-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 4 Anonīmi, 287 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- zeds
- e = d
- raiviic
- AndrisBB
- Dils
- binary
-
Biedru statistika
28209
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nelaime tikai tā, ka tagad lielākā daļa, sevišķi jaunākā paaudze, tikai tā visu skatās. Pat horizontālo klipu un TV telefonā skatās vertikāli, tā vēl vairāk samazinot bildi, nevis pagriež telefonu. Ilgi esmu dažus tuvākos audzinājis un lamājis - rezultāts nulle . Klienti ir prasījuši uzfilmēt šo to no deju kolektīvu un ansambļu repertuāra - tikai obligāta prasība - jābūt vertikālam kadram jo kurš tad tagad vairs televizorā vai datorā ko skatās. Es vēl saprastu, ja vajag vienu konkrētu cilvēku kadrā, bet kad grupa pa visu skatuvi, nu vāks. -
Tā nu gan ir kruta inovācija: "kino telefonā" tur var daudz saskatīt un kvalitātes prasības vēl nebijušas ...
-
Nu maz vai nemaz tur bija Latvijas produkcija un iesaistīta tur varēja būt Latvijas vate pamatā...
-
Sūds par krievu, tur jau ir iesaistīti mūsu Latvijas džeki, kas deva savu produkciju, paļaujoties uz to, ka mūsu valdība ir visu izvērtējusi. Nu nav katram jāiedziļinās ko un kā dajebkurš uzņēmums dara, ja viņš ir legāls Latvijā arī kara laikā. Es atkārtošos, bet nav korekti visu nogriezt ar nazi, bez reāla notikuma. Man izskatās tā, ka pēkšņi kaut kādi ierēdņi atčohnijās, ka nav labi un sāka ārdīties lai piesegtu savu neizdarību. Bet nu lab, gan jau kaut ko nezinu. -
-
Fiziski, bet vispār Komercreģistrs, 13.05.2020 Kas ir "viņi"? Viss ir nobloķēts, kad nobloķēts "viņi" neko atdot vai izmaksāt nevar, bloķētāji arī neko nevar, jo nobloķēts nav viņu īpašums. Uz gadiem ilgi pasākums...
-
Ja krievs zināja, ka sūdi briest un noteikti zināja, bet gāja uz priekšu, kā teikt, all in un pat tagad, nedēļu(?) pēc veikala tīkla aizklopēšanas ir 0 info par to, ka krievs ir kontaktējies ar saviem darbiniekiem, uzņēmējiem, kas tirgoja savu preci un kuriem tagad iet uz komposta kaudzi visa produkcija, par ko cepiens no mūsu puses? Lai viņi paši tiek galā ar saviem krieviem, tad var skatīties tālāk kā situācija attīstīsies un attiecīgi domāt par kkādu palīdzību vai citām muļķībām. -
Ui, jopcik, pieleca, paldies. Prātā neienāca ka tālruņa ērtību formātā filmēs. Ēķis gan pagājušgad par ko tādu runāja, bet neticēju ka darīs, viņu baigi lauza viena beibe par inovācijām un viņš uz to ir nasks, jo cenšās iet līdzi laikam. Lai nu izdodās! 😍 Ja nu kas - atvainojos par savu nezināšanu un sarkasmu par horizontālo taimkodu. -
Man gan tā īsti viedokļa par to krievu veikalu nav. Jau rakstīju, ka man šamais bija ļoti ērti pa ceļam no darba uz mājām, bet ne reizi neesmu tur bijis. Un pat ne jau tāpēc, ka īpašnieki krievāni, pat nezinu kāpēc... Bet nu... Eiropai pietiek iepīkstēties, mūsējie jau pieņēmuši 15 likumus, izsludinājuši mobilizāciju un uzvarējuši karu savā starpā. No otras puses - nevajadzēja tos krievānus vispār laist iekšā (Kulbergs suka...... ņirgājos protams - ahoi jenotība, progresīvie un citi biedri, kuri mums nav biedri). Internāts saka, ka mere esot ienācis Latvijā 2021. gadā. Nu ok, lielais karš Ukrainā vēl sācies nebija, bet visi priekšpasākumi jau bija notikuši. Labie krievi? -
Tad man tagad teļļuks būs jāgāž uz sāniem? Tā kā pie sienas nav daudz brīvas vietas, būs sarežģīti skatīties, spranda ilgi neturēs 😛 -
-
-
Viņi vispār nevar paciest, ka kāds nedomā pareizajos šablonos. -
Saprast, godāt un saulītē celt uzņēmēju; galveno valsts budžeta pildītāju, mūsu valstī diemžēl nav modē. Apbalvotie un citādi gratulētie jau pamatā ir tikai valsts naudas tērētāji.😏 -
Kur samērīgums? Es saprotu, ka izklausos pēc vates, bet ņemot vēra to, ka tur arī Latvijas uzņēmēju preces, tomēr vajadzēja kaut pāris mēnešus laika, ne? -
Mere plauktos bija arī Latvijas ražotāju produkcija un diezgan daudz. -
Nerunā pretī Gaismas nesējam. Viņš zina, ka boot foruma biedri ir tupi un paskaidro kā un kāpēc top filmu turpinājumi. Viņš nevar organiski paciest to, ka mēs vienkārši apspriežam kuram patīk vai nepatīk mākslīgie turpinājumi, kurus daudzi nenovērtē. -
Esmu pāris reizes bijis pie Tukuma meres, jo blakus bija auto daļu bode (nu jau ar ciet). Stāvlaukums pārsvarā pilns ar biezām mašīnām, publika vervelē krieviski, redz, atbalstam savējos, lai arī maciņš atļautu rimčikā pirkties. -
Lūk, es arī nezinu, bet izlasīju tādu virsrakstu. Horizontāls varētu būt: Maharadžas sarežģītā dzīve ar 350 sievām -
Ja patīk Kraftferks, Žārs, Depeši utt., tad ja nu kas, OMD augustā Latvijā. Es 80-to beigās mazliet dīdžejoju, viena no man tuvām grupām. https://www.bilesuserviss.lv/biletes/AVCFUW4IC2/omd-summer-of-hits Tagad gan mazliet vecāki, bet šķiet ka būs skatāmi tādiem vecem kraķiem kā es un te vēl dažiem - no šī gada koncerta video. 😎😀
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-