Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   26 biedri, 0 Anonīmi, 550 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• hero
    • kaads
    • Gestapo
    • Exiic
    • Anonīms Alkoholiķis
    • biomass979
    • ggg97
    • Zin...
    • SQL
    • maxisl
    • kava
    • tu16
    • Biete
    • uldise
    • 138
    • M@R$$
    • dainis61
    • Aigars
    • binary
    • maize
    • Igors83
    • AndrisBB
    • zeds
    • osscar
    • _dunduks_
    • kernell
  • Biedru statistika

27631
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Juris.160687
    Newest Member
    Juris.160687
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• ggg97
      Par laimi marts atnācis ar aptuveni +20°C siltāku laiku, kā februārī. Man apkurei, kur gāze, fiksētais.
    • Zin...
      Pareizi, lai latvieši pērk par 2x lielāku cenu tagad gāzi. Dzīva nauda 🥳
    • 138
      Talsos taup burt  
    • Racer
      Man vienkārši gadījās dzirdēt kā žurnāliste krogā draudzenei par šo stāstīja, tāpēc agrāk uzzināju... 😎
    • 138
      Nesapratu uz kuru tu te mērķē, kurš no laimes apčurātos no šansona, turklāt kāda, krievu vai franču? bet katrā ziņā радио шансон Latvijā, par laimi, neeksistē.
    • AndrisBB
      Bet nu visu visdrīzāk izšķiršo, kurai pusei pirmajiem izbeigsies raķetes https://www.theguardian.com/world/2026/mar/03/middle-east-war-decided-interceptors-missiles
    • MrToastMan
      Vieglāk ir ieslēgt šansonu un pisatsjya ot schastja, ka tāds radio vispār eksistē.
    • AndrisBB
      Uz ko tad vēl Ķīnai aicināt?
    • hehe
      Nosaucot irāņus par "all sides"?Mesidžs vairāk izskatās pēc aicinājuma likt viņus mierā, kas arī ir irāņu mērķis. Pati par sevi šauruma nostopēšana Irānai neko jau nedod. Vēlreiz pierādās Inčukalna PGK nozīme Latvijas ekonomikā, noguldot tajā 100 miljonu vērtu preci, kaut kad, vienas diennakts laikā tā var kļūt 200 miljoni vērta. Jāprot tikai šādas situācijas izmantot, kad ir lēti Latvenergo piepirkt līdz lūpai. Investēt naudu tur, reālā precē, nevis sadarboties ar runci Bazilio naudas iestādīšanai.    
    • 138
      Kurš?   Un ko par to domā LR3? Pieļauju ka nav aizsargāta preču zīme, bet nu kam vajag tādu sajukumu?
    • MrToastMan
      Lai viņš tā domā! Es atkal paklausījos mūsu vietējos FM (SWH, SKONTO, EHR) un interneta radio un vēlreiz apstiprinu, ka internets ir labāks!     Nu un kāds prikols par šīs maiņas? Man patiešām žēl lietuviešu, projekts, kas darbojās 20 gadus, tika slēgts ar vienu lēmumu. Lai gan es gribētu nosūtīt sveicienus saviem "kolēģiem", kuri šobrīd cenšas "izdzīvot". Vairāk detaļu negribu stāstīt vai arī pretīgi.
    • biomass979
      3 gadus atpakaļ caur ss nopirkās ķīniešu GTmedija kaste.....  Noprovēju,notestēju ...itkā vis  strādā ,pat tas HEVC 10bit.  Rokoties par Alixprss..  uzskrēju Šim pašam GTmedia ...   Sāka ieintresēt tā Multiroom funkcija!  Nevar  saprast  vai tas atiecas uz CA card slotu vai vispār  palaist  tālāk to pašu ko jau pieņem...   Pēc apraksta var noprast kā iebūvētais karšu slots domāts Irdeto kodēšānai."  With CA card slot and multi-room (Support Albertis / Tivusat / BBC Satback / Irdeto Card / ORF Card)"  Prēkš mūsu virszemenes tur nebūs...,bet vairāk intresēja vai tas Multiroom spēj palaist tālāk  ķipa šo  ?  Varbūt kāds ir krāmējies ar šiem GTmedia?
    • RudolfsP
      Arī un smartfoni vecie kam nav izņemami. Tiem kam varēja izņemt tiem izņēmu. Palika tie kam nevar izņemt.
    • 138
      Kas vainas Ecobaltia Vide zaļajām kastēm katrā rimikā un mahimā? Kaut kā nav dzirdēts, ka powerbankas vai jebkādus litija aķus lielākus par x Ah tur nedrīkstētu. Ja nu... tad tā būs rimika-mahimas un viņu sprinkleru problēma Un Depiņam, vismaz Krasta ielas, tāda kaste ir ārpusē.
    • 138
      Tā kā kolekcija, nokijas utt. ar izņemamām baterijām?
    • base7
      Latvijas mūzikas kanāls "ATV" atjaunojis savu pleilisti un tur parādījusies arī amerikāņu kantrīmūzika👍
    • base7
      Kā jau agrāk @Racerpieminēja, jauda nav palielināta. https://share.google/VKF3u8UlGxF40iyj1
    • 138
      Neko nezinu par Minerit / Cembrit / Swisspearl plāksnēm. Vai tās, jeb - kuras no tām, var izmantot iekštelpās (t.i., vai tur nav kaut kādas piedevas, kuru izgarojumi iekštelpās nav veselīgi; šķiet, fasādes krāsām tā mēdz būt)? Šo Aquablock var? https://online.depo.lv/product/699   Slava Čaka ielas slēdzenēm, tur arī dabūju! Teicams veikals.
    • versatile
      Es vienu uzpūtušos jaudasbanku iznesu rudenī, noliku dārzā, iepakotu maisiņā. Protams, aizmirsu kkur aizvest. Tā arī ziemu tur nostāvēja. Nokusīs, jādomā, kur nodot
    • e = d
      Var droši vest uz utilizācijas punktu. Visas rūpes pazudīs.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...