Ja nu kādam noder, sezonu gaidot skrūvējoties, šis čalis tirgo labas lietas par labām cenām. Visas bremzes ir pārjauktas un sakoptas. Esmu no viņa šo to pircis, viss labi. Ar karmu arī viss labi, lietas nāk no kādas darbnīcas Vācijā, kur bagātie vācieši pilna pelnutrauka dēļ pērk jaunu mersi, nē, bet apmēram tā - apkopjamu bremžu dēļ liek jaunas bremzes. Atrodas Pierīgā.
https://mtb.xc.lv/t/dazadas-bremzes-sifteri-parsledzeji-uc-sikumi/23987
Nekādas jaudas tur nav mainījušās, tikai tas, ka samainītas vietām frekvences BR Kanal Kultura un BR Radio Belarus programmām, lai "pareizās ziņas" skanētu tālāk. Iepriekš BR Radio Belarus raidīja 106,6 frekvencē ar nedaudz virs 1,8 kW ERP, bet tagad raida ar 10 kW ERP.
https://www.neplp.lv/lv/media/11063/download?attachment
Tajā dokumentā par Rīgas 107,7 ir norādīta dīvaina izstarotā jauda - 43 dBW, kas sen ir par daudz, ņemot vērā, ka no 108 km attālās Viesītes tiek raidīts LR 1 107,6 frekvencē.
Nu kā no Mēness nokritis.
Latvisku MI ģenerētu dziesmu rubrika, kas Bē Bē Brokastu otrajā atnākšanā ir Radio Lāgas vietā.
Tāds tas noteikti nav, bet paldies, es nebiju pamanījis šo līdzību.
Jāskatās jau, kāda pašam veselība, vai kādas nopietnas procedūras plānojas (protams traumatiski nelaimes gadījumi nav paredzami) un tad jāpadomā - ja ir 71+ gadi - tos 446 €, (vai 905 € ja ar operāciju) ir vērts maksāt, vai tos pašu vai pat mazāk samaksāsi par dakteru pakalpojumiem.
Pašam bija (vairs nav) Compensa - kad tuvojās derīguma beigas un sapratu, ka no tā visai lielā cipara esmu izmantojis kādus 200€, sarunāju ar ģimenes dakteri nosūtījumus uz pamatīgu pārbaudi, jo protams šādas tādas problēmas ir - pilnas analīzes, MR,DT,RTG,USG, EKG, laikam vēl ko - tas viss kopā bija ļoti smuks cipars, bet maciņa saturs man nemainījās😊.
Šo to jau dakteri ieraudzīja, bet ne nopietnu, tikai pateica - Jaunāks jau tu nepaliec - žēl, bet laikam viņiem taisnība.
Pirmais solis krievu valodā raidošo radio staciju darbības izbeigšanai ir sperts.
Jaunā Vienotība atsaukusies NEPLP aicinājumam atbalstīt priekšlikumu izbeigt krievu valodā raidošo radio staciju darbību.
Nu vismuļķīgākais ko var darīt ir mēģināt 'apčakarēt' apdrošinātājus.
Pie kādiem lielākiem izdevumiem, kad sāk skatīties uz punktiem iekš 'sīkās drukas', tad var izrādīties - netika dots precizs info, apdrošiāšanas izmaksa atteikta.
Man jau dažus gadus griežas rpi4 ar ubuntu server os, kur griežas daži servisi + qnap nas ar 2 HDD. pēc kādu 3-4 gadu kalpošanas rpi aizgāja samsunga krutā sdkarte. tagad sandiska extreme kaut kāda + restore no bekapa. Ir svarīgi regulāri bekapot os, ja uz sdkartes griežas viss.
Vienīgā lieta, kas pietrūkst ir HEVC video transkodēšana plexā. Tur rpi aizrijas, jo nav hw. AVC griežas viss skaisti.
Un man nācās uz sevis iegūt pieredzi par atšķirību starp CMR un SMD diskiem, diemžēl 😥
Tik visdrīzāk atver to kalkulātoru - tur saka 500 eiriki gadā. Nodomā nav nemaz tik slikti un sāc pildīt formu.
Bet tad tur visādi jautājumi.
Pipē vai biji pīpētājs? Ja jā +200 eiriki
Dzer? Vairāk par 2 aliņiem mēnesī? Ja jā + 200 eiriki.
Ir bijušas kādas operācijas? Ja jā + 700 eiriki
Pirmstam bij apdrošināšana? Nē? + 600 eiriki
utt
😂
Šoziem nav sanācis uzkāpt uz velo kaut kā. Varbūt šodien jāpamēģina, it kā salīdzinoši silts. Varbūt, pašpēšu vēl pa sniegu izbraukt.
Kaut kas ar kājām tik nostaigāts.
Zaļajam gan paņēmu šo to uzlabojumiem, kaut kāds bzdings uznāca aizvakar.
Jāgaida siltāks laiks, un jāsāk būs skrūvēt.
Kultūras ministrijā pirms pāris dienām uz sanāksmi sanāca īpaša darba grupa, kur tika nolemts līdz 30.septembrim izfunktierēt, kā palielināt radiostacijās Latvijā radītas mūzikas īpatsvaru un pie reizes sagatavot šajā jautājumā informatīvo ziņojumu valdībai.
uzcepu ar chatgpt palidzibu Raspbery PI 4B nasu un USB 2x 8TB hdd NAS strada apmierinoši , zems energija pateriņs un dukšanu varu pieciest . izmaksas nekādas