Bet nu laikam jau pakaļa ir diezgan liela pateicoties jenotības "naudas ir tik daudz, cik nekad nav bijis". Tā frāze gan tika izteikta jau kaut kur procesa vidū vai pat tuvāk beigām.
Reku, te padsmitajos septembros bija 165 gadi kopš Rīgas-Daugavpils dzelzceļa atklāšanas. Esot uzbūvēts 4 gados. Ar visām stacijām, ogļu un ūdens infrastruktūru. Nezinu... gan jau dirš.
Kosmosa tehnoloģijas? Vai mārketinga tehnoloģijas?
Man jau šķiet, ka "īstai mantai" jābūt ražotai no "pretkorozijas materiāla", nevis jābūt pārklātai ar tādu. Citādi atliek to mikronus biezo pārklājumu noberzt un nekādas pretkorozijas tur vairs nav.
Bet nu tas tā, "dīvāna eksperta" viedoklis.
Hidrauliskos triecienus sistēmā slāpē attiecīgi izplešanās trauki tajā.
Izturīgākās lokanās pieslēgšanas caurullītes ir INOX gofrētās, vēl drošāk ja tās ir arī Inox pinuma zeķē.
Blin, tie nepārtrauktie triecieni ir viena reāla lieta ar tiem modernajiem krāniem( nu neskrūvējamajiem). Ja kāds kaimiņš aizver savu vannas vai virtuves krānu ta man zem izlietnes mazā ūdens filtra pievada caurulīte riktīgi noklaudz jo nošūpojās un atsitās pret... Nācās beigas ar izolentu piesiet pie filtra. Domāju ka šitāda režīmā , tik nedaudz, ''ļodzās'' visi lokanie pievadi. Nu skat pēc paris gadiem nav brīnums ka saplīsīs Ir jau laba lieta tie fiksie krāni nevis skrūvējamie kā agrāk bet ražo konkrētus hidrauliskos triecienus.
Tieši tā, atšķirībā no FM, tur citas frekvences, attiecīgi cita raidīšanas aparatūra un citas antenas. Paliek tikai raidītāju vietas un daļēji studijas aparatūra, jo tur arī vajag uz raidītāju padot ciparu signālu, nevis analogo.
Brīnījos par to tēzi, ka var aizvietot, bet nu skaidrs ka neprecīzi izlasīji.
Nu pēdējo dienu laikā, cik nu vāciski es saprotu, griežot vaļā viņu radio (FFN un R*sh), tad tur tauta dikti pārdzīvo degvielas cenas, kuras liedz gatavoties oktobrfesta svinēšanai.
Citēšu Elvisu Strazdiņu: “Es ceru, ka tu uzzināji kaut ko jaunu!”
Tas Trek gan ir Andelē. Ak jā, tur ir arī tas fujaks, kura eseskas sludinājumus es te esmu licis nezinu cik, “Marlboro” ieskaitot (tas vismaz bija smieklīgs).
Šim viņa “””Giant””” pie Andeles sludinājumu cenām vajadzētu 10 gadus 🤑