Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   15 biedri, 0 Anonīmi, 278 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• locoone
    • Arnis2002
    • M@R$$
    • Jurkins
    • binary
    • Hisense
    • kurtka
    • AndrisBB
    • base7
    • Alex30
    • Brainless
    • tu16
    • ezis666
    • sounDDesign
    • e = d
  • Biedru statistika

27448
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Avro2
    Newest Member
    Avro2
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• base7
      Pag, a kur mēs nonāksim pasaules pārdalīšanas procesā? Pie Krievijas vai Vācijas? Man vēl bēniņos saglabājušās gan vācu, gan krievu grāmatas. Prasu, jo negribētu nejaušības pēc izmest ārā. Lai gan drošības nolūkos saglabāšu visas.   
    • Jurkins
      Nezinu, nu kam vēl jānotiek, lai cilvēki saprastu, ka pasaulīte ir iegājusi kārtējā pārdalīšanas procesā. Dos, dos no visiem stobriem! Bet ne jau par to, kas svarīgs liekas mums.
    • Jurkins
      Redzamākā nianse ir tā, ka sevišķi tie viedie, empātiskie un pareizie (pēc viņu pašu domām) ļoti reti ielaižas diskusijā par tēmu, bet īpaši nekavējoties pāriet uz oponentu personīgi. Skaidrs, ka pēc tam sākas savstarpējie apvainojumi. Daži ļoti ņem pie sirds 🤣.    
    • AndrisBB
      Vieni beigs nākamie atkal sāks. Tramps ar saviem fanātiķiem joprojām nespēj likties mierā ap Grīnlandi. Ja viņi to atņems Dānijai, tad tās pa lielam būs beigas visam NATO un Uktraina pat vairs nebūs prioritāšu otrajā plānā. Būs citas problēmas ko risināt.   Pa lielam Krimas scenārijs - bija jūsu, tagad mūsu. Mums vairāk vajag.
    • jacobs
      Veids ir tikai viens. Dot pa galvu, nekavējoties no visiem stobriem. Taču ne jau mēs tie devēji....
    • formens
      Paldies par ieteikumu par knipjiem.Tas reāli nostrādāja.Telefons ieslēdzās,tagad jāuzlādē un jāskatās kas notiks tālāk.Paldies par atbalstu!
    • jacobs
      Apmēram tāpat, ka stulbākie vatņiki dzīvo nebūt ne Krievijā.😉
    • Zin...
    • DM101
      ha, redz, te ir teema, kuru jau pimineeju - mees visi esam mega juutiigi, ja pa aknu iesper mums, bet iisti nejuutam, kaa kapaajam paar citiem. Tu, piem., bez iipashas aiztures nomauci pa mentaalaas veseliibas teemu, otru postu zemaak par mukji nosauci. Bet, tas jau neskaitaas. Ja tev vesels bars mestos virsuu ar palielu energjijas laadinju tikai taapeec, ka nepiekriiti vairaakuma viedoklim vai nerespektee konkreetaa butbuliisha ''autoritaates'', tu, bez iluuzijaam - apbimbaatos, izdzeestos, atspaardiitu kaadu citu/vaajaaku, lai labaak sajustos.  Ja es viens lieku saapeet aknai veseliem burbuliishiem, iespeejams, ka manis teiktajaa ir kaada dalja patiesiibas [tu esi labs piemeers - gadiem tev kaada baigaa saapiite pret mani ir]. Tajaa pat laikaa, es, piem., veseliibas da izskata sadaljas neatljaujos izreekt.
    • oxygen
      Cik dzirdēju, tad Krimā dzīvojošie speciāli saglabājot Ukrainas pilsonību lai varētu brīvi fraktēties uz kuģiem vai kur ceļot kaut daudzi no tiem ''krievijas patrioti''. Un vispār.. ja papēta viena Latvijas pilsoņa biogrāfiju, Priverts, tad var padomāt ka latvieši gandrīz ''narko baroni''. Nu pilsonība maz ko izsaka par konkrētiem cilvēkiem.  Bet ja runā par tagadējo situāciju Ukrainā- izskatās ka civilajiem būs grūti. krievi sabumbojuši energoapgadi kad tur, Ukrainā rīktīga ziema ar salu. Laikam Kijevā gaidāms līdz -7. Nu, cik saprotu, ukraiņiem ir grūti cīnīties pret tiem lielajiem bariem gan šahedu, gan raķešu ko krievi palaiž vienlaicīgi.   Vispār. kā teica viens apskatnieks, arī kādai NATO valstij būtu grūti notriekt visu to baru kas lido vienlaicīgi. Vispār baidos ka drīz var sākties konkrēts trešais pasaules karš  ja steidzami neatradīs veidu ka piespiest krieviju beigt. I tad... ja viņi var, tagad gandrīz katru dienu laist tādu lērumu to dronu un raķešu, tad, ja pārtrauksies karš, krievi var saražot velns viņu zin cik tos lidoņus un kādā diena izdomāt uzbrukt arī Eiropai.
    • Jurkins
      Skaidrs, ka loģisks iemesls. Bet no UK puses gan diezgan neloģiski.
    • Racer
    • binary
      Manuprāt, diezgan loģisks iemesls patiesībā. Šķiet, ka "savā vidē", "savā kopienā" auguši cilvēki varētu būt ar mazāku noslieci uz radikalizēšanos. Kaut kad senāk lasīts, ka emigrantiem paaudzēm ilgi saglabājoties risks radikalizēties.   10 gadus sens raksts/viedoklis par radikalizēšanos - https://jauns.lv/raksts/zinas/36856-janis-kazocins-radikalizacija-verojama-beglu-otraja-tresaja-paaudze   AAE ar tādu gājienu varētu mēģināt rūpēties par *savu* nākotni nākamajās desmitgadēs.
    • binary
      Man tam Redmi Note 5 problēma ar pogu laikam pakāpeniski parādījās - vispirms sāka periodiski strādāt/nestrādāt, pēc tam sākās restarti. Kad "salūzt pavisam", tad laikam paliek piespiestā stāvoklī (elektroniski; pēc skaņas un sajūtām poga it kā turpina strādāt), tāpēc telefonam ir tie nepārtrauktie restarti.   Ja tie knipji pa pogu palīdz, bet problēma drīzumā atkārtojas, tad ir vērts domāt par pogas nomaiņu.
    • Jurkins
      Sasmējos. Apvienotie Arābu Emirāti vairs nemaksāšot savējiem par studēšanu UK universitātēs, iespējams, ka pat diplomi netikšot atzīti tādiem, kuri tur studē par savu naudu. Iemesls? Uzmanību!!!🤣 Tur esot ļoti liela iespēja islāmistiski radikalizēties 🤣.
    • binary
      Nu pie 2x 80km nobraukuma jau būs €0.44/km, 2x 160km - €0.37/km. Tajā ciparā ir gan "laiks", gan "amortizācija", gan "apdrošināšana", gan degviela.   Var arī mazliet lētāk dabūt, ir tur kaut kādas "pakas", piemēram, 1 diena un 250km maksā €92.10.   "Ilgtermiņam" (sākot ar 1 dienu) piedāvā arī kaut kādu nomu, kur degviela nav iekļauta - samaksā €36 dienā (vairākām dienām atlaide) un degvielu lej par savu naudu. Varētu būt izdevīgi, ja vairāki simti km jānobrauc.   Šim gan jāpiekrīt. Man tagad līdz tuvākajam boltam nevis 5km kā agrāk, bet 20km.
    • versatile
      No manis tuvākā tipiskā nekuriene apm 80k vienā virzienā, tālākā (tipiskā) - 160. Bet nu ok. Būtību nemaina, izmaksas aptuveni līdzīgas - tik šitie auto man pieejami, bolts - ne vienmēr vai vispār ne.
    • binary
      Nē, nelikšu nekādas 12h tur klāt. Man tie 35 eur dienā par 2x 35km bija ne tikai par nobraukumu, bet arī par ceļā pavadīto laiku. Par nobraukumu ~20 eur (toreiz €0.28/km, šobrīd €0.30/km), par laiku ~15 eur (2x dienā pa 40-50 minūtēm).   Boltam par laiku maksā vai nu pa minūtēm (€0.14/min), vai pa stundām (€5.90/h), vai 24h (€21.90/24h), kas nu kurā reizē sanāk lētāk. Piemēram, ja brauc 40 minūtes, tad par laiku maksā 40*0.14=5.60, bet ja 45, tad 5.90 (jo brauc mazāk kā stundu un par stundu jāmaksā mazāk nekā 50*0.14=7.00). Cipari norādīti manis iecienītajam Audi Q2, citiem auto var atšķirties, tāpat arī tās cenas mazliet mainās.   Ja ņem uz 24h (vai tās tavas 12 nekurienē pavadītās stundas + pāris stundas, lai nokļūtu līdz nekurienei un atpakaļ) un pa dienu nobrauc nevis 70km kā man bija, bet 110km (līdz nekurienei un atpakaļ), tad tie paši €0.50/km sanāks - 0.30+21.90/110 = €0.499/km.
    • TOoMoOT
      1. Ja svarīgi ir dati, tad recovery mode neko nespied. 2. Izklausās pēc stulba ieteikuma, bet nopietni izmēģini - uzsit vairākus stiprus knipjus pa ieslēgšanas un skaņas pogām. Man bija Poco F3 4 gadus un pa to laiku divas reizes bija tāda pati problēma kā Tev. Pirmajā reizē visu ko gudrāku mēģināju darīt, līdz nonācu pie knipjiem un tas visu atrisināja  
    • binary
      Kā izpaužas "Recovery mode neko nevaru iesākt,neviena no pozicijām nestrādā"? Tai video neviena pozīcija nemaz netiek izmēģināta.   Man Redmi Note 5 savulaik aizgāja nepārtrauktos restartos ik pēc kaut kādām 10sec vai tml, jo bija nolietojusies ieslēgšanas poga. Kā pagaidu risinājums bija telefona izjaukšana un tās ieslēgšanas pogas fiziska likvidēšana (nokniebšana ar knaiblēm). Šķiet, pēc tam telefonu varēja ieslēgt, veicot kaut kādas tamburīnu dejas ar skaļuma pogām un lādēšanas kabeļa piespraušanu/atvienošanu (sen tas bija, precīzi neatceros). Kā ilgtermiņa risinājums bija jauna skaļuma regulēšanas un ieslēgšanas pogu plate no aliexpress.   Par poco x3 internetos raksta, ka varot restartēties, ja "cietais disks" aizpildīts.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...