-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 6 biedri, 0 Anonīmi, 381 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- AndrisBB
- spameris
- RudeWolf
- e = d
- Johny_JK
- 138
-
Biedru statistika
27389
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Avro2
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Vaitad kādreiz kāds teica ka neiekasēs? Visas nodokļu atlaides jau iesākumā tikai, lai stimulētu pirkšanu. Bet nu tagad jau vairāk kā 50% pārdotie auto ir elektro vai hibrīdi. Ganjau līdz 35 gadam izlīdzinās, lai sanāk plus/mīnus apmēram tikpat nodokļos. -
Atslēgas vārdi...🤣 Gan jau galarezultātā iekasēs tik, cik vajadzēs. -
Ak sāpīgi ir, ja? 🤣 Admini, iedodiet tam radījumam iespēju likt vairāk par emociju uz postu 🤣🤣🤣. -
Neesi biomusars? Nu kāds tad ir tavs pienesums valstij un sabiedrībai 🤣 2025 gadā? -
-
Tu nelamāties nevari, incel nedataisītais? Ir viena tēma, ko tu rubī, bet nē tak, nevari arī tajā atbildēt uz normālu jautājumu. Palestīnu vēl aizmirsi piesaukt, lоh. Nebrīnīšos, ka drīz sāksi slavēt tās krievu raķetes un to operatorus, uz to jau velk, no "ukraiņi ir korumpēti stulbeņi" nav tālu līdz "ukraiņi nav nekāda nācija" un tad jau turpat ir "ukraiņi ir biomusars". -
Tas saprotams, ja jau no 30. gada (vai 35.) tikai elektroauto varēs tirgot (ja nepārdomās), nav jau nemaz tik ilgi. Kaukāds nodoklis jau jāiekasē, lai aizvietotu kas tiek zaudēts uz degvielas akcīzi. Pa lielam no braucēju viedokļa jau nekāda starpība, maksā degvielas akcīzi vai par nobrauktajiem kilometriem. Akcīzi teorētiski itkā neredz, bet nu samaksā tāpat vairāk. Ja tagad degvielai akcīze ir £0.53 un vēl apmēram £0.20 PVN, tad uz 100km sanāk teiksim 6 litri = £4.38 nodokļos. Ja taisās iekasēt 0.03 par jūdzi elektromobīļiem, tad 100km būs £1.80 Tāpat krietni lētāk. Bet nu šogad esot 20 miljardu fiskālais caurumus budžetā, kas kautkā jāizlāpa, tapēc visādus nodoļus pa lielam paceļ. -
Paklausies, idiot! Es tev un taviem tuviniekiem novēlu būt zem tām krievu raķetēm, kuras nelido. Tad vismaz tās krievu raķetes labu darbu izdarītu. Bet par tevi vispār ir cits stāsts. Tu pat "mopēdus" nevarētu saražot. Tu vispār nekā nevari. Tikai pa lombardiem vazāties.😉 -
Gan jau drīz bezmaksas stāvvietas un iespēju pa braukt sabiedriskā joslām arī atcels. -
-
Bet vai tad ir, kam? Pēdējais bija kad, pirms divām nedēļām? Parasti tā kā reizi mēnesī, šķiet? Vai tad šobrīd būtu atkal saražoti mēneša norma mopēdu un raķešu, kam reizē atlidot? -
Viņš meklē nosprāgušu. Tu arī? -
Es neko tādu neteicu. Es teicu varbūt. Ir tendera dokumenti - ok. Es saku, ka ir smieklīgi cepties un censties kaut ko pierādīt ar Ziemassvētku eglēm par kaut kādiem tūkstošiem, kad ir čupa korupcijas gadījumu miljonos. -
-
Audio no lentām un kasetēm klausies, vai tomēr esi spēris kādu soli uz priekšu un nodevis ticību - CD un MD? 🙄 -
Es zinu arī ko tādu, kas tev vēl priekšā, uzzināt un saprast😀 -
Es jau par visbiežāk izplatītajiem krievu radiatoriem. Pats esmu dabūjis agrā jaunībā tos pārsekcijot un mainīt viens pats, kad pārsala ziemā izīrētā mājā.😀 Cilvēks var daudz, ja apstākļi īsti spiež un mīžamais neraustās. Bet kantē viens pats kalsnējs krāvējs arī 400kg mucas. Neticētu, ja pats to nebūtu, strādājot krāsu rūpnīcā darījis ar špakteļa mucām.😀 -
Reku, salā štuko, ka elektromobiļu īpašniekiem vajag nodokli par nobrauktajiem km. 🤣 Atceros, gadus 5 atpakaļ vienā tusiņā runājām par elektro... es teicu (žēl, ka neierakstīju 🤣) - pag, pag, agri vai vēlu jums uzliks nodoklīti. Vai par kwxh vai par km, bet uzliks. Oj! Nu man bija baigā opozīcija. 🤣 -
Tu esi pārliecināts, ka iedomu pasaulē dzīvo viņš nevis Tu? Zini to teicienu par trakajiem? Pasaule nav ne taisnīga, ne vienlīdzīga. Neviens nav atcēlis vienkāršo un trulo spēku. -
Šķiet mēs vairāk rēķinājām..ka,sekcija 12 kg vai 8kg neatceros 🤫 Iespejams ka bija arī garāks 😀domāju ka tuvāk 200 bija pec sajūtām
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.8k
-
Kopā ierakstu1.5m
-