Tevis ieliktajā linkā jau arī ir 60-80 Eur par 2x8 kitu.
Nav jau liela jēga skatīties ko prasa, bet par cik reāli pārdots. Tie pa astronomiskajām cenām tur stāv mēnešiem un neviens nepērk.
https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=ddr4+ram+16gb&_sacat=0&LH_Complete=1&LH_Sold=1
Parunājos ar MI, izskatās, ka jāpaņem RadioMaster Pocket
Bija doma, ka varbūt jāpamēģina ar PS2 pulti, bet tur džoistikiem citāda darbība, t.i. tie paši centrējas, atšķirīrbā no dronu pultīm.
Tā, tēma aktualizējusies, jo dēls apstiprināts VAD, pie tam gaisa spēkos. Nez gan, kur ir droni.
Bet tad kas vajadzīgs, kāds pults, lai varētu ar to simulatoru darboties? Ielieciet man ar karotīti, lūdzu, tā teikt
Pašlaik mēģino kaut ko izgūt no MI/AI
Profils Bootā ir kopš 2012. gada.
Pirms nedēļas bija 2x16GB Kingston RGB kits par 150 EUR - tajā brīdī nebija iespējas nopirkt. Vēl pirms pāris nedēļām arī kaut kas līdzīgs bija.
Pāris nedēļas atpakaļ 4x16GB tirgoja par 260 EUR. Pusi var pārdot tālāk, periodiski ir visādi piedāvājumi.
Tas, ka šodien skatoties, otrreizējā tirgū ir viens 170 EUR, viens 200 EUR un viens 210 EUR nenozīmē, ka mans piedāvājums neatbilst tirgus cenai. Tirgū vienkārši šo kitu ir maz.
Es arī varu atrast piemērus, kur ir dārgāk. Kāda ir Tava doma?
Ja Jūs tā filozofiski pieejat, tad jau pēc loģikas "reku viens par 200 tirgo" (un neviens nepērk) man būtu jāprasa par 80 EUR tāds 32GB kits, jo es šobrīd kompī esošo 2x8GB Kingston rgb kitu nopirku par 40 EUR. Īsti neiztur kritiku.
Īsti jau nevari salasīt, ja pat nācās izmisuma dzītam te piereģistrēties. Tirgus cena ir tā, par kuru var nopirkt. Ja par Tevis minētajiem 160 EUR tie kiti mētātos, tad šī topika nebūtu. Secinājums - Tavs piedāvājums neatbilst tirgus cenai.
Jauns 32GB kit of 2 ar ātrumu 3200/CL16 vai 3600/CL18 maksā 200 EUR.
Lietotam 16GB 3200MHz kit of 2 šobrīd reālā tirgus cena ir 70-80 EUR.
Ir kosmonauti, kas vēlas 100 EUR un ir kas fiksi notirgo par 60 EUR.
Tātad varu salasīt arī divus kitus 3200MHz CL16-18-18 kitus un apjoms būs tas pats, bet priekšroku tomēr dotu 2x16GB, ja kāds pārdod līdz ar upgrade uz jaunāku sistēmu.
Jā, bet d1rsā tur viss būs, lakojot akrilam pa virsu. Nokasīt, noslīpēt vai citādi dabūt nost to nešķīsto akrilu un nokrāsot ar pārbaudītu alkīdu. Caparol (iespējams, arī citi importa, Tikkurila utt.) alkīdi smird daudz mazāk par Rilak/Biolar. Vai labas baloniņu krāsas - Montana/MTN, Loop. Nopērkamas Kraso, Hoodshop, Tribal, Ksenukai. Smird, bet ļoti īsu brīdi. Depo sūdi ir sūdi.
Vai tiešām?
Biju pamanījis, ka šī autore mēdz būt tendencioza, bet nu šis līmenis ir pieklauvēt Lapsam un Brēmanim no apakšas.
🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️
Pētīt un vētīt jokainas iepirkumu procedūras - slavējama lieta, bet varbūt to var darīt nepataisot sevi par muļķi?
Tikvien tāds dienišķais atgādinājums par citēto tevis izteikto patiesību, kuru daudzi kaut kā grib neredzēt.
Prievīšlatvieti tu, es burtiski iepriekšējā postā (citā tēmā) šausminājos par dažiem prokrieviskiem ākstiem. Viss skaidrs viņam.