Pēc krāsas tie štoki nevarētu būt tērauda, tas nav hroms, šitais šampanieša krāsas pārklājums afaik nāk uz kaut kādiem vieglmetāla (kā visām pieklājīgām pieaugušo velo dakšām), tā ka rūsa uz tiem nevar būt, bet protams, visādas bēdas tur iekšā var būt.
Nekādi
Tikko ir izaudzis no 20”.
Ja ar to velo ir braucis 1 sīcis, tad braucis nu cik, 2-3-varbūt4 gadus, un pēc tam velo ir stāvējis.
Es apmēram jūtu, nu katrā ziņā atšķiru “vēl braucams” no vissslikti.
Augšā dzīvi ..rūsa var but zemāk ja udens..izjauc rumbas tad redzesi. Bedres nejutīsi ar roku ratu grozot.
Afrermarket konysus es lidz bedrem nobraucu 4k km, oriģinālie ilgāk velk...ja kopj.
Tas ta viss skaidrs uz ko jāskatās, rumbas pačamdīt māku. Es tik gribēju “otra daktera viedokli” vai te viss neož traģiski jau pa gabalu, kamēr man rozā brilles “kanondeils pa lēto 😍”
Ķēde zobrati kluči riepas ir dilstošais materiāls, nesatrauc, bet ar rumbām tev kaut kāda īpaša karma, man tā nav.
Nez vai perekups vai vienkārši írsējs pa dzīvi, kaut tiešām būtu pats to velo no usa vedis. 🤷🏻♂️
Tie gripi ir švammes, tādi ilgi nedzīvo. Bet ja būtu jauni gripi, tas atkal ir kā behai ar “””200 000””” pāršūta stūre
Dakšai vismaz štoki vizuāli dzīvi.
Nintendo Switch 2, Palietots bijis 2-3 dienas. Praktiski Jauna stāvoklis.
Pilns Komplekts / Kastīte/ Viss kas Nāca līdzi / Pirkuma Čeks.
Garantija līdz 2027 gada Jūnijam.
385 Eiro
Atrodos Bauskā, Labak Būtu satikties klātienē (Uz Rīgu Nebraucu)
Varu aizsūtīt Vairāk Bildes / Video uz WhatsApp ja vajag ko konkrēti.
Pārāk daudz sakrājušies man viņi, Pārsvarā visi vai nu jauni vai gandrīz jauni/nelietoti. Ja kāds interesē, Varu aizsūtīt vairāk bildes/var video uztaisit utt.
Rakstat šeit vai arī labāk uz WhatsApp - 26887036
Atrodos Bauskā, lētākos var sūtīt bet labāk būtu klātienē satikties ( uz Rīgu Nebraucu)
iPhone 17 , 256GB Melns , Bez nekādām lietojuma pazīmēm. 100% Battery health un 38 Uzlādes - Palietots ap 1 nedēļu, pārējo laiku stāvējis plauktā.
Līdzi pirkuma čeks / Garantija vel Taisni gadu.
735 Eiro.
Xiaomi 14T Pro 12GB Ram / 256GB Titan Blue, Jauns/nelietots - tik cik vien ataisīts iepakojums un apskatīts , 2as uzlādes reizes.
345 Eiro.
Samsung Galaxy S25 , 256GB IcyBlue , reāli Palietots ap 2-3 Nedēļām. 100% battery Health un 70 Uzlādēs. Arī izcilā stāvoklī
Līdzi pirkuma čeks / Garantija līdz 2027 Janvārim.
465 Eiro
Poco F8 Ultra , 12GB Ram / 256GB BLACK, Jauns/nelietots - tik cik vien ataisīts iepakojums un apskatīts , 1 uzlādes reize.
570 Eiro.
Samsung Galaxy S23 Ultra 512gb / Black , ĻOTI Labā stāvoklī ,nevar redzēt cik uzlādes bijušas, bet nav bijis neko daudz lietots.
395 Eiro
Samsung Galaxy A57 128GB IcyBlue , Bez Lietojuma Pazīmēm / Praktiski Jauns - 16 Uzlādes.
Līdzi pirkuma čeks / Garantija vēl 1.5+ gadi.
265 Eiro
image.jpeg
Nu šis kaut kā galīgi neiet kopā - vai nu mazāk alu padzer, jo stūrē, bet tad nekādu dabu nesanāk apskatīt (jo stūrē tak!!!), vai arī skatās dabu kā pasažieris, bet tas tak netraucē padzert 🤪
Nu nez..jāsāk ar dakšu..rūsa, gaisu tur? Rumbas krakšķ? Turneys..7sp? Izskatas ka ir db stirinājumi..nu nez ja rumbas jāmaina un rati ar .tad var uz db salikt...gan jau ķēdei, zobratiem rumbām kapi..pēc pieredzes
Gripsiem kapi,tas uzreiz nodod perekupus..5eur žēl😃
sīcis pa ziemu neizaugs līdz 29 collu ratiem ?
Lietojuma pazīmes tik vecam velo uz rāmja jābūt šā vai tā, bet tas jau ātrumu nemazina
100km pa rupjo degvielā ap 15€, mazāk alu padzersi , toties dabu apskatīsies
Eksperti, cik jūsuprāt slikta doma ir priekš jaunieša (atbilstoša izmēra, par to nav jautājums) apsvērt un braukt turpatpakaļkopā 100km skatīties šādu velo, kurš protams ir relatīvi kruts priekš bērnu velo, ar gaisa dakšu, un it kā pa lēto (110), bet ar šādiem perekupa-írsēja karogiem:
🚩Bildēs slapjš, tikko nomazgāts ar karčeri vai šļūteni, lai neredz noskrāpējumus 🤡
🚩Irš par gadu “2021”, patiesībā 2014 🤪
🚩Irš “pirkts Amerikā par 800$”, patiesībā MSRP 550$ 🤬
Un šo neskaitu pie karogiem, bet - nemāk korekti uzrakstīt modeli 🤦🏻♂️
https://www.cannondale.com/-/media/files/manual-uploads/manuals/14_c_CUSA_Bike_Catalog_KIDS.pdf
https://www.bicyclebluebook.com/value-guide/kids/cannondale/race-24-girl-s/2015/
NEPLP nobloķējusi Baltkrievijas radiostacijas "Radio Belarus" mājaslapu.
Nezinu kā tagad, bet vienu veselu brīdi šo radio varēja klausīties no Braslavas raidītāja (FM107.7, atradās apm.20km no LV robežas) Daugavpilī, Krāslavas un Augšdaugavas pierobežas rajonos.
P.s. Fūuu, vismaz "Lady FM" nenobloķēja.