-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 99 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- kernell
- aoma
- AndrisBB
- kaads
- tu16
- spameris
- 138
- e = d
- binary
- Aigars
-
Biedru statistika
27729
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
MMD1
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Ar šo sarkasmu es saprotu, ka šis uzskata, ka dot pilsonību visiem, arī nelegālajiem, imigrantiem ir lieliska ideja. par šo gan nepiekritīšu. 😉 Vai sliktāk. -
Man arī kaut kā likās depo ar kvēlspuldzēm vispār kaut kā tā, tāpēc arī G4 online.depo.lv pat nenāca prātā meklēt. No pāris cilvēkiem esmu dzirdējis ka ledakcijās kvalitāte ir ok, eiroledā ne tik ļoti, tāpēc otrajā neesmu mēģinājis iepirkties, bet ledakcijās savas vajadzības esmu apmierinājis apmierinoši. Taču 600/1200 utt "dienasgaismas izmēru" led trubas (nemeklēšu patronas nosaukumu) Būvniecības ABC (kurš Wago tirgo par ap eiro gabalā 🤬), vismaz brīdī kad to pamanīju, bija uz pusi lētākas nekā ledakcijās. Visādās dīvainās un negaidītās vietās reizēm mēdz būt tie labākie dīli, īsāk sakot. Iepazīstoties ar dažu aļika "led bāru" uzbūvi es sapratu, ka tie, maigi sakot, nav optimāli ugunsdroši. -
To pašu, ko tu. Man tikai vajadzēja plikos halogēnus ar G6.35 piniem. Nezinu, vai pat divnīti pa 4 gab samaksāju. Tad nupat nesen man savajadzējās veco labo, klasisko 189mm 1kW trubiņhalogēnu (nosaukumu tikko izdomāju). Depī par mani smējās, jo šie tak esot jau nezin cik gadus ES aizliegti un jāpērkot tik ledi. Sanāca braukt garām tam Spektrumam. Ieeju, paprasu, vai viņiem ir, onka paklikšķina kompī, jā, esot vēl daži, kaut kas ap 3.6€ cenā, bet tā kā es biju returning kastumers, tad uztaisīja man atlaidi - atdeva pa 3€ gabalā, un nekādi tur zemletes cash - Tika cītīgi izdrukāta pavadzīme un samaksāts nodoklis! Atradu caur Salidzini, kad meklēju tos mazos halogēniņus. LEDu ziņā, nezinu, ar ko un vai labāks par citiem, bet attieksme 10/10. Savas LED vajadzības pamatā apmierinu Alīexpresī vai Depo un taml, kas nu gadās pa ceļam. Agrāk mans goto halogēnu dīleris bija Cenuklubs, bet tas nu tagad ir buļ-buļ diemžēl..
-
Vispār pēc Gaujas tilta virzienā uz Baltezeru stāv zīme... Nu kaut kur vēlāk var tas traktors . Bet bez traktora dažreiz brīvdienu vakaros stāv sastrēgumi, kad kustība gandrīz gājēja ātrumā. Man ikdienas maršrutā arī trāpās traktors ( nu ekskavatora) bet pretī nepārtraukta straume. Nu man tās 5-10 papildus minūtes jau nenobeigs. Tas ka traktors, ko nevar apdzīt kādā vietā kur ir atļauts/var, bet jāvelkās ar 30-40... Nu man kaut ka garos gabalos , padsmit km gabalos, nav trāpījies. Tur gan, jāpiekrīt ka trāpās kādi divi kas nemāk apdzīt to traktoru kur var bet uztaisa kolonu ( 5 metri viens no otra) nav galīgi OK. -
Es par to, ka pietiekami garā gabalā, piemēram, Gaujas tilts - Baltezera beigas, nav iespējas legāli apdzīt/apbraukt traktoru. Var ar adaptīvo kruīzu aiz viņa vilkties , bet ceru ka saprati par ko saku. -
Krūza laba, mēdzu apmeklēt, jau kuro gadu desmitu pagrabā strādājošā kundze ir šarmanta, bet šī likās pārāk specifiska lieta, lai liktos vērts tur meklēt. Nu karoče, es šoreiz gribēju atrast aizvietotāju zudušajai Paulmann Gaismai. Ar DDT un spuldzēmelvē, šķiet, būšu puslīdz atradis. -
Dabūju SIA DDT 🫠 veicī blakus krišnaītiem. Lielisks visādu apgaismes lietu veikaliņš izrādījās, iesaku! Jā, LASD Sado.. tagad whatever latviešu literāta ielā man bija prātā kā nākamā opcija. Paldies, šo nezināju. Un tur ir pat E27 reflektora kvēlspuldzes par centiem! 😍 Ko tu tur pērc un ko iesaki vai neiesaki pirkt salīdzinājumā ar ledakcijām vai citām vietām? -
Ir jābūt izcili debīlam slimam cilvēkam, lai salīdzinātu kkādus uk līkumainos un nepāredzamos vienu joslu ceļus (country road, single track road, etc) ar lv ceļiem. Āmen! -
-
Spectrum.lv = https://www.spuldzes.lv/lv/kontakti/ vajadzētu būt uz vietas. Balvu iela, bet tuvāk nekā Lemona. Varbūt tajos veičos pie Latgalītes varētu būt?
-
Ja piemin Brīvības ielu un kaut cik centru, tad uz Elizabetes ielas ir Krūza. Varētu būt, bet sen tur nav būts. -
Stāsts nav par videokameru un cilvēku iebiedēšanu, bet putnu gripu. Droši vien ka šie cilvēki apzinās kas tas ir un kādas var būt sekas. Lai stājas darbā PVD kas to kontrolē, aģitē ka olas ir slikti uc legālos veidos. Tā ir kaitniecība, gan jau ar domu ka nekas slikts nebūs, sods tad varbūt no tā atturētu.
-
Jebkurā DEPO vai K-Senukai -
Kur es Rīgā, vēlams centrā, varu uz vietas nopirkt G4 halogēnspuldzi, neskaitot Lemonu, varbūt kādam ir idejas? Paulmann Gaisma RIP Tie fancy lustru veikali uz Brīvības ielas ir bezcerīgi, viņiem nekad nekādu specifisku sīkumu nav, cik pāris reizes esmu prasījis. -
Nu ne tik ASAP. Lai nav pēc nedēļas , bet, piemēram, rītdien. -
Ja jau ASAP, tad nebūtu pa šo laiku līdz veikalam aizbraucis un nopircis? -
Tiešām nevienam nekas lieks nemētājas? Vai cena par zemu? -
Ahā! Bet to jau ziņās neraksta. Fū, es ziņu izlasot tiešām pieļāvu, ka ir runa par reālām diversijām; savukārt kāds, kurš neko nav dzirdējis par vegānu aktīvistiem, izlasot pat nespētu pieļaut, ka runa ir par tiem. Sabiedriskais medijs jau atkal ir satriecoši neatkarīgs, objektīvs, pētniecisks un analītisks, mhm. Pilnīgi piekrītu. -
Ja cilvēks nespēj droši apdzīt kādu, kas brauc ar 30, jāizvēlas kāds transporta pakalpojumu sniedzējs. Adaptīvais kruīzs ir štelle. -
Neliec visu vienā katlā - idiotu pietiek. Cilvēkiem ir droši jābrauc un nav jālūr telefonā pie stūres, utt. Arguments, ka kāds velkās uz 30, kur atļauts 90, bet mājas ir vienā gabalā ir dikti progresīvs, bet tizls, jo čakarē lielu daļu sabiedrības, kura arī pie 90 nonāk mājās vienā gabalā, bet nečakarē citus.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-