-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 1 biedrs, 0 Anonīmi, 311 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- binary
-
Biedru statistika
28192
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Rolands Strautmalis
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Tas ir ok. Ja gribi kādus raidījumus no LTV, ieej https://replay.lsm.lv/lv/skaties Tur ir gan tiešraides, gan raidījumu un filmu ieraksti. P.S. Močīju dažus gadus viņus lai atjauno aplikāciju uz Smart TV platformām. Pagaidām laužās, bet turpināšu, reizi mēnesī uzjautāt... -
Man ir kaut kāds 30 gadīgs Panasonic centrs, kurš joprojām superīgi skan vasaras mītnē Saulkrastos ārā nojumē. Pirms gadiem 10 iedevu Blaupunkt Jurim un iztīrīja un sataisīja CD mainītāju, diskus dažkārt paklausos. Vienu gadu aizmirsu iekšā ienest pa ziemu, neko strādā un skan labi. Pieliku kastīti lineārajā ieejā kas BT ķer, tad var laist arī no telefona utt. saturu. Kā FM antena ir nepilnu metru garš vads, kas slīpi nostiepts un ieķeksēts vīteņaugos blakus , bet ķer labi Rīgas stacijas. Vienīgais mīnuss ka tas vads besī sievu kā nesmuka instalācija, bet paskaidroju, ka tā vajag lai dzirdētu radio. -
-
-
-
-
Feiks, bet lielisks, piedodiet: https://xcancel.com/1906Wislak/status/2076407772078358995#m -
-
Heterodins - mazjaudas ģenerators. Un tālāk man šovakar slinkums skaidrot. Krievi lieto terminu geterodin kirilicā.
-
Ap 4km no Zaķusalas. Nebūs šis gadījums. Jā, un image channel interference, lokālais oscilators un vēl visādi gudri vārdi, kurus es, ja pacenstos, varētu apvienot tādā teikumā, kurš izskatītos pēc sekmīgas eksāmena jautājuma atbildes, bet tikuntā pats būtību nesaprazdams tik cik man gribētos 🥲 Labi, bet viens septiņgadnieka jautājums man neliek mieru - kāpēc tā nobīde ir par DIVREIZ starpfrekvenci? Vai, ja nav grūti, atrodi lūdzams, kur tu par to esi rakstījis. -
Ar sausu apses malku var aizvietot benzīnu, bet cik tas ir efektīvi? Fāters stāstīja, ka ar sešiem apses klucīšu maisiem un vairākām pīppauzēm "polutorka" varējusi izbraukt Rīgu ~200km, bet benzīns vienalga drusku vajadzējis. -
Ja cienījamais 138 ar savu boombox atrodas raidītāja pakājē, tad stiprais radiosignāls braši soļo cauri arī nesliktiem ieejas filtriem.
-
Šis ir gadījums- netici savām acīm, tici savām ausīm, gan jau ka mehāniskā skala un no vecuma šņore pastaipīta -
Nu bāc, esmu te kādreiz par šo rakstījis, @Didzis un citi arīdzan, pameklē. Tur ir dinamiskais diapazons un filtri ieejā, starpfrekvences filtri un selektivitāte. Negribu vēlreiz gari izpausties, bet tas uztvērējs ir mēsls, ja šādi uzvedās.. -
Iekuru un pagaļu inženieri will hate this: tagad arī “lombardā” var nopirkt IEKURUS 🔥 Pagales un skaidas - drīzumā! -
FM (UKW) standarta* starpfrekvence 10.7 MHz. Ja švaki ieejas fltri, kā jau teica, tad var nostrādāt spogulis pa 10,7MHz uz augšu vai apakšu. Stāriņš 106.2 - 10,7×2 sanāk aptuveni 85MHz uz analogās skalas. Bet te ir nianses.
-
-
Normāls rādžiņš seniora virtuvei vai tamlīdzīgi - Philips AQ5150, 15€, ar strādājošu arī kasetes daļu. https://www.andelemandele.lv/perle/15921041/radiola/ Man ir šī paša modeļa eksemplārs, tikai versija ar garo FM skalu, ķer labi, skan ciešami, kā tā paša laika šīs pašas kategorijas Sony un Panasonic produkti. -
Nopirku lidlā dinamometridko velo atslēgi kitu ..izskatās ok. Vēl velo pārvalkys lai pa ziemu nenoput. 4 eur gab. Tapat izskatojas ok lietus poncho pa 12 eur...baigi sliktaks neizskatijas par manu dechatlona, kas 45 maksāja🤪 -
WB Samaras apgabala Novosemeikino ✅ Ufas NPR vēlreiz ✅
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-