-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 414 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Yanni
- Armīns
- pikox
- e = d
- SQL
- kurtka
- Igors83
- raiviic
- Anreel
- krabis
-
Biedru statistika
28422
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Generic
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Lētais china kraps tiek likts jau pamatā, jo jaunam datoram tāpat ilgāk pa divi gadi tā baterija nenogāja
-
Kungi, varbūt jūs kāds spējat saskatīt un izstāstīt man ticamu izskaidrojumu, kā šī čaļa “detaļu komplekti” varētu nebūt no ārzemēs zagtiem velo, kuru rāmji (jo rāmjiem ir rāmju numuri) ir utilizēti? Visi viņa sludinājumi ir atrodami pēc teksta “par degvielas tiesu varu piegādāt”. Ir arī tāds, kur viņš sazin kāpēc dod līdzi divus rāmjus. Baigi dīvaini tas viss man izskatās. 🤷🏻♂️ -
Ja baterija ir lētais China kraps un dators tiek gandrīz katru dienu lietots stundām no baterijas bez vada, droši vari sūtīt jaunu -
Domā variantus ar power pogas spiešanu 60sek pie atvienota uzlādes kabeļa un citus ineta lietotāju ieteiktos variantus? Kaut kāda manipulācija palīdzēja, bet ne uz ilgu laiku. Pirms gada palīdzēja baterijas nomaiņa, bet tagad problēma ir atpakaļ. Doma ir atkal sūtīt bateriju
-
Kas ir jzzs? Esmu kaut ko ļoti progresīvu palaidis garām? Ja lombardbūtnei patīk, tad droši vien.🤣 -
💁🏻♂️ https://progresivie.lv/velesanas/programma -
-
-
Viņi protams, klusē kā partizāņi par saviem solījumiem. Nekur, nekur sabmēdiju un soctīklu telpā nekas nav no viņiem dzirdams. Kapa klusums. Labrīt! 🤣 -
Protams, bet vai tad ir kāds aktuāls virs grīdlīstes procentu cita virziena piedāvājums, kuri vēl nav kādus masīvus sūdus ievārījuši? -
Armīns · Ierakstīts
Sveiki! Problēma ar Lenovo Flex 5 baterijas uzlādi, pieslēdzot pie strāvas uzlāde ir0% Kāds ir spējis rast risinājumu? Battery report rāda 81% nolietojumu -
Jurkins tak par zezees - vai nu veco, vai jauno. Citi diez vai panāks koku ciršanas caurmēra/vecuma samazinājumu, nebūs, ko maisiņos pakot. -
Nu tad kā tu vari uzdot jautājumu kur pro naudu saviem solījumiem, ja pat nezini ko viņi sola -
Jenotību aizmirsu. Jurēvics, Ašeradens, Somiņa.... tiešām man jātērē laiks, lai lasītu viņu programmu? -
Izklausās, ka plāno aktivitātes labākajās Vācijas Ziemassvētju tirdziņu tradīcijās. -
Par as pilnīgi piekrītu, bet deģeneratīvajiem? A-ha-ha. Viņiem bija gan idejas sapist visu gan arī jau paguva kaut ko no tā realizēt. Droši vari derēt. Vinnēsi. Kādam kretīnam ir jābūt, lai lasītu programmas - mēs nodrošināsim, uzlabosim, piešķirsim...bla, bla, bla. Kāda vella pēc man lasīt deģenerātu programmu? Nepietiek ar Švinku, Sprūdu, Lāci, Briškenu un viņu reālajām izdarībām nevis programmām. Kāda vella pēc lasīt LPP programmu. Nepietiek ar Šlesera reālo darbību? Par brēmaņjuļkām un kas tur vēl vispār ... aļo, garāža? ZZS? Man nevajag programmu, vēmiens nāk uz viņiem paskatoties. Nu ... NA... diemžēl izņemot atsevišķus kadrus tur arī nav nekā ievērības cienīga. Kāda jēga programmu lasīt? Kaut kur tur Senajā Grieķijā vārgos zīdaiņus esot metuši aizā. Progresīvie ir tie, kuri, diemžēl, netika iemesti. -
Man pāri ielai vēlēšanu iecirknis. Padaudz cilvēku. Pozitīvi -
Es par progresīvajiem nebalsoju. Bet tā tīri objektīvi, salīdzinot ar mākoņa stūmējiem, šiem vismaz programmā nav utopija kam vajag otru Latvijas budžetu un Šuvajevs neizskatās pēc deģenerāta, kad jāatbild uz pat vienkāršiem jautājumiem TV ekrānā. Juljka laikam būs uztaisījusi kaut kādu rekordu, atbildēt uz precīzi 0 jautājumiem pēdējā mēneša laikā. -
Par Pro, mani laikam visvairāk fascinē tas, ka šie kladzina tekstus no sērijas, mums jau nav bijis laiks neko vēl izdarīt (ok, ignorējam top idiotus, kas salaiduši dēli Airbaltic, RailBaltic, Aizsardzības ministriju). Tā teikt, jābalso par viņiem, jo nav paspējuši sūdus ievarīt. Vai viņi neaizdomājas tik tālu, ka lielai daļai viņu virziens varbūt nesaskan ar to, ko cilvēki domā/vēlas? Mēs neko neesam ievārījuši, tātad automātiski jābalso par šiem? ZB kas tā par duraku domāšanu.
-
Es tā norēcos ka viņam eņģelītim vajadzēja pielikt Teikumu - neeintresē puikas, tikai meitenes, nekas ka mazgadīgas, galvenais ka ne puikas. Bet realistiski super veids kā pirms vēlēšanām ar kautkādu šmaru varētu oponentus zvejot un tad sūtīt uz policiju. Mēs jau visi zinam no epsteinu listēm utt ka Politiķi visi ir degenerāti
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-