Inetersanti, cik nekrieviski, pareizāprāt, bija loceklis Šrēders un vagīna Merkele? Šie krievmīļi tikai runā, vēl neko nav izdarījuši. Un viņiem būs spēcīgi jāpacenšas, lai vecos bukus pārspētu kremļa apsūkāšanā.
Ir kāda grunts kas var pielipt pie bitumena bāzētas linoleja flīžu līmes?
Noplēsu virtuvē linoleju, tur apakšā tās kvadrātainās linoleja flīzes, zem tā tā melnā bitumena līme.
Doma pa virsu pašizlīdzinošo. Bet tas jau tolkam neturēsies pie tās līmes.
Kā arī flīžu līme nelips pa taisno.
Parunāju brīvdienās ar jauniešiem, kas par Progresīvajiem. Viņi saka - jūs vecie paši apgalvojat, ka vecās ilgās varas partijas ir visu sačakarējušas. Tātad ir lietas jāmaina. Kad jums uz prasa, kas būtu jāmaina, plātīet mutes un nav nekādu ideju, par ko pašiem balsot pateikt nespējiet. Un tad atnāk beidzot kāds, kas gatavs ķerties pie modernizācijas, nē to arī jums vajag apderst un pasūtīt jo tas ir kaut kas traks. Bet paši atzīstat, ka pārmaiņas vajag un varbūt pat trakas šur tur. Tad kur problēma ar Progresīvajiem. Man nebija ko teikt.
Kungi, vai boilerim Regent REG 30 PL EU ir maināms sildelements, anods un pārējās iekšas? Es nemāku boilerus, bet esmu situācijā, kur šāds te krāms ir nobeidzies - nesilda un pil, un zinu, ka lielajiem (>=80l) iekšas parasti ir maināmas, bet šitiem? Vai varbūt pilēšana nozīmē, ka ir izbeidzies kaut kas, kas nav maināms? Mūsdienu robotu internetos es ātrumā nemāku atrast ticamu atbildi.
Rīt pazvanīšos Lemonai, Akveduktam, Darel, bet tikmēr varbūt jūs kāds varat kliedēt manu neziņu?
Ta vācu krievtrampu partija domā savādāk
Bet vispārīgi stulbi sanāk, agrāk visiem pa 6 bērniem bija un tāpat cilvēku pieaugums nekāds īsti, tagad katrs pa 1 dzemdē un kļūstam pārāk daudz.... Tad kā tur īsti ir, progresīvie vai tie tur, kas vīrišķīgi un alfa tēviņi tie cilvēku pieauguma taisītāji ir?
Bet visā visumā, piekrītu @AndrisBB
Tas ko tramps bus sadarijis pa so laiku. Progresīvajiem būs ilgi un dikti jācenšas pārspēt.
Viņš gan Alfa tēviņš, tā kā viss kārtībā
Ja būs vecā labā mantra par to, kā progresīvie to spieda izdarīt, tad tikpat labi varu pateikt, ka pēc trampa, ja progresīvie izdomās pieņemt 5 dzimumus, tad teikšu, ka tas ir trampa politikas dēļ. 😘
Principa jebkurš standarta 3.0/3.1 vads ar eksta RX/TX datu līnijām (salidzinot ar USB 2.0) būtu darbojies.
40gbps jeb USB4.0 pieliek vēlvienu 'ātro' datu pāri, kuru ne tas laptops, ne doks nevar izmatot. Bet nu tas jau netraucē viņam darboties.
Kursa biedrs bija "afgānis", stāstīja, ka vietējie ir laimīgi, neko mainīt negrib, un visa ļaunuma sakne ir krievi un jeņķi, tāpēc pretojas, kā māk. Pat Aleksandrs Lielais tur krietni aplauzās.
Krietni senākā nabadzībā tur ir jānonāk. Un ne tikai naudas, bet arī domāšanas/dzīvesveida/izglītibas.
Nu apmēram tagadējās Afganistānas līmenī.
Tik neviens negrib dživot Afganistānas vai 18. gadsimta līmenī.
Apmēram tā Izlasīju ar interesi, bubulis ir tas, ka naftas pietiks max 50 gadiem, un tā jau no brīža, kad saprata, ka benzīnu var izmantot arī kur citur, ne tikai kā lētu veļas ziepju aizvietotāju vai šķiltavu uzpildāmo.