-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 255 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Jainit
- spameris
- Racer
- raiviic
-
Biedru statistika
28359
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pilnīgi pareizi 5dienas skurbumā esiet visu sapratuši. Neciešu, ka man mētājas hlami, kurus man na*ig nevajag. Kaste ar DVI vadiem man jau ir un baigi nenoder. Skaidrs, ka es varu izlīdzēties ar USB-C+HDMI combo, bet zinātnes vārdā eksperiments taču jāpabeidz... -
-
Vari publiskot ar visiem autentiskiem peles peles grauzumiem. Tā jau unikāla muzeja vērtība. Man te ir viens muzeja eksemplārs - VEF-Spīdola aptuveni 1964 gada (eksporta variants). Cik varētu būt tirgus cena? -
Spiediens uz ražotājiem. Dažādas darbības, kas formāli ir aizliegtas ar likuma izmaiņām, bet. https://www.kp.gov.lv/lv/media/790/download -
Tikai tas, ka topikstārterim tāda nav un viņš negrib vēlreiz iegrābties nopērkot tādu, kurš neiet. Turklāt, -
Man kautkur laukos bij brošūriņa par alkohola apkarošanu vai kaitīgumu pirmā Ulmaņa laikā. Ja peles nav apēdušas, varētu publiskot. -
-
Kas tad tanī vadā to īpašs? Skaidrs ka ja piesprauz ar USB2 vadu, tad nekas neiet. -
Tikai piekdienas vakara jautrībai. -
*ja ir atbilstošs vads. Topikstārtera gadījumā, kā redzam, nav un nedarbojas. Topikstārterim, pieņemu, primāri vajag risinājumu, kurš darbojas ar viņa X270, nevis jebkuru datoru. Un uzspraužamie doki ir sasodīti ērts un stabils risinājums, gan jau arī Andris ir tādus piedzīvojis, bet Andrim atkal gribas pierādīt, ka viņam ir taisnība, tikai tāpēc lai pierādītu ka viņam ir taisnība un visiem citiem nav -
Viņi arī tiks pie šprices. Drīz. Un būs ar tiem mazajiem pimpaušiem jādzīvo, Problēmas ar šmigu? -
Varbūt vajadzētu ierosināt likuma izmaiņas: "Tirgoņiem bija atļauts ņemt atvaļinājumu ilstošas dzeršanas (zapoja) laikā. Saskaņā ar Krievijā pastāvošajiem tirgoņu ģildes statūtiem, kurus 1807. gadā parakstīja Aleksandrs I, katram Krievijas tirgonim bija tiesības uz ikgadējo atpūtu promejošas "dvēseles slimības" dēļ. Tā tika dēvēta ilstoša dzeršana. Bija atļauta "mazā" (divu nedēļu ilgumā) un "lielā" (viena mēneša ilgumā) "dvēseles slimība". Fotoattēlā: Jans Josifovičs Koržeņevskis, tirgonis Sisojevs un vecākais Kozlovs. 1912.–1913. gads." -
Jāsāk jau droši vien ar to, kas tas kas bildē darbojas faktiski ar jebkuru laptopu. -
Kā tas izpaužas? Man nekad tā nav gadījies. Ymmv. -
Ar ko viņa labāka par uzspraužamo? Nu varbūt ne sliktāka, ja priekš viņas atrod tādu vadu, ar kuru viss notiek. Savukārt, ja tas vads maksā tikpat vai vairāk kā saderīga uzspraužamā.. 🤷🏻♂️ Bet vadu čupa Lab! arī ir -
Pārstāv to veikalu tīklu, kas, vismaz kādreiz, visvairāk mērkaķojās pakaļ lielajiem. Druvas nianses nezinu. Bet kaut kā parasti viņu saldējumi tajos veikalos, kur ir, saspiesti un sapļekāti. Reflekss nemaz neņemt. -
Piedošanu, laža, šitie abi ir priekš sākot ar **80, cits konektors. Tad tā arī uzreiz būtu teicis, nevis ākstījies par VGA, gudriniek! 40A1, 40A2, 40A5 vai kaut kas tur vēl (ja eksistē vēl) būs īstā paaudze. Varbūt arī tādi Lab! vai citā krāmu bodē mētājas. -
Bet nu kapēc tērēt naudu uz tiem ja jau ir krietni labāka dokstacija? -
Un kaut viens no tevis nosauktajiem darbojas ar x270? Vienīgie kas no tā saraksta fiziski ir piespraužami ir 40A0, 40A1, 40A2 -
40AJ var arī VGA iespraust, bet vai vajag? 🥸 Ir tur arī DP un HDMI. 40AH ir tikai DP. Ja kodi Lab! aprakstos atbilst Lab! bildēm.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-