Vienīgā, atkārtoju VIENĪGĀ, atšķirība ir kartes biezums. Typ 1 ir 3,3 mm, Typ2 - 5mm. Līdz ar to Typ1 mierīgi var lietot Typ 2 slotā, bet otrādi - tikai iedzenot ar āmuru .
Nez vai viņi speciāli melotu, bet pastāv taču nenulles varbūtība, ka info mājaslapā nav apdeitota. Es pats ar savām acīm redzu, ka rūpnīca vismaz nav nojaukta, atšķirībā no Laimas, bet es pats ar savu degunu vismaz pēdējā gada laikā tajā rajonā neesmu sajutis cepumu smaržu, kāda senāk tur, ne katru dienu, bet reizēm bija jūtama, un nē, ar ožu man viss kārtībā.
Neesmu ēdis, bet man garšo šī Smiltenes (jā, nav gluži siera kūka, bet ir melleņu), esi salīdzinājis?
https://smiltenespiens.lv/produkts/smiltenes-biezpiena-torte-ar-mellenu-ievarijumu/
Tev ka tik pastrīdēties. Jā, uzbūvēja jaunu rūpnīcu. A ko es saku?
Vai kā tu sauktu to, ka produktu X agrāk ražoja Miera ielā, bet tagad ražo Ādažos vai Igaunijā?
Investīcijas, darbavietas, nodokļi - labi.
Sūdīgāka šokolāde nekā agrāk - slikti.
Nevis pārcēla, bet uzbūvēja jaunu un ar Cielaviņu tur nav nekāda sakara. Orkla ir pasaules mēroga uzņēmums un Latvijai ir ļoti paveicies ka tieši Latvijā, tā varēja būt arī Zviedrija vai Indija. Lieliem uzņēmumiem ir lieli tirgi. Ādažu "Orkla Biscuit Production" nav Cielaviņa, ārpus Latvijas tādu Cielaviņu diez vai kāds atpazīst. Gan jau peļņu nesoša ja jau pastāv, bet tas visticamāk priekš Orkla mērogiem ir pie hobijiem.
Jau atkal tieši Ziemassvētku laikā sliktas ziņas. Melanie Thornton (2001), Džordžs Maikls (2016) un šodien Kriss Rī ... Skumjš laiks. Manas divas mīļākā Krisa Rī dziesmas ... Par "The Road To Hell" ir atsevišķs stāsts.
Par to nav šaubu, bet šobrīd salīdzini.lv lētākās, Agfa, 8 un 16 maksā vienādi, ap 25, 32 tā pati Agfa maksā dažus eiro vairāk, un savukārt 4niece maksā 15, bet kaut kā neceļas roka šajā gadā pirkt ČETRU gigabaitu karti par PIECPADSMIT eiro , it īpaši priekš piedūriena - lētā gala ziepjutrauka, kuru esmu dabūjis par baltu velti. Kur nu vēl divnieci par trīsdesmit, kādas tur amazonē redzamas. Vai, turpat, XINHAOXUAN divnieci par 15, kurai aprakstā ir "type 1", bet kā zinām, arī uz žoga rakstītais ne vienmēr ir taisnība.
Ja man vajadzētu, kā te dažiem biedriem ir bijis, priekš rūpnieciskas iekārtas daudzu nuļļu vērtībā, būtu citādi.
Un Amazone jebkurā gadījumā man ir vispēdējā no preferencēm, pirmās trīs ir šeit forumā, Latvijas veikalos, ali.
Bet tām Agfām nav nekur neviena vārda par tipiem, sasodīts.
Ja šeit nevienam nav, ko piedāvāt, laikam būs vien jādodas uz BFS ar cerību tās Transcend, kas viņiem tur ir, un kurām arī ne vārda par tipiem, uz vietas pārbaudīt, vai iet.
Ja nepatīk 5 gadus vecs video no Dienas Biznesa, vari skatīties arī gadu veco video no pašas Staburadzes - https://www.youtube.com/watch?v=VLIzAY_kOHo
Viņi paši arī savā mājaslapā (https://www.staburadze.lv/lv/par-mums/) raksta, ka "Turklāt Staburadzes produkcija ir roku darbs!"
No staburadze.lv - "Produkti tiek gatavoti uzņēmuma ražotnē, kas atrodas Tallinas ielā 76, Rīgā."
Ja uzskati, ka viņi melo, tad bootiņš nebūs īstā vieta, kur vērsties pret staburadzi.
Man tīri labi garošo viņu "skudrupūžņi" (ir gan kilogramīgs, gan sīko kūciņu formātā) un "Melleņu siera kūka" (IMHO labākā kūka, kas nopērkama).
Nu jā, tieši tāpēc Orkla uzcēla rūpnīcu Ādažos, pārcēla kaut kā ražošanu no nu jau nojauktās Miera ielas rūpnīcas uz turieni, kaut kā uz Igauniju, un reizē ar to enšitificēja ja ne visu, tad lielu daļu Laimas sortimenta. Par Staburadzi nezinu, no tās produktiem tikai pa retam patērēju minētās Cielaviņu drupačas, Cielaviņu minikūciņas un biezpienmaizes, tās visas arvien šķiet ēdamas.
Papētot vairākus dažādu gadu forumus, secinājumi ir, ka der sākot no 2GB līdz 8GB (jo kad iznāca A95, šķiet pat 4Gb CF vēl nebija (pats tajā laikā, 2005. - 2008. gados, bildēju ar EOS400D - mana pirmā digitālā kamera, sen jau pārdota), tad bija 1 un 2GB Kingston CF1 kartes, bet gan jau kamera būtu ņēmusi arī 4 un 8 GB.
Pat ja tā būtu, kā tas ietekmē apgrozījumu ko arī no video var apjaust, neredz tur konveijerus. Pie kam pēc statistikas Cielaviņas ēdāju fiziski paliek mazāk. Iztērēt uzreiz miljonu lai aizvietotu vienu darbinieku kaut kad nākotnē? Orkla nav valsts Latvenergo kur investīcijas sauc par izaugsmi un panākumiem. Investīciju vienīgais mērķis ir gūt peļņu, nevis lai operētu ar kādiem citiem cipariem.
Pardesmit (vai 12 MB/s kā autoram) tāpat ir bezgala lēnu priekš 33k failem.
Ja es uzģenerēju 33 000 random failus izmēros 0.4 - 2 MB katrs, kopā 40GB un tad pārkopēju uz ārējo, kam max write ātrums 450MB/s, tad tāpat pārkopējās pa 3 min, attiecīgi apmēram 200+ MB/s.
Windows droši vien lēns un nespēj nolasīt no tā diska kādā jēdzīgā ātrumā, tapēc raustās.
@raiviic, paldies, bet kāds ir citāta avots? Kāds forums vai AI? Kur tie jūzeri reportē un konfirmē? Un vēl jau paliek neatbildēts jautājums, vai šobrīd veikalos nopērkamās ir type 1 vai type 2, es pavirši skatoties salīdzini.lv vispār neredzu tām to norādītu.
varu katru dienu ne tikai 5dienās ielocīt cielaviņu veselu, pat bez TV klātbūtnes, tikai neviens necienā
Protams tik nezinu vai pēc mēneša nepiegrieztos.
Katrai iekārtai, ja tā nav vien tikai izklaidei, ir sevi jāatpelna. Katra ražošanas iekārta, nereti mazsēriju, nestandarta, ir arī jāservisē.
Tas viss nav vienkārši nodrošināms mājražošanas mērogos un apstākļos.