Nesamelošu, bet man šķiet, ka šis mazliet nedavelk līdz viņa “klientu” prasībām. Viņš man pirms gadiem diviem vai trim teica, ka minimums Haswell vajag. Šis ir Haswell, bet pentiums, un šogad.
Kadus divus gadus atpakaļ pie mums iepirka kaltētas sarkanās. Nu tām tā inde mazās dozās darbojoties kā .... Nu daži pat propogandē. Es gan neriskētu.
Bet divas reizes novārītas, sarkanās varot ēst kā parastu neindīgu. Starp citu nosaukums mušmire nāk no tā ka agrāk cukurūdeni to svaigu mušmiri un traukā beigtas mušas. Tik , kad papetijuši uzmanīgāk tad izradījies ka mušas saēdoties to maisijumu rupji sakot ''piedzeras'' un aizmiegot . Bet tā ka šķidrums, tad miegā noslīkstot.
Ko tie tur ēd?😳
Es arī tā aizdomājos, nereti atverot cieši aizlīmētu Ali paciņu, kad no tās gāžas ārā tāds smārds, ka pat man rūdītam vīram elpu aizliek.
Pasvaigs Superior XR 6.4 GR 54cm par pusi pilnas jeb divām trešdaļām šābrīža veikala cenas.
https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/others/ilfnb.html
Tos arī pieskaitu pie gaļas plašākā nozīmē, kā pretstatu sojai utml.
Labākiem tušoniem ir procentos sarakstīts viss, drusku lētākiem apmēram tā “gaļa un subprodukti, no tiem 30% liellops [pārējo neteiksim]”, bet lielveikala džankfūdam būs, nu jā, arī precīzi uzrakstīts “2% vistas gaļas”, bet pārējais “augu atvasinājumi”.
Ļoti iespējams, jā.
Vīrs dzird no virtuves sievas balsi: gribi vistu, pīli vai tunci?
Oho, viņš padomā un saka: Lai iet pīle!
Sieva atbild: muļķis esi? Es ar kaķi runāju, tev kartupeļi uz pannas...
Gaļu jau nemaz arī neliek, subprodukti. Tik kādu šķipsniņu, lai legāli uz bundžas varētu uzrakstīt "Ar truša gaļu", "Ar pīles gaļu", tie uzraksti ir cilvēkiem nevis kaķiem. "Ar aknām" par to pašu cenu taču nepirksi. Bet visticamāk jau ja kaķi paši iepirktos, tad ar aknām viņu tirgū kotētos augstāk par vagū vai marmora filejām
Armijas tušonka bija super. Varēja pat aukstu ar karoti izļeksēt, bet toreiz bijām jauni puiši, un, kamēr nebija nodienēts vismaz līdz starikiem, ar paiku bij kā bij. Kā dembelim vispār bija lepna dzīve, duhi no ēdnīcas visu atnesa, gulēji gultā un skaitīji atlikušās dienas, tad arī nedaudz pieņēmos svarā