-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 9 biedri, 1 Anonīmi, 264 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- Mielestapa
- AndrisBB
- e = d
- zmeyok
- Miervaldis Sarkanabols
- 138
- kava
- sounDDesign
- Jainit
-
Biedru statistika
28367
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
rincipa jau neviens no 'parastajiem' cementīgajiem neturēsies pie tā bitumena. Flīžu līme ar neviena neturēsies, ar vai bez gruntes. Mapei tirgo, tas stipri līdzigs. Pat lētāks. https://www.solseal.co.uk/flooring/levelling-compounds-flooring/mapei-latex-plan-no-ammonia-self-levelling-compound-25kg/ Droši vien jau beigās naksies tāpat līdzināt visu virtuvi ar vienu vai otru, tik flīžu vietā likt ko plānāku. Kautkādu Click Linoleju. -
Un tu domā ka mēs te Latvijā kaut ko zinām par pie jums salā nopērkamajiem to vai šito? Te Mira pašizlīdzinošie ir zbis, savukārt kaut kāds depo nopērkams sūds uz, acīmredzot, ģipša bāzes, ir pilnīgs sūds, vairākkārt esmu redzējis kur tāds ir uzliets un vēlāk sacēlies, bet nezinu nosaukumu. -
Vienai pusei jau risinājums diezgan vienkāršs. https://www.solseal.co.uk/flooring/levelling-compounds/ardex-arditex-na-powder-2-part-rapid-setting-subfloor-levelling-and-smoothing-compound Otra puse kautkādi 8mm augstāk. Tikai puse virtuves tik pārklāta ar pašizlīdzinošo, tā lai vienā līmenī ar blakus istabu. -
Vēl viens jautājums manā stāstā - vai visiem “virs izlietnes” 30l boileriem piekāršanas stiprinājumi ir vienādi, standartizēti, vai katram pa savam? Vai man ir cerība šādu Ariston piekārt uz tiem pašiem āķiem bez jaunu urbšanas? https://buvniecibas-abc.lv/lv/veikals/apkure-kurinamais-ventilacija/apkures-katli-udens-silditaji-pirts-krasnis/udens-silditaji/udens-boileris-andris-rs-30l-virs-izl-3100339-30-3-eu-1109206 Vecā ražotājs, Regent, turklāt ir Ariston grupā, kas liek cerēt. Vai es maldos? Jaunu analogu Regent nekur neredzu, kur būtu uz vietas, 50€ dārgāks bet uzreiz šoreiz ir pievilcīgāk nekā lētāks un pēc nedēļas. Noņemšu veco un izmērīšu āķus tam un veikala Aristonam rīt, bet neskādētu padoms jau ātrāk. Iedod viņam piecīti! -
Ok, bet ja tā ir bučošanās, tad kādā vārdā saucams šitais vai helmaņa m̶a̶j̶o̶n̶ēz̶e̶ porcelāns? -
-
-
AI saka ka sadzīvo. Pelikāni un flamingo nedraudzējas vārda tiešā nozīmē, taču tie bieži vien miermīlīgi sadzīvo vienā vidē -
-
Un kas zem tās? Es reiz redzēju grīdu, kur zem linoleja lamināts, zem tā reģipsis, zem tā skaidu plate, zem tās paklājs, zem tā vecā dēļu grīda - un varbūt vēl kaut ko aizmirsu. -
Mums nevajag risināt demogrāfisko problēmu, mums vajag meklēt iespējas iztikt ar tiem, kas dzimst - uzsvaru uz labu veselību, laba izglītību (pasarg dievs, ne humanitārā), robotizāciju, AI ... bla, bla, bla. Nekādi pabalsti neko nemainīs. Bet, ja to kāds arī saprot, tad šajā stulbajā demokrātijā ar vispārējām vēlēšanu tiesībām jau nevar nesolīt zelta kalnus. Ak jā, mēles melš, ka Mercs gatavojoties atkāpties. Meklenburgā-Priekšpomerānijā arī vācieši (stulbie reņģēdāji, vai ne viedie un pareizie biedri?) kā izskatās būs vieninieku ielikuši. Nē, pareizie) galīgi nepriecājos, man daudz labāk patiktu, ja cdu būtu nākuši nākuši pie prāta. Bet nu jau par vēlu, vajadzēja pirms gadiem 5...10. -
Inetersanti, cik nekrieviski, pareizāprāt, bija loceklis Šrēders un vagīna Merkele? Šie krievmīļi tikai runā, vēl neko nav izdarījuši. Un viņiem būs spēcīgi jāpacenšas, lai vecos bukus pārspētu kremļa apsūkāšanā. 🤣🤣🤣 -
-
Tak tas pats 100 gadus atpakaļ notika Eiropā un tad parādījās progresīvā medicīna.... -
Tu paskaties, kas tos n-tos bērnus dzemdē - zinot viņu izturību, jo vājākie nesasniedz pat gada vecumu, protams, ka par daudz. -
Ir kāda grunts kas var pielipt pie bitumena bāzētas linoleja flīžu līmes? Noplēsu virtuvē linoleju, tur apakšā tās kvadrātainās linoleja flīzes, zem tā tā melnā bitumena līme. Doma pa virsu pašizlīdzinošo. Bet tas jau tolkam neturēsies pie tās līmes. Kā arī flīžu līme nelips pa taisno. -
Ar progresīvajiem ir problēmas dažas, piemēram bučošanās ar krievnacistiem tur ir daļai -
Briškenu gan viņi būtu varējuši izmest, nevis lepni ielikt sarakstā kā trešo vai kurš viņš tur ir. -
Parunāju brīvdienās ar jauniešiem, kas par Progresīvajiem. Viņi saka - jūs vecie paši apgalvojat, ka vecās ilgās varas partijas ir visu sačakarējušas. Tātad ir lietas jāmaina. Kad jums uz prasa, kas būtu jāmaina, plātīet mutes un nav nekādu ideju, par ko pašiem balsot pateikt nespējiet. Un tad atnāk beidzot kāds, kas gatavs ķerties pie modernizācijas, nē to arī jums vajag apderst un pasūtīt jo tas ir kaut kas traks. Bet paši atzīstat, ka pārmaiņas vajag un varbūt pat trakas šur tur. Tad kur problēma ar Progresīvajiem. Man nebija ko teikt. -
Kungi, vai boilerim Regent REG 30 PL EU ir maināms sildelements, anods un pārējās iekšas? Es nemāku boilerus, bet esmu situācijā, kur šāds te krāms ir nobeidzies - nesilda un pil, un zinu, ka lielajiem (>=80l) iekšas parasti ir maināmas, bet šitiem? Vai varbūt pilēšana nozīmē, ka ir izbeidzies kaut kas, kas nav maināms? Mūsdienu robotu internetos es ātrumā nemāku atrast ticamu atbildi. Rīt pazvanīšos Lemonai, Akveduktam, Darel, bet tikmēr varbūt jūs kāds varat kliedēt manu neziņu?
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-