Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   0 biedri, 0 Anonīmi, 197 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• There are no registered users currently online
  • Biedru statistika

27817
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    divero
    Newest Member
    divero
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• kava
    • tinch
      Jā, sorry. Tas ir 3.5" 7200RPM HDD. Un visiem tālāk prasītājiem - SMART nebūs. Man nav kur pieslēgt.
    • AndrisBB
      Kopumā jau tomēr ar pretējo galu - Bostonu, Pīterboro utt, kur tā lielākā koncentrācija jau salīdzināt nevar.
    • Zin...
      Avonmouthaa tā tik vien kastes cilā milzu kompleksos. Tiesa, pārsvarā jau "studenti"   Ja nemaldos, otrpus Bristolei  uz Kornvolas pusi arī bija milzīgs Morissona distribūcijas centrs
    • gustavs_v
      Intereses pēc, HDD ir 2.5" vai 3.5"? Ja 2.5", tad interesētu, vienīgi SMART info arī gribētu redzēt 3.5" derētu, ja tas ir 5400RPM, vai vismaz salīdzinoši kluss
    • gustavs_v
      Pagaidām ļaušu piedāvājumiem pakrāties, bet jā - arī tādu variantu izskatu
    • hehe
      Zašibis, ielikt stundu garu video, un varbūt vēl ka nav īstais, liekoties viņam    Te tāds piemērs, šie arī ir Latvijas iedzīvotāji, viņi ir, kas saprotami, jo šo statusu apmaksā, bet patiesībā nav, gribi negribi neatjaunojot dokumenti jāanulē un statistikā par 2025. parādīsies kā izbraukuši:   27. februārī, 2025   Tuvojas 4. marts, kad aptuveni 15 000 Ukrainas civiliedzīvotāju beigsies Latvijā izsniegto ilgtermiņa vīzu un uzturēšanās atļauju termiņš. Dokumentus nepieciešams atjaunot, un to var izdarīt vienkārši, taču šobrīd pieteikumu iesniegšana nenorit pietiekami aktīvi.
    • tinch
      Laikam beigta mātene. Bez HDD, CPU, RAM. PSU laikam ka ejošs. Pieteikties PM. Svētdien 26.04.26 - sāks pamazām kustēties utilizācijas virzienā.
    • tinch
      16Gb DDR4 2133 - 30EUR i5-6400 - 15EUR 1Tb Seagate HDD - 10EUR Mazlietota AMD Wraith Stealth dzese - 5EUR Mazlietota DeepCool AG400 dzese - 10EUR (tikai AMD brackets) Palietota Cooler Master Hyper D92 dzese - 15EUR (nav FAN splittera, bet ir visi bracketi, kas nāca komplektā. Hz, ko īsti atbalsta, bet stāvēja uz AM4)   Moneyback 5 dienas.
    • AndrisBB
      Muļķības vai nemuļķības bet tā apmēram arī ir. Ap Bristoli dzīvoju jau laikam ap 20 gadiem. Pa vidam parādās kāds putns un tikpat ātri pazūd, bet tie kas te jau ir ilgi, tie ir. Nav gan tā populārākā vieta sēņu lasītājiem un noliktavu darboņiem. Pārsvarā jau visi kas te ir, ir iedzīvojušies un nekur īpaši netaisās.
    • aoma
      Man patīk sacelt vētru ūdens glāzē  
    • Racer
    • kuuminsh_LV
      Asus DUAL 4070 12GB Karte stāvēja mājas kompī uz kura reizēm pageimoju. Neesmu viņu baigi pucējis, bet varu izpūst ar kompresoru. GPU atrodas Rīgā, centrā. Pirkta 2023 gada 14.aprīlī. (jāaa.. zinu,pašam škrobe. Nepasen nopirku jaunu karti un šī pāris mēnešus vienk nostāvēja plauktā 😕  ) Komplektā ar GPU ir iepakojums un nu jau nevienam nevajadzīgi pirkuma dokumenti no dateksa. Karte nav jaukta ārā, nav dzīta un uz viņa nav darbinātas nekādas maining vai AI fermas. Par pakautomātiem esmu dzirdējis, bet neizmantoju Cena - 450 euro
    • AndrisBB
      Šad tad paskotos ko šis kadrs stāsta, man liekas šinī (varbūt citā) video vienā no tām Reemigrācijas koordinātorēm stāstija par to 'statistiku'  
    • kava
      Vai šis ir pietiekami garšīgs? 😏
    • Zin...
      Man 7 gadi, manejai 11 gadi. Zinu cilvēkus, kas pēc 18 gadiem atgriezušies 
    • AndrisBB
      Pats neesi sapinies? To arī izpētijuši, ka tie kas brauc atpakaļ tie lielākoties ir bijuši prom ne ilgāk kā 5 gadus. Tas jau nenozīmē ka lielākā daļa no tiem kas prom mazāk kā 5 gadus atgriežas 😂 Tie kas ilgāk nodzīvo, tie arī retāk atgriežas (ja jau tik ilgi nodzīvojuši)   Kas loģiski, tie kas aizbrauca uz pāris gadiem 'piepelnīties' sēņu fabrikā, tie arī atgriežas. Jo vairāk 'iedzīvojas', jo retāk brauc atpakaļ.
    • hehe
      Nesapinies meistarībā? Tikko rakstīji ko pilnīgi pretēju  
    • AndrisBB
      Nīderlande ir populāra arī studentu vidū, man daži radagabali kā reiz tur studē. Viena IT, otrs elektroniku. Maz jau ticams ka, kad pēc prakses sāks tur strādāt, tad gribēs īpaši braukt atpakaļ. No sākuma ganjau būs - 'ai, pastrādāšu pāris gadus un tad braukšu', un tad jau kā parasti - nav patstāvīgāka risinājumā, kā pagaidu risinājums.
    • gustavs_v
      Pret kaut ko garšīgu vai interesantu mainu IBM ThinkCentre S50, modelis 8183-21G. Nevarēju izdomāt vērtību (it kā vēsturisks IBM, it kā hlams - vecāks par mani), man kā jaunbiedram liegta pārdošanas tēmu veidošana, negribējās likt FB/SS, līdz ar to lieku šeit.   Aptuvenā specifikācija: Pentium 4 1 GB DDR 400MHz 160GB WD1600JS Caviar SE HDD (tukšs) 200W AcBel PSU CD-ROM lasītājs Kaut kāds flopiku lasītājs 2x PCI sloti   No tehniskā - pašu kompi kādu laiciņu īsti nēesmu pārbaudījis (jau pāris gadus nav VGA monitora, taču tad, kad bija - strādāja, kā nākas). Iespraužot bez displeja, papīkst un tad rūc normāli, tātad sliktākajā gadījumā, galīgi beigts nav. Pārbaudīts reāli tikai HDD - čerkst, SMART saka, ka dzīvs bez kļūdām, taču šamais stāvējis pāris gadus. Plastmasas ligzdiņai saplīsis rokturis, taču korpusā turās. Flopika lasītājam nav kabeļa. Par to nezinu. Līdzi dodu barošanas un VGA kabeli.   Foto: https://cloud.gustavs.ovh/s/fybKa5wJyz65NiZ Piedāvājiet variantus, jo tiešām nezinu cik prasīt. Pašizvešana no Garkalnes, Ropažiem. Ja ļoti vajag, var mēģināt ar DPD pakomātu - man ir kaut kāda 20% atlaide sūtījumam, taču maksā tāpat pircējs.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...