-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 5 biedri, 0 Anonīmi, 126 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Pukinens
- _dunduks_
- Athlons
- binary
- SlageriicLV
-
Biedru statistika
28059
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Patv
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Pateicos visiem par devumu šajā tēmā un it īpaši @jacobs. Vēlos atbildēt uz dažiem komentāriem. Ja tev ir tuvu 80, tad jā. Nav viņš profesionāls metinātājs, sāka vēlu pašmācībā, jo nebija vajadzības, jo vecākais bračka bija metinātājs - cik nu paspēja ierādīt tik ir. Tiksim, max budžets tika iestatīts uz 300 EUR. Vot līdz TIG gan diezvai tiksim. Dažiem vecākiem cilvēkiem ir grūtības ar jaunā pieņemšanu (mozhna, no zachem? (c)). Uz paprovēšanu bija kautkāds poļu Powermat 210 sērijas, ja pareizi atminos. Laikam bij pat TIG funkcija. Līdz šim lietošnā bija šāds brīnums kurš, ja ticēt uzrakstiem, no 1F spēja dot godīgus 300 pad laiku ampus. Tā kā es personīgi nēesmu tēmā, tad man grūti komentēt, bet skatīt sākuma postu par 4 mm elektrodu. Vot tas Ali mani biš biedē... Parasti tur netērēju vairāk kā max daždesmit euro. Vienīgo reizi kad iepirkos uz vairāk kā 100 Eur, devaiss nosprāga pēc dažu mēnešu un pārdesmit reižu lietošanas. Bet tā arī nesaņēmos kontaktēt ar pārdevēju par garantiju. Tāpēc bija doma dabūt ko sakarīgu šepat uz vietas, lai ir 2 gadu garantija un ir no kā to paprasīt. Un ja jau līdz tam esam nonākuši, tad atļausos uzdot blakus jautājumu - kāds ir ņēmies ar aļikā pirktas iekārtas garantiju? Ja jā, tad kādas darbības tika izveiktas un kādi rezultāti?
-
Haralda albūmu krāmu tirgū neesmu pircis, nav viedokļa. -
Esam gan. Bet tāpat kā par Modern Talking man nebija neērti atzīties, ka man nepatīk viņa mūzika un labāk klausos Aldi Drēģeri... nu piedodiet, inteliģenti. -
-
Tante Maša katru dienu ņēma mutē, bet metās virsū ar ieslēgtu putekļusūcēju, kad kaimiņu inteliģents uzprasījās uz minetu. -
Cilvēks, kurš var spēlet ērģeles. ne katrs var. -
Eh, vīri ko vien tik nevar paskaidrot, ja tikai ir kas klausās un tu jūti, ka tie tāpat neko tur necērt. Un tāpat, kas tikai vien nav darīts, it sevišķi agrā bērnība, ja vien tikai vēl spētu atcerēties?😀 -
Mēs viņu esam ļoti maz nemaz dzirdējuši. Pat ne pirāt albumos. -
🤣 Eu, bet zini ko, ja Tavai mīļākajai būtu akadēmiķes tituls kvantu fizikā, nenozīmē to, ka Tu varētu paskaidrot, kas ir Higgsa bozons. -
Es neņirgājos.😉 Man ir zilonis uz auss uzkāpis, neesmu absolūti muzikāls. Patīk roķis, bet... patīk arī Modern Talking, sorry. Un nekad neesmu kaunējies to atzīt, arī tajos laikos, kad Arvīds Mūrnieks uzlika šiem bezgaumības zīmogu. -
Vari jau ņirgāties, bet mana vecāmāte bija mūzikas skolotāja, arī mana sieva pēc izglītības ir tāda. Pats bērnībā spēlēju klavieres, un, lai gan visu mūžu esmu bijis tehnisks ļautiņš, mana izglītība ietver daudz ko vairāk. -
Tā ir stacija, kura jau kādu laiku ‘meklē sevi’. No deju stacijas kļuva par deviņdesmito hītu staciju (Mix FM zelta laiki, kā paši atzīmēja), tad rebrendings uz totālu dance, tad pāriet uz Zaķeni ar visspēcīgāko komercraidītāju, tad atkal pārlec atpakaļ uz Āģa miskasti, tad mistika ar valodām ēterā. Gan jau pēc pāris mēnešiem atkal kaut kas būs. -
Aha, un ka tas notika skaidrā, Tu vari iestāstīt tikai tai vetārstei Astrīdai🤣. Un arī tikai īpašos brīžos.🤣 -
Es kā bērns sāku protams, ar Smokie, Abba, Boney-M, bet tad laimējās nokļūt mūziķu pasaulē, kas man parādīja, kāda mūzika tiek radīta pasaulē - ne tikai tie mēsli, kas katru dienu skanēja noteiktās stundās pa radio un TV. -
Nu... man francūzietes tomēr labāk par tiem metālistiem patīk. Bet Sīmanis... gan jau labs cilvēks, bet viņa muzicēšanu tikai šmigā varēju paciest. -
Priekš manis pārāk gaudulīgs. AC/DC, Deep Purple, Pink Floid, Judas Priest, tā ir mana mūzika. -
-
-
-
Man ir 9 Pro, pēc izskata tāds pats, lieliski kalpo jau otro gadu. Nekad nav bijis aktuāli, ka neatbilst jaunākajām "modes" tendencēm, un desu sagriezt plānās šķēles neizdosies
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-