-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 1 Anonīmi, 77 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Gestapo
- AndrisBB
- hehe
- raiviic
- RudeWolf
- hero
- spameris
- JFH
- 138
-
Biedru statistika
27275
Kopā biedri5180
Bieži tiešsaistēNewest Member
Ilgmars_888
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
A par Hamasu... un rietumu varenajiem tolerastiem... kaut kā šitā 🎥 ВВC сняли фильм о мальчике из Газы и угодили в скандал — оказалось, он сын чиновника ХАМАС Документальный фильм «Газа: как выживать в зоне боёв» рассказывал трогательную историю 13-летнего Абдуллы — мальчика, который живёт под обстрелами, мечтает о мире и прячется от дронов. Вот только потом выяснилось: Абдулла — сын замминистра сельского хозяйства в правительстве ХАМАС. BBC спешно извинились, удалили фильм и провели внутреннее расследование. Оно установило: редакционные правила были нарушены. Но главный вопрос — совпадение ли это? Nē, nav no krieviem! No nextas.😉 Zin! Nu tak gadās sakarīgi izņēmumi visur un vienmēr. Bet tie ir izņēmumi.
-
Londonā tak arī kaut kāds nebaltais mērs. Nezinu, visi dzīvi, sūdzas kā parasti 😄 Manā pilsētā arī izmeta balto mēru ārā, ielika indieti. Vienīgā atšķirība ko jūtu - indietis sakārtoja stāvvietas pie mājām. Jeb vnk uzlika mīksto tanteem, kas iestājās, ka jāsaglabā garāžas, kur sen jau vairs nevar iebraukt mūsdienu mašīnas, un nah visas nostūreeja un tā vietā ieklāja bruģi stāvvietām 😄 nekas cits nav mainījies. Smieklīgi gan izskatās indietis ar balto parūku
-
Kautko vēl stulbāku laikam nevar izdomāt. Jelgavā ievēl mēru, Siliņai jāiejaucas 😂
-
Zini, šim sekoju līdzi apmēram tikpat cik hokejam🤣. Pat uzvārdu tam lemuram neatceros. Vai nu tikko ievēlēts. Vai tipa tavo. Un būšot ņujorkiešiem zemo cenu veikali un transports sabiedriskia par brīvu... sociālisms, odnako. Nu un attiecīgi visiem nelegāļiem debesmanna. Skandāls ne pa jokam. Vieni aicina Trampu iejaukties. Citi saka (un es viņiem peikrītu), ka dolbajobi ir pelnījuši.
-
-
Tāpat kā ņujorkiešiem ar savu komunistisko muslimu mēru. Tā viņiem arī vajag. Lai padzīvo attīstītā islama sociālismā.
-
Smieties tev neviens neaizliedz. Bet vai tas kādu pis? Biku nesaprotu, kāpēc mēs te nevis par dvieļiem bet par Ukrainu un Trampu tešamies? Aizrāvāmies, ja? Bet tas ir normāli. Jā, ja kas. Francijas tiesa esot paziņojusi, ka palestīnieši visi varot braukt uz Franciju un tur dabūšot visu, ko sirds kārošot. Žēl man to franču. Savā ģermokrātijā aizdzīvojušies tik tālu, ka pašu tiesa (juristi vienmēr ir bijuši piterasi) lien starptautiskajā arēnā nevis risina iekšējās problēmas. Nu... tā viņiem vajag. Lai izbauda savas tolerances augļus. Pēc gadiem, ja varēs, tad ar uguni un zobenu dedzinās ārā tos mēslus. Bet visticamāk vairs nevarēs.
-
-
Andri, es jau rakstīju, ka meksikāņi man ārkārtīgi patīk - savu nedavalsti sakārtot nevar, sauc amerikāņus pa "gringo" ar jūtamuu nicinājumu, bet paši lien uz ASV kā bites uz medu. Nožēlojami radījumi. Oho! Tramps tevi dibenā izjāja? Līdzjūtība 🤣
-
Nenu var redzēt, ka smadzenes ir tik ļoti savērpušās, ka kaut dibenā jāj, bet ne Kamalu par prezidenti. Jo vairāk Tramps apkakājas, jo sliktāka Kamala.
-
Jo es uzskatu, ka deģenerāti pietirsīs visu rajonu. Nu , piedod, neko nevaru palīdzēt. Neviens Trmaps nevar pietirst tik daudz kā deģenerāti.
-
Galvenais ka tur ar meksikāņiem karo. Bet ne visiem, tiem kas strādā lauksaimniecībā vai apkalpošanā, tie neesot aiztiekami.
-
Nē, puspērtiķiene nav pie vainas, ka tu jauc sfērisko zirgus vakuumā ar maijpuķītēm seksīgās kaimiņienes dārzā! Vēlreiz! Man pohuj, ko Tramps sola, dar u.t.t. Es (tupi) uzskatu, ka puspērtiķiene ar deģenerātiem ir sūdīgāka par vissūdīgāko Trampu. Un, ja tas tev griež ar sirpi pa olām, tad neko nevaru palīdzēt.😉
-
Njaa, Tramps laikam varētu tiešām kāpņu telpu piedirst un viens te tāpat teiks - tas labāk kā ja Kamala būtu nopirdusies. Jo baltais var tēlot idiotu cik grib, jo baltais. putina atbalstītāji pat nobāl reizēm
-
Pēc tēmas ar "prezidenta brīdinājumu"... tie kas tēmā! Interesanti, vai mobilo sakaru platformas iespējās ir nogriezt trafiku, piemēram, objektam, kurš kustās ar 200+ km/h ātrumu? Manuprāt, pie tā būtu jāpiedomā.
-
Nēnu skaidrs, Kamala pie vainas, ka Tramps sola viskautko, lai tik izklausītios svarīgāks, tik parasti čuss no tā visa. Droši vien ka plāns bij ka pazvanīts, pateiks 'Vova, beidz te kasīties', visi izklīdīs un Tramps saņems Nobela prēmiju 😂 visi applaudēs. Par to tik laikam tik sapjo, ka kāds viņu ik pa mēnesim 'nominē', tad pakist`aņi, tad izraēļi. Varbūt Putins nākamais 😂 Vai kas tur vēl, Kims vabūt vai Orbāns. Un jā, Kamala visdrīzāk būtu bijisi 10x labāka prezidente.
-
Da pis kas ko solīja? Pļa! Es uzskatu, ka puspērtiķiene ar genderiskajiem deģenerātiem būtu 10000000 reizes sliktāk kā Tramps ar visiem neizpildītajiem solījumiem! Pļa! Andri! Pieleca?🤣
-
Ir vēl sliktāk - daudzi tic, ka šajā forumā diskusijās par šo tēmu piedalās cilvēki, kuri kaut ko no tā visa saprot un tās ir kaut 1 centa vērtas...
-
Nu bet pričom te Kamala? Varbūt vēl tavi Palestīņi pie vainas un kautko solīja?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu101.7k
-
Kopā ierakstu1.5m
-