Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   21 biedri, 0 Anonīmi, 124 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• zeds
    • RudeWolf
    • TOoMoOT
    • e = d
    • AndrisBB
    • Dzintarnieks
    • ggg97
    • maize
    • dainis61
    • Mielestapa
    • Ghost_az
    • base7
    • sounDDesign
    • M@R$$
    • Prodigy
    • deboshieris
    • Igors83
    • Aigus
    • uldise
    • _dunduks_
    • binary
  • Biedru statistika

27991
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    girtsl
    Newest Member
    girtsl
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• hehe
      Biju domājis variantu 3, tikai vienkāršā valodā
    • binary
      Cik zinu, teorētiski tā neviens nedara. Lādē visu virkni reizē.   Tālāk jau 3 varianti: 1) beidz lādēšanu, kad vismaz viena celle sasniedz 4.2V 2) iepauzē lādēšanu, kad vismaz viena celle sasniedz 4.2V, bet tukšākajā cellē ir mazāk kā X voltu; patukšo pilnāko celli (brutāli silda kaut kādu pretestību); atsāk lādēšanu; tā cikliski atkārto, kamēr tukšākajā cellē ir gana daudz voltu 3) lādēšanas laikā veic "aktīvu balansēšanu" - ja starpība starp pilnāko un tukšāko pārsniedz X milivoltu, tad no pilnākās pārdzen uz tukšāko (precīzu realizāciju nezinu, varētu būt, ka izmanto kondensatoru kā "buferi")   Trešais variants grūtāk/dārgāk realizējams, mēdz būt realizēts solāro aķu BMS.   Praksē neesmu sastapies ar variantu, kur katru celli lādētu atsevišķi. Ja tādu zini (praktiski realizētu, nevis tikai teorētisku), tad neturi sveci zem pūra - padalies  
    • base7
      Ja viss ies pēc plāna, radio raidīs no Kišiņevas krievu valodā, jo katoļi tur pārsvarā runā krieviski. Signāls tiks izplatīts caur FM, internetu un satelītu.  
    • oxygen
      Papēti vai nav kāds papildus filtrs. Man bija šitā ar Dayson. Domāju ka aķis kirdik, bet izrādījās ka  bija piesērējis prefiltrs tipa šis. Izmazgāju , izžāvēju un problēma pazuda. Nu , domāju, kad pārāk liela pretestība gaisa traktā tad pieaug motora strāva un nostrādā aizsardzība. 
    • Anreel
      Man Sencor robotiņš apmēram 1 gadu jauns pēc palaišanas nobrauc metru un sāk griezties ap savu asi, griežas dažas sekundes un tad lielā ātrumā brauc vienā virzienā un iebrauc sienā - laikam sabojājies telpas skenētājs?
    • hehe
      Cik gudrs akumulators, teorētiski BMS var uzlādi regulēt, uzlādēto daļu nelādēt turpinot lādēt neuzlādēto. Visi pilni pat ja nav vienādi.
    • MrToastMan
      Grūti pateikt, kāpēc tas tā ir. Lai gan daudzi vecie, kas bija SWH (vēl tad, kad Zigmars to visu vadīja) sen kā ir prom no šejienes.
    • binary
      Varbūt otrādi? Tu man nopērc jaunu OEM bateriju par €200 (par ~tādu cenu atradu VCA-SBTA95; par €90 atradu tikai kaut kādu aftermarketu) vai lietotu par €40 vai €50 (šobrīd ebayā ir viens piedāvājums no Francijas), tad es vai nu savu veco, vai tevis pirkto izjaukšu, pamērīšu, vajadzības gadījumā nobalansēšu, un pēc tam tad arī pastāstīšu, kā būs gājis     Ko šis nozīmē? Pie kāslēdzi "pa tiešo", un kā mērīji kapacitāti?   Pēc kā spried, ka nav ne vainas? Varbūt pie slodzes spriegums būtiski nokrītas?
    • Dexs
      Pēc tā, kā tas noticis, izskatās vairāk, ka izmests no turienes? Jo nu, kurš vēl pēc 20+ gadiem SWH/SWH ROCK atvadās no klausītājiem piektdienas vakarā uz tikšanos nākamajā pirmdienā… Un nekad vairs ēterā pēc tam neparādās.    Ceru, ka kāda cita stacija viņu paņems, viņš bija ļoti labs.
    • Andris Taurins
      Saimniecībā ir Xiaomi  sugas verķis Shunzao Z11 Handheld Cordless Vacuum Cleaner. Pēc pāris gadu lietošanas šamais vairs negrib strādāt uz pilnu klapi, t.i. izslēdzas pēs pārdesmit s, uz švako režīmu strādā ilgi. Pieslēdzot baterijas elementus pa tiešo kapacitāte atbilst nominālajam 2 Ah. Varbūt kāds māk tam draņķim iestāstīt, ka beterijām nav nekādas vainas?
    • MrToastMan
      Artis aizgājis no SWH.
    • Kazarms
      Es nezinu, ko gribēji ar to manis citēšanu teikt @138, bet joprojām tas pats un joprojām apmierināts. Šogad gan tieši pirms sezonas ieradās ģimenes pieaugums, tāpēc esmu nobraucis veselus 20km, nav laika tās stundas uz velo sēdēt, labi ja dažas reizes nedēļā sanāk iziet paskriet, lai galīgi neuzresnē.😅   Ja jau reiz par maršrutiem runa, zīmēju te: https://bikerouter.de 
    • Jainit
      Ziņkārība virza progresu. Tu mums pateiksi vai nobloķējās un mēs tev palīdzēsim atrast lētāku jaunu bateriju.
    • Racer
      Tur jau baigi daudz lietas, piemēram, kameru kvalitāte. Pati signāla veidošana ar kodeku, kompresiju utt. mums ir ok.
    • binary
      Lasīju par gadījumu, kad visi elementi bijuši veseli, bet nesabalansēti, attiecīgi tas samsunga BMS nobloķējies. Gandrīz vai gribas izjaukt savējo aķi un pārbaudīt, vai tur ar balansu viss ok (t.i., vai pie "pilna aķa" visi elementi ir pilni/vienādi), bet tak tak nevar zināt, vai BMS pēc tādas iejaukšanās neizdomās nobloķēties.
    • hehe
      Gudrāks par cilvēku kuri viens otru apčakarē jau kopš Ādama un Ievas laikiem viņš nav, pagaidām viņš nesaprot katra patiesos nolūkus un mērķus. Ieslēdz "unknown part" režīmu un apzināti prasa "iestāstīt".
    • biomass979
      Vienkārš- ja salīdzīna ar to tv kas piedāvājās pa 5 eiro gadā - tur tie HD ir tik dzidri!!! Nē nu man ar vairs nav tā super redze ,bet tas mūsu virszemes nestāv klāt,it sevišķi "uz lielā 65"ekrāna! Kautkā tā....😉 Jeb tomēr sat.TV,VTV  nespēj parādīt ko labāku kā iptv! 
    • biomass979
      Jā es esmu atvalinājumā,bet tas nenozīmē ka neienākšu te un nesastrādāšu mulķības😁!
    • _dunduks_
      nu baigi gudrs jau neizskatās, ka viss viņam ir "jāiestāsta". Drīzāk pretēji.
    • ju
      Varbūt atvaļinājums cilvēkam?
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...