Ja kādam apnīk latviešu radiostacijas, tad var pārmaiņas pēc uzslēgt un paklausities lietuviešus (ja atrodies uztveršanas zonā). Piemēram, Lietuvas "Relax FM" (FM93.4).
Tā kā bieži atrodos vietās, kur Latvijas "Relax FM" nav normāli uztverams, uzslēdzu leišu versiju. Nu jau drīz sapratīšu valodu un beidzot varēšu uzzināt, ko stāsta ziņu izlaidumos un kādas atlaides Lidlā un Norfā.
Tā nu ir sanācis uzlikt kādus 8-10gb. dažādās LV vietās.
Atsauksmes ilgākā termiņā, ir ok, bet tāpat mēdz iebremzēt. Ātrumi DL: 70-300MBit, UL: ~30Mbit. ping: 80ms
interesantāki tomēr būtu mērījumi ar https://www.waveform.com/tools/bufferbloat
rezultāts un LMT speedtests
Jāuzliek būs uz mājas rūtera cake queues kādā brīdī un tad jāpatestē buffebloat.
Darbā tas krietni uzlaboja situāciju. No C-D uz A , pat A+ izmainījās.
Darbā Bites radiolinks.
Šķiet, vēl gluži nesen, Hamas brauca oficiālās vizītēs uz Maskavu, lavrovs un izsmēķis vareni lepojās, ka, raugi, viņi varot ar visiem runāt. Tāpat runas klīst, ka Hamas mērkaķi, pirms uzbrukuma tika apmācīti pie vāgneriešu instruktoriem, neba tas bez augstākās varas atbalsta notika, tā kā, biedram Laxe mazliet jūk krasti.
Uzzvani šamiem, bet pirms tam apsaveries līgumu, ja Tavi cipari ietilpst "60% no adresē pieejama maksimālā ātruma" nu vai kā to bite definē, tad jēgas nebūs. Man baltcomam Lapu ielā bija ~600/500.
Neteiktu, ka mūzikas gaumes jautājumos agrāk bija labāk, tagad vismaz ir mierīgāk. Atceros, ka pirmo priekšzobu man izsita Depeche Mode fani, jo pamanīja uz ielas, ka man ir metālistu grupas "Sepultura" krekliņš un piespraude. Sirsnīgi atspārdīja vēl pāris reizes vēlāk, jo bija mani iegaumējuši. Uzbrukumi beidzās tad, kad nejauši kāpņu telpā satiku galveno Depeche Mode fanu un līdzi man bija paņēmies laikrakstā "Latvijas Jaunatne" ietīts betona armatūras stieņa fragments.
Lieki netērēšu vietu bildēm- vienkārši info tekstā.
Man ir Bite optika Jaunogres 9-stāvenē.
Pašlaik Okla tests rāda:
Down 355,8
Up 322,8
Principā nopietnu sūdzību nav- apmēram tādu pašu "saņēmu mantojumā" no iepriekšējā saimnieka- Baltcom.
Dators ir pieslēgts tīklā un viss pārējais- caur rūteri.
Vai tas ātrums ir normas robežās , jebšu pa maz un tomēr jāsūdzas (redzu, ka kolēģiem pāri tūkstotim rāda)?
Es te tā padomāju. Tā jūtūbera izdarības Latvijā ne ar ko īpaši neatšķiras no citām valstīm. Lūk, ja viņam piemēram, Āgeskalna tirgū pieskrietu klāt kāda daiļava ar atkailinātām krūtīm un maigi iepļaukātu vai iedotu kvēlu buču, uzreiz Latvija nonāktu pasaules ziņu lentēs vai vismaz TMZ portālā.