Tie, kuri klausās lietuviešu stacijas, jautājums jums. Ir kāda, kurā nav katru stundu ziņu izlaidumi? Cik esmu slēgājis apalās stundās, vienmēr ziņas. Gan Relaxsam, gan XXL FM, gan Power Hit Radio, gan RC, gan Lietus, Saules Radijas, utt. utt.
vakar te vienu jauniešu velo apkopi, uzdūros interesanatia quando priekšējai rumbai - iekšā deviņas 1/4 bumbas - tādas pat kā aizmugurē 😁 paralēli konvertēju 1 3x9 uz 1x11 - biku pačakarējos kvadrādu BB un klanus noņemt
Nu programmētājiem jau tur nav ko minēt, to vienkārši zin.
Lai skaidrāks citreiz raksta kā (Ø) , vai ar punktu pa vidu. Vai vienkārši neizmantot 0 un O vispārībā.
Bet nu vienkārši neveiksmīgi izvēlēts fonts, tur jau grafiskajam dizainerim feils. Vai precizāk kautkāda produktu menedžera feils - neizlemt vai izmanto vai nē 0/O, komunikēt to programmētājiem un ja tomēr izmanto, tad komunikēt to dizaineriem, lai atrod fontu, kur arī jūzers vidējais var izlasīt.
Bet nu tā problēma ir tik pat veca, cik pasaule.
nu jaa, paliek ''tikai'' 2 varianti Bet, kursh ir kursh - shauraakais ir nulle, man izdevaas uzmineet Bet, idejiski veel paliek i un L [i lielais, L mazais], viens un I vai L [mazais]
jap, bet līdz skolai arī segums noplēsts, laikam liks jaunu tā saprotu
https://www.aprinkis.lv/index.php/sabiedriba/pasvaldibas/62405-uzsakti-velocelinu-buvdarbi-no-ulbrokas-lidz-sauriesiem-un-no-ulbrokas-lidz-apvedcelam-a4
oficiaali var apstiprinaat tikai izmekleeshana, kas ilgs nedeeljaam/meeneshiem, njemot veeraa izmaksaajamaas summas.
nu ko, viiri, kas ar chatinju kodee. reku piemeers: appaa jaaievada biljetes kods [nu, lai pulksteni vareetu popupot]. Nee, shis nav Tomorrowland, bet arii liels fests DE.
Nu, tad bildee paskatiet un pasakiet: tie ir ooo burti, vai nulles? un kursh ir oo, un kursh 0?
un veel - ja man biljete noseivota telefonaa [kaa bilde, vai pdf, vai - nav svariigi], tad es nevaru normaali paarswapoties uz bildi/atpakalj uz appu, jo appa menu uzreiz aizveras
attieciigi, labi, ka izdomaaju veel hotelii salinkot appu ar biljeti, citaadi festaa es smiltiis to kodu vareetu rakstiit un stukot par o/0