Jump to content

Nopirku jaunu cieto disku, tachu windowsa neuzraadaas!!

Guest bomzis
 Share

Recommended Posts

nopirku jaunu sata disku maxtor 80 gb, pisleedzu pie datoora . bet ka iesleedzu juutu ka vins griezas, devais managerii arii uzraada bet uz my computer nekaa av ko lai daru???

Guest bomzis

baroju vinuu nevis ar 4 vadu konktooru no baroklju ( kaaa cdromam) bet ar sata plakano konektooru!

• 1 year later...
Guest ArtisMakans

Negribēju jaunu topiku vērt vaļā, bet situācija ir līdzīga, tikai man kompim ir SATA cietais disks, brālis iedeva savu parasto ATA, lai pārnestu informāciju no viņa uz manu, bet Windows viņa disku neatrod. Biosā uzrāda, ka ir. Disk Managment arī viņu neuzrāda.

Joks ir tāds, ka pēc tam uzliku lai startējas no brāļa cietā diska un kompis iestartējās un uzreiz atrada visus dzelžus ieskaitot manu SATA.

Abiem ir WIN XP virsū.

Varbūt kāds var palīdzēt?

te bija bezjēdzīgs citāts

Varbūt tāpēc tā notiek, ka jaunajiem kompjiem primārais ir ATA HDD, un SATA darbojas kā sekundārā ierīce. (Vārdusakot SATA paredzēts pārsvarā lai lietotu kā "slave").

Varbūt tāpēc tā notiek, ka jaunajiem kompjiem primārais ir ATA HDD, un SATA darbojas kā sekundārā ierīce.

nu tādas muļķības reti gadās dzirdēt ja nezini tad ned**** atrodas umņiki kas paši nezin un vēl citus māca

Guest ArtisMakans

Un ko var darīt lietas labā, lai viņš man tomēr viss strādātu, kā vajag (gribu)?

vai tad biosā nevar nomainit, kuru pirmo lai detektē?

Īsti nesapratu, ko tu ar to domāji?

Guest martc

ta johaidii, man tikai sata hdd vien ir un viss ir ok, uz ide karaajas tikai dvd . un ja arii buudu pie ide kaads hdd ja sata paadara par aktiivo tad no taa arii vijnsh bootosies ignoreejot ide.

Guest ArtisMakans

Nu man jau arī tikai SATA, vienkārši brālis iedeva savu parasto HDD, bet startējoties kā parasti WinXP netrod brāļa HDD! Gribēju uzzināt ko lai dara lietas labā, lai WinXP viņu atrastu.

Guest amixs

Man ir SATA un esu licis klāt ATA gan tukšu un nekādu problēmu OS pati automātiski atrada.

Neesu pārliecināts, bet manuprāt pie vainas varētu būt tas, ka SATA OS konfliktē ar ATA OS.

Formatizē ATA disku un nebūs problēmas.

Guest ArtisMakans

Es nedrīkstu formatēt ATA disku!!! Tas ir brāļa cietais, kur viņam visa nepieciešamā informācija!

Guest ArtisMakans

Nu tas jau arī ir vienīgais variants, tikai es gribēju noskaidrot kāpēc tā ir, un ko verētu darīt, lai vairāk tādu problēmu nebūtu.

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

• Izveidot jaunu...