-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 13 biedri, 0 Anonīmi, 613 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Armīns
- Jurkins
- DeKrumba
- Zin...
- rooyar
- SQL
- 138
- Athlons
- dzincha
- versatile
- marter
- spameris
- e = d
-
Biedru statistika
28422
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Generic
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Domā variantus ar power pogas spiešanu 60sek pie atvienota uzlādes kabeļa un citus ineta lietotāju ieteiktos variantus? Kaut kāda manipulācija palīdzēja, bet ne uz ilgu laiku. Pirms gada palīdzēja baterijas nomaiņa, bet tagad problēma ir atpakaļ. Doma ir atkal sūtīt bateriju
-
Kas ir jzzs? Esmu kaut ko ļoti progresīvu palaidis garām? Ja lombardbūtnei patīk, tad droši vien.🤣 -
💁🏻♂️ https://progresivie.lv/velesanas/programma -
-
-
Viņi protams, klusē kā partizāņi par saviem solījumiem. Nekur, nekur sabmēdiju un soctīklu telpā nekas nav no viņiem dzirdams. Kapa klusums. Labrīt! 🤣 -
Protams, bet vai tad ir kāds aktuāls virs grīdlīstes procentu cita virziena piedāvājums, kuri vēl nav kādus masīvus sūdus ievārījuši? -
Armīns · Ierakstīts
Sveiki! Problēma ar Lenovo Flex 5 baterijas uzlādi, pieslēdzot pie strāvas uzlāde ir0% Kāds ir spējis rast risinājumu? Battery report rāda 81% nolietojumu -
Jurkins tak par zezees - vai nu veco, vai jauno. Citi diez vai panāks koku ciršanas caurmēra/vecuma samazinājumu, nebūs, ko maisiņos pakot. -
Nu tad kā tu vari uzdot jautājumu kur pro naudu saviem solījumiem, ja pat nezini ko viņi sola -
Jenotību aizmirsu. Jurēvics, Ašeradens, Somiņa.... tiešām man jātērē laiks, lai lasītu viņu programmu? -
Izklausās, ka plāno aktivitātes labākajās Vācijas Ziemassvētju tirdziņu tradīcijās. -
Par as pilnīgi piekrītu, bet deģeneratīvajiem? A-ha-ha. Viņiem bija gan idejas sapist visu gan arī jau paguva kaut ko no tā realizēt. Droši vari derēt. Vinnēsi. Kādam kretīnam ir jābūt, lai lasītu programmas - mēs nodrošināsim, uzlabosim, piešķirsim...bla, bla, bla. Kāda vella pēc man lasīt deģenerātu programmu? Nepietiek ar Švinku, Sprūdu, Lāci, Briškenu un viņu reālajām izdarībām nevis programmām. Kāda vella pēc lasīt LPP programmu. Nepietiek ar Šlesera reālo darbību? Par brēmaņjuļkām un kas tur vēl vispār ... aļo, garāža? ZZS? Man nevajag programmu, vēmiens nāk uz viņiem paskatoties. Nu ... NA... diemžēl izņemot atsevišķus kadrus tur arī nav nekā ievērības cienīga. Kāda jēga programmu lasīt? Kaut kur tur Senajā Grieķijā vārgos zīdaiņus esot metuši aizā. Progresīvie ir tie, kuri, diemžēl, netika iemesti. -
Man pāri ielai vēlēšanu iecirknis. Padaudz cilvēku. Pozitīvi -
Es par progresīvajiem nebalsoju. Bet tā tīri objektīvi, salīdzinot ar mākoņa stūmējiem, šiem vismaz programmā nav utopija kam vajag otru Latvijas budžetu un Šuvajevs neizskatās pēc deģenerāta, kad jāatbild uz pat vienkāršiem jautājumiem TV ekrānā. Juljka laikam būs uztaisījusi kaut kādu rekordu, atbildēt uz precīzi 0 jautājumiem pēdējā mēneša laikā. -
Par Pro, mani laikam visvairāk fascinē tas, ka šie kladzina tekstus no sērijas, mums jau nav bijis laiks neko vēl izdarīt (ok, ignorējam top idiotus, kas salaiduši dēli Airbaltic, RailBaltic, Aizsardzības ministriju). Tā teikt, jābalso par viņiem, jo nav paspējuši sūdus ievarīt. Vai viņi neaizdomājas tik tālu, ka lielai daļai viņu virziens varbūt nesaskan ar to, ko cilvēki domā/vēlas? Mēs neko neesam ievārījuši, tātad automātiski jābalso par šiem? ZB kas tā par duraku domāšanu.
-
Es tā norēcos ka viņam eņģelītim vajadzēja pielikt Teikumu - neeintresē puikas, tikai meitenes, nekas ka mazgadīgas, galvenais ka ne puikas. Bet realistiski super veids kā pirms vēlēšanām ar kautkādu šmaru varētu oponentus zvejot un tad sūtīt uz policiju. Mēs jau visi zinam no epsteinu listēm utt ka Politiķi visi ir degenerāti -
Ai beidz, Progresīvajiem bija iespēja, sapisa visu max, ko varēja sapist. Un pēdējais skandāls, ko kā izrādās, galvenā stamublētāju partija, pati noklusēja pa pusmēnesi, vispār ir kronis visam. Te jau varam vilkt paralēles ar jenotiem, kas savilka sarkans, biezas līnijas ar ZZS un tad nāca preža vēlēšanas un tad, ups... ceriņu Edžus par prezi, sarkanās līnijas pārtapa par zaļi zilām, Lembergs studijā... nu var rakstīt, ka visādi gobzemi un šleseri ir dčibriki. Jā, visi to zin, tas nav noslēpums ne vienam. Bet akli ticēt, ka Progresīvie un Jaunā Vienotība būs mūsu mesija, atkal, nu beidziet, esam tur, kur esam pateicoties tieši šiem spēkiem. Faktu ir vairāk nekā sajēgas mums visiem kopā ņemot. Jā, katram simpatizē savs, katram arī besī savs. Piem, tāds Jaunupa saraksts, par to te visi klusē, jautājums kāpēc. Tas pats ar Konservatīvo partiju. Arī klusums. Aiziet eXpertCi, šaujiet vaļā, kāpēc ir tā kā mēs te rakstam un šīs pāris partijas vispār neviens nepiemin. Bet nu tā, ticami nevis kārtējo reizi ar čatiņa palīdzību sazīmētu info blāķi. Redzēju to Alda stōriju par Indriksoni un NA, huļiš progresīvo dabas kļūdas tā nīst NA, ja NA slēpti atbalsta progresīvos dauņus? -
Tur ir ļoti daudz vates, nenormāli daudz Rakstu ieliku Kā arī, ceru, ka afd partijas vadītāja , lezbiete pati sevi ar savu sievu, tumšādaino dāmu izraidīs. Savādāk tā stulbi sanāk 🥹 bučoties ar krievu, draudēt ukrianim, stāstīt, ka visus deportēs kamēr pati dzīvo šveicē ar savu sieviešu kārtas tumšādainas krāsas artneri no Āzijas -
Progresīvajiem un AS vismaz ir reālistiskas idejas un nesola 5 miljardu vērtas idejas kā to dara alfa tēviņi un tie, kam nepatīk zilie vai kas tur vēl. Vot pajautā šo jautājumu tiem, kas balsos par jūliju, ainjaaru un mmn blicēm. Bet pareizi, tas uzreiz tak esot "protesta balsojums" un "etooo druuugooojee" līdzīgi kā trampa solījums izmaksāt 5000 ir "etooo druuugooojee" to visu izdarīja empātiskie bla bla bla P.s varu saderēt, ka pats nevienu programmu izlasījis neesi
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-