Jump to content
  • Jaunākie Ieraksti

• maize
      Kam liekas, ka vietējie pārdevēji prasa milzu naudu par Ķīnas sūdiem, droši, ņem stokā visu ko vajag un tirgo 10x lētāk. Noteikti, ka neviens nav par to aizdomājis un tā brīva biznesa niša miljonu vērtībā 😆  Alumīnija bundžas ir reāls piķis, tur nevajag nekādu zaļo politiku vai papildus subsīdījas. Bet visādi citādi, protams, savieno atkritumu urnas pa tiešo ar okeānu un ekonomiskais ieguvums vislielākais.  
    • aoma
      Uz kuģa lielie maisi ir tikai melnā krāsā. Mazie jā, ir balti un vēl krāsas, bet tos tāpat pirms izmešanas sabāž melnajos Jūs nopietni domājat, ka tur kādu interesē ekoloģija? Ka tik ātrāk un lētāk. Katra dīkstāves minūte ostā maksā milzu naudu.
    • AndrisBB
      Īpaši jau no izgāšanas no konteinera neatšķiras 😂     Galvenais pagriezt ar adresi uz augšu, tad jau tālāk roboti noskanēs un sašķiros    
    • hehe
      Tad sapratu pareizi. Jā, izvest ar vienu fūri ir zaļāk nekā ar trīs. Sašķirotais ir jāpāršķiro jebkurā gadījumā. Nu nav tajos konteineros 100% tas kam tur būtu jābūt, pat tiem cilvēkiem kas cenšas, viņi vienkārši neprot to darīt pareizi. Kur nu vēl atšķirt LDPE no HDPE vai PET no PS.
    • ggg97
      Varbūt poligonā no fūres tie maisi tiek atkal sašķiroti pēc krāsām un nonāk uz atbilstošiem konveijeriem.
    • jacobs
      Domāts jau, droši vien, bija, ka tie samet visus sašķirotos maisus vienā kaudzē?
    • hehe
      A kā bija jābūt? Katram maisam sava fūre? Vai kas ar šo postu domāts?
    • Racer
      Piemērs arī sūnains, labāk nemēģini un samierinies...
    • aoma
      Uz prāmja visur izvietoti 3 veidu konteineri, kā jau ierasts. Un tagad skatos - iebraucam ostā, piedzen milzīgu fūri ar lielu kravas kasti. No klāja nolaiž resnu trubu pa taisno piekabē. Tālāk - nah, saskrien tauta, kam jātīra misenes, visus 3 veida plastmasas maisus pa trubu lejā, kuģis tīrs, fūre aizbrauc. Zaļi?  
    • hehe
      Juridiskajām jau nav atbrīvojama no muitas dēļ tā ka preces ir mazas vērtības.
    • aoma
      Tev ir rozā brilles. Sāc vienreiz pieaugt, lai gan, ja dievs kādam atņem prātu, tas ir uz ilgu laiku...
    • jacobs
      Neiespējama misija. Nelielu, tiešām ērtu, izturīgu darbā lukturi, pat neskatoties daudz uz to cenu, līdz šim atradis neesmu. Pilna kaste darbnīcā to sūdu mētājās.😳
    • 138
      Skaidroju vēlreiz uz pirkstiem, loģikā īpaši apdā.. konservatīvajiem. Analogs piemērs - pieņemsim, ka man ir rozā ar lillā pumpiņām nokrāsots galds, kurš kādreiz ir atradies Rīgas pilī, un es saku: “Šis rozā galds ar lillā pumpiņām ir bijis Rīgas pilī”. Taču tolaik tas nebija nokrāsots rozā ar lillā pumpiņām. Sekojoši, mans apgalvojums šādā formā ir maldinošs.
    • 138
      Ko labu, precīzāk, lētu, spožu un vēlams mazu varat ieteikt no platā leņķī spīdošiem USB lādējamiem LED lukturīšiem? Varētu domāt, lieta kas ir plašā izvēlē katrā bodē, bet izvēles iespējas nav spožas, burtiski. Lombardā ieķēru Commel 041-201, izcils izstrādājums: ✅ 500 lūmeni ✅ maziņš, ieliekams jebkurā kabatā ✅ ar atlokāmu kājiņu, karabīni un pat 1/4” statīva vītni. https://commel.hr/en/multifunctional-mini-led-lamp/ Vajag vēl vienu kaut ko tamlīdzīgu, bet konkrēti šie, cik māku atrast, Latvijā tirgojas tikai buldozera drauģeļu veikalā, kurā neiepērkos, un citas salīdzināmas alternatīvas neatrodu, tikai lielākus un mazāk spožus 200…300 lūmenu par padsmit, divdesmit un vairāk eur. Vai es slikti meklēju, un kaut kur ir, nu ja ne tik spoži dīli kā šis, tad kaut 200…300 lūmeni ap dešuku vai ap 500 ap 20, vai kaut dārgāk, bet tādi, kas nav pagales izmērā? Varbūt aļikā kaut ko tādu esat pamanījuši, ieķēruši un neieberzušies?
    • Racer
      Iedosi linku? Nu nav tev ar izpratni viss ok...
    • rooyar
      Jā, kā firma nomaksāsiet nodokļus, pārdodot preci tālāk, un galvenokārt paredzēts jau fiziskām personām.
    • 138
      Jā, man ar loģiku viss lieliskā kārtībā, paldies. Apgalvojums “Progresīvais Briškens daudzus gadus bija RB krēslos un sadarīja to un to” šādā formā ir maldinošs, jo tajos krēslos būdams viņš nebija Pro biedrs. Pret apgalvojumu formā “Briškens, kurš vēlāk kļuva par Pro biedru, no Pro saraksta tika ievēlēts Saeimā un kļuva par Satiksmes ministru, pirms tam bija RB krēslos un sadarīja to un to” man nav iebildumu. Pie reizes atgādināšu, kā jums konserviem patīk aizmirst faktu, kādu partiju pārstāvji bija ministri, kamēr Briškens bija RB - kuri, ja būtu bijuši profesionālāki, nebūtu atbalstījuši un izlaiduši cauri visu to, par ko jūs tagad gānāties.
    • Racer
      Tev ar loģiku viss ok? Po ka nebija Pro, bet tur darbojās un pēc tam sūdus sataisīja.
    • Zin...
      Jā, bet plaša publika redzēja kāda tur odze sēž apakšā    Man gan rodas jautājumi kā LTV 1 atrada vienā citā raidījumā tos 3 "nejaušos" vēlētājus par šiem. Tur tās Jānis Lauva ir izbijis SV biedrs (juljka gan šim palūdza aiziet), pedofils, ar atklātu lepošanos par biznesu ar krieviju, bet nu bija nejaušs 
    • 138
      Domburu neskatījos, bet šī ir laba ziņa (kuru es vispār zinu tikai tāpēc, ka dzirdēju pa esvēhā - objektīvajā un neatkarīgajā sabiedriskajā medijā tās nav): https://www.tvnet.lv/8552685/jv-aicina-generalprokuroru-vertet-suverenas-varas-darbibu Bet kas notiek, ja darbību aptur pēc vēlēšanām? Viņu deputāti paliek Saeimā kā frakcijām nepiederoši deputāti?  
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...