Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 1 Anonīmi, 397 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• versatile
    • jacobs
    • kaads
    • klarbiks
    • uldise
    • maize
    • locoone
    • kantoris
    • 138
    • lexxx
    • Gestapo
    • Anreel
    • _dunduks_
    • Corpsegrinder
  • Biedru statistika

27565
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Palodze
    Newest Member
    Palodze
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• uldise
      ja gribi, lai vienk uzskaitās, tad biedrs jau te variantus iedeva. ja vajag vēl kur sūtīt uzkrāt datus, nu tad shelly pro 3EM.
    • versatile
      Jā, nu man reti slikta pieredze ar CL, bet gan jau Gulbī tāpat. Ja kādu interesē - ir gadījies, ka pazaudē paraugu, ir gadījušies vājprātīgi rezultāti, kas lec ārā no visa. Nu, rezultāti, ar kādiem būtu no viņsaules jādrukā. Pēc nedēļas, atkārtoti - viss ok.
    • 138
      Man no mana Mount Stupid izskatās, ka aprakstītajā situācijā mierīgi var likt lētāko ar pietiekamiem ampēriem (šaubos gan, vai vispār eksistē <25), piemēram: https://www.elektrika.lv/lv/automatika-un-vadiba/elektriskie-skaititaji/ff-elektroenergijas-skaititajs-3f-3x5-80a-cl1-45-le-02d Tas gan esot "Nekomerciālai uzskaitei", bet identiskā cenā ir arī šāds, "Komerciālai uzskaitei, MID sertificēts" - nezinu, vai tas tev ir būtiski: https://www.elektrika.lv/lv/automatika-un-vadiba/elektriskie-skaititaji/ff-elektroenergijas-skaititajs-3f-3x10-100a-lcd-le-03d        
    • 138
      10,10 €   https://www.laboratorija.lv/analizes/visas-analizes/markieri/psa.html  
    • kaads
      ir vajadzība vienai 3f elektriskai rozetei lidz 25A uzskaitīt  elektrības patēriņu. Vienkāršākais  un laikam vienīgas variants ir uzlikt kaut kādu mazu sadales kasti un tajā iebāzt 3f elektrības skaitītāju uz sliedes liekamo. Cenu amplitūda un fiziskie izmēri tiem ir dažādi. Kam jāpievērš uzmanība,  ja to vajag savā saimniecībā.
    • versatile
      Bez jokiem, to PSA iesaku uztaisīt reizi gadā. Nezinu, cik maksā, ĢĀ norīkoja, apdrošinātāji samaksāja. Pašam viss ok, bet ir paziņas, kas meklē iemeslus. Vecums stipri zem 50 un 45.   Palielināts PSA pats par sevi neko nenozīmē, testamentu jāskrien rakstīt nav.
    • 138
    • 138
      Ok, par šo varētu piekrist, bet   Tev tik ļoti sāp tie 12 000? Teiksi kā Jurkins - bet par to naudu varēja izdarīt x? Trīs kokus iestādīt? Piecas bedres Purvciema pagalmos aizlāpīt?
    • 138
      Nevaru oponēt, noteikti šo var darīt vairāk un labāk, bet tā arī nav, ka nekas no tā netiek darīts, re, arī tava tēva piemērs. Bet kāda ir statistika, profilaktiskā diagnostika, finansējums medikamentiem un viss pārējais ar šo saistītais pie kaimiņiem? Ja tev nav slinkums meklēt. Man ir, bet vismaz šajā ciparā mēs neuzskatāmies vissliktāk:     Bezmaksas skrīnings vīriešiem ir no cik gadiem? Es ātrumā atrodu tikai šo:     Aha, es arī vienu tādu attāli pazinu, pīpēja kā skurstenis, ap 60 gadiem bija, aizgāja pie daktera laikam galīgi ne profilaktiski bet kad sajutās sūdīgāk, pāris mēneši un nav cilvēka.   Bet par šo es tev nevaru piekrist uz visiem 100. Es nezinu kā tur ir, kam apmaksā zāles un kam nē, varbūt noraksta tikai vecus kraķus, kas ir ciniski bet ekonomikai racionāli, viņi nekādu pienesumu vairs nedos, tik tērēs pensiju budžetu, bet visus jaunos tomēr glābj. Šis pieļāvums gan īsti neiet kopā ar to protestētāju teikto, ka ir efektīvi medikamenti, ko citur apmaksā, bet Latvijā nē. Ko zinu - ka vēl ne tik sen, pirms gadiem pieciem vai desmit, HIV medikamentus apmaksāja tikai pie kaut kāda veselības pasliktināšanās sliekšņa, kas nebija ne humāni, ne gudri no profilakses skatpunkta. Tagad visiem.  
    • Racer
      Pilnīgi bezjēdzīgs pasākums, uzbeki milzu soļiem iet uz priekšu un pakāpeniski pielāgojas un pārņem daudzas lietas no Rietumiem, bet viņi paši apzinās, ka ir baigi ekspansīvie un pilsoniskās aktivitātes ir jāievieš uzmanīgi. Sievietes arī tur noteikti nav apspiestas. Reāli vieņiem palīdz Pasaules banka, SHITas viss ir naudas apgūšana, nevis palīdzība.     https://nra.lv/tautaruna/citi/513622-sabiedribas-dusmas-par-marta-projektu-uzbekistana.htm “Centrs MARTA” darbs Uzbekistānā ilgst vairāk nekā 10 gadus, un to laikā ir sniegts ievērojams ieguldījums pilsonisko aktivitāšu nodrošināšanā, demokrātijas stiprināšanā un sociālo pakalpojumu attīstīšanā - tā par saviem darbiem raksta pats centrs.  
    • Tuubijs
      Es kāreiz cītīgi apsveru domu par jauna hibrīda iegādi (dīzelīts ar saviem 100+k miles tikko labi iztukšoja maciņu), ja vel varu atsist atpakaļ 9k, jo vel vairāk, ja neesmu īsti lv strādājis attiecīgi nodokļi no manis pa lielam tik cik pvn atstāts, tad jā, es par!  atliek vel beigās izvērst tukšdiršanas kampaņu, tikt pie siles Saeimā un darīt neko, wurahh
    • Zin...
      Mans necilais prāts tomēr saka, ka vajadzētu varbūt vairāk cīnīties ar cēloņiem (piemēram novirzīt naudu sportam) un veicināt laicīgu problēmu atklāšanu. Tālāk jau tā ir naudas mešana cīņai ar sekām.   Man tēvam nesen atklāja, bet tikai tādēļ, ka spiež uz obligātajām pārbaudēm pēc noteikta vecuma. Bet nu īsti rūdītie PSRS kaluma veči tak neies ļaut pirkstu kaut kur bāzt vai kaut kādas tur asinis nodot.
    • Zin...
    • 138
      Vispār tā summa ietver ko? Ar to varētu maksimāli mūsdienīgi ārstēt pilnīgi visus onko slimniekus, nevis daļu norakstīt neārstētai nomiršanai kā tagad? Un kā tas notiek citās salīdzināmas ekonomikas valstīs? Arī nekad nenotiek, vai tomēr notiek?
    • Zin...
      Nu no pagājušās programmas goda ģimenes paņēma arī diezgan. Neteiktu, ka tas būtu slikti. Jeb šiem nevajag neko?
    • Jurkins
      Tātad vajag speciālo budžetu.    nevis "paredzēts dot" bet viņi var saņemt lielāku atbalstu. 
    • Zin...
      Onkoloģijai vajag 50 mil gadā.   Kas protams nekad nenotiks, ja nu vienīgi priekšvēlēšanu laikā bukletā.
    • 138
      Un tur nav minēts, kādam laika nogrieznim. Gadam?   Tikmēr elektro 40:       Ekonomikas, finanšu un skaidu rūpniecības ģēnijs gan mācētu uztaisīt vienu jēdzīgu, tā ka visiem visa pietiktu un veselības aprūpe uzlabotos par 1000%, kā tramp¡stānā!
    • Zin...
      4 gados 40 miljoni, pietam lielu daļu paredzēts dot Latvijas goda un daudzbērnu ģimenēm, traki trakumi.
    • Jurkins
      Atgādināt var, protams. Pat paldies, ka atgādināji. Tagad zinu, ka efektīvie, augstas raudzes dolbajobi taisa bezjēdzīgus speciālos budžetus. 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...