Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   17 biedri, 0 Anonīmi, 149 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • kurtka
    • Phoner
    • Exiic
    • KebabMaster
    • duksis
    • MrToastMan
    • Gestapo
    • kaads
    • AndrisBB
    • Usins
    • TOoMoOT
    • kaut_kaads
    • tu16
    • Long John
    • osscar
    • marter
  • Biedru statistika

27661
    Kopā biedri
    5180
    Bieži tiešsaistē
    Danchiks
    Newest Member
    Danchiks
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• AndrisBB
      Man parasti rezerves pudelē līdzi ši multi tūlis, oranžā kamera plus pāris baloniņi. Tā arī pa gadiem nav ne reizi sanācis izmantot. Gnjau reizēm kautkas ieduras, bet nu bezkamera acīmredzor uzreiz aizlīmē. Ja tūlim būtu vēl ķēdes rīks, tad būtu pavisam ideāls.   https://www.canyon.com/en-gb/gear/accessories/bikecare-and-service/puncture-repair/canyon-3-in-1-minitool/10014609.html
    • kaads
      līdz arī ir co2 balons, bet tas arī pagaidām tik vizinās un bauda braucienu.
    • osscar
      garos gabalos protams vadāju līdzi kameru , pumpīti un multi tooli + ķēdes posmu. protams ar mazo pumpīti pūst ik pa pāris km arī ir izklaide jautra  
    • kaads
      kad noiesi patsmit km ar velo pie sāna, lai tiktu līdz kādam transportam, savādāk domāsi   ir bijis kaut kāds mazs tā kā rozes ērkšķis iedūries, hvz kur tas neapdzīvotā vietā radies , lēnām laiž gaisu, bet tāpat ik pēc 1-3km jāpumpē bija, reizes patsmit pumpēju, kamēr tiku līdz mājām, nāca tumsa virsū, negribējās ne kurienē jāties ar kameru. Kaut kāda stikla lauska sīka iedūrusies riepā, starp pumpām utt 😅 Bet ir bijis gadi, kad vispār nekas nav bijis. Tā kā labāk lai ir kaut kas rezervē. Izklausās pēc makšķernieku stāstiem 😅 , bet tāda ir realitāte.
    • osscar
      ar to pārduršanu interesanti, es tikai plānās "40 mm" šķiet rīgā 2x esmu sadūris - ( bet tā min. nolaiž nevis ka mīkstais uzreiz  ) Pa lv grantenēm/ceļiem - nekad neesmu sadūris resnās mtb riepas,,,(nu kādi 20 k km kopš skaitu statistiku )  bet tas laikam kā paveicas, kaut kādās siltajās zemēs kur tie ērkšķi uz ceļa, tur gan laikam uz bezkameru jāpāriet :D  vispār esmu izlaidies un braukāju bez aptieciņas pēdējā laikā, bet laikam jālabojas un jāvadā līdzi/ 
    • kaads
      drusku mīkstāka braukšana ar to ir, hvz kāds tas svara pienesums.   vienu brīdi braukāju ar tām PVC oranžajām, aizmirsu ātrumā to nosaukumu, padārgas, bet vairāk braucu dēļ tā, ka grūtāk esot pārdurt- d ršana  , esmu pārdūris tikai tā un vairākas reizes pie dažādām riepām. Tagad bezkameru rati, tikai dēļ pārduršas pēc , līdz vadājo , bet līdz šim ne reizi nav izmantota tfu tfu tfu dzeltenā pirelli kamera. Karbona stūre -ir savs viedoklis tam, bet ar tādu pats  nebraucu  
    • ju
      Es teiktu, ka ļoti daudz, OK, tikai pa asfaltu, jā. Ja vēl svars pašam virs 100kg, tad arī varētu būt OK.  Man dzīvsvars tagad kādi 80kg, kādas 1.8 ir pašā laikā visām vajadzībām uz MTB.  Arī fakts, smagajām, lētajām riepām vajag vairāk, arī to esmu piefiksējis. Laikam tās pašas tik viegli nedeformējas, un, ja mīkstākas, tad grūtāk deformējas, līdz ar ko smagāka ripošana. Jā, grāvelim ir ap 3.  Tur pat ne tik daudz ekonomijai, vairāk ir doma komfortam, ka būs mīkstāka braukšana.
    • osscar
      nu nedomāju -uz to stuti  šķiet pa 100 gr ekonomija nebūs. ok ja vēl stūri karbona - tad varbūt ir jēga , bet arī ne aļika jo tās jau būs smagākas par brendiem :D   man ielikta īsāka stute jo man tos 400 nevajag.  izņemot kameras  it kā svaru nometīsi - bet hermētiķis jālej tāpat. 
    • ju
      Manam tagad saprātīgais atvieglojums paliek vēl kāda oglekļa stute. Kameras nelikšu nekādas vieglās, saglabāšu kaut ko izturīgāku. Vai nu jāizņem vispār kameras. Bet nez, manai vajadzībai tas nejēdzīgi.  Katrā gadījumā, tagad vēl ar jauno dakšu, korektāku ģeometriju kaut kā piefiksēju, ka tagad kaut kā ļoti viegli pārlekt kādu kritušu priedīti uz takas un tml. Tas bija tāds reāli manāms efekts.
    • osscar
      svaru galvenokārt ietekmē - lētā mīkstā dakša -2,5-3 kg  x3 smagie 3 zobrati klaņi un square BB  - 0.5 - 1kg   lētās smagās riepas un kameras liekot  vieglās kameras un labākas riepas = kg var dabūt nost apm.   nu ja vēl ražotājs noskopojas un uzliek tērauda stuti un stūri...tad tur ar svars klāt. manējiem svari -  apmēram kubs hardtail cubs - kādus 13 ar astīti... (1x12) , treks rigidais 10.5 1x9 , kubs rigidais - 12 ( bet pasmagas riepas /kameras - domāju tur gramus 700 nomest uz vieglajām kamerām un folding riepām) , man gan rāmji visi lielie, mazāki gan jau vieglāki.
    • binary
      Bērns pērn paņēma malējo smago velo, tak pēc 30m bija gar zemi. Velo varētu būt uz, pat nezinu, 5 sezonām? Vispirms viens dēls lietos, pēc tam otrs. Ak jā, mums tak tos velo arī uz velo turētāja jākrāmē. Tur arī ir svara ierobežojumi. Velo turētājs uz āķa priekš 4 velo.
    • ju
      Par to velo svaru. Es jau te rakstīju, man tas konstruktors pašlaik sver 13,6 kg, jā tur ir somiņa un vēl dubļu bleķis virsū, ak jā, bija arī pumpis un 2 pudeļu turētāji. Nu Ok, bez tā visa, varētu būt ap 12kg. Jā, rāmis lielāks, rati 29". Bet tur tiešām vieglas riepas, dakša, sēdeklis. Līdz pārējam vēl neesmu ticis (pašlaik notiek pārbūve uz 1x).  Nu jā, parasta mīkstā dakša būs ap 2,5kg, ar tām cietajām, kāds -1,5kg droši. Gan jau tur arī tiem velo arī svars norādīts bez pedāļiem. Svari arī jau man nekalibrēti. Bet nu tā, pārdomām.   Tad jau ņem vien to SUPu no biedra, varētu būt pēc tam vieglāk pādot vasaras vidū  
    • binary
      Skaidrs, apdomāšu kā variantu. Detaļas jau laikam PM var apspriest.
    • kaads
      Dēls iekāpa nākamajā izmērā. šo tirgoju nost, stāvoklis kā jaunam, minimāli braukts. liekas ka pat nevienas švīkas nav.  Ja pareizi atceros,pēdējie divi-trīs  gadi noteikti nav braukti. Gluži pa velti negribu atdot. kādus 400 einārus gribētu, kosmoss-varbūt, bet zinot cik maksā jauns un zemākā aprīkojumā tie nāk, tad pagaidām cena aptuveni tāda. 
    • binary
      Man pašam ir "cietā mīkstā" - XCT V2, kas kopš neatminamiem laikiem ir veiksmīgi nobloķējusies. Kaut kā pat negribas nekādu amortizāciju priekšā. Riepās 2.8 bāri, ar mīkstākām laikam bija grūtāk mīties. Gēla cimdus gan cienu.   Tev tas 2021. gada Superior ir lieks pieejams? Jebšu tas bija kā hints, lai papētu Superior velo? Izskatās, ka veloprofā ir līdzīgās cenās kā tie Amulet un Beany Zero.
    • kaads
      taču nepirksi sīcim ar gaisa dakšu velo, kas stipri dārgāka, gan jau  atspernieci. Gaisinieci tad var plus mīnus mēģināt iepumpēt pēc braucēja svara. Nezinu vai uz tik maziem bērnu svariem pastāv tāda iespēja. Savējam cietu dakšu kompensēju ar spiedienu riepās, lai ''mīkstāka '' braukšana.
    • binary
      It kā braucēja augumam norādīti tie paši 145-165 cm kā manis minētajiem Eightshot, Amulet un Beany Zero, tad jau pieņemu, ka izmēram vajadzētu būt līdzīgam.   Tiem visiem manis noskatītajiem arī ir cietā dakša. Dēlam it kā nav baigi svarīgi, vai būs cietā vai mīkstā dakša. Šis gan izteicās, ka reizēm gribētos kaut kādu amortizāciju priekšā, bet varot iztikt arī ar cieto. Par mīksto dakšu viņam jau teicu, ka tas ir papildus svars. To, ka to dakšu "iekustināt" varētu būt grūti, gan nebiju iedomājies.
    • kaads
      tāds pa mazu ? 10,5kg sver, vienīgais ar cieto dakšu, kaut gan bērniem mīkstā dakša neko nedod, tam braucējam jau nav svara, lai dakšu iekustināt, tik papildus liekie kg pie velo   https://archive.superiorbikes.com/en/2021/junior/f-l-y-27/matte-turquoise-red
    • darklight
      Vasarnīcā mētājas vecs laptops, kurš ar Windows sāka kļūt nelietojams. Tad nu uzliku Debian (laikam ar xfce) un tagad vismaz var normāli internetu skatīties un jūtūbi pablenzt.
    • Jurkins
      gudri no svešām, muļķi no savām, Urzula...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      101.9k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...