Es pārteicos ar “pārklājumu”, nezinu no kurienes man šis vārds pielipa, varbūt no pārdevēja, bet katrā ziņā kaut kāds tipa īpaši nerūsošais pinums, nevis parastā ņerža. Kaut kas no šitiem tumši pelēkajiem, tātad patiesībā plastmasa 🤬
Šmārketings!
https://www.tucai.com/en/product-category/sanitary/e-toilet-en/
Nu vai tad briškens, šuvajevs, švinka, sprūds u.t.t. ir tik lieli?
Kā biedriem patīk Latvijas Sabiedpietirstitais Mēdijs? Policija atklāti paziņo, ka aizturēts uzbeks-pedofīls, bet to Augstas Raudzes Neaizvietojamo Mau.. tfu, ālavu kantoris ... "aizturēts vīrietis".
p.s. es pat zinu, kuram biedram, kurš man nav biedrs, ļoti patīk.
Veļmašīnas ūdens vārsts vēl straujāks par džoistika krāniem. Pirms gadiem 20 kolēģim lokanā trubiņa pārrīvējās un satecēja daudz ūdens. Varbūt mūsdienu veļenēm tas tiek kaut kā buferēts, nezinu.
Labdien! Pērku vecu PCI-E videokarti darba kārtībā, gan jau kādam ir kas aizķēries.
Der GTX1060, RX570 līmeņa kartes, der arī nedaudz vājākas vai jaudīgākas, vieglai spēļu spēlēšanai uz veca datora. Var droši piedāvāt kas aizķēries un nav vajadzīgs.
Vajadzēs droši vien pakomātu, jo atrodos Gulbenes nov.
Bet nu laikam jau pakaļa ir diezgan liela pateicoties jenotības "naudas ir tik daudz, cik nekad nav bijis". Tā frāze gan tika izteikta jau kaut kur procesa vidū vai pat tuvāk beigām.
Reku, te padsmitajos septembros bija 165 gadi kopš Rīgas-Daugavpils dzelzceļa atklāšanas. Esot uzbūvēts 4 gados. Ar visām stacijām, ogļu un ūdens infrastruktūru. Nezinu... gan jau dirš.
Kosmosa tehnoloģijas? Vai mārketinga tehnoloģijas?
Man jau šķiet, ka "īstai mantai" jābūt ražotai no "pretkorozijas materiāla", nevis jābūt pārklātai ar tādu. Citādi atliek to mikronus biezo pārklājumu noberzt un nekādas pretkorozijas tur vairs nav.
Bet nu tas tā, "dīvāna eksperta" viedoklis.
Hidrauliskos triecienus sistēmā slāpē attiecīgi izplešanās trauki tajā.
Izturīgākās lokanās pieslēgšanas caurullītes ir INOX gofrētās, vēl drošāk ja tās ir arī Inox pinuma zeķē.
Blin, tie nepārtrauktie triecieni ir viena reāla lieta ar tiem modernajiem krāniem( nu neskrūvējamajiem). Ja kāds kaimiņš aizver savu vannas vai virtuves krānu ta man zem izlietnes mazā ūdens filtra pievada caurulīte riktīgi noklaudz jo nošūpojās un atsitās pret... Nācās beigas ar izolentu piesiet pie filtra. Domāju ka šitāda režīmā , tik nedaudz, ''ļodzās'' visi lokanie pievadi. Nu skat pēc paris gadiem nav brīnums ka saplīsīs Ir jau laba lieta tie fiksie krāni nevis skrūvējamie kā agrāk bet ražo konkrētus hidrauliskos triecienus.