Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   10 biedri, 1 Anonīmi, 374 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• oxygen
    • AndrisBB
    • sounDDesign
    • M@R$$
    • spameris
    • Igors83
    • Net
    • Dundurs
    • TasEsmuEss
    • e = d
  • Biedru statistika

28324
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    Jhd
    Newest Member
    Jhd
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• motleyman
      Aha, un Tu tas dvēseļu eksperts ? Kas vainas Bruce Springsteen AI kaverversijai ? Pat rūdīti Brūsa Springstīna fani atzīst, ka tā ir IZCILA !!!   
    • jozhix
      Man no kraajumiem bija palicis kkaads Pioneer DSP ar iebuuveetu 4x10 W ampu. It kaa jau pamatlietas sareguleet var, 2 joslas aktiivi + aareejais subis. Bet - eq tikai grafiskais, vadiiba caur aizveesturisku android telefonu. Ilgi mociijos, kaa skanjas avotu izmantoju Wiim mini (tam ir iebuuveets parametriskais eq). Ar REW pat daljeeji izdevaas sareguleet, bet nevienam taadu chakaru neiesaku. Tagad iemonteets daarzaa, aktiivajaas tumbaas. Bet auto jebkursh AudiotecFischer saimes DSP softs buus ar kaartu labaaks. Ar paaris AllPass filtriem vien izdevaas sasummeet labo un kreiso pusi, ko ne ar vienu citu magji izdariit nevareetu. 
    • base7
      Vācija šogad (augustā) atzīmēja 15gadu jubileju, kopš valstī tika ieviesta radio apraides DAB+ formātā.  Pašlaik Berlīnē ir vairāk nekā 60 radiostacijas šajā standartā. Savukārt uz FM tikai +/- 30.  
    • motleyman
      Tieši kur Tu šeit saskati agresiju ? Kam patīk meita, kam kleita ... Abiem ir tiesības uz savu viedokli. Jā, labāk klausos AI Status Quo, nekā mūs pašpasludinātos reperus prusakus un pārējos Spānijas kailgliemežus. Kā reiz teica Linda Leen - degradācija.lv
    • jozhix
      Nesen vidiniekus nomainiiju. Peec eq un target kurvas pielietoshanas skan identiski kaa ar vecie daytoni, esmu apmierinats. Galvenaa atshkjiriiba, ka jaunos 2.5" var no 300Hz@24dB/oct laist un mazaak kroplju kaa bija 2" pie 450Hz.   Tehnika jau muusdienaas maksaa kapeikas, galvenais maaceet pareizi MI promptu uzrakstiit...  
    • versatile
      Kurwa jebana, es reāli nesaprotu. Amats, karjera, piķis kaut kāds nebūt. Vai tiešām pieaudzis vīrietis nespēj stresu citādāk nomenedžēt? Terapija, utt? Un, ja kož, vai tad nevar taksi atļauties? Vai vienkārši visatļautība galvā.    Man nelīmējas. Pilnīgs idiņš. Žēl, ka vairs ķurķī neliek.
    • ju
      Atkarīgs no tā, ko tieši ir vēlme panākt, ko pats spēj izdarīt. Arī vēl var meklēt visu ko labu, lietotu, it sevišķi kādus pastiprinātājus, maģi.  Principā, uz kāda Pioneer maģa bāzes var uzbūvēt tīri labu sistēmu bez ārējā pastiprinātāja. Jā, subim būtu labi savu past., bet, piem., 2 joslu sistēmu aktīvā variantā var tīri labi iebarot no maģa, ja vien tas ir ar to pilno proci, kur 3 joslas var safiltrēt. Ir jau arī tādi alpine, kenwood un kam tur vēl.  Jā, arī nav viss uzreiz jātaisa. Paņem to maģi, visu subja galam, kādu 2joslu sistēmu. Tad vēlāk tai pastiprinātāju.  Moderniem auto, pat palētiem, durvis u.c. ir tīri labi nopakots, arī ar to var nesteigties. Jā, durvis nebūtu slikti papildus sapakot. Bet arī tur tādam minimumam, arī neko daudz nevajag. Ar maģiem modernos auto gan slikta tendence, bieži vien tie nopietni integrēti visā, ne tikai panelī fiziski, bet arī elektroniski. Tagad tieši vienam mazauto plānoju atstāt oriģinālo maģi, oriģinālos priekšas skaļruņus. Pieslēgšu to pioneer GM-D1004 pastiprinātāju. Ieslēgšu priekšai filtru, tur tikai ir viens 80Hz hpf, un subi to pašu 80Hz lpf. Protams, past. pieslēgšu ar ausgtajām ieejām. Tad ar feideri pieregulēšu līmeni starp subi un priekšu. Subi nopirku jau gatavu, (maz)lietotu pa 120EUR, kaut kāds gladen RS-10 portētā kastē. Laikam, šis Gladen RS 10-VB bass reflex subwoofer 10" (250 mm). | Subwoofers in the Box, KIT hairtrickus nevarēs taisīt, bet, domāju, būs OK.
    • M@R$$
      Sākotnēji delfinārijs bij ielicis 3.5, tagad nomainīja uz 3.05. Bet vienalga, cienijami.   Šķiet, Aivars ir nedaudz pastumts malā...
    • e = d
      Kur pierādījumi, tiesa, lēmumi oficiāli? Apvaino cilvēku bez iespējas aizstāvēties. Ar Aivaru tā nebija. ZZS vairs savējos neaizstāv? 
    • Racer
      3.05, bet tas tik un tā ir smags pālis, vāks pilnīgs.
    • INTRASERVERNET
      Atruma uzmetu aci, cik izmaksatu uzlabot skanas sitemu, apmeram sanak pie 2K+.
    • M@R$$
      Bсе так душевно, по-домашнему - Uzulnieks pieķerts 3,5 promiļu reibumā; ZZS viņu atsauc no ministra amata. Bet ja nopietni, smags trieciens ZZS tieši pirms vēlēšanām.
    • versatile
      Nra un la.lv redakcijās spraiga svētdiena. Jāizdomā, kā šis var būt politiskais pasūtījums pret zēzēess
    • Jurkins
      Vai... atkal indigo idiotiņam iedzēla 🤣. Nu tak klausies to estrādi, lai viņa dzīvo un plaukst. 
    • M@R$$
      Bez tevis un pārējiem čīkstuļiem LV estrāde tīri labi dzīvo, tāka baigi nesatraucies, zin kā, augsts asinsspiediens, būs atkal jāmeklē tabletes  
    • Jurkins
      Ja paņem lauvas tiesu latviešu dziesmu jau kaut kur no 90-tajiem sākot un ieklausās tekstā, tad vienīgais jautājums ir - kur viņi dagūjuši tik labas sēnes. 🤣
    • Daiļais
      Vīrs aiziet pie žī  ebreja aizņemties 1 latu. Aizdevējs prasa ķīlu. Vīrs saka, ka ieķīlās cirvi. Ok, bet jāatdod būs divi lati. Darījums notiek. Promejot aizdevējs saka vīram, ja tu man tagad atdosi 1 latu, tad vēlāk būs jāatdod tikai viens. Vīrs piekrīt. Iet mājās un domā - cirvis man nav, lats man nav, esmu parādā 1 latu, bet viss godīgi.   Tā var arī 5000 uzzīmēt, domājiet plašāk
    • raiviic
      AI ir ļoti noderīgs daudz kur, bet ne radošajā nozarē. Var jau izveidot foto, video, dziesmas - bet tur nav dvēseles, viss mākslīgs.  Youtube jau vairs nav skatāms gandrīz nekas, AI ierunāti teksti, AI ģenerēts video, kas nebūt nav par konkrēto tēmu, dziesmas, kuras lai arī kaut cik skanošas - par pareiziem uzsvariem/akcentiem tekstā var aizmirst u.t.t.   Bet ir jau arī personas, kas dzer bezalkoholisko alu un kaifo ar gumijas veceni, par gaumi jau nestrīdas.
    • jacobs
      Nezinu tik sīki par Ai, bet vai tad šodien arī ir savādākas košļenes?😏Kurš tad tās pirks tūlīt atkal un atkal, ja garša ilgi saglabāsies?😉 Senākās atmiņas par to deficītu man gan ir citas.
    • M@R$$
      Ai ģenerēto saturu patreiz varētu pielīdzināt kādai lētai turku kožļenei, iestum mutē un saproti, ka garša jau pazudusi. Digitālie atkritumi, nekas vairāk. Un par tehnoloģiju attīstību, TV vienu brīdi bij populāri gan 3D, gan ieliektie. Tur arī viņi palika. Tieši tāpat kā DAB/DAB+ LV. Un piemēru ir daudz.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...