-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 0 Anonīmi, 444 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
28183
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Alabamahate
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Laikam no pēdējām 5-6 realitātēm, laikam vissmagākā, vismaz man tā liekas. Kompis brauciena laikā rādija 7 nopietnus kāpumus, Bet tā kā mēs, ar čomu braucam šajos braucienos, tad parasti piestājam vietās, kur ir ko redzēt. bijām pie Igauņu skatu torņa kas atgādina ligzdu, pie Apes improvizētā bānīša, līkums pa Aluksnes salu ,Viršos brokastis utt. Finišs ap +- 19:00. Lubānas zupa vienkārši izcila, nav salīdzināma ar pagājušā gada realitāti. Tad vairāki visādi dzērieni Lubānā un tad jau ceļš uz finišu, varēja nobraukt ātrāk, bet nekad neejam uz rezultātu, bet baudām braucienu. @osscar pamaniju pēdējā brīdi, kad mini uz Munameģi , tev vēl līdz tam bija 18 km, mēs atkal maucām no tā prom un tad ceļā izpīpēju ka tu tas esi, jo bija tās pamanāmās dzeramā ūdens pudeles, bet bija jau par vēlu tevi uzrunāt. Grantenes sūdīgas, Latvijas valsts meža ceļi arī nu tā, ir bijuši daudz labāki, mežā bija izbraukāti moču un kvadraciklu ceļi, pa kuriem pamīt nevarēja, bija velo jāstumj vairākos posmos. vienmēr man tādos braucienos ir līdzi Dolobēna smēre, man palīdz un kam esmu devis pa ceļam smērēt, visi finišā, ja satiekamies ir teikuši paldies. Šoreiz iztiku bez tās. nezinu ka citiem, pirmā realitāte, kad velomena cepure BEIDZOT der, visas iepriekšējās tādas bērnu galvām tās ir, hvz vai naudu taupa pasūtot tās, vai kādi nelikvīdi izvilti līdz šim bijuši, kas to lai zina, Visi vienmēr prasa lielākas, bet nekad līdz dzirdīgām ausīm nebija nonācis tas. Nākošgad VR pēdējais posms, ir iespēja izbaudīt braucienu pēc piena pa mūsu zemes takām, ceļiem un neceļiem. @osscar piedalīsies? 😀
-
-
Tā pie mums pat mēbeļu veikalā, ja gribi preci nopirkt par 70% davai naļikā! Tā pat elektro preču veikalā.... būs naļiks būs cienīgvērta alide! -
A ko tad tu izdarīsi -Apskaties 2038g. poletisko karti! Labi jabeidz troļļot...Ne tajā tēmā esam ! 😱 -
Šo nezināju. Nepārsteidz. Otrā paaudze mēdz radikalizēties: https://www.cidob.org/en/publications/preventing-violent-extremism-counter-home-grown-jihadism-learning-doing Vēl: https://assets.publishing.service.gov.uk/media/57a0896740f0b6497400007a/hdq1187.pdf -
Vēl pa vidam ir lgbt, kam patīk čurkas (un kuri iedomājas, ka patīk čurkām) 🤣. Un kas situāciju padara vēl ļaunāku jeb jautrāku - tas mēsls ir "berlīnietis" otrajā paaudzē. -
Nu jā - ar kremļa eksportēto konservu ideoloģiju sabarotā gejropas iedzīvotāju daļa, kuri pilnā pārliecībā domā šādās melnbaltās kategorijās. -
Nu jā - progresīvā iedzīvotāju daļa kas atbalsta gan lgbt, gan čurkas. Tad ir lgbt, kas atbalsta progresīvi domājošos un pofig par čurkām. Un tad ir čurkas, kam patīk ka progresīvie viņus atbalsta, bet ciest nevar lgbt. Tāds mīlas trijstūris, kur savstarpējā mīla visos virzienos nesanāk...🙄😀 -
Varbūt salīdzināsim salīdzināmus lielumus? Kad ar fūri iebrauca tirdziņos, bija “neko”? -
Šad un tad viesojos pie sievasmātes. Viņai virtuvē konstanti skan LR2 ar visu to pāķisko sentimentu. Vienā reizē tur skan raidījums, kura laikā cilvēki zvana un citiem velta/pasūta/aizrunā kādu dziesmu. Tagad tur piezvana vīrieša balss un lūdz atskaņot Tranzīta dziesmu Es Nevaru Būt Balts. DJ parunājas ar vīrieti un sāk skanēt dziesmas pirmie akordi. Tad DJ prasa, kam gribētu veltīt šo dziesmu? Kādu mirkli ēterā ir klusums (tik dziesma skan fonā), tad vīrieša balss: Šo dziesmu es gribētu veltīt visiem Talsu čigāniem... Pārzviedzāmies tā, ka bija jāiet pakaļ konjakam.
-
Jā, situācija neapskaužami smaga ... frīpļestain vs lgbt. Kod, kurā pirkstā gribi, visi sāp. -
Jā un Vācijas iekšlietu ministrs paziņoja ka tas ir islāmistu terorakts un vainīgs ir čurka. Kad čurkas vnk sievietēm uzmācās un izvaroja Vācijā, tad neko, bet kā cieš lgbtqrtfuck, tad ir jāreāģē. -
Vislabākais, ko zinu, ir Pistunkēvičš, pat pasi parādīja -
Pie mums viņi ir Stepāni vai Stepanovi. -
Pat vairāk. Katram otrajam vārds ir vai nu Edgars vai Dzintars, katram trešajam uzvārds it Krauklis, Dolārs vai Čīča -
J-pilī ir tāds skvēriņš, kas ir "slavens" ar vides objektu "tā beidzas Rīga-17" "Baltā krāce", un tur ir soliņi, uz kuriem laiku pa laikam atpūšas un ietur maltīti vairāki tie velopisēdisti ar zaļajām kastēm uz muguras. Nē, tie vēl nav ruberoīdi. Bet es no viņu rokām neņemtu ēdienu, kas iepakots 3x vakuumpakā un apšūts ar nerūsējošo tēraudu. Da nu i nah. -
Panasonic RX-ES23 par 20€ https://www.andelemandele.lv/perle/15944769/muzikalais-centrs-panasonic/ -
Gan jau, bet šaubos, vai tas tviterasts ir sabilietis. Sabilieši svinēja, nevis ģenerēja MI dusmēsmas sūdu. -
Vo, bļin, nepaspēju izlasīt, ko tur @aoma kriminālu bija uzrakstījis. Bet Sabiliešiem ar humora izjūtu viss kārtībā. -
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-