Cik tad var? Jau 35 gadus no vietas. Kā naivu meiču visi drāž, bet solijumus precēt uzreiz aizmirst. Atceraties bij tāds kadrs ar nopietnu ģīmi "Es nāku strādāt"?
'Emigrēšana' jau tāpat notiek un pēdējos gados atkal palielinās un visdrīzāk tuvākajos gados palielināsies vēl straujāk. Bet nu nejau tapēc ka kāds tiek vai netiek ievēlēts.
Tāds laimes lācis, kas tagad visu atrisinās un 3 gadu laikā un cilvēki dzīvos kā Vācijā neeksistē.
Var balsot par ko gribi, tā vienkārši nekad nenotiks.
Ir tāds termins kā "balsošana ar kājām". Amerikā tā ir parasta lieta, ja nepatīk politika vienā štatā, tad emigrē uz citu. Nepatīk, ja aizliegti aborti, tad brauc uz citu, kur atļauti. Suka Tramps nepareizi darīja, ka ņēmas ar nelegālajiem emigrantiem demokrātu štatos. Vajadzēja tīrīt repubublikāņu statos. Tad emigranti aizbēgtu pie demokrātiem, lai tad tie paši tiek galā. 😁
Speciāli īpaši attapīgajiem "zog" ieliku pēdiņās, lai vienā vārdā aprakstītu nesaimnieciskumu un izšķērdību, bet tak nē... izrādās, ka šis nav pieskaitāms pat pie īpaši attapīgajiem.
KNABam darba pilnas rokas ķerstot kaut kādus leļļu teātra aktierus par "bezstrādes ienākumiem. Un jā! Arī KNABa darbība apgūstot 17 ļimonus (šķiet, ka tā) finansējuma, izdodot sauso atlikumu... bija ne pārāk sen kaut kur analīze par paveikto, arī ir viens no iemesliem "brēmanim parastajam" bļaut tiktokā. Tāpēc tiktoks ir jāaizliedz. Tramps SUKA!
Tāpēc, ka iepriekšējās vēlēšanās bija mazākie ļaunumi, no kā izvēlēties, bet šajās vairs nebūs.
Kāds tur sakars ar emigrēšanu uz salu?
Es jautāju kapēc lai rezultāti būtu īpaši savādāki? Nenu skaidrs tur pamainīsies pa +/- kādam procentam kā jau vienmēr.
Kas zog vairāk kā jebkad iepriekš?
Kautkā izskatās ka taisni pretēji, tagad zog vismazāk.
Kas tad ir tie zadzēji? Un kas tieši ir nozagts?
un noteikti skatīties uz T-Cap modeļiem - piemēram, ka 9kw, lai tas spēj ar kompresoru to jaudu saglabāt līdz -20c. kā piemērs tikai, lai vismaz aptuveni redzētu, ko tas maksā: https://sildamies.lv/products/gaiss-udens-siltumsuknis-panasonic-aquarea-m-series-9-kw-t-cap-controlbox/
nu tālāk jau viss atkarīgs, cik labi siltināts.. bet 9kw varētu derēt noteikti. lai rudeņos/pavasaros pagarinātu ciklus, gan jau ka jāliek kāds akumulators. man pašam ir tikai 50l, kas ir krietni par mazu. cerams, ka līdz nākamajai sezonai būšu jau ticis pie lielāka.
var jau samērīt esošajam risinājumam siltuma patēriņu - vajadzēs tikai kādu plūsmas mērītāju, un divus temperatūras sensorus - uz ienākošās un izejošās trubas. tālāk jau tīra matemātika. piemēram tagad ārā man -10c, siltuma patēriņš apmēram 5.2kw.
🤣🤣🤣 Kādus tev risinājumus. "Brēmanis vidējais" skaļi stāsta, ka jenotība (šlesers, zzs vai ieraksti, ko gribi atkarībā no vajadzības) zog un pļekarē, bet viņs to nekad nedarīs. Par otro, protams, dirš. Vajag īpaši augstu intelektu, lai sapratu, ka vainīga ir jenotība, kura zog, nevis tik-toks, kurš pastiprinātā un sagrozītā versijā par to pastāsta. Jā, tev taisnība, ja nebūtu tiktoka, tad varētu zagt daudz vienkāršāk un neviens par to neuzzinātu. Tāpēc pēdējais laiks aizliegt tiktoku.
Es gan nešaubos, tikai rezultāts visticamāk būs no pakaļas izvilkts.
Ar šādu “strāvas noplūdes aizsardzību” sastapos objektā. Iepriekšējā elektriķa pamatojums izvēlētai kartona aizsardzības sistēmai – boilera "zemēšana” ar 230 V spriegumu.