man šovasar nekas jauns, strādājām ar Sievuli divatā pa 3 siltumnīcām, un mazliet uz atklātā lauka, braucām pa tirgiem, vis čotka, nopelnījām vairāk, kā iepriekšējos gados, tagad sezona beigusies, varēšu mierīgā garā pastrādāt savā savā mežā, savākt vētrā kritušos kokus, malciņa siltumnīcām, mošk kaut ko pārdošu, kādu baļķi, varbūt nē, jaunā sezona sāksies februārī
āa, un ieraku betona stabus jaunai siltumnīcai, pavasarī turpināšu ...., skaista dzīve laukos ...., un nevienam neesmu parādā ..., esmu neatkarīgs no idiotiem
Каut nopietnāku jau salieku kopā vienu otru.Uz nosacītu izķeršanu, tie jau no v-la vienkāršie ķīnieši.
Lai gan pie saviem mājas darbiem klāt tiku tikai šomēnes. Vācu nost beidzot savu SatTV saimniecību. Divi lielie spaiņi ar LNB jau savākti. 😀Kabeļi simtiem metru un čupa šķīvju. Bet laika zobs par šiem gadiem labi visu sagremojis. Lai gan, kurš tagad vairāk ar to ņemas? Pat mans draugs Rimants arī visu būs notīrijis .
Es pēc pirmā testa vējtverī sapratu, ka nebūs pa spēkam dabūt ne "spoguli" (perfekti plakanu, līdzenu virsmu), ne līmeni. Samierinājos, ka mērķis būs pēc iespējas likvidēt ieplakas un uzkalnus - pat, ja plaknei viens sāns būs augstāks nekā otrs.
Un jā, durvis - tās arī zināmā mērā ierobežoja, ko var un ko nevar darīt.
Online.depo.lv -> Meklēt -> trapece -> Skatīt visus rezultātus
Gan jau konkrētajam instrumentam ir arī citi nosaukumi.
Tak ganjau visādi negaidīti pagriezieni būs ik pa laikam.
Pirmstam bij priekšvēlēšanu mode, kad viskautkas jāsola un gudri jārunā.
Tagad reāli kautkas jādara un nav vairs iespēja novelt vainu uz citiem, dēļ lielā pārsvara.
Ja tev TSC loterijā ir paveicies, apsveicu, bet kopumā atsauksmes tai vietai nav simtprocentīgi spožas, maigi sakot. Rekur viens stāsts tepat no biedra:
Tomēr 200 saslimušie, kuri jau atrodas karantīnā, ir paliels skaits, un, pieņemot, ka pagājis neilgs laiks – nepilna nedēļa –, tas tomēr ir liels saslimušo skaits, un, pieņemot, ka viņi ir atklājuši apmēram 85–90 % no visiem, joprojām pastāv risks izplatīties tālāk.