-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 226 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
-
Biedru statistika
28011
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
EinarsAinars
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Lai nu kas, bet nu tādas velojoslas ir pilns ne tikai Londonā. Kur velojosla ir tikai vienā pusē, Bristolē tādu daudz. Bieži ja pret kalnu, bet nu ne tikai. https://maps.app.goo.gl/Y5bNPHdnb6GLgQyx7 -
Nepiekritīšu ka korelācija šajā gadījumā būs kauzācija. Citi Rīgas tirgi ir vai nu izbeigušies vai velk pēdējo dzīvību, bet Āgenskalna tirgus 2/3 ir apmeklētāju autostāvvieta. -
Ok, tipa tāda Bruņinieku vai Skolas iela, jā, bet parādi man Londonā vai Amsterdamā divvirzienu ielu ar vienīgu vienvirziena velo joslu kā Čaka vai vienvirziena ielu ar vienīgu vienvirziena velo joslu tajā pašā (nevis pretējā) virzienā kā Elizabetes 💁🏻♂️ -
Tie nejēdzīgie risinājumi gan nav dārgi, tāds trial and error, nu uzkrāsoja uz čakenes kovidā prikolam, uz Duntes ielas tāpat, Duntes ielas sākumgalā nesagāja, nokasīja, uz čakenes savukārt saveidoja esošo brīnumu, lai nu kāpēc, bet arī to pārkrāsot vēlreiz nebūtu n ļami. -
Pēc jautājumiem, secinu, ka tev vajadzētu kaut ko vienkāršu. Es nesen vienam uzliku tplink deco Signāla līmenis ok. Nokonfigurēt caur appu, vēl real time monitorings ir, var redzēt kas ir un pie kā piekonektējies. Un arī salīdzinoši lēti.
-
Kādreiz varēja arī tā, bet tagad uz apvedceļa sakrāmējuši luksoforus, tad vairs nerentējas tie liekie kilometri. -
KalnzLV · Ierakstīts
Šobrīd mājās ir LMT rūteris: nepieciešams paplašināt Wi-Fi signāla teritoriju (šobrīd ir ļoti vājš signāls 2.stāvā, kā arī pagalmā tā praktiski nav) Vai Huawei Mesh 3 to atrisinātu? Pieslēdzot to pie LMT rūtera, Wi-Fi signāls pastiprināsies? -
Pat braucot caur Salaspili būs tikai +40km. Iespējams pat ātrāk (un lētāk). -
Jugla, Dreiliņi, Krasta iela, Jūrmalas šoseja. -
Jā, kā no Valmieras nokļūt lidostā? Rīgas pilsēta, Brīvības iela. Tranzīts. Savus jā, bet daudz svešu savā dzīvesvietā arī negribās. To jau var regulēt ar iebraukšanas maksām, vinjetēm utt.
-
Man uz grantenieka ir stājušies mācīt pa kuru pusi un cik tālu no malas ar velosipēdu jābrauc pēc noteikumiem. Kad uzprasu, a Tu piebremzēsies ja es braukšu pareizi, šie - nah? A putekļus vējš pūš uz pareizo pusi, tāpēc braucu pa otru, tad mute ciet un neko nesakot pazūd tie mācītāji. -
Un? Bērni braukā pa ceļu. Tu tak viņus redzēji. Piestaj un sabar 😂 -
-
Un kas tieši tur ir par problēmu? 🤷♂️ Laicīgi uzpīpini (ja neesi spējīgs apbraukt velosipēdu), lai braucēji zin ka tuvojies un pabraks malā. Vainu vienkārši piebremzē un aiz līkuma pabrauc garām 😂 Kā tad vēl laukos brauc ar riteni? -
Tik tikko uz šosejas. Un tad brīnās, ka bērni zem riteņiem -
Agrākā klasesbiedrene gan centrā ik pa laikam pērk tās pussabrukušās daudzstāvenes. Tad tirgo/izīrē dzīvokļus. Gluži par 'dzīvokļiem priekš bagātajiem' gan tos nenosauksi 😂 -
Kur vtas notiek? Amerikā? Kapēc obligāti centrā jādzīvo bagātajiem? Kapēc nevar dzīvot vienkārši normāli cilvēki? Un ja jau visi pamet centru, tad kas tas par centru? -
Nav tā, ka nīstu velobraucējus, bet nistu tos, kas ar pirkstiem gaisā šādi izpildās. Pirksti gaisā pret 2 tonnas+ dzelzi. Autovadītāju kultūra protams ir atsevišķs stāsts, bet nu manās saprāta robežās neiekļaujas tās darbības, kas riteņbraucēji brauc viens otram blakus pa "dzīviem" ceļiem. Par Rīgas centru un auto... Ja nebūs tur sakārtota autostāvvietu infrastruktūra (piemēram daudzstāvu park&ride), tikmēr transports centrā ir vairāk traucēklis nekā privilēģija. Tas gan ir jebkurā lielpilsētā, kur labāk no centra ar auto izvairīties. -
@msp, varētu Tev piekrist par 100%, bet, kā jau rakstīju, jāsaprot, kur tās daudzās karietes brauc. Varbūt liela daļa labprāt apbrauktu centram apkārt. Vai ir laba alternatīva? Jautājums retorisks, jo nezinu. Var jau būt, ka ir, bet visi nīgrie ar statusu speciāli spraucas cauri centram. Un, ja grib, lai centrs būtu dzīvs tur netikai jādzer pirmo stāvu krogos, bet pārējos stāvos ir jādzīvo cilvēkiem. Un tie cilvēki gribēs savus auto, nu vismaz tuvākajā nākotnā. Es vairāk piekristu @oxygen. -
Hehe, sanāca te svētdien, pēc normāla smēliena, stūrēt uz mājām pa A10. Ko, aizdomājaties cik grādu man bij? Man ir B klases instruments tāka bez stresa. Bišķiņ bij tāds čila režīms, un lēnā garā dudināju. Pagadijās pa ceļam viens Sharāns, kurš vilka dzīvojamo būdu-piekabi. Kā pa nelaimi, viņš bij ticis diezgan tuvu Tukumam, un tur satiksme ir zvērīga, abos virzienos. Stresainie-slimie-dzīves neapmierinātie izpildīja tādus vingrinājumus, ka es, uz to visu skatoties, vienkārši jau laicīgi sagatavoju plānu B, ja būs jāizvairās no frontālā/jāmūk. Laikam šos slimniekus var savaldīt tikai smagāki sodi. A cietīsim ta visi.... Es vēl atceros, ka 2000.gadu sākumā centrs bij pilns neatkarīgi vai bij diena vai nakts. Tur laikam arī slēpjas atbilde, kāpēc nīkuļo Vecrīga...
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-