Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• jacobs
      Biedrs nolēma vēlreiz pārliecināties, ka arī Dievs kapeikas pisējus nemīl?😀
    • aoma
      Es pat nezināju, ka Latvijā ir tik daudz LR staciju Tak katrs klausās, kas patīk, bet citiem bāzties virsū nevajag.
    • Jurkins
      Ok! Un Tu arī domā, ka jenotība nesaņēma atzīmi no reņģēdājiem par ilgu un pārliecinošu visa sačakarēšanu? Un pro par zibenīgu, atraktīvu un rezultatīvu sev uzticēto jomu sačakarēšanu?
    • hehe
      A nē, nav pat 50%, ja neskaita rezervēto, bet neizmantoto. https://www.conexus.lv/sezonas-dati  
    • base7
      Tie, kuri klausijās LR4, tagad abonē laikrakstu MK-Latvija krievu valodā, kurš iznāk trešdienās. Ja piemaksā, klāt nāk arī televīzijas programma.  Tur var uzzināt ne tikai pašmāju jaunumus, bet arī šovbiznesa ziņas no pašas Krievzemes.
    • 138
      Neapšaubu. AS taču pēc tam būtu politiskais līķis. Vai ne? VAI NE?? Vai ir iespējams pa četriem gadiem saiet tik dziļā ungārijā, ka pēc tam varētu rullēt tālāk tajā pašā virzienā? 🤷🏻‍♂️
    • 138
      Labi, tad saki, ko tie, klausījās LR4, klausās tagad? Kremļa propaganda jau nav tikai priekš, krievu terminoloģijā sakot, zetņikiem jeb ziganutajiem. Es burtiski tikko “Par dzīvi” topikā par dažādajām garšiņām izteicos, attiecībā uz latviešu auditoriju, bet ar krievvalodīgo saturu ir tieši tas pats, tikai daudz vairāk.
    • Racer
      Es saprotu sarkasmu, bet tāda iespējamība ir pat reāla šoreiz.
    • hehe
      A nezinu, neinteresē, neuzmeklēju un nerāda man Juljku. Visi saka ka nu tik panāks un apdzīs Ameriku. Visi!   Es skatos ko dara. Inčukalna PGK piepildījums 56%. Latvija neizmanto šo savu unikālo resursu kurš jau ir, tik pļāpā par tehnoloģijām, ieguldījumiem un kosmosu. Spēj tik visu apmaksāt...
    • 138
      Es tak saku “ar dažādām garšiņām” (juļas un aunāra burtiski reklāmu auditorija tu nebūsi) un protams, ne pilnīgi katram, bet re, jurčiks uzķērās.
    • Racer
      Nu tad neatbalsti, nav ko bļaustīties.   Sazombēja tevi Brauna un Co, ja? Nekas nav atdots - tie kas klausījās LR4, maz klausījās kremļa propogandu un tie kas klausījās kremļa propogandu vai BLR, neklausījās LR4.
    • Zin...
      Nu cik redzēju telegramos un citur, tad tika pieņemts lēmums pamest zem ceļa ruļļa visas pārējās krievu partijas, lai šī dragātu tālāk. It kā solis loģisks. Un vienā naktī visi rosola atbalstītāji pārmetās uz juljkas pupiem.
    • 138
      Kur tev tur feils rādās? Nav mazāk kā iepriekšējās vēlēšanās. Jā, pa vidu kādā brīdī reitingi bija arī augstāki. Nu un.
    • e = d
      Koalīcija ar Šleseru būtu ļoti loģiska. Cilvēki parādīja, ka grib pārmiņas. Tādā variantā kā reiz arī dabūtu. 
    • 138
      Runāt var. Popularizēt ar linkiem - neatbalstu.   LR4 slēgšana ir sabiedrības daļas atdošana kremļa propagandas aprīšanai. Krievu estrādes fans nekad neesmu bijis, bet ja šis tagad ir “Kādu mūziku klausies” topiks, tad kaut kā tā      
    • Gestapo
      Milzu plikpauris varētu izveikt triku un koalīcija paņemt juļku un šlesi, nu ta tīri, lai neviens neatslābinās 
    • Tuubijs
      Juļka paņēma visas Saskaņas un Rošļikova balsis, nekas jauns un pārsteidzoš, atmiņa eXpertCiem pa īsu cik daudz balsu savu laiku bija Saskaņai. Šlesers ar bez pārsteigumiem, tur pamuļķu netrūkst, kas tic katram Sleša sūdam, ko viņš izpirž. ZZS - no comment, šāds feils viņiem, ka bails. Protams es esmu bezgala priecīgs par to. Žēl, ka jenoti palika pie siles, bet nu, kāds pārsteigums, nebūtu nekāds pārsteigums, ka tur kāds arī būtu palīdzējis palikt pie siles. Riktīgs lol par progresīvajiem labs cilvēkiem, tiem arī kārtīgs feils, kas ir pat ļoti labi. Valsts ir tur, kur viņa ir un tauta, acīmredzot, bija nogurusi no mūžīgām rebēm, ko rāda pa tv kasti, ka viss ir slikti, visu laiku kāds kko samuhļī. Nu atnāca Kulbis, pārmaiņas pēc sāk runāt ar to pašu tautu, izstāsta, ka nav spīdoši un nebūs spīdoši kamēr visādi Progresīvie ar Jauno Vienotību turpina stāstīt savas pasakas, ka viss būs gerai, kā teikt - nemīž, saies! Un viss - rekur ir rezultāts. Un pat ļoti jaudīgs rezultāts. Neredzu te neviena priekpilna vārda, ka Audis, tas kurš Toro, aptirsās uz vella paraušanu - fiasko vēlēšanās un patirsa valsts džunguru. Slabo mīkstie? Un par jūsu algoritmiem, nerādijās īsti man neviena alda, juļas, aunāra reklāmas nedz fb, nedz twiterī. Laikam sūdīga vate esmu p.s.  Juļķa sākumā pat ļoti prātīgi runāja, līdz brīdim, kas sekoja jautājums par Krimu  beigās, tas ir, jo tuvāk nāca vēlēšanas, jo vairāk juļķa aizgāja vatenī. p.s.s. #lovīte par Madlienu! bučiņās!
    • AndrisBB
      Un kapēc nevarētu runāt par AI ģenerētu mūziku? Ja patīk tak tak lai klausās.
    • motleyman
      No deģenārāta dzirdu... Turpini tik raudāt par slēgto LR4 un klausies savu Žoriku Ļepsu ...
    • Zin...
      Juljka ko jēdzīgu pateica kaut kur TV vai citos medijos? Bet FB tiešām netrūka kas dalījās ar visu tā zieda izdarībām. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...