Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• Jurkins
      Nu ko, indigo nedataisītie kretīni... tagad jūs līdz 30 gadiem skaitīsieties "jaunieši". 
    • osscar
      Bet neviens tās bremzes nekopj..ja nestrādā,vai sāk tecēt..lētāk jaunas mt200 uzlikt ...vācijā jau nu stabili..un pie mums arī Nu ja netausa apgreidu uz ko labāku... Man mt 200 saimniecība uz 5 velo ir...nevirnam nead nav bijusas problēmas..tik cik kluči jāmaina..jad sāk čīkstēt..vecākajam šķiet 10 gadi...nekad nav gaisotas vau eļļa mainīta 😄
    • osscar
      Nemaz jau tik labas cenas viņam nav...ja bd jauni alivio pa 12 eur bija(tagad nav) un altusi pa 7...viņam lietoti pa 14...nē nu ja vajag uzreiz un par šipingu negribi maksāt ja viens sīkums jāsūta..tad ok..un kam tās sram ar dot un clarks, promax un formulas vajag par to ciparu? 😁Es šķiet sev rezervei mt200 komplektu jaunu pa 25 pirku bd un vēl adapteris komplektā.Lieroti rotori pa 2 eur+1 par lockringu..ja tos pašus jaunus pa 5-6 eur var dabūt ar lockringu komplektā? Ok vienus sūtīt neatmaksājas..bet tāpat. Es šogad vēl velo pieskāries neesmu...pa sniegsāli negribas ...pa tīru jau varētu...nekas vēl jāpaciešas
    • Māšuks
      Cik tad bija LR-4 laikā?
    • Māšuks
      nevar jo tie ir ar līmes pamatni un nenāk nost.
    • 138
      Ja nu kādam noder, sezonu gaidot skrūvējoties, šis čalis tirgo labas lietas par labām cenām. Visas bremzes ir pārjauktas un sakoptas. Esmu no viņa šo to pircis, viss labi. Ar karmu arī viss labi, lietas nāk no kādas darbnīcas Vācijā, kur bagātie vācieši pilna pelnutrauka dēļ pērk jaunu mersi, nē, bet apmēram tā - apkopjamu bremžu dēļ liek jaunas bremzes. Atrodas Pierīgā. https://mtb.xc.lv/t/dazadas-bremzes-sifteri-parsledzeji-uc-sikumi/23987
    • oks
      Nekādas jaudas tur nav mainījušās, tikai tas, ka samainītas vietām frekvences BR Kanal Kultura un BR Radio Belarus programmām, lai "pareizās ziņas" skanētu tālāk. Iepriekš BR Radio Belarus raidīja 106,6 frekvencē ar nedaudz virs 1,8 kW ERP, bet tagad raida ar 10 kW ERP.   https://www.neplp.lv/lv/media/11063/download?attachment Tajā dokumentā par Rīgas 107,7 ir norādīta dīvaina izstarotā jauda - 43 dBW, kas sen ir par daudz, ņemot vērā, ka no 108 km attālās Viesītes tiek raidīts LR 1 107,6 frekvencē.
    • 138
      Nu kā no Mēness nokritis. Latvisku MI ģenerētu dziesmu rubrika, kas Bē Bē Brokastu otrajā atnākšanā ir Radio Lāgas vietā.   Tāds tas noteikti nav, bet paldies, es nebiju pamanījis šo līdzību.  
    • INTRASERVERNET
      vareji jau no vaciniem iznemt. Vacinja jau neredz stavokli.
    • AndrisBB
      Tad jau tev par dārgāk kā kalkulātorā.   Interesanti kapēc 37-55 gadīgiem lētāk kā 24-36. Tie biežāk kaulus lauž?
    • raiviic
      Jāskatās jau, kāda pašam veselība, vai kādas nopietnas procedūras plānojas (protams traumatiski nelaimes gadījumi nav paredzami) un tad jāpadomā - ja  ir 71+ gadi - tos 446 €, (vai 905 € ja ar operāciju) ir vērts maksāt, vai tos pašu vai pat mazāk samaksāsi par dakteru pakalpojumiem.   Pašam bija (vairs nav) Compensa  - kad tuvojās derīguma beigas un sapratu, ka no tā visai lielā cipara esmu izmantojis kādus 200€, sarunāju ar ģimenes dakteri nosūtījumus uz pamatīgu pārbaudi, jo protams šādas tādas problēmas ir - pilnas analīzes, MR,DT,RTG,USG, EKG, laikam vēl ko - tas viss kopā bija ļoti smuks cipars, bet maciņa saturs man nemainījās😊.  Šo to jau dakteri ieraudzīja, bet ne nopietnu, tikai pateica - Jaunāks jau tu nepaliec - žēl, bet laikam viņiem taisnība.
    • Stepselis
      Pirmajā apdrošināšanas gadā samaksāju zem 400.
    • ju
      Paspēju arī izbraukt ar velo standarta aplīti pa kāpām. 13km it kā tikai, bet gandrīz stundu. Nešķita, ka tik lēni
    • base7
      Pirmais solis krievu valodā raidošo radio staciju darbības izbeigšanai ir sperts. Jaunā Vienotība atsaukusies NEPLP aicinājumam atbalstīt priekšlikumu izbeigt krievu valodā raidošo radio staciju darbību.
    • base7
      SWHlv straumētāko dziesmu tops izklausās pārāk vienkārši un parasti. Tādēļ kāds izdomāja tā vietā teikt "traumētākais". 
    • Racer
      Kas tas ir? Bankas Baltija krahā cietušo koris? 🙄
    • AndrisBB
      Nu vismuļķīgākais ko var darīt ir mēģināt 'apčakarēt' apdrošinātājus. Pie kādiem lielākiem izdevumiem, kad sāk skatīties uz punktiem iekš 'sīkās drukas', tad var izrādīties - netika dots precizs info, apdrošiāšanas izmaksa atteikta.
    • 138
      Atbilžu patiesumu par pirmajiem diviem jautājumiem viņi īsti nevar pārbaudīt, ceturto pieļauju ka var, bet trešo?
    • lexxx
      Man jau dažus gadus griežas rpi4 ar ubuntu server os, kur griežas daži servisi + qnap nas ar 2 HDD. pēc kādu 3-4 gadu kalpošanas rpi aizgāja samsunga krutā sdkarte. tagad sandiska extreme kaut kāda + restore no bekapa. Ir svarīgi regulāri bekapot os, ja uz sdkartes griežas viss.   Vienīgā lieta, kas pietrūkst ir HEVC video transkodēšana plexā. Tur rpi aizrijas, jo nav hw. AVC griežas viss skaisti. Un man nācās uz sevis iegūt pieredzi par atšķirību starp CMR un SMD diskiem, diemžēl 😥
    • M@R$$
      Man liekas viena dziesma dienā max ir, ko tāds vidējs radio klausītājs varētu izturēt...  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...