-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Biedru statistika
27402
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Krieviski es vēl par norēķinu ar sprungulīšiem saprastu?😀 Кинуть палку (грубовато) - совершить половой акт. -
Muļķis! Ar koka sprungulīšiem jāmaksā! https://www.delfi.lv/video/43851520/zinas/47609685/pamatiedzivotaju-keniniene-sodus-velas-nomaksat-ar-koka-sprungulisiem -
Ieraudziju tēmas nosaukumu, mož pajautāšu. Ir mežs, maziņš, 1,3ha, īpašumā kadus 10 gadus, izstrādāts pirms kādiem 20-30 gadiem. Šobrīd esmu tur aizgājis entās reizes, pastaigas pēc, bet piekļūšana ir problemātiska. Malkas ir gana ko vākt un tīrīt arī varētu ilgi un dikti, BET piebraukšanas iespējas nav principā nekādas. Zvaniju mežsargam, bet tur tas mežsargs izklausijās ir ielikts, lai būtu kaut kas ielikts, pilnīga 0. Bet pēc fakta ceļa tuvumā nav pilnīgi nekāda. Kad mežs ir izvākts, tad droši vien ir bijis hārvesters un brutāli pāri grāvjiem viss ir izvests, bet lai es tagad iebrauktu ar kvadraciklu, nerunājot pat par auto, absolūti neredzu variantus. Nav jābūt pieejas savam īpašumam? Zinu, kad taisa jaunos ceļus tad katram kadastram pievada ceļu, bet tas vairak redzēts lielo ceļu malā uz laukiem, bet savam mežam nekā Meklēt apkārtējos kaimiņus, un runāt kopā varbūt tīrīt kādu stigu pa robežu? Lai vismaz ar kvadriciklu varētu iebraukt. Bet ar kājām ejot tur zemes virsma ir ar dekādēm sakrajušām lapām, un ir diezgan mīksta un nekāda. Ir kādam bijusi līdzīga situācija? -
Par pirkumiem no Ķīnas maksāju tikai juaņās, tāpēc tā 3 eiro nodeva nav attiecināma uz darījumiem juaņās. -
Uzņēmumam importējot vairumā EU IR jāmaksā muitas nodoklis un pārdodot galapircējām IR jāmaksā PVN. Sūtot pa tiešo pircējam, sūtījumiem līdz 150EUR NAV jāmaksā ievedmuita un PVN tikai nesen sāka maksāt no pirmā EUR, iepriekš varēja atzīmēt gift, norādīt vērtību daži EUR un nemaksāt neko. Cits jautājums, cik atbilstošu vērtību muitas deklarācijā norāda pārdevējs un vai muita pārbauda. Ar kontrabandu ķīnieši gluži nenodarbojas, pārnesot sūtījumos no mazuma uz vairumu, iespējams, EU ieguvums būs lielāks, jo vienu lielu sūtījumu par 1000EUR pārbaudīt/atmuitot savā ziņā ir ērtāk, vieglāk un lētāk, kā 1000 sīkpakas par 1EUR. Pat ar visu to, ka reālā summa, ko pircēji samaksāja ir 5x vai 10x lielāka. -
Priekš kam lapa jauna jātaisa? -
Uztaisīs jaunas lapas; aliexpress.EU, temu.EU, crapfromchina.EU ar "shiping from EU" . -
Cik saprotu tad tuvākajos gados visa veida atmiņas būs baisā cenā. Kājas augot no tā ka AI veidotāji esot izpirkuši/norezervējuši visus ražotāju krājumus. Nu ''pa kluso'' Open AI saslēdzis līgumus, bet pārējie stresā un sākas panika . Čipu ražotāju jaudas ir kādas ir un jaunās rūpnīcas ne tuvākajos mēnešos. Laikam pirmā, jauna , tik 26 gada otrā pusē. Lielajiem, tipa Samsung vēl kādam pusgadam varbūt (?) pietikšot no krājumiem. Bet pārējie esot sprukās. Nu aizgājuši tik tālu ka izpērkot no visām iespējamām vietām , ieskaitot veikalus. Vārdu sakot kaut kas līdzīgs ka bija ar videokartēm kad sākas maininga bums. Tagad ''mākslīgais intelekts''. -
Lūdzu, uz priekšu, gudriniek, un iesaki man Eiropā nopērkamu, tā augšminētā ķīnieša(kurš arī ir True RMS) aptuvenu analogu.😉 Starp citu, par precizitāti praksē; arī abi augšminētie un ķīnietis n-tos eksemplāros ir caur manām rokām gājuši. Lai gan arī 0.5% un 1.0% nav pavisam man tas būtiskākais. UN tu pats esi augšminētos savā praksē daudz izmantojis, pieredzi iekrājis? 😏 -
Vispār jau tās čainīzeru paciņas gadiem ilgi bija paliela problēma, jo šamie izmantoja savu it kā trešās pasaules valsts statusu, ar atlaidēm sūtījumiem. Tagad gan tas laikam pievērts. No ali regulāri nāk visādi štruntiņi, bet esmu arī gana piesardzīgs tajā, ko pērku. Neko no plastmasas, kas saskarē ar pārtiku, piem. Neko bērnam. Tupa kaut kādas elektronikas figņas, foto loriņi, utt. Tur nevienai specenei tak nevar ticēt. -
te jau par dunduku varētu kādu citu nodēvēt. cilvēks personīgi pārdod vs veikals pārdod ar uzcenojumu, lai nodrošinātu savu bizīti. ja jāpērk no ilggadēja boot brieža pret lombika.....
-
RIP MTV Germany: https://www.heise.de/en/news/MTV-without-music-videos-from-January-11114670.html Jau tagad ir pamazām samazinājuši mūzikas bloku skaitu, un tie pazudīs pavisam 1. Janvārī, lai dotu vietu 24/7 shitty MTV šoviem. -
Vai tad tagad jau tām bodēm nav it kā EU pieraksts, lai visus to apietu? Bode jā, it kā sūtīs no ķinas uz ES vairumā, un tad te jau vietējā piegāde. Un beigās neko papildus nebūs jāmaksā? Es gan sūt reti no turienes, man tas nav ļoti kritiski. -
nu gan salidzinaji 1% videjas vertibas voltmetru blocinu ar 0.5% trueRMS industrialo panel metru(+ transformatoru vari piemeklet lidz 5kA)
-
-
Kādreiz mūsu senči stāstīja anekdotes un sacerēja tautasdziesmas par tirgošanos ar un apjāšanu no ž__iem un č___niem, tagad mēs par ķīniešiem. -
Banknotei ir internetveikals jau labu laiku. Jaunas preces nav pamatsortiments, bet gadās. https://veikals.banknote.lv/p/950340-samsung-galaxy-a16-sm-a165-128gb-4gb -
nevaru nepiekrist. Mums ne tikai inflācija ir topa augšgalā, bet arī deflācija ir kosmiska. Man arī jaunums ir, ka banknote ir kļuvusi par interneta veikalu ar jaunām precēm. Ja kāds prot lasīt šitik tālu, tad tam cenu varu iedot 79 eur. -
Es vēl nupat kā pēdējo lielo aparātu komplektēju. Piemēram, vienu Cu sastāvdaļu Ali par € 210.34 nopirku bez kādas muitas un šmaukšanās.😀 Ak jā, tajā pašā reizē cits ķīnietis atlaidēs kļūdījās, bet mana pieredzējusī acs to uzoda un es ~300,- vinnēju. 😀Tā gan reta veiksmi, jo ierasti mani grib apjāt biežāk. -
Nu gan arguments Iepakojums nav elektroniskais atkritums.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-