Tie arī, bet es sāku skaitīt aptuveni no tā punkta, kur veikalā var par prasīto cenu nopirkt jaunu.
Tie, kas 200 prasa par 16GB, manuprāt, ķer uz muļķi cilvēkus, kad nesaliek kopā, kam kādas cenas.
Simonjana arī mirst sīkums, bet patīkami
https://jauns.lv/raksts/arzemes/697468-piedodiet-man-par-visu-krievijas-propagandas-imperijas-vaditaja-simonjana-publice-savadu-vestijumu
Es parasti ebeyā paskatos pa cik tāds verķis (vai ko tur nu es tur meklēju) līdzīgā stadijā pēdējā laikā ir bijis reāli pārdots.
Atskaitu kādus 10 - 20% nost un aizsūtu piedāvājumu. Pārdevējs parasti noraida, vai piedāvā savu cenu, kas jau tuvāk 'patiesībai'.
Tā kādi 2 - 3 riņķi un nonāk līdz 'dīlam' 😂
Tevis ieliktajā linkā jau arī ir 60-80 Eur par 2x8 kitu.
Nav jau liela jēga skatīties ko prasa, bet par cik reāli pārdots. Tie pa astronomiskajām cenām tur stāv mēnešiem un neviens nepērk.
https://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=ddr4+ram+16gb&_sacat=0&LH_Complete=1&LH_Sold=1
Parunājos ar MI, izskatās, ka jāpaņem RadioMaster Pocket
Bija doma, ka varbūt jāpamēģina ar PS2 pulti, bet tur džoistikiem citāda darbība, t.i. tie paši centrējas, atšķirīrbā no dronu pultīm.
Tā, tēma aktualizējusies, jo dēls apstiprināts VAD, pie tam gaisa spēkos. Nez gan, kur ir droni.
Bet tad kas vajadzīgs, kāds pults, lai varētu ar to simulatoru darboties? Ielieciet man ar karotīti, lūdzu, tā teikt
Pašlaik mēģino kaut ko izgūt no MI/AI
Profils Bootā ir kopš 2012. gada.
Pirms nedēļas bija 2x16GB Kingston RGB kits par 150 EUR - tajā brīdī nebija iespējas nopirkt. Vēl pirms pāris nedēļām arī kaut kas līdzīgs bija.
Pāris nedēļas atpakaļ 4x16GB tirgoja par 260 EUR. Pusi var pārdot tālāk, periodiski ir visādi piedāvājumi.
Tas, ka šodien skatoties, otrreizējā tirgū ir viens 170 EUR, viens 200 EUR un viens 210 EUR nenozīmē, ka mans piedāvājums neatbilst tirgus cenai. Tirgū vienkārši šo kitu ir maz.
Es arī varu atrast piemērus, kur ir dārgāk. Kāda ir Tava doma?
Ja Jūs tā filozofiski pieejat, tad jau pēc loģikas "reku viens par 200 tirgo" (un neviens nepērk) man būtu jāprasa par 80 EUR tāds 32GB kits, jo es šobrīd kompī esošo 2x8GB Kingston rgb kitu nopirku par 40 EUR. Īsti neiztur kritiku.
Īsti jau nevari salasīt, ja pat nācās izmisuma dzītam te piereģistrēties. Tirgus cena ir tā, par kuru var nopirkt. Ja par Tevis minētajiem 160 EUR tie kiti mētātos, tad šī topika nebūtu. Secinājums - Tavs piedāvājums neatbilst tirgus cenai.