Kādas var būt attiecības ar idiotiem, kuri nodarbojas ar imigrantu iekļaušanu, un krievijas energoresursu apsaimniekošanu? Kāpēct "tavai" Eiropai ar to nepietiek, bet vajag vēl kaut kādas attiecības?
"Normāli cilvēki" (jā, man bija grūti šos vārdus uzrakstīt) nekad nebūtu pateikuši Eiropai - jūs esat idioti un haļavščiki. Bet ne visi Eiropā to ir sapratuši. Tu noteikti neesi.
Kad sākumā runāju ar tevi, domāju ka jā, divi sistie, tālāk dzīve parādīja, ka man vēl ir laime, nebūt slimam
Es dzīvoju savu dzīvi, es kaifoju, es braucu pa pasauli, es dalos ja kādam tas der
Rozetē nulles vads bija atskrūvējies. Un es neesmu elektriķis, vienīgais ko māku, pielikt to skrūvgriezni-testeri. Nu labi, ar lampiņu arī prastu, bet nav jau mājās sagatavota. Tā kā pats idiots, ko tur vairs.
Kāda sāpe? Ko tu gvelz? Tramps ir idiots. Bet tev tas aizvien laikam nav pielecis.
Un jā, tas nenozīmē, ka es neuzskatu, ka ar deģenerātiem (pērtiķieni kamalu) būtu 100x sliktāk.
Varētu tev noskaitīt garu sarakstu, kāpēc Tramps ir idiots, bet jēga? Un katram no šiem punktiem varētu pielikt klāt kāpēc ar deģenerātiem būtu vēl sliktāk.
NU gandrīz jau tev aplaudēju! Bet tev standarta kļūda, rozetē nevar būt maiņstrāva, tur var būt tikai maiņspriegums, ta kā arī tu esi padzīvojusi šalava! Tu esi MAX šo vietu negradējis! Žēl BOOT
Elektriķi, kurš kaut ko mēra ar to huiņu-skrūvgriezi-testeri vajag sist ar 3/4" cauruli, vismaz metru garu.🤣 Savukārt, amatieri, pļaķ, izmetiet nakuj to skrūvgriezi un patērējiet pāris minūtes no sava ārkārtīgi dārgā laika, lai iemācītos, kā spriegumu nomērīt ar testeri.
Joptvai!!! Maiņstrāvai nav plusa!!!🤣
elektronikas forums... dadzīvojuši...