-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 253 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- imiss
- Jurkins
- Anreel
- Nikolajs
- Gestapo
- binary
- bedrens
- Net
- base7
-
Biedru statistika
27547
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Palodze
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
Māja nav moderna, celta 2000-šo sākumā, ar radiatoriem, divi stāvi ar augstiem griestiem, bet tādā aukustumā kā tagad no granulu katla uz māju iet 50 grādi. Visas pēdējās ziemas gāja ap 45, rudenī un pavasarī ap 40. -
Man šķiet ka nē, sāns ir melns, tikai gaisma dažās vietās atspīd. To gan šoreiz neviens nesaka: Varbūt kā mazbudžeta ratu pretzagļu risinājums, varbūt ekscentrs kaut kā pazudis un skrūvju veikals bijis tuvāk nekā veloveikals. Būtu gan varējuši šaibiņu apakšā palikt. Bet tas arī vienīgais gateris te, un vēl tā sazin kāpēc melnā krāsa vai kas tas ir uz kreisās puses chainstay tuvāk bb, visādi citādi viņš ir vienkārši nodzīts. -
Protams, ne salīdzināt ar oriģinālajiem. Gan stingrāki, gan vieglāki. Es sūtīju no poļiem, tur bija ļoti adekvāta cena. https://fitwheels.eu/en/wheelset-dt-swiss-350-straightpull-xm421-29-1670g-p-46.html -
nu tagad jau jaunie un modernie nāk ar propānu kā gāzi. tos iekšā likt nedrīkst dēļ drošības, bet svarīgi šiem ir tas, ka viņi spēj daudz augstāku temperatūru ģenerēt - pat 75c, bet nu tas ne pie lieliem mīnusiem. palasi par to pašu Panasonic M sēriju. Pašam man jau astoto sezonu ir Panasonic T-Cap 9Kw gaiss-ūdens, ar 410 gāzi. nezinu, cik tas būs viegli realizējams. bet nu kā uzliksi SS, granulas redzēt negribēsi piemēram man sistēmā nekad nav augstāk par 40c sistēmā. un ir radiatoru apkure - pārsvarā gan 33 tipa. tā kā te prasās info, kāda te sistēma ir - radioatori(kādi), grīdas? piemēram ja šobrīd ar granulām turi sistēmā teiksim 60c, ar SS to panākt būs ļoti grūti un neefektīvi.
-
Drīzumā Ukrainā savu darbību uzsāks ASV ziņu telekanāla "Newsmax" Ukrainas versija. Starp citu, viņu ir iecienījis arī pats Donalds. Un tas jau daudz nozīmē. Programmas būs pieejamas angļu, ukraiņu un krievu valodās. -
-
Pirms 2 gadiem janvāra vidū viens jaunais kaimiņš līdzīgos laikapstākļos kā vakar atbrauca paskatīties, kā šādos laikapstākļos te izskatās. Esot 2 vietās iestidzis ar savu Toyota Corolla. Tad nu vaicāja, kā tie no mums, kuriem nav traktortehnika vai apvidus auto, šādos laikapstākļos tiekam līdz šosejai. Un vai vispār kaut kur braucam, vai arī paliekam mājās. Konkrētajam kaimiņam, šķiet, kādi 500m pa lauku ceļu jānobrauc, lai tiktu līdz "šosejai". Viena kaimiņiene atbildēja, ka lielākoties viņa brauc pirmā un veiksmīgi. Nieka divas dienas vēlāk pusastoņos no rīta ņēmu rokās lāpstu un kopā ar viņas vīru rakām viņu ārā. Nē, nebija ne grāvis, ne saslīdējusi, ne aizsviesta kaut kur, vienkārši vairs nevarēja pabraukt taisni uz priekšu cauri šitādam sniegam. Paveicās, kādās 2 stundās iekļāvos, atjaunojot takas un "stāvlaukumu"... -
Ikauņu grafiks - periodi pa gadiem ar temperatūru zem 0. Šajā gadsimtā tik ilgstošs aukstums bijis tikai pirms gadiem 15. Gandrīz vesela paaudze izaugusi bez aukstuma pieredzes, tā kā kāds brīnums, ka ne veikalnieki, ne patērētāji neglabā rezerves. -
Uzreiz atzīšos, ka nesaprotu nekā no tā visa, bet ir interesanti: https://app.powerbi.com/view?r=eyJrIjoiY2RhYWQ5OTYtMDE2Yi00YjY0LTk1ZDUtYmRkMTA5MTFkOTRmIiwidCI6ImRhMzRmZjE2LTUxNzQtNGFjMy05YjAwLWNlMTJmYjJjZjZjOCIsImMiOjl9&language=lv Sevišķi, ja pievērš uzmanību rindai "Iekšējās drošības un patvēruma, migrācijas un integrēšanas...bla, bla, bla...". Nez, vai šeit ir korelācija ar progresīvu kultūras ministri? Kaut kā līdz šim domāju, ka minētās lietas ir citu ministriju kontrolē un kompetencē. Un tad šo te visu... ierauga brēmanis/stapanenko/... Jo lielāks bobiks, jo tālāk jāiet pēc traktora. -
Anreel · Ierakstīts
Es plānoju pavasarī uzstādīt siltumsūkni privātmājai. Es līdz šim skatījos splitus (ārējais + iekšējais bloks), bet tagad atklāju, ka ir arī āra monobloki - tie ir lētāki un uzstādīšana ir vienkāršāka - tad kāda jēga izvēlēties splitu? Es plānoju rudenī un pavasarī darbināt tikai siltumsūkni un aukstākajos ziemas mēnešos kombinēti siltumsūkni ar esošo granulu katlu. -
Lai tik nerodas pārāk liela pašpārliecinātība par bobika spējām, vakar,izskatījās, ka veseli divi bobiki izbraucot no meža, gandrīz vienā sniega sanesumā bija zaudējuši cīņu, ar visu smagumu un caurgājamību, bija aizsviesti grāvī.😆 -
Vel bez bremzēm un gan jau visam citam ar kapi Ratscar aizmygures uzlikts tāds kam vēl v beake celiņš...kārtējais veli ideālā stāvoklī🤪 Un aiznugures rats uz torx skruves turas? -
Dažādi barokļi man pašam pietiekošā daudzumā. Arī 14-15 V. Šoreiz gribējās plug&play. Un pa lēto, jo nav precīzi zināms, kas monitoram vainas. Nez kāpēc man izskatās, ka šim štekerim ir trīs kontakti, tāpēc eksperiments ar citu bloku varētu neizdoties. Jā, un M79 ir uz vietas Qoltec pa 8 eur...
-
🤣Yess! Man prieks, ka kādam sagādāju apmierināšanos. Uzreiz pamanīju neveiklo kļūdu, kur "viņš" vietā bija jābūt "tu", bet nolēmu nelabot, lai jau loši papriecājas. Pirmais ir! 👍 -
Da vis ir normāli, vienkārši esam atradinājušies no tā, ka mašīna katru rītu ir apsnigusi u.t.t. p.s. jaunajam darba autiņam slotiņas miera stāvoklī skaisti un dizainiski novietojas zemāk par kapotu tā kā spraugā un pat max sildot vējstiklu apledo ka prieks. Vecajam miera stāvoklis bija augstāk uz priekšējā stikla un viss bija labi. Vot tas gan vakar reāli besija. -
360eur par šo... Arvien vairāk doma ir, ja pirkšu, tad jaunu vai no kāda paziņas. Savādāk baigais čakars tos sludinājumus sijāt.
-
Nav jau grūti - jā. Man pat tīri labi patīk tīrīt mašīnu no sniega. Bet darba laikā, kad jāsteidzas, tas rada stresu. -
Kundze ar mācēja stāstīt, ka ar bobiku braukusi kā lielā no galvenā ceļa iekš mājas pagalmam kamēr kaimiņi ar savām voļvām… raka sev ceļu, jo greideris bija par lielu valni uzstūmis pagalma ceļam tīrot galveno ceļu -
nu nepārmet sev tik ļoti. dari jau arī labus darbus par kuriem tepat esam priecājušies.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.9k
-
Kopā ierakstu1.5m
-