-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 0 Anonīmi, 908 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ggg97
- maize
- uldise
- jsk
- osis2
- Jurkins
- Igors83
- 138
- jacobs
- StaRkiJs
- psaiho
- erikonkulis
-
Biedru statistika
-
Jaunākie Ieraksti
-
-
👀 ko es palaidu garām? Kas ir tā vēsturiskā persona, par kuru, nojaušu, tika teikts “labi, ka nonāca krāsnī” vai “žēl, ka nenonāca krāsnī” vai kas tamlīdzīgs? -
Ja tā uz to skatās, un viņš ir paņēmis daļu no buldozera vēlētājiem, tad pat es nevaru teikt, ka man tas nepatīk. Tik jācer, ka nebūs 42 + 17 koalīcija. -
OK, pārfrāzēšu. Bet te nav nekāda sakara, ar to, ka viņš bija ebrejs. Izraēlu apbrīnoju un normālos ebrejus atbalstu par 100%. Ļoti gribētu, lai Latvija sasniegtu kaut desmito daļu no tā, ko sasniegusi Izraēla. -
@Jurkins, neaizraujies. Vēl viens līdzīgs posts par Būhenvaldi un ilgi varēsi atpūsties no boota. -
Tu kaut kādas savas iedomas uzdod par realitāti. Es pats esmu reņģēdājs, bet vismaz pietiek saprāta nepanesties līdzi - kovida potes, Soross, ebreji, labie krievi, mums neko neražo, krievu vēsturiskās zemes, visi zog -
-
Es devu kaut mazāko iemeslu tādām aizdomām? Vēl mmm tfu mmn man piesien. Manuprāt, šis rezultāts ir izcils. Labāks nevarēja būt. Cerēju uz jenotu atstāšanu zem strīpas. Kas būs tālāk... Nu HVZ Man gan patīk tā (sazvēretību) teorija, ka jenoti pieturēja un izvilka "bombu" par eņģeli. 🤣 Nezinu cik, bet, domāju, ka deģenerātiem tas atņēma kādu vietiņu. Nu tāpēc arī vēlētāji liek atzīmes. Vari no saviem augstumiem viņus uzskatīt par reņģēdājiem, bet viņi ieliek to atzīmi. Un šoreiz tā atzīme ir vienkārši nepārprotama. -
Es zinu, ka skaita vienu reizi, bet nesaprotu, kāda tam jēga; atceros, ka iepriekš bija nobalsojis divas reizes, tagad trīs reizes, un nākamreiz būs četras reizes....
-
Tu laikam nesaproti ko gribu pateikt. Nav nevienā valstī bijušas valdības, kas visus apmierinātu, ir vai nu ko ienīst vai ļoti ienīst un tur huj kādas atzīmes liek. Šīs vēlēšanas bija diezgan īpašas ar to, ka kā vēl nekad krievi ar tiktokeriem ārdijās pa visām vīlēm, bet nesanāca beigās tāpat, jo, paldies Dievam, tas Kulbergs izlīda no stūra. Un galu galā, par ko tad bija jāvēl? Austošo sauli bez idejām? -
Tās pašas partijas, bet -12 vietas AS, sadalītas starp JV un Pro. -
Vismaz tagad kādu laiku būs miers. Paies divi gadi, nekas nemainīsies (jo nekas arī nevar mainīties). airBaltic būs, kur būs, vilcienu turpinās būvēt, un pie visa vainīga un lielākais ļaunums atkal būs AS ar runātāju priekšgalā, kā jau katru reizi 😂 Tad nāks nākamā "sapņu" partija, kas solīs visu sakārtot un lielās pārmaiņas. AS paveicās, ka tika pie premjera amata pirms vēlēšanām, tad varēja aģitēt uz pilnu klapi. Pirms tam nevienam nebija vajadzīgi. Nu jā, būs vēl pāris bubuļu partiju, ar kurām "neviens nestrādās". -
Šlesers varbūt dažiem, bet Juļka toč nav interesanta tiem kas par JV, ZZS un daļēji NA balsoja iepriekš un tagad iedeva atzīmi. Manuprāt, tie vēlētāji meklēja nišu kā nobalsot par ko līdzīgu un AS bija kā iespējam alternatīva. NA un P vismazāk cieta, jo tur ir Pārliecības balsotāji bez baigās vērtēšanas, bet JV un ZZS daudziem piegriezās ar aroganci, neizdarībām utt. Tas jau nenozīmē ka būs labāk, bet cilvēki grib pamēģināt. -
Jā, pilnīgi noteikti.Jenotības un draugu izveidotajā iepirkumu sistēmā jo īpaši. Šāds softs pilnīgi noteikti sarežģītības ziņā ir līdzvērtīgs Lielā hadronu paātrinātāja vadības softam. -
Kā vienmēr velns slēpjas detaļās. Šis ir elements, kas tā vienkārši tirgū nopērkams nav. Līdz ar to jauna specifikācija, iepirkums, IDSus atkal visiem dalībniekiem, beigās viss nostājas krietni dārgāk kā esošais process. Kurā vienīgā nelaime ir, ka dīvāna deldētāji dabon rezultātus dažas stundas vēlāk. -
Tā no dīvāna... QR kodu printerīši maksā salīdzinoši neko. QR skenerīši ir katrā telefonā, salīdzinoši neko maksā atsevišķi skenerīši. Internāts ir visur. Vajag drošu serveri ar drošu softu, kurš noģenerē drošu QR kodu, kuru printerītis uzprintē glabāšanā nodotajai aploksnei. Glabājam šīs aploksnes atsevišķā kastē, var kopā, bet ērtībai. Vēlēšanu dienā visi vēlētāji tiek reģistrēti. Atveram lielās kastes, saskaitam balsis. Atveram mazās kastes, noskenējam... ja uzrādās, ka vēlētājs šodien jau ir bijis, izmetam aploksni miskastē. -
Es lasu, ka kāds ir nobalsojis 3 reizes un daži bijuši ļoti aktīvi.
-
Jā, man arī škrobe, ka neatlidoja pie mums baltie tēvi. Redz, paliek tomēr cerība, ka visi nav tik tupi, kā te viens otrs, un apjēdz/ēgs, ka kādreiz atzīme tiek ielikta. Bet tagad katra bāleliņa pirmais uzdevums - norakt Kulbergu. Ja drīkst, kādi būtu Tavi hipotētiskie vislieliskākie vēlēšanu rezultāti? Jā, @Zin..., juļka var lepoties ar rezultātu, bet Šleseram jā, zināmā mērā tā ir atzīme par iepriekšējiem darbiem. -
Labi gan, ka tagad nāks jaunie un perspektīvie Bergmanis, Kučinskis, Vējonis. Wind* of change! * nevis tas, kas Liepājā dzimst, bet tas, ko biksēs palaiž. -
Malacis, @Zin.... Gandrīz vai sāku Tevi cienīt kā Rubiku - pat cietumā neatkāpās no saviem uzskatiem. 🤣 Īsts komunists.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-