Varbūt arī nenāktu par sliktu, aizņem tikai vietu un krāj putekļus stūrī. Reti kad tiek ieslēgts.
Slinkums pārdot.
Āboliem jau cenas RAM/SSD nav mainījušās. Visdrīzāk arī nemainīsies.
Realitātē jau šis forums arī ir nomiris labi sen, tas kas ir pašlaik ir tāda kā zombiju versija . Palikušas daždesmit mūmijas un simtiem botu ir vienīgie jaunpienācēji.
Šādas ziņas tagad bīstami izpaust. 64GB RAM un 4TB NVMe Samsung Pro 990 cenas jau pametušas Saules sistēmu un sasniegušas galaktiska apmēra līmeni. Var gadīties, ka misters Tramps atsūtīs specvienību pēc tā datora, lai nodrošinātu ASV tehnoloģisko balansu un spēku samēru Visumā.
Nu nebaries, konkrētais HP ir piedzīvojis ļoti skarbus laikus, bija reiz darba pienākumos katru gadu no septembra līdz novembra sākumam augu dienu vizināties mašīnā ar šo portatīvo uz ceļiem un strādāt, tūkstošu tūkstoši km pa grantenēm un meža ceļiem ,karstums, aukstums, putekļi, vibrācija, kritieni. Man bija tādi vairāki, pusi dienas vilka bača, tad mainīju datoru, vēlāk, lai būtu mazāk čakars ar 2 datoru datu sinhronizāciju, mainīju tikai bateriju, velāk jau ieviesa mašīnās taisngriežus un tas čakars atkrita. HP vecajos laikos macēja ražot labas, izturīgas lietas, tagad ikdienā lietoju paviljonu, mēdz gļukot at to, ka kaut kas iefrīzo ik pa laikam, hvz kas, slinkums meklēt iemeslu, bet nu nav ar salīdzināms EB tomēr bija augstais gals, paviljons tāds nav
System Manufacturer HP
System Model HP Pavilion Laptop 15-eh1xxx
Processor AMD Ryzen 5 5500U with Radeon Graphics, 2100 Mhz, 6 Core(s), 12 Logical Processor(s)
Installed Physical Memory (RAM) 8.00 GB
Pāris gadus stāvēja skapī, savajdzējās tagad šad tad būtībā monitoringam izmantot, piešķīlu, iet kā puķīte
Nogriezt skābekli tāpat kā yandeksam, odnokašņikiem un nekontaktam.
Savulaik piereģistrējos 4pda un abos monitoros, esmu aizmirsis gan nikneimus, gan paroles.
Rakstīt tur kaut ko nav bijis vajadzības.
Labrīt.
Vēlos iegādāties procesoru uz AM4 platformas, sākot no Ryzen 5 5600 un ņiprākus.
Modeli, kam ir vismaz 32MB L3. Pievienoju ekrānšāviņu ar to, ko nu AMD ir saražojis.
Rīga/Tukums/Talsi/Pakomāti.
Whatsapp: 25 seši seši seši 811
Aha, nu jā, es reģistrējies esmu tehniskos visvisādos, bet pārsvarā, lai meklētu infu kādreiz, postojis esmu tikai vegalabā un par savu risinājumu vai arī uzdevis pa kādam jautājumam par kaut ko interesantu. Tagad atbildes daudz ātrāk un vieglāk dabūt čatiņā. Nu bet BOOT ir īpašs 😉.
Šī diskusija atkal pierāda klasisko BOOT ekosistēmu: sākam ar gāzes sprādzieniem, aizpeldam līdz industriālajām iekārtām, pa ceļam iemetam politiku, un beigās kāds ieliek video, kas nav pat attālināti saistīts ar tēmu. Stabilitāte, kā saka.
Diskusiju dinamika arī nemainīga: viens zina labāk, otrs zina vēl labāk, trešais zina, ka abi ir idioti, ceturtais jau runā par kaut ko citu, un piektais noteikti iemetīs kārtējo “Audi ar gāzi” stāstu — jo kā gan bez tā.
BOOT ir Latvijas mikrokosmoss miniatūrā: tehnika, politika, filozofija, haoss un obligātais Audi ar balonu. Katls turpina vārīties. Un pat pārvārīties, jācer ka neizvārīsies sauss, un nebūs ugunsnelaime
Gadi iet, platformas mainās, bet BOOT paliek BOOT. Tas pats vecais katls, kas burbuļo neatkarīgi no tā, vai apkārt ir 2004. vai 2026. gads. Un, godīgi sakot, labi vien ir — sterilie forumi mirst, bet šis te turpina dzīvot pēc saviem likumiem.