Guest Murchiks Ierakstīts Marts 4, 2007 Share Ierakstīts Marts 4, 2007 Uzliekot video, kā zvana signālu lieāku par 5 MB telefons uzkaras zvana saņemšanas laikā. Apmēram pēc pārs minūtēm restartējas. Uzliekot oficiālos software updeitus (izmantojot Update Service, kas pieejams šeit) parādās daži vizuāli efekti – pulsējoša iezīmētā Menu ikona (laikam K750i nāk jau defaultā variantā), kā arī failu menedžerī iezīmētā video ikona atskaņo faila saturu (ikonas izmērā un bez skaņas). Bet videoikonas darbojas tikai ar failiem līdz nelaimīgajam 5 MB izmēram – lielāka faila gadījumā telefons nokaras. Ja nokāršanās gadījumā viņu nesaspaida, atjēdzas pats, citā gadījumā pēc pārs minūtēm restartējas automātiski. Zāles pret to ir failus ar lielāku izmēru salikt apakšmapēs un tās mapes netaisīt vaļā, vai arī uzlikt list skatu video mapei – tādā gadījumā ikonas no faila satura netiek veidotas. Videoatskaņotājs brīnišķīgi tiek galā par ar 200 MB lieliem failiem (piemēram, uz MP4 formātu saspiestu filmu). Secinājums – telefons netiek galā ar video kā zvana signālu un aktīvo ikonu veidošanu, ja faila izmērs lielāks par 5 MB. Kas tam ir par iemeslu – kas to lai zin... Softwarisks vai hardwarisks gļuks!? Viena tante teica ... K610i dažas iespējamās modifikācijas: pielikt W850 akustiskos draiverus, customizēt Menu ikonas, customizēt fontus (links uz dažiem kustomizēšanas failiem). Pašam gan nav dižas vajadzības savējo sadr**t... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mezavecis Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 Man tāds jautājums ne pa tēmu. Priekš kam tik lielus failus likt melodijām? Es savai 6230i izgriežu kādu 0,5 min labāko dziesmas daļu un pietiekās - mazāk vietas aizņem. Turklāt es paceļu ātrāk trubu nekā kamēr noskanēs viss meldiņš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murchiks Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 Zvana signālam jau nav jēgas likt, bet piemēram labiem (rēcīgiem) videogabaliem gan... Tur ātri uzaug līdz 5 MB... Negribas jau uz videokvalitāti ar taupīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EffeXt Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 man ar ir doma pirkt Se k610i. Tad sanāk, ja tu liec Video kā zvana toni, tad telefons pakaras tad kad tev zvana, un tad kad tu ej uz to mapīti, kur atrodas tas video??? Bet ja liec Mp3 kā zvana toni, kas lielāks nekā 5mb tad viss ok??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murchiks Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 Tiko nočekoju - ar 100 MB mp3 nav nekādu problēmu. Vienīgā problēma ar lielākiem videofailiem par 5 MB - bet videoplejerī ideāli iet arī 200 MB video, kā jau iepriekš rakstīju. Garlaicīgā lekcijā filmu čolēju Pašam šī truba ir jau kādus 3 mēnešus - un neko citu sliktu nevaru pateikt, kā vispārzināmās lietas par neīpaši labo kameras kvalitāti un radio trūkumu, komplektā nenāk austiņas... Esmu upgreidojis ar 1GB M2 Memory Stick'u, un HPM-70 austiņām. Lietot var Vienīgi 1 GB atmiņas karti nenācās vigli atrast. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EffeXt Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 mjaa. man ar gribas šito telefonu! Redzēju HPM-70 austinjas pa 13Ls un 1Gb karti pa 27ls , takā nekas traks.. Moš ņemšu malaceņiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murchiks Marts 4, 2007 Share Marts 4, 2007 Droši - tik neiesaku mest virsū jaunākos software updeitus, lai izvairītos no gļuka ar videoikonām... Es ar paņēmu mazcennieku - tad, ka viņš vēl maksāja 69 Ls, nevis 49 (LMT)... Padalīsies pēc ta informācijā, vai viņiem visiem tāds errors ar video kā zvana signālu, ja tas lielāks par 5 MB. Mok es tik esmu "izredzētais" Link to comment Share on other sites More sharing options...
EffeXt Marts 5, 2007 Share Marts 5, 2007 nu ja nopirkšu, tad nemaz nemēģināšu likt jaunāko software un Video kā zvanu! Jo tas nemaz nav vajadzīgs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest track Marts 9, 2007 Share Marts 9, 2007 Mazs jautājums. Cik tev ilgi tur baterija ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murchiks Marts 16, 2007 Share Marts 16, 2007 ~ 3-4 dienas... Kompānija Sony Ericsson ir atrisinājusi 5 MB robežas problēmu ar jaunākajiem pieejamajiem update :razz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu
Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas
Izveidot jaunu kontu
Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!
Reģistrēt jaunu kontuPierakstīties
Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!
Pierakstīties tagad!