Ja biezāka kārta jālej var līmēt augstuma atzīmes. Tās gan baigi var nelīdzēt, jo var atlīmēties, pazust utt
Biezāku kārtu var mēģināt "izšūpināt" ar garu špakteļlāpstu vai citiem speciāliem rīkiem.
Ja plāna kārtā un vietām 0 vai tuvu tam, tad var ar @binary piedāvāto trapeci izvilkt starp 0 punktiem.
Šaurām, vienkāršām telpām var sadomāt vadulas pie sienām un tad jau var perfekti izlīdzināt.
Nu jā, tapēc teicu, tur kur bij apmēram 25mm biezums, tur no ruļļa jēgas nebij.
Tavos linkos jau tāpat tikai 14mm adatas.
Manam laikam 21mm
Bet nu nākamreiz jau būšu krietni 'gudrāks'.
Vēl jau koridors un vēlviena istaba palikusi.
Man jau bij adatu rullis, krietni lielāks kā tavos linkos
Principā, tur kur savienojas divi lējumi, tur jau izlīdzina un samaisās mazliet kopā.
Bet nu ja vienā galā pa 5mm augstāks, tad tāpat neko īsti nepalīdzēs.
Tas ka divatā vai trijatā būtu ntās reizes vieglāk un labāk, tas gan.
Māsa mani vakar nosauca par neticīgo Tomu - kā tu vari nebaidīties, ja rīt sāks droni krist uz galvas?
Atbildēju: vieglāk dzīvot, uz galvas var uzkrist balkons, ķieģelis vai ziemā lāsteka. Un tad būs po, kas uzkrita.
Pajautāju, par ko balsojāt? Ar vīru vienā balsī, protams, ka par šloseri, vienīgais, kas to lapseņu pūzni var izdzenāt. Pat neatbildēju...
Ļoto precīzi teikts. Es paskatījos divu speciālistu viedokli. Viens no viņiem bija virosologs uzvārdā Čumakovs. Krievu valodā mēris ir "čuma". Vakar paskatījos interviju ar slaveno ukraiņu teledakteri Komarovski. Ja kāds nesaprot krievu valodu, tad pievērsiet uzmanību sejai. Var redzēt, ka ceņšas novaldīt smaidu.
Lielība visādās izstādēs gan sit diezgan augstu vilni.
FP-5 nevar saražot.
Es sliecos piekrist tiem, kas saka, ka Šuļermans ir labs biznesa plāns. Turpat visus laurus piedēvē viņa fp1/2, bet, kā stāsta, tad lauvas tiesa trāpījumu nodrošina AN-176 Ļutij un visādi citi brīnumi. Šuļermans esot galma dronu ražotājs. Nu kas zin, kā tur ir. Pagājušoruden es neticēju FP-5, šoruden es neticu FP-9.
Pirmais ielidojums pasākumā ar pašizlīdzināmo ir ka dara to viens, diviem jau ir ko ņemties. Ideāli ir ka trīs cilvēki, viens visu laiku maisa, otrs pienes un lej, trešais līdzina
otrais ielidojums ir adatu rullis. jo garākas adatas jo universālāks instruments, bet ne visās bodēs tādi sastopami.
piemeram te
https://www.kursi.lv/lv/adatu-rullis-topex-25cm-adatas-14mm
un šis
https://www.rmtools.eu/lv/shop/60-1621-rullis-adatu-gridu-izlidzinasanai-ar-rokturi-123x300-mm-58525
atkarīgs no putras biezuma ko lej.
ja gribi gludu grīdu kā stiklu, jāņem epoksīda lejamā, bet atkal cena 🤦♂️ , bet toties izlej nosacīti vienā malā un pats aizplūdīs uz zemāko vietu. ja būs caurums grīdā-aizmuks precīzi tik jāsarēķina vajadzīgais daudzums, ilgi sajauktus abu komponentus turēt spainī nevar, uzvārīsies, bet ar izlietu uz grīdas masu, viss kārtībā. dēļ sava blīvuma un lēna cietēšanas laika gandrīz pats perfekti nostiepjas. Protams liešanas brīdī veidojas burbuļi arī, bet ar tiem var viegli tikt galā bez piepūles. Lielos objektos ar to epo neviens neķēpājas, bet mazos jau var izpausties.
Jā, kad vēl esi max pašpietiekošs, tad ir jauki. Bet nu, par idiotiem, kā ar bitēm, neko nevar zināt, kad ar tiem satiksies.🙂
Kredīti, tas jau viss atkarīgs, cik lielu biznesu velc. Es jau pats vairāk vienmēr esmu bijis līdzīga ceļa gājējs, kā tu.
FP-7 ražo(s) (pie)frontes vajadzībām. Tur viņi aizstās krietni dārgākas amerikāņu sistēmas. Šodien virs maskavas lidinājās arī "99 Luftballons" paralizējot lidostas. No Ukrainas diezvai tie ir atlidojuši.
Kaut ko esmu palaidis garām? 🤣 Ko man nedrīkst teikt? To, ka dabīgie bezintelekti kladzināja kā vistas, ka ukraiņu FP-7 ar anonsēto darbības rādiusu ~200km nojaukuši pusmaskavas? Ka jau tieši gadu Šuļermans ražo 7 flamingus dienā? Vai vēl kaut ko eksotiskāku?
man šovasar nekas jauns, strādājām ar Sievuli divatā pa 3 siltumnīcām, un mazliet uz atklātā lauka, braucām pa tirgiem, vis čotka, nopelnījām vairāk, kā iepriekšējos gados, tagad sezona beigusies, varēšu mierīgā garā pastrādāt savā savā mežā, savākt vētrā kritušos kokus, malciņa siltumnīcām, mošk kaut ko pārdošu, kādu baļķi, varbūt nē, jaunā sezona sāksies februārī
āa, un ieraku betona stabus jaunai siltumnīcai, pavasarī turpināšu ...., skaista dzīve laukos ...., un nevienam neesmu parādā ..., esmu neatkarīgs no idiotiem
Каut nopietnāku jau salieku kopā vienu otru.Uz nosacītu izķeršanu, tie jau no v-la vienkāršie ķīnieši.
Lai gan pie saviem mājas darbiem klāt tiku tikai šomēnes. Vācu nost beidzot savu SatTV saimniecību. Divi lielie spaiņi ar LNB jau savākti. 😀Kabeļi simtiem metru un čupa šķīvju. Bet laika zobs par šiem gadiem labi visu sagremojis. Lai gan, kurš tagad vairāk ar to ņemas? Pat mans draugs Rimants arī visu būs notīrijis .