Jā un Ziemassvētku vecītis eksistē. Telegramos var izteikt kādu kritisku vārdu par armiju, piemēram, kāpēc nelieto atomieročus pret visiem naciķiem, vai nenodrošina pietiekamā skaitā hoholkas varonīgajiem dzimtenes aizstāvjiem.
Kāpēc Tu salīdzini ne mūsu satelīta provaideri ar mūsu interneta TV provaideriem? Ir simtiem IPTV servisu (arī legālie), kas piedāvā visu ko sirds kāro.
Es līdz šim domāju, ka tevis nebija mājās, kad humora izjūtu dalīja. Bet izskatās, ka tu vispār nekad nebiji mājās. 🤣
Kā man vēl tev īpaši pastāstīt, ka tas neko nemaina. Ko, tavuprāt, es rakstīju?
Sestdienas pārdomas 🤣... 4+ gadus atpakaļ Ukrainai bija Neptūns... ar ko brīnišķīgi nogremdēja Maskavu. Pa šiem gadiem nevienam visā Eiropā un Ukrainā neienāca prātā, ka tā ir zelta dzīsla? Nopietni? Pa šīem gadiem netika radītas desmitiem ražotnes, ka ražotu šo raķeti... Tas ir kas? Stulbums? Pohujisms? Abī? Vēl kaut kas?
Aizej, bļaķ, debiloīd, uz kādu universitāti un iestāsti nenobriedušajiem prātiem, ka žīdi šauj mediķus. Neko citu tu neesi spējīgs sagremot.
Paklau! Par ko jāsmejas? Mums ir acu priekšā ideāls piemērs - Ziemeļkoreja. Un visi tie mazie čurkainie gumanoīdi tur priecīgi dzīvo un vairojas. Un tieši tāpat gumanoīdi priecīgi dzīvos un vairosies krievijā. Un, ja kādam vēl ir kaut kādi stulbuma izraisītie intelekta bojājumi - tipa viņi sacelsies... nu tad izsaku līdzjūtību... bez speciālistu palīdzības tur nekas nebūs.😉
Krievijā tiek gatavota tauta interneta atslēgšanai. Tam par godu sacerēta pat dziesmiņa (vakar esot iekš Jakuboviča Brīnumu lauka bijis pirmatskaņojums).
Un pareizi, nafig krieviem vajag internetu, viņiem pietiek ar Putinu.