Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   16 biedri, 1 Anonīmi, 494 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Mielestapa
    • Igors83
    • AndrisBB
    • formens
    • oxygen
    • Usins
    • maize
    • aoma
    • 138
    • versatile
    • ggg97
    • Aigars
    • SQL
    • raiviic
    • j.m
    • Dils
  • Biedru statistika

28425
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    Generic
    Newest Member
    Generic
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• aoma
      Ko tur baidīties, rezultāts kā parasti, neievēlētie spļaus piķi un zēveli, ievēlētie lēkās no prieka.
    • 138
      @Zh, uzraksti @markei_v2, viņš varētu spēt pārlodēt.
    • raiviic
      Nu nez, paskatījos Ali un Amazonā - visur virs 100.  Pats niekojos ar Retekes TR 111, diemžēl frekvences rāda, bet stacijas nosaukumu pēc tam pašam jāzīlē .
    • Zh
      ja godīgi, izklausās tik traki ka liekas būs jāmaina mātesplate
    • rooyar
      Tas jau labi, ka iet balsot, bet mani biedē, kāds būs rezultāts.
    • base7
      85€ ieskaitot piegādi. Aliexpresā. Droši vien lētāk arī var dabūt.
    • Māšuks
      Nu vakar 2.otrobra vakarā ap 22:00 skanēja man te Mazsalacā stabili ar 5 elementu Yagi. Šodien gan vairs nekas nav.   Base7 - Kur pirki to radio un cik maksāja?
    • ggg97
    • base7
      Tātad tā, es te pirms pāris dienām atkal biju nonācis starp Daugavpili un Jēkabpili. Tuvāk gan Daugavpils pusei, nekā Jēkabpilij. Un šoreiz paķēru līdzi Deepelec radioaparātu, lai paskenētu radioēteru. Lūk, kas man no tā sanāca. Brīdinājums!!! Saraksts ir diezgan garš.   Relax FM (Lietuva, Rokišķi, 87.7) LR3 Klasika (Daugavpils, 88.1) LR1 (Daugavpils, 88.7) EHR LV hiti (Rēzekne, 88.9) Star FM (Sēlpils, 89.1) Divu Krastu Radio (Rēzekne, 89.4) Divu krastu Radio (Daugavpils, 90.1) LR1 (Daugavpils, 90.1) EHR Superhits (Madona, 90.9) LR1 (Viesīte, 91.1) Radio 1 (Preiļi, 91.6) Star FM (Rēzekne, 91.9) EHR Superhits (Ošāni, 92.1) Topradio (Daugavpils, 92.4) LRT Opus (Lietuva, Rokišķi, 92.6) LR1 (Skaista, 92.7) EHR (Daugavpils. 92.9) EHR LV Hiti (Sēlpils, 93.4) Radio Tev (Daugavpils, 93.6) EHR Superhits (Preiļi, 93.8) SWH Rock (Jēkabpils, 94.1) Skonto (Jēkabpils, 94.7) Radio Tev (Rēzekne, 94.9) Radio Marija Lietuva (Paņeveža, 95.0) Latgales Radio (Daugavpils, 95.2) Topradio (Rīteri, 95.4) Radio Lietus (Lietuva, Rokišķi, 95.6) Latgales Radio (Jēkabpils, 95.8) LRT Radijas (Lietuva, Rokišķi, 96.3) SWH Rock (Rēzekne, 96.5) EHR Superhits (Daugavpils, 96.7) Divu Krastu Radio (Jēkabpils, 96.9) Ziņu Radijas (Lietuva, Šauļi, 97.0) Topradio (Līvāni, 97.7) EHR Superhits (Rēzekne, 98.0) EHR Latviešu Hiti (Daugavpils, 98.1) EHR (Ošāni, 98.4) Radio Tev (Jēkabpils, 98.9) Retro FM (Daugavpils, 99.4) Skonto (Cesvaine, 99.8) Latvijas Kristīgais Radio (Daugavpils, 99.9) LRT Klasika (Lietuva, Visagina, 100.4) LR2 (Daugavpils, 100.7) LR2 (Rēzekne, 101.0) SWH (Jēkabpils, 101.2) Alise+ (Daugavpils, 101.6) LR3 Klasika (Rēzekne, 101.8) LRT Radijas (Lietuva, Šauļi, 101.9) EHR (Madona, 102.0) LR3 Klasika (Viesīte, 102.2) Radius FM (Baltkrievija, Braslava, 102.3). LR1 (Cesvaine, 102.5) LR2 (Skaista, 102.6) Latvijas Kristīgais Radio (Jēkabpils, 102.8) LRT Radijas (Lietuva, Visagina, 102.9) Latgales Radio (Rēzekne, 103.0) Star FM (Daugavpils, 103.2) Zinu Radijas (Lietuva, Visagina, 103.7) LR5 (Daugavpils, 104.0) LR1 (Rēzekne, 104.2) LRT Klasika (Lietuva, Anīkšči, 104.4) LR2 (Viesīte, 104.7) LR2 (Cesvaine, 105.0) SWH (Daugavpils, 105.2) Radio Marija Lietuva (Lietuva, Visagina, 105.4) Perschy Radio Belarus (Baltkrievija, Braslava, 105.7) M1 (Lietuva, Paņeveža, 106.0) Skonto (Daugavpils, 106.1) Topradio (Jēkabpils, 106.3) SWH (Rēzekne, 106.5) Radio 1 (Jēkabpils, 107.0) SWH+ (Daugavpils, 107.2) LR1 (Viesīte, 107.6) Radio Belarus (Baltkrievija, Braslava, 107.7) SWH+ (Cesvaine, 107.9)   P.s. Droši vien pašā Daugavpilī varēja vēl vairāk ko atrast, bet aizmirsu to radio paņemt līdzi uz pilsētu un bija slinkums braukt atpakaļ  Papildināts. Nezinu cik dziļi Latvijā tas bieži pieminētais Baltkrievu radio uz FM107.7 uztverams, bet Aknīstē vairs nebija dzirdams.
    • aoma
      Kapteinis (zviedrs) jau trešdien esot oficiāli paziņojis: tā kā kuģis sestdien stāvēs Ventspilī, no dienas pienākumiem uz laiku tiek atbrīvoti Latvijas pilsoņi, kas to vēlēsies, varēs organizēti doties vēlēt. Par pasākuma organizatori un vadītāju tika iecelta mana sieva   Pieļauju, ka aizgāja visi, lai leiši un poļi tikmēr rukā  
    • Racer
      Aplikāciju likvidēja pirms vairākiem gadiem, sola jaunu kaut kad. Vienkāršākais veids - uzliec kādu AndroidTV browseri un skaties Replay mājaslapā, bet tas ir patizli un čakarīgi. Es savācu datorā interesējošo raidījumu video linku m.3u., ielieku savā tv pleilistē un skatos ar TV pleijeri uz Android TV.
    • Aigars
      Vai Mi Tv Box var uzlikt App lai varētu skatīties Lsm video? Cik atceros, jau kas tika apspriests.
    • Armīns
      Lētais china kraps tiek likts jau pamatā, jo jaunam datoram tāpat ilgāk pa divi gadi tā baterija nenogāja
    • 138
      Kungi, varbūt jūs kāds spējat saskatīt un izstāstīt man ticamu izskaidrojumu, kā šī čaļa “detaļu komplekti” varētu nebūt no ārzemēs zagtiem velo, kuru rāmji (jo rāmjiem ir rāmju numuri) ir utilizēti? Visi viņa sludinājumi ir atrodami pēc teksta “par degvielas tiesu varu piegādāt”.                   Ir arī tāds, kur viņš sazin kāpēc dod līdzi divus rāmjus. Baigi dīvaini tas viss man izskatās. 🤷🏻‍♂️    
    • e = d
      Ja baterija ir lētais China kraps un dators tiek gandrīz katru dienu lietots stundām no baterijas bez vada, droši vari sūtīt jaunu
    • Armīns
      Domā variantus ar power pogas spiešanu 60sek pie atvienota uzlādes kabeļa un citus ineta lietotāju ieteiktos variantus? Kaut kāda manipulācija palīdzēja, bet ne uz ilgu laiku. Pirms gada palīdzēja baterijas nomaiņa, bet tagad problēma ir atpakaļ.  Doma ir atkal sūtīt bateriju
    • Jurkins
      Kas ir jzzs? Esmu kaut ko ļoti progresīvu palaidis garām?   Ja lombardbūtnei patīk, tad droši vien.🤣  
    • 138
      💁🏻‍♂️ https://progresivie.lv/velesanas/programma
    • versatile
    • e = d
      Izdarīji visu ko čats saka un joprojām nesanāk? 
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...