Bet ko darīt, ja man patīk roks un metāls ? Un labprāt klausītos visas populārās dziesmas rokmūzikas versijās ? Jā, priekš deju zālēm tiek taisīti n-tie remiksi, kas tiek izdoti oficiāli kā bonus materiāls. Bet ko darīt rokmūzikas fanam ? Tikai AI. Un YouTube publicētās dziesmas ir pat ļoti klausāmas.
Ne gluži tā, kremļa propaganda tiek ražota ar dažādām garšiņām, pieskaņota priekš visām auditorijām, un ar soctīklu algoritmiem tās arī sasniedz. Lūk, uzskatāms piemērs:
Tiešām balsotu par ZAGLI Jussi Pekonenu (Andri Ūdri), kurš 2002. gada augustā tika aizturēts mēģinot nozagt datorus Aizsardzības Ministrijā ? Tu balsotu par kaut kādu wannabe krievu spiegu un varbūt pat KGB aģentu ?
Varētu sanākt vesturiski labākā valdība kas redzēta.
AS - Vada LV
JV - Vada Ārlietu lietas
NA - Vada reģionālās un kūlturālās lietas.
JV vajag jo viņi ar Briseles kastrātiem ir sačupojušies un māk ar tiem runāt, citus sūtot sanāks našing spešal.
VID_20261004_164728_991.mp4
Visus nav iespējams apmierināt, katram liekas ka tieši viņam pienākas vairāk un uz viena pareizā ceļa nav iespējams nonākt.
Puse, 50% jau būtu labi, bet Latviju rāda 30%.
https://worldpopulationreview.com/country-rankings/trust-in-government-by-country
Tā ir mijiedarbība, ja seko krieviem kas ārdās tad loģiski ka viņi rādās pa visām vīlēm. Visiem tak nerādās kam krievi neinteresē.
Nesanāca, jo... Kulbergs izlīda, fūu, tpu, tpu, izručīja
Jāsāk ar to -ievāķoties dzīvoklī ...Pārvelkot elektrību,visu no jauna -izdomāju nečakarēties ar internet kabeļiem! Nopirku Šo powerline ! līdz šim vis bija labi,bet pēc dienaktis prombūtnes biju atslēdzis elektrību ... Pēc elektrības palaišanas - tas powerline -viens otru atrod,bet mobīlais rooteris atslēdzas ,pazūd internets,uz paneļa izmet sarkanu ,nav uztveramības,tiklīdz atvieno adapteri,mobīlais tīkls uzrodas! Ir pat velviens dubult komplekts,galīgi jauns Powerline ! Tas pats,tiko pirmo adapteri saslēdz kopa ar rooteri,izmet sarkano! Kas tur var nepatikt!?
Es aizgāju galējībās varbūt, jā, bet es vērtēju pēc savas vērtību skalas. Ja konkrēto aparātu nenovēlētu savai mammai, nevienam citam arī nedošu mocīties.
Tāds mazliet skarbs salīdzinājums, OP piedāvājums nav ar caurumiem, un nekas viņam netrūkst, lai arī piekrītu tavai domai, ko vēlējies ilustrēt - tavas auditorijas jūzkeisam neder. Kādam priekš kaut kā - varbūt der.
Free bump.
Tā gan ir. Tāpat kā labdarībā neatdod drēbes ar caurumiem, jo "vēl var nēsāt". Labdarība nav bezmaksas izgāztuve, jo īpaši tāpēc, ka visu iztrūkstošo es piepērku pats. Tad nu es pats nevēlos būt tas bezmaksas utilizators.
Šogad vēl neesmu pieķēries, bet jau pērn sanāca labi nosvilināt naudu uz SSD/NVMe un RAM. 🤷 Nezinu, vai šogad vispār būs vēlme, bet laiks rādīs.
P.S. autoram veiksmi pārdošanā.
Jasagaida kamēr "+" un "-" saskaitīs , varbūt bijušais šefs būs ievēlēts , vajadzēs tad laikam ņemt zvaigžņoto un iet ciemos - varbūt par deputāta palīgu paņems
Nu nez.. baigo pārsteigumu nav. Vēlēšanu aktivitāte zema, jo uzticība valdībai zema. Jaunlatviešiem piesitās daudz krievvalodīgie, kas pametuši saskaņas utml. partijas. Kulbergs uzrāva reitingus priekš AS, plus daļa zzs vēlētāju. Vienotībai jādomā jauns nosaukums.. nez.. Patiesā Vienotība? Savienotība? Ar koalīcijas veidošanu būs kumēdiņi.
🤌
AS visvairāk staigātāji, bet loģiski, jo tak Apvienotais Saraksts. Progresīvie droši ka ar varavīksni, stabiņiem velojoslām un lāču ekspertiem piebesīja. Šlesers.. atņēma daļu Gobzemei Jaunlatviešiem un Saskaņām.