-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 144 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- base7
- ggg97
- AndrisBB
- Dils
- Eraserz
- maize
- Corpsegrinder
- binary
- spameris
- Prodigy
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nu un viņš tev gandrīz ielika sānā, tapēc ka testa neiekala testa jautājumus no galvas, vai tapēc ka vienkārši pofig? Un nekas tur neko nemainīs. Vai tie kas pārsniedz ātrumu, nezin ātruma limitus? Vai tie kas brauc dzēruši nezin ka nav atļauts braukt dzērušam? Noteikti vairāk jautājumi testā par ātruma limitiem atrisinātu problēmu, acīmredzot nezin kādi tie ir. Īpaši vairāk palīdzēs jautājumi par cik precīzi metrus no pieturas nedrīkst stāvēt, nevis kapēc. -
vajadzētu būt, nezinu gan cik ātri tur tajā pleistorē viss apdeitojas.
-
Viens šitāds man kā reiz šonedēļ teorētiskā stāvvietā gandrīz ietesa teorētiskajā kreisajā sānā. O jā, tas "viens šitāds" tobrīd brauca ļoti droši un ļoti pārliecināti. Šķiet, ka pat nepiebremzēja. -
Biju domājis tizleņus uz velosipēdiem. Tizleņi pie bundžas stūres, protams, tā kā tu saki. Es nebūtu tik cinisks un nesauktu to par optimālo variantu, bet citādi - tieši tas, ko vēlējos pateikt. -
Krievi pārcieta mongoļu-tatāru jūgu, latvieši no čangaļu spiediena sabruks -
Tā jau arī UK ir. Ja māki braukt, piesakies braukšanas eksāmenam un kārto. Pietam to var 17 gados. Tik braukt viens pats ar tām tiesībām nevar līdz 18 😂 Neviens jau neliedz zināt ceļazīmes tāpat. Vienkārši UK vairāk pieņem ka tā ir tevis paša atbildība zināt/nezināt tās zīmes. Bet nu galu galā jau svarīgākais ir rezultāts. Var jau kaut Šekspīru likt citēt eksāmenā, ja tas dod labākus braucējus un braukšanas kultūru, tad kapēc nē? -
Es esmu par to, lai labās rokas likumu (kurš ir saprotams valstīs, kur stūre ir labajā pusē) nomainītu uz kreisās rokas likumu, bet kuru tas iš.. -
Andri, UK iegūtās tiesības sāk līdzināties Ēģiptē vai Indijā iegūtajām, nē, nu ok, mums pārāk grib kāst naudu, bet nu ceļa zīmes ir jāzin. Esmu par Verstapena/Nīderlandes variantu - 18 gadi ir - uzskati, ka māki braukt, ej kārto eksāmenus, nekādu kursu un obligāto braukšanu. -
Jāsāk jau droši vien ar to ka WH-1000XM jau ir 6 paaudzes. Bet nu ceturtā paaudze darbojas bez problēmām lietojot katru dienu vairāk kā 3 gadus. Aķis ganjau nav tir labs cik iesākumā, bet grūti jau salīdzināt. Vecākas WH-1000XM3 ar darojas vēl ilgāk, bet tās netiek lietotas tik daudz, jo pārsvarā mājās. 5tā paaudze neesot diezko laba konstrukcijas ziņā. -
Pinķerīgs jautājums, ja nevar visas pirmās trīs atzīmēt, tad nezināšu. -
Nu varbūt viņi pateiks, ko/kā pārbaudīt vai sakopt. Varbūt pateiks, ka "jā, mikrofoniem ir ierobežots dzīves mūžs un efektivitātes samazināšanās ir normāla parādība." Par WH-1000XM vai jebkurām citām - jābrauc, jāmēra. Brutāli nokāva to bateriju? Jebšu tām austiņām viņa pati par sevi ir štruntīga? Jebšu lietoja tās ausis pa 5-10 stundām dienā 5 gadus no vietas pirms baterijas nomaiņas? -
Aha, Artis no SWH.lv ceturtdien to arī teica. Viņiem būs jauna mājvieta. -
Varbūt šo vajag. Pirmais jautājums teorijas testā 😂 -
Apstiprinājās informācija, ka SWH grupa pārceļas no Ganību dambis 24D uz Slokas 65. Pirmais, kas to izdarīja - SWH+. Tur (uz Ganību dambis) bija apmēram 13 gadus. -
Par šo var piekrist saliniekiem un pārējiem... Piemēram, nakuj mums CSN ir juridsks sūc: "105. Transportlīdzekļa vadītājam atkarībā no braukšanas ātruma jāizvēlas tāda distance, lai, priekšā braucošajam transportlīdzeklim bremzējot, būtu iespējams izvairīties no sadursmes, kā arī jāizvēlas tāds intervāls, kas nodrošina ceļu satiksmes drošību." Kamēr citur spēj pat noteikumos ielikt "2(3) sekunžu principu" un citu ieteikums kā saprast vai distance pietiekama: -
Esi licis tiesības UK? Tak paskaties kādi ir teorijas jautājumi. LV tie aiziet kautkādās bezjēdzībās, kur mēģina iegāzt ar jautājumiem cik metrus no staba var parkoties ja svētdiena un nelīst lietus. Vai njtie jautājumi kam priekšroka visādās teorētiskās situācijās. UK lielākā daļa jautājumu ir par drošību, jāpārliecinās ka velosipēds nav tuvumā, kā droši apdzīt utt. Tieši tas pats praktiskajā eksāmenā, vairāk skatās cik droši un pārliecināti brauc, nekā skurpulozi pārbauda vai zin ko katra zīme nozīmē. Vienkārši pavisam cita domāšana. Tieši tas pats te forumā, ja kautkas notiek, tad pirmais par ko parasti strīdās ir kam tur pēc noteikumiem 6.punkta 24.apakšpunkta bij bij taisnība, nevis kā uzlabot situāciju, krustojumu vai nezin ko, lai tā situācija neatkārtotos. Kautkā patīk bezgalīgais noteikumu fetišs. -
Nu tak, lai uzsāk TV kampaņu ka tikai geji brauc pa ārējo joslu 😂 -
Ja suports ir gatavs tev ne tikai jaunas švammes atsūtīt, lieliski! Mani negaida, man NC nevajag un mani apmierina mani WH-CH510 lētuči - skan ciešami, nepieprasa aplikāciju, salokās plakanas un ērti ievietojas mugursomā, ir noņemamas no galvas neizslēdzoties (atšķirībā no visādām in-ear), bet manā burbulī ir divi ļoti apmierināti 1000XM lietotāji, viens lieto tik intensīvi ka nolietoja un mainīja bateriju un tas viņam kaut kā nesāpīgi izdevās, nevaru neieteikt! -
Kungi, varbūt kāds esat pētījis pulksteņus, kuri nav smart tradicionālā nozīmē, bet māk skaitīt soļus un pastāstīt to telefonam? Casio ir tādi, piemēram ABL-100WE un visādi g-shock. Kādam ir pieredze ar tiem, vai varbūt varat ieteikt kaut ko no citiem brendiem? Divciparu vai 1xx trīsciparu cenās. -
Lombardos tās austiņas gaida tevi, nevis mani Mani drīzāk gaida Soundcore Lifetime Customer Support.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-