Tak spaidženi un oterbokši arī ir. Redzi bildēs un aprakstā melnu gumiju - būs tur melna gumija. Niknākajiem. Par plānajiem caurspīdīgajiem nerunāju, tie kaut kāda geju hu1ņa gan jau.
Kā tad nav. OEM tev bija labs un neslīdīgs līdz brīdim, kad salūza.
Nav runa par vāciņa salaušanu.
Googles OEM vāciņš no ārpuses ir gumijots-silikonizēts - pa 2+ gadiem neatminos, ka telefons būtu kritis. Kamēr bija garantijā, palietoju veco telefonu ar viņa, šķiet, oriģinālo case - teju katru reizi, paņemot rokās, šim bija vēlme izslīdēt. Ja to pikseli izņem no case, lai sakoptu, tad arī pikselis rokās negrib turēties.
Tas tad man tajā googlea OEM vāciņā arī patīk - kā tas burtiski "pielīp" pie plaukstas.
Un jā, visādi putekļi pie viņa ikdienā nelīp.
Dažus, ne pikseļu, bet vispār Spigen un Otterbox esmu rokā turējis, sūdi viņi nav. Ja tev un tavai karmai izdosies Tough Armor salauzt un spaidžens pa garantiju nemainīs, mēs varētu tev samesties jaunam.
Sveiki, uz Android Auto izdevās palaist Fermata. Ierīce - nonRoot, Android 16.
Varbūt šajā forumā ir kāds kurš zin kā, skatoties fullscreen video caur Fermata (iptv un youtube) tas tiešām būtu fullscreen, respektīvi kā aizvākt karti labajā ekrāna pusē? Papildus ierīcē ir uzstādīts arī Shizuku un Termux.
Tad bij mazliet cita situācija un Ukraina nebij NATO valsts. Papildus - nebij skaidrs par krievijas militārajām spējām. Tagad krievijai tika pateikts, ka reāli dabūs pa muti, ja līdīs kādā NATO valstī.
https://www.delfi.lv/46713439/arzemes/120131922/retklifs-bridinajis-maskavu-neuzbrukt-baltijas-valstim
Nez cik šis ir patiesi, vai arī viena tante teica..
nospotots šāds diy brīnums , interesanti kas tas par motoru ? pat custom stiprinājums uz dropouta:
iegooglēju laikam ir gatavs tāds kits pieejams, likās roku darbs,
bet nu čaina nosaukum, kā var ko tādu izdomāt - somai piem.
Kāpēc? Piemēram Blaumaņa garā: Pienāks laiks, Juri, un tu nomirsi. Tevi apraks. Virs tava kapa izaugs zaļa zāle. Pienāks govs un zāli apēdīs. Tad tā noliks pļeku. Pienākšu es un teikšu: Vai dieviņ, Juri, kā tu esi pārvērties?😀
@binary, eksistē cienījamas alternatīvas:
https://www.spigen.com/collections/pixel-8-series-case-collection
Gribēju ieteikt arī Otterbox, bet izskatās, ka tie astotajam neko vairs nepiedāvā. Kas mani izbrīna, jo ar vairāk kā pāris gadus veciem aifoniem ir otrādi, otterboxam kaut kas ir, spaidženam nekā.
Man vislielākās bažas ir par to, ka CIP šefa lidojums varētu būt saistīts ar menedžmentu taktisko kodolieroču pielietojuma saistībā.
p.s.
manas bažas sāk cirkulēt publiskā telpā.