-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 7 biedri, 0 Anonīmi, 373 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- latscrap
- Ugis Jekabsons
- Gestapo
- Anreel
- nnoname
- AndrisBB
- versatile
-
Biedru statistika
27560
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Šī mēneša sākumā bijām uz nedēļu prom kur siltāks, un māja, plika guļene palika ar daikin gaiss gaiss. Ārā arī cik atceros nebija diezko silts, kaut kas variēja no -10 - -20. Datumi prom bija 2-8. Patēriņš diennaktī 33-43 kwh, grādi iekšā bija ļoti dažādi, bet, kā redzams "logerī" tad zem 10 nebija ne vienā brīdī. Priekš mājas uzturēšanas plusos un pie tam vēl salīdzinosi zemos grādos, man liekas ir ok, plus vēl ir palicis uzkrājums, un dažas dienas pat nodotā elektrība sastāda 30+ kwh, tā kā pa dienu sildamies ar zaļo elektrību un par "velti" -
Tātad par janvāri. Centrālā apkure dzīvoklī mazpilsētā 2,35 eur/kv.m, manā mājā ar zemes SS ~ 1 eur/kv.m -
Suka Tramps vainīgs. Viņš atņēma naudu daudzām starptautiskajām programmām, no kurām barojās arī dauzi źurnālisti un ietek-meļi. Varbūt arī viņai. -
10 grādi nav tā ka baigi par maz vienkārši mājas uzturēšanai > ? bet nu jā cena jau sanāk liela par tādiem grādiem par m2... -
Nu īsti riktīga nav bijusi nekad, bet te kāda saprāta dzirksts redzama. -
Veca koka ēka, nesiltināta. Kaut kāds Nordis g-g siltumsūknis. 40m2, 3.2m telpu augstums. Nogriezts uz minimumu (16C, ventilators arī uz minimumu), telpās ~10C. Janvārī 550kWh, naudā - 132eur.
-
NEPLP vadītājs aicina Saeimas deputātus lemt par krievu valodā raidošo radio staciju darbības izbeigšanu. Pašlaik krievu valodā raida SWH+, EHR+, Skonto+, Roks FM, Topradio, Melody FM, Retro FM, Mix FM, Autoradio+ reģionālās Alise+, abas Rēzeknes stacijas un Divu Krastu Radio (?). Sīkāk: https://www.delfi.lv/193/politics/120107051/abolins-aicina-deputatus-lemt-par-krievu-valoda-raidoso-radio-staciju-darbibas-izbeigsanu -
Priekš kam tas 24kw monstrs ar neatbilstoši mazu akumulatoru, ja pie tam ir siltumsūknis, kurš nosedz visu? -
Paturpinot tēmu par savu projektu. Jaunbūve, dzīvojamā platība, 115kvm, ieliktas siltas grīdas. Apkure plānojas šāda: Centrālās apkures kamīns 24kW Akumulācijas tvertne 500L Kombinētais ūdens sidītājs (vai jau iebūvēts akumulācijas tvertnē vai SS) SS gaiss - ūdens apmēram uz 6-9kW Saules paneļi un aķi uz 15kwh -
Šeit konkrētāk vairāk patika konspekts par to kādēļ Šlesera "viss ir slikti, režīms, nost ar vaudiibu" stils tik ļoti labi strādā sociālajos medijos. Būtu kaut pats Lapsa uzrakstījis, tāpat nocitētu. -
es turu tikai 12c, uzturešanas režīmā. iet ~10kwh diennaktī.
-
Tagad mauc gandrīz par ezAtēriku un hormonu preparātus reklamē, es nez, man tieši veidojas viedoklis, ka nojūdzās. -
Nu vispār viņa gan bieži ir subjektīvi vienpusēja un krīt man uz nerviem, bet sāk mazliet prātīgāka palikt un @Zin... ieliktais raksts ir sakarīgs. Lapsa ir pilnībā nojūdzies. -
Kāds patēriņš tiem gaisiniekiem šādā ziemā kā šogad? Tagad - 20, cik diennaktī patēriņš?
-
Spriņģe tik pat liela pašpasludinātā žurnāliste kā Lapsa. -
-
Bet, protams, ka vainīgs ir brēmanis/šlesers/... nevis viedie, pareizie un tamlīdzīgie. https://www.lsm.lv/raksts/zinas/ekonomika/15.02.2026-valdibas-atbalsts-kokrupniekiem-apsaubito-ligumu-ieklausana-paliek-mistika.a634746/ Izcili... "Komisijai pārbaudē neizdevās noskaidrot, kurš dokumentu sagatavojis." Tramps SUKA!™ -
-
šodien papētiju vēl Panasonic M sēriju - mans iepriekš dotais links ir variantā bez backup heeater - ir arī variants ar tādu, tikai bodēs nez kāpēc šo kombināciju nekur neredz. RikonAC, apstiprināja, ka pie viņiem visi varianti ir pieejami un aicina ciemos viņu lapiņā M sērija nav vispār, jo tas jau skaitās pārāk liels SS, kas protams ir dīvaini.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-