Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   18 biedri, 0 Anonīmi, 203 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• djamber
    • AndrisBB
    • Dils
    • ggg97
    • xp
    • versatile
    • biomass979
    • Aigars
    • 138
    • maize
    • Jurkins
    • Damn
    • spameris
    • Corpsegrinder
    • raiviic
    • oks
    • zeds
    • hehe
  • Biedru statistika

28359
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    Jhd
    Newest Member
    Jhd
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Pārstāv to veikalu tīklu, kas, vismaz kādreiz, visvairāk mērkaķojās pakaļ lielajiem.   Druvas nianses nezinu. Bet kaut kā parasti viņu saldējumi tajos veikalos, kur ir, saspiesti un sapļekāti. Reflekss nemaz neņemt.
    • 138
      Piedošanu, laža, šitie abi ir priekš sākot ar **80, cits konektors. Tad tā arī uzreiz būtu teicis, nevis ākstījies par VGA, gudriniek! 40A1, 40A2, 40A5 vai kaut kas tur vēl (ja eksistē vēl) būs īstā paaudze. Varbūt arī tādi Lab! vai citā krāmu bodē mētājas.
    • AndrisBB
      Bet nu kapēc tērēt naudu uz tiem ja jau ir krietni labāka dokstacija?
    • AndrisBB
      Un kaut viens no tevis nosauktajiem darbojas ar x270? Vienīgie kas no tā saraksta fiziski ir piespraužami ir 40A0, 40A1, 40A2
    • 138
      40AJ var arī VGA iespraust, bet vai vajag? 🥸 Ir tur arī DP un HDMI. 40AH ir tikai DP. Ja kodi Lab! aprakstos atbilst Lab! bildēm.
    • 138
      Ha, es pat nepaskatījos bet dzīvē redzēju. Viņiem vispār ir arī lietas, kas nav lapā (varbūt - jo ir izliktas pirms lapas palaišanas). Nu lūk, 40AH par 10 un 40AJ par 15. Bet eksistē vēl citi 40** modeļi, 40A1, 40A2, 40A5 un varbūt vēl citi, interneti saka ka daži ir oficiāli saderīgi ar X270, daži varbūt, tā ka vislabāk notestē uz vietas.
    • AndrisBB
      Un spraudīsi monitoru pie VGA?
    • 138
      Tieši ar depozīta sistēmas ieviešanu daudzi lielie pārgāja no savām īpašajām pudelēm uz BBH - Cēsis (ieskaitot Piebalgu), Cido (Lāčplēsis, Lielvārde), Aldarim arī kaut kādas stilīgās bija. Līdz tam BBH bija nu cik, nez, es uz dullo teiktu toč mazāk par pusi no lielo brūžu aliem.
    • raivix95
      https://labveikals.lv/products/thinkpad-basic-dokstacija?variant=54685837525329 Lapā arī atradu. Pa dešuku diezgan neslikts dīls...
    • 138
      Mans vietējais topiņš Rīgā tirgo Druvas rozīņu un cigoriņu salčukus. Tas ir jauki, bet vasarā bija arī citronu sorbets-plombīrs, vairs nav. Bet nekad nebija citu, kuri ir, manuprāt, vēl foršāki, upeņu sorbets-plombīrs, piemēram. Vai A) man ir dīvaina gaume, vai B) topiņa vadībai ir 4d šahs “foršākos no Druvas neņemsim, jo tad neviens karlsonu nepirks”, vai C) Druva tos foršākos nespēj uzražot pietiekamos prognozējamos apjomos?
    • 138
      Kāpēc vispār šis doks?  X270 vēl spraužas uz uzspraužamajiem dokiem , precīzu modeli sameklēsi pats. Lab! veikalā daži daži uzspraužamie Thinkpad doki mētājas, uzzvani viņiem uzprasi kādi tie ir, varbūt (ļoti iespējams, diez vai iepriekšējā paaudze) tieši tādi kā tev vajag.
    • AndrisBB
      Un kādu video outputu tu vari gribēt no 480mbps USB2 vada? Transfer data between your phone and laptop with blazing speeds up to 480Mbps. Note: This USB 2.0 cable doesn't support video output. 640x480@60hz teorētiski jau varētu. Ideāls vads priekš FāstČardžinga un citai lādēšanai, bet nejau datu pārraidei. Attiecīgi tā arī tiek mārketots.     Parēķini cik pikseļus tu vari pārvietos sekundē ar 480mbps. Kāda tur var būt runa par tavu 2560 x 1080? Lai pārsūtītu 2560x1080@60 tev vajag vismaz 5gbps. Attiecīgi vismaz USB 3.1   Ja gribi vadu datu pārraidē, tak nepērc vadus, kas domāti lādēšanai. Tevis paša linkā tak rakstīts "Charger Cable"
    • raivix95
      Kabelis man ir šitais draņķis. Vienā no bildēm ir izlasāms Note: Do not support video output. Pat uz iepakojuma nav neviena vārda par šo. Droši vien tur kontrolieris nemāk neko pārslēgt. Monitors ir UWHD 2560 x 1080.
    • Jurkins
      Tāpēc es eju ar savu trauku un pērku izlejamo Brengulīti. Un man nospļauties par efektīvo ekonomiku.
    • hehe
      Vienkārši nemaina dizainu un visi ražotāji turās pie šī standarta un daļēji šis Latvijā joprojām strādā. Jaunas pudeles būs jāražo jebkurā gadījumā, jo atpakaļ atgriežas tikai daļa, nav iespējams atgriezt 100%. Kāds Latvijā izgudro triku ka alus jāpilda nevis kā puslitrs, bet pinte un uzreiz tas kļūst par hītu, pārdotākais iepakojums. Šādi triki ir ievērojami pelnošāki nekā pudeļu mazgāšana vs jauna. Te propaganda stāsta ka veikals piespieda tādu ražot un cilvēkam parastajam nebija izvēles ko pirkt. Gala pircējs kas visu apmaksā vaino visus citus, bet nesaprot ka kapitālismā mūziku pasūta tas kurš ir gala maksātājs.     
    • 138
    • Jurkins
      Skatot pēdējos notikumus... ukraiņi smējās, ka krievi sēdinot korumpantus, kuri izsaimniekojot droniem domāto naudu... Nu ja. Krievi korumpantus sasēdināja un viņiem tagad ir reaktīvās ģerānijas -4, 5, viņiem ir bandroles un tūlīt būšot vēl kaut kas ļoti lēts un labi mērogojams, kas lido ļoti ātri un ļoti zemu. Bet ukraiņi nesasēdināja... un viņiem nav flamingu, nav garo neptūnu, nav rutu... ne v1 ne v2. Dievs vien zina, cik fairpointa fp-1,2 viņi realitātē izšauj un cik uz papīra. Un kā izrādās... naudas , jopcik, vairs galīgi neesot. Bet Zeļenska reitings ...  Jā, nu tāda ir dzīve. Vai nu sadzīvot ar slepkavu vai ar zagli. Cita varianta nav.
    • Jurkins
      Nevis atļaus, bet pieņems likumu, ka jāstaigā bez! Un miņikos bez biksītēm.
    • aoma
      Es zinu par ko balsot, un tas ir ne pirmo reiz. Nabadziņi, kas līdz pēdējam nevar izlemt - varbūt šie atļaus meitenēm bez augšiņām vasarās staigāt, bet šitie sola, ka veči alu varēs nedeklarēt kā alkoholu, bet pirmās palīdzības preci 72 stundu somā...
    • Jurkins
      Ir , ir. Uzdāvinājis savam divkārtējam Čečenijas varoņa kavalierim pelmenim Ādamam veselu specvienību ... "Dustum... " nepiefiksēju līdz galam nosaukumu. Bet izskatījās sūtīki, apmēram kā uzsildīts mironis.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...