespējams daudz bagātīgāks UI nekā webā. Tāpat arī Windows aplikācija ir mazāk atkarīga no tīkla ātruma, nekā Web aplikācija.

 

Noteikti var uzskaitīt vēl dažādas atšķirības. Kādas ir Tavas prasības?

Link to comment
Share on other sites

www.windowsupdate.com - aizej, paskaties - atkritīs jautājumi. Ar IE, protams.

visa fiška ir nevis tajā, kādu valodu izmanto, bet gan - kādiem ActiveX objektiem atļauj darboties weblapā. arī PHP valodā rakstītā lapā var salikt ActiveX kontroļus. Ja vien nebūs ūbersekjūrs režīms ieslēgts iekš IE, tad visādas lietas varēs darīt - kaut vai klienta cietni brouzēt, failus rakstīt, sertifikātus un pieslēgtās smartkartes nolistot, utml. ja tie būs respektabli parakstīti, tad klientam pat nebļaus brouzeris - vienkārši jams attapsies, ka kaut kas notiek.

Labots - tt2t
Link to comment
Share on other sites

flash/java appleti/activex - tā ir atkāpšanās no tīra weba. Jā, ar tiem var panākt visu to pašu, ko ar Windows aplikāciju. Bet tad jau tā arī būs Windows aplikācija, kura vienkārši griezīsies iekš browsera. Tas vairs nebūs webs.

Link to comment
Share on other sites

Nekādas lielas prasības jau nav datubāze + visādu atskaišu veidošanas, datu filtrēšana, atjaunošana. Tas protams ka ir realizējams iekš ASP.NET gan kā arī PHP.

 

Ar šīs tēmas izveidošanu gribēju noskaidrot vai var sataisīt tadu web'u, piem., kuram augšup ielā kādu failu, tad serveris to apstrādā un lietotājam piedāvā nokačāt rezultātus vai arī nosūtās pā email vai fax kā nu vajadzēs. Sarežģitu darbību veikšānu var likt pildīt serverim piemēram likt ģenerēt dažāda formāta failus.

 

Skaidra lieta ka DB + ievadāmie dati un izvadāmie dati ir webam normāla parādība, bet piem tāda lieta ka Paint atver lapu gar sāniem ir kontroļi zīmēšanai, kad zīmējums uzzīmēts to var saglabāt/ lejupielādēt/ izprintēt zīmējumu?

Link to comment
Share on other sites

bet piem tāda lieta ka Paint atver lapu gar sāniem ir kontroļi zīmēšanai, kad zīmējums uzzīmēts to var saglabāt/ lejupielādēt/ izprintēt zīmējumu?

 

 

Viss ir iespējams

Tikai šis jau nu nebūs iesācēja spēkos........

var uztaisiit piem word web versiju ar visiem šortkatiem :) Ctrl+S U.t.t. tik tas jau buus uzdevums profiņam par attiecīgu ciparu

tāpat jebkuru aplikāciju ir iespējams integrēt webā

drīz tev msword nevajadzēs instalēt, bet to izmantosi piekļustot M$ serverim caur savu pārlūku, labs veids kā apkarot pirātus :)

Labots - jrtw
Link to comment
Share on other sites

priekš kam likt vebā painta kontrolu (kā nebūs piem L33n0x lietotājiem), ja ir flašs?

elementāri - http://www.actionscript.org/resources/arti...lash/Page1.html

 

jrtw: onlainā words ar activeX normāls nebūs - pārāk daudz ņemtnes, lai ielādētu visus libus no veba. Bet flašā/ajaksā apgraizītas versijas gan jau ir - http://docs.google.com/ Adobe kaut kad gatavojas Photoshop vebā izlikt - tā būs nākamā lielā web-bāzētā aplikācija.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...