Čista katru gadu
Vnk Tu pieminēji Elitesbooku, un tad atcerējos, ka man uz galda tāds iraid. i5, ramu pacēlu no 4 uz 8, hdd uz ssd. Un tas arī viss, īsts alumīnja korpuss.
Jūs ari datorus mainiet katru gadu? Kā ābolisti? Manējam PC ~10 gadi, šad tad uzlabots - sievai ~5 gadi vecs porķiks, atmiņu piebāzu klāt. Joprojām darbojas labi.
gari rakstiit slinkums, bet iisi - tu par mani nezini neko. Ne par beerniem, ne veertiibaam. Kaa var noprast, ar asu uztveri arii neesi apveltiits. Piedod par kritiku.
Kaspariņš vēl jauniņš, jūra līdz ceļiem, ar laiku sapratīs, ka ne jau naudā ir laime, bet nu cilvēkam bez bērniem nevajadzētu pārmest citiem, ka laukos galīgi nav ko darīt.
Man patīk tas saullēkts un saulriets, ko nu? 90tajos glabāja ar mobilajiem telefoniem, interesanti cik maksā pierakt kopā ar vecu behu, kam saļņiki tek?
Bībeli jau es te jums nocitēju, kam jums tie miljoni, ja pasaule ir pāris sekundes pirms 24.00
tu uzvedies taa, it kaa es ar erekteetu kraanu tev visu laiku tuvotos no aizmugures. Nestreso!
Man nav nekaada naida ne pret tevi, ne pret kaadu citu iz shejienes. Patiesiibaa, ne pret nevienu nekur. Goda vaards!
Starp citu, nebija pirmais telefons, kam power poga pievīlusi. Pirms tam citam telefonam bija plīsusi power pogas šleife (konkrētā modeļa slimība).
Šo iemeslu dēļ cenšos power pogu lietot pēc iespējas mazāk, lai pēc 2-3-5 gadiem nebūtu jāmaina telefonu štrunta pogas dēļ. Redmi Note 5 laikam varēja sakonfigurēt, ka Home "pogas" paturēšana izslēdz ekrānu. Ieslēgšanai Redmi bija double tap pa ekrānu (vai pirksta pielikšana pie aizmugurējā pirkstu nospiedumu lasītāja), pixelim - 1x tap pa ekrānu.
Tev ir labāka frāze, kā to nosaukt? Ir Krievijas imperiālistiskā agresija - šāds vārdu salikums taču tev šķiet ok, vai ne? - un tāpat ir Ķīnas vai ASV.
Nē, okupācijas un okupantu definīcija ir cita. Tie tur, par kuriem tu, tie ir saucami par visu ko, bet nekādi ne par okupantiem.
Par šo paldies. Neesi tu tik bezcerīgs gadījums tomēr.