Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   19 biedri, 1 Anonīmi, 1171 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• AndrisBB
    • osscar
    • kasharis
    • chups
    • ggg97
    • rubb
    • rooyar
    • Tuubijs
    • spingranny-Bodyday
    • spinmamareviewbonus-Vusia
    • Gestapo
    • spinmacho-Boicy
    • kaads
    • Igors83
    • Arnis2002
    • martinno
    • dzincha
    • Mielestapa
    • imiss
  • Biedru statistika

28774
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    merexx
    Newest Member
    merexx
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• ggg97
      Tai partijā ir visādi vecajie seski, kuri arī uz sabrukuma pratīs iesist sev kabatās piķi.
    • rooyar
      Es teiktu, ka ir lielāka iespēja, ka sabruks, nekā ka noturēsies tos četrus gadus.
    • hehe
      Gāze maksā vairāk. Darbinot apkuri no elektrības rastos apburtais loks. Kā ieslēdza, tā elektrība jau 50c Ja par mani, tad kopš tā vadību pārņēma politiķi. Liels bizness ir lielas naudas. Ja naudas nav, tad neko. Ko nevar nest, to nevar celt. Politiķiem tas bija jāpasaka uzreiz, jau pie pirmajiem plāniem. 10, 20, 30, 50, tad 100 lidmašīnas. Ja vēlies operēt ar miljardos vērtiem aktīviem skaidrs ka ir jābūt arī skaidrai naudiņai ar ko operēt. Es perspektīvu redzu tikai ar ACMI, konkurējot ar labāku floti un lētāku darbaspēku. Politiķi sen skaidri pateica ka AirBaltic ir mūsu un mums, nekādi līzingi. Par AirBaltic vairs nefanoju, šī iespēja ir zudusi uz neatgriešanos.   
    • e = d
      AS programmā taisās stiprināt lidostas konkurētspēju. Bez Airbaltica to nekādi neizdarīt. Tā ka tur viss būs kedā. 
    • Gestapo
      Man kā vēsturniecei plaša profila dīvāna ekspertam izskatās, ka tagadējās reformas tur arī varētu diezgan manāmi kaut ko dot, tas gan pie nosacījuma, ja īstenos plānoto.
    • Jurkins
      Jūs vēl ilgi turpināsiet lasīt programmas un vēl ar tik nopietnu attieksmi?🤣
    • optimuss
      Nu tu tā kā tāds antiņš, pats neesi programmu lasījis? Nebija jau grūti sameklēt galveno: Veicināsim laulību vienlīdzību, nodrošinot viena dzimuma pāriem iespēju slēgt laulību ar vienlīdzīgu tiesību apjomu. Es negribu teikt, ka tas ir galvenais punkts, man pat personīgi ir vienalga, bet - daudziem nav. Tad vēl ir piemēri ar (ne-)darbiem. Ne jau man tos jautājumus vajag uzdot, tas ir vienkārši novērojums no malas, ja partija/atbalstītāji to neredz, KĀPĒC par viņiem nebalso vairāk, tad nav, ko piebilst.
    • aoma
      Progresīvie neprot zaudēt ar cieņu - turpinās vaukšķēt. Klasisks progresīvais - ar bārdu noaudzis vīrietis ap 30, kas priecājas, ka joprojām tiek uzskatīts par tīni, kas dzīvo savā iedomu pasaulē, un, ka bērnudārzs turpināsies mūžīgi.
    • Edis7
      Sveiks. Septiņgadnieki šādus jaut. neuzdod. Esošais balsojuma rezult. norāda, ka LV ir tūlītēja nepieciešama Ekonomiskā valdība,kura būtu spējīga "stūrēt" ĀRĀ NO ESOŠĀ HAOSA.,tai skaitā LV ekonomikā.
    • Jurkins
      Vismaz TEC-2, ja nemaldos, ir papildus diezgan jaudīgi elektrokatli, kurus var darbināt no savējās elektrības, ja ir 5c.    Zini, ja kaut kas izskatās kā pīle, pēkšķ kā pīle un peld kā pīle, tad visdrīzāk tas nav jenots. Un, ja valdē sēž miza (noprotams, ka bez sajēgas tikai kā ARNP), kuras laulātais ir labuma guvējs kādā mazajā, un kuru izmēž un neilgi pēc tam ieliek ... kuras tur slimnīcas valdē (kā ARNP protams) un pēc tam ātri izmet laukā... Tagad tiek gaidīta infa, kurā valdē šo iekārtos.  Tāpēc ... nu nezinu, bet kā jau teicu par to pīli. Pēdējā laikā šeit Air Baltic fani tā ievērojami pieklusuši.
    • 138
      Varbūt tev ir taisnība, bet vari, lūdzu, man kā septiņgadniekam paskaidrot, par kurām viņu idejām tu šo apgalvo, un kā viņiem tā bija kaut kāda īpašāka vienreizēja iespēja nekā citiem?   Atdodiet Staķi!!1
    • hehe
      Tas nav svarīgi attiecības, elektrības cena 50c un siltumu nebūs kur grūst. 5c un siltuma trūkst. Kā tur būs pēc mēneša, 50c vai 5c nevienam nav nekādas jausmas, bet ja ne apkuri, tad silto ūdeni ofic vajadzēs, tas nu ir skaidrs. Tāpēc paralēli "mazajiem" ir jābūt pilnīgi obligāti, jābūt stabilitātei un paredzamībai. Pie kam šķelda ir lētākais, pie kam uz vietas iegūstamais kurināmais. Tas ka siltumatlikumu izpūst gaisā ir slikti es pilnīgi piekrītu. Bet izkonkurēt ar pēkšņiem atlikumiem mazos caur dempingu nav risinājums.   
    • optimuss
      Tas ir diezgan liels feils situācijā, kad durvis plaši atvērtas, šos tāpat īsti nelaiž iekšā. Vismaz uz šo brīdi viņu idejas nesaskan ar lielāko daļu sabiedrības, ja partija to pati nespēs atzīt, tad nav komentāru (bet nu, arī Vienotība domā, ka vaina bija iešana Kulberga vadībā, un kas tik vēl ne, tikai ne pašu ievārītas ziepes n-to gadu garumā, tas pats par ZZS un citām partijām). Nedaudz arī palasīju Latvijas reddit, tur vispār Pro fani kā no ķēdes norāvušies, nolika visus kā nez kādi Enģeļi (LOL). Bet nu varbūt tas ir vienkārši personību nopelns - Kulbergs tad ielika vienos vārtos Šuvajevam. Jebkurā gadījumā, Pro pamatīgi izgāzās pie vienreizējas iespējas nosmelt diezgan daudz vietas Saeimā.   Kulbergs/AS pa šiem 4 mēnešiem to jau ir aptvēris, nevienā runā neesmu no viņa dzirdējis ilūzijas par medus kalniem.
    • inteens
    • 138
    • Jurkins
    • hehe
      Ja lielais nepūtīs, pūtīs mazais. Ar cieto kurināmo pielāgoties online situācijām, nodzēst/aizdedzināt kā gāzi ir vēl grūtāk. TEC ražo elektrību, nevis siltumu. TEC nevar paredzēt precīzu siltuma daudzumu ilgtermiņā. Ir jādomā cits risinājums, ko darīt ar siltumatlikumu. Vai biržas tarifu reizi stundā kā elektrībai kad cilvēki savu patēriņu dēļ cenu starpībām pielāgos piedāvājumam pietuvinot un izlīdzinot patēriņu/piedāvājumu.
    • Jurkins
      Par Vītolu visu ko stāsta (Kargina latvietis...) , bet man reizēm patīk viņa skats uz dzīvi.   Redz, par tiem ierēdņiem/ARNP/... Jā, atņemot viņiem algu, tas būs nekas. Bet atņemot viņiem iespēju čakarēt visu un visus gan viss kas labs varētu sanākt.  Piemēram KEMu varētu likvidēt viennozīmīgi. Domāju, ka pēc kāda laika pie tā nonāks visa Eiropa, ja vien jau nav par vēlu. Cik tad var nepārtraukti šaut sev kājā ar visādām "klimatsaglabāšanas" stulbībām.  Nu jā, nahrenizējot visādu vāravu pisoniskās sabiedrības, ekskluzīvo preču un pakalpojumu sektorā, iespējams, uz kādu laiku iestātos neliela krīze. Tas pats par arī par kapitālsabiedrību valdēm, padomēm... (partiju pansionātiem) Cik saprotu, tad Rīgā tie lielie mierīgi var saražot visu nepieciešamo siltumu, bet kāds lēma, ka vajag atbalstīt savējos, tfu, mazos. Un tad lielajam siltums jāpūš gaisā.   Bet kādu baudu sagādā visādu pisonisko sabiedrību, progresīvo marazmātiķuun citu vaimanas 🤣.
    • hehe
      Šķiet, šis ir tas ar ko Kulbergs kļuva populārs. Siltums un atlikumsiltums tikai šķiet ka ir viens un tas pats, bet ja jau piesauc naudu šie siltumi ir pilnīgi dažādas lietas.   Pats gan jau lieto elektrību ar ilgtermiņa fiksēto tarifu un šodien maksā padsmit centus par kWh, lai gan visu dienu tirgus cena ir 0.00, jo ir liels tās atlikums. Un par šo arī varētu teikt ka līgums ar tās piegādātāju nav godīgs. Atlikumsiltums ir kas līdzīgs saulei un vējam, kurš brīžiem ir un daudz, bet brīžiem nav, tā ka nav vispār. A mājās gribās pastāvīgu temp, nevis augšā/lejā, tas ir tas ko piedāvā "mazie" ražotāji. TEC neražo siltumu, bet elektrību un siltums ir atlikums ko grūti pārdot vai noglabāt tieši tad kad to visvairāk vajadzētu.
    • aoma
      Prieks, ka cilvēki vēl kaut ko lasa, un ne tikai ziņas vieglajā valodā! Tauta zaļo gaismu deva, tas jau redzēsim...
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...