-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 4 biedri, 0 Anonīmi, 274 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- raiviic
- rooyar
- AndrisBB
- spameris
-
Biedru statistika
28409
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Generic
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Interesanti, kāpēc paši nevarēja izšķirt.
-
Es gan apbrīnoju tos supersaprātus, kuri uz āpša un eža razborkām policiju sauca. 🤣 -
-
Es apbrīnoju cilvēkus kas piebaro ežus - tas ir viens no nozīmīgākajiem infekciju un ērču pārnēsātājiem. Es parasti liku spainī iekšā un uz mežu, lai tur dzīvo. -
Rēķini ka tur vēl kādi vismaz 6 'power rail', jeb voltāžas, 1.1V, 1.2V 1.35V utt Vienam nabaga RAM čipam jau ir 4 dažādi 😭 (1.8V, .105, 0.9V, 0.5V) un tie vēl 'jāskāk' ar nobīdi. -
-
12 kā minimums. Mums par kiamerām ir vairāk. -
Te vismaz nav jauztraucas par iekšējim celiņiem, nez cik slāņos tagad ir mātplate. -
Reāli kad nākas kautko atlodēt ko līdzīgu, tad bez tā arī neiztikt. Nemaz jau tik viegli tās skavas ārā nenāk. -
Tas jau velk uz jūtūbes superlodētāju video. -
Lietuvas pilsētā Kauņā jau kādu laiku uztverama pirātiska FM radiostacija "ProFM". Frekvencē FM 93.0. Spēlē elektronisko mūziku. Tiesa, tas radio darbojas neregulāri (gluži kā 1990 gada filmā Pump up the volume). -
Skaidrs ka citi eži, tas labākais veids kā piebeigt viņus, dot pienu. Viņi tak 'nepanesot' laktozi, dir$dami/pļūtīdami pēctam skraida. Laba kaķu barība, tas cita runa. -
No rīta likās, ka Fredis ar Ufo dzen kārtējo sviestu... -
Jā āpsis būtu aizturēts, viņam draudētu krimināllieta par slepkavības mēģinājumu. -
Man ezis veselu ziemu nodzīvoja istabā, nabags bij iekritis nepabeigtas celtnes pamatu bedrē, gandrīz jau pusmiris. Pabarojām, ļāvām brīvi dzīvoties, ēda no rokas, kaķi, kā ieraudzīja, ņēma ģoru. Bet nu sušķis baigais, pēc spirām varēja pateikt, kur atkal noslēpies Pavasarī palaidu, lai skrien, vakariņās uz svaigi slauktu pienu nāca ilgi, bet tie jau varbūt bija citi eži -
dzincha · Ierakstīts
500gb hdd, 2 gbit tīkla kartes, Pentium G3420, 8gb RAM, CD/DVD, iebūvets audio, DP un VGA, RS232, 7 usb porti+ 6 usb PCIe. Cena?: taisām izsoli: Sākuma cena 10-€ ,solis 1.-€ Beidzam svētdienas vakarā (04.10) 22:00. -
Nu āpsis taču aizlaidās, tikko policistus ieraudzīja. Gudrs, maita . Bet ezis teiktu, ka tikai aizstāvējies. -
Tas notiek. Mežs ienāk pilsētā un sarīko savas razborkas. Un policija rīcība nesaprotama. Kadēļ iesaistitās personas netika aizturētas un nogādātas iecirknī situācijas noskaidrošanai? Pretošanās gadijumā varēja taču izmantot ķepu dzelžus. -
-
Atteikties kad ieviests nevar un neaicinu. Cilvēki nemaina paradumus uz hop, tas ir ilgstošs, pakāpenisks process. Atsakoties jau tūlītēji kļūs sliktāk kā jelkad bijis.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-