-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 15 biedri, 0 Anonīmi, 347 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- rasetajs
- bedrens
- hehe
- ggg97
- raiviic
- 138
- Brainless
- jacobs
- uldise
- duksis
- sounDDesign
- M@R$$
- Prodigy
- Jajankins
- Aigars
-
Biedru statistika
27433
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Zini, ir tāds teiciens, ka viens muļķis var uzdot tik daudz jautājumus, ka desmit gudrie nespēs atbildēt.😀 Bet par lietu. Jau 10 gadus atpakaļ, Vācija vien, savu importa čebureku stutēšanai tērēja 50 miljardus gadā. -
Jo? Ai ai, sliktās sankcijas, lokomotīvju remonta rūpnīca stāv, vai vēl kas tur SEZ? Gan jau stāv, bet tad man tev divi jautājumi, pirmais - kā tad tavuprāt vajadzēja? Lai tur uz pilnu klapi remontētos ržd lokomotīves, pievadķēžu rūpnīcā ražotos pievadķēdes Krievijas militārajai rūpniecībai, utjpr., un tai pat laikā ? Un otrais - nēģeri un klimata muļķības te kādā saistībā? -
Es gan ne. Laikam jau reiz rakstīju par šo. Turpinu tradīciju. Nesen atkal bija... nepazīstams numurs. Paceļu un klusēju... dažas sekundes... viņš - "aļļo, aļļo! Vi slišiķe?" es - "Dobrij ģeņ! Vi popaļi imenno tuda, kuda pozvoņiļi. Jesļi hoķiķe, čtobi vas poslaļi nahuj, nažmiķe oģin, jesļi v pizdu - nažmiķe dva..." nu un tur vēl šādu tādu jautrību. Pļa, SUKA TRAMPS! -
Nevis sūdīgs bet galēji ekstrēmisks. (nu patīk man pārspīlēt 😉). Un Tu jau raksti to pašu (tikai maigāk). Dzīve ir tāda, kā tā ir. Nevis tādā, kādu mēs iedomājamies, kādai tai vajadzētu būt. Un ir jādzīvo jācenšas izdzīvot pamatojoties uz to situāciju, kāda ir, nevis uz to, ko mēs savā idiotismā iedomājamies - starptautiskās tiesības, straptautiskie likumi, cilvēktiesības un visas citas virtuālās muļķības. -
Pīemēram, valsts otrās lielākā pilsētas budžets tagad ir jādotē. -
Kur tu šeit saskati problēmu? Vai kaitējumu kam? Aptieku negūtajā peļņā un negūtajos nodokļos? Vai tie ir medikamenti, kas tiek izmantoti izklaides nolūkos? Var jau būt, es nezinu, bet man šķiet ticamāk, ka tie varētu būt pie kādām hroniskām slimībām izrakstīti medikamenti, kurus cilvēki pērk šādi tikai tāpēc, lai ietaupītu. Ja tie arī Latvijā, kaut uz receptēm, maksātu centus vai būtu kompensējami, tad cilvēki tos pirktu tepat. 🤷🏻♂️ -
Vari, lūdzu, nosaukt datus vai vismaz kādu piemēru, kā ar sankcijām, klimata blēņošanos un nēģeru tiesībām ir nīcināta Latvijas ekonomika? -
Es te uz visādiem brīnumiem pasāku atbildēt latviski. Vakar/aizvakar pat paspēju uzjautāt, kāds noskaņojums ziemassvētkos. Kaut kā nenovērtēja manu centību...
-
Vakar vakarā kaut kas zvanīja no Rumānijas. Apkārtējie teica, droši vien atkal kaut kādi krāpnieki. Es gan domāju, varbūt pats grāfs Drakula gribēja mani uzaicināt uz Ziemassvētku balli, bet es biju atslēdzis skaņu un nedzirdēju zvanu. -
Visur jābūt kādam saprātīgam kompromisam. Nevar ar visādām sankcijām, klimata blēņošanos, nēģeru tiesībām utml. max nīcināt ārā savu ekonomiku, tās konkurētspēju un paralēli veiksmīgi attīstīt aizsardzības spējas, militāro rūpniecību, atrast liekos miljardus Ukrainai. Visam galā, lai vēl vēlētājs ilgstoši atbalsta līdzīgu politiku visā Eiropā kopumā. Tādi brīnumi var notikt tikai naivu cilvēku galviņās.😒 -
Muahaha! Un ko tad viņi citu dzertu? Šmiga iet urrā uz krievzemi, kafija (Jacobs un Tchibo) arī. Gan vācietis savu alu un sidru sūta, gan caur leišu, serbu un moldāvu muitām visa veida 40 grādīgā dzira iet. Kafijai Jacobs no savas vācu rūpnīcas sūta ar fūrēm bulk maisus uz Jacobs rūpnīcu krievzemē. Intresanti ir tas, ka cilvēki krievzemē var nopirkt visādus medikamentus, kas, piem Latvijā, ir recepšu zāles un krievzemē aptiekā šie medikamenti maksā, burtiski, kapeikas. Un fūres braucot atpakaļ tās zāles pārved pāri, robežsardze neko nevar izdarīt un beigta balle. -
-
Sūdīgs salīdzinājums. Bet kamēr esi kurinātājs tu kontrolē visu kurināšanas procesu un kādā brīdī to spēj ietekmēt, uzstādīt noteikumus un ultimātus kritiskos brīžos, visi ir atkarīgi no tavas kurināšanas. Ja nespēj ietekmēt kurināšanu kā tādu, tad spēj to ietekmēt kaut kā sev pareizāk. Tāpat kā ar konvenciju, dzīve ir dzīve un tai ir jāpielāgojas. Varmākas ir un būs, nekāda konvencija to neietekmēs. Bez tā deputāta dēla vēl Straujupītes čalis uz brīvām kājām. Nevienam nav rakstīts uz pieres kas viņš ir un konvencijā arī par to nekā nav un ar konvenciju cietumā neieliksi. Nākamā cietusī jau apzinās uz ko parakstās, bet viņa vainīga nejutīsies, vainīga būs konvencija kas par švaku vai kas ir pret to, vai policija. Dzīvē ir kā dzīvē, nevis tieši kā gribējās un sarakstīts.
-
Nu tu esi baigais optimists. Ja w nebūs bagu, ko indusi darīs? Brauks uz Rīgu strādāt voltā, boltā un hujoltā? -
Viss tagad tiek pārrakstīts iekš Rust, ar ko MS sliktāki 😂 Varbūt bagu būs mazāk -
Nu tur kā tur bija... "viens koderis, viens mēnesis, miljons rindu koda". Protams, gan jau ar AI. -
-
Klau, @hehe, es pilnīgi saprotu, ka koncentrācijas nometnes kurinātājs vienkārši darīja savu darbu. Ģimene, pļa, jābaro. Nebūs viņš, būs cits. Ne jau tur ir fiška. Vienkārši... tad jābeidz bļaut katra vārda galā "Slava Ukrainai"(nosacīti, protams 🤣) -
Andri, klau 🤣... nu kad humora izjūtu dalīja, tu toč biji kaut kur tik tālu aizbraucis, ka nebiji zonā.🤣 p.s. pavīdēja ziņa, ka MS līdz 2030 visu w sourci pārrakstīšot ar rustu. -
Pa lielam tādas fantāzijas lai attaisnotu šaušanu sev kājās. Tas ir alkohols un medikamenti. Tas kritums ir daudz iespaidīgāks nekā tur rāda, brendīgais alkohols kas tagad skaitās eksports kādreiz gāja kā tranzīts. Reāli jau nekas nemainas, bet tikai uz papīra un šādos grafikos. Pārceļ Pernod Ricard brokeri uz citu valsti un tās pašas dienas laikā Latvijas eksports momentā nokristu par miljoniem 200, lai pieaugtu kaut kur citur. Slovēnijas otrā vieta visticamāk nozīmē to ka KRKA pārņem Grindex un Olainfarm ģenērisko medikamentu tirgu. Šauj cik gribi sev kājās, nu nesāpēs no tā citiem. Patiesībā būtu jāpriecājas ka krievi nav pieteikuši boikotu vai uzlikuši embargo rietumu alkoholam. Tāpat arī jāpriecājas ka ģenēriskos medikamentus Indija vēl nav pārņēmusi pilnībā. Pazaudēt nav grūti, grūti ir iegūt. Cik lieliem analfabētiem ir jābūt, lai domātu ka Latvija spēj ietekmēt Krievijas mangāna importu no Dienvidāfrikas vai kaučuka no Āzijas. Jau cik gadi, bet joprojām šāda domāšana, ka jāšauj sev kājās, lai krievi brīnās un ko? Lai izteiktu līdzjūtību, kā sāp, vai ko?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-