-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 12 biedri, 2 Anonīmi, 476 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- ggg97
- ribons
- djamber
- oxx
- binary
- martinno
- osscar
- dkk
- gustavs_v
- Igors83
- AndrisBB
- versatile
-
Biedru statistika
28331
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
Jhd
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
https://www.elektrika.lv/lv/elektribas-instalacija/kabelu-savienotaji/speka-klemmes/wago-savienojuma-spaile-pe-10mm2-peleka-2010-1301 vai kas tāds, bet tas uz atsperi -
-
https://www.elektrika.lv/lv/instalacija/kabelu-savienotaji/speka-klemmes/morek-spaile-2xal-cu-25-35mm2-t022035b-zila-maa2035b10 kaut kas tāds. jo gribas ar skrūvi, jo tomēr ievads. -
Šķiet ka kāds kompetents biedrs te reiz teica - ne vairāk par 2 vadiem. Kas ar šo ir domāts? Standarta “ķemme”? -
par cik te ņemos ar to ievada sakārtošanu, jautājumi EL spečukiem - vai paļaujama divu identisku vadu stiprināšana DIN drošinātāja slēdzim vadu klemmē , jeb labāk likt " pārejas" klemmes uz sliedes - bet tās aizņem vietu un vairāk vadu jamontē - 3 fāzes tātad 3 x 3 vismaz klemme. doma vēl papildus uzlikt indikācijai 3 fāzu indikatoru uz din sliedes, bet tas jāpievieno paralēli ieejas fāzēm. Vēl bija doma ka varētu likt plānos vadus un tad uzlodēt cilpu un likt zem skrūves, ja konstrukcijā tas iespējams. -
Noskatījos. Te redzu 2 svarīgas lietas. Par Kapicu nezinu vispār neko. Pirmkārt, lielo atklājumu un progresa paātrināšanās katalizators bija viņa majestāte Kredīts. Tas kā reizi sāka intensificēties ~300 gadu atpakaļ, kad radās ar zeltu nesegtas kredītbiļetes, parādzīmes, papīra nauda. Pēkšņi matemātiski izrādījās, ka subjekti ar augstu uzticamību var aizdot vairāk, nekā tiem ir. Aizdot, lai kuģojot veiktu atklājumus, pievienotu kolonijas, stiprinātu militāro varu, būvētu dzelzsceļus un manufaktūras. Ļoti patīk JP Morgana citāts no 1912.gada kongresa izmeklēšanas sēdes: Gold is money. Everything else is credit. Savstarpējo kredītu mudžeklis radīja pamatu zinātnes un tehnikas progresam, atklājumiem. Man ļoti patika šis populārzinātniskais blogeris: Bet tad izrādījās, ka sistēma nevar pieaugt bezgalīgi. Ik pa laikam kāds kreditors ir jānošauj un kāda kredītbiļete ir jādevalvē un kādai nācijai jāuzliek papildnodoklis procentmaksājumu segšanai. Otrkārt, ideja par demogrāfijas bremzēšanos dēļ pārpopulācijas, tika bīdīta arī Rietumos. Latviski vislabāk to esmu redzējis aprakstītu šeit, un tas principā arī sasaucas ar Kapicas novērojumiem: https://telos.lv/pelu-utopija/
-
Cirvis, tā es sev teicu Tiku pē lēto cauri. Man lētais BT OBD2 lasītājs, suzuki tas nesaprot SRS (Renault saprata). Nolasīt neko nevaru par airbagiem. Pārbaudīju arī kāju airbag savienojumu, tur viss kārtībā. Sāku domāt, pasūtīt kādu, kas saprot, bet tur kādi 60EUR. Nu labi aizbraucu uz servisu. Pieslēdza labāku aparātu. Parādījā, ka kaut kāda pasažieru airbaga indikācijas problēma. Nu ja, cirvis, kā jau teicu - nebiju ieštepselējis atpakaļ zem maģa štepseli, kur ir paldies poga un pasažieru airbag izslēgšanas indikācija. Izrādās, tā arī ļoti kritiska. Nu bet neko, tikai 10EUR par savu muļķību. -
-
Tak jau pirms dzeršanas zināja ka būs jābrauc. Kapēc dzert, ja zin ka jābrauc? Vai kapēc vismaz nenoorganizēt alternatīvu transportu, ja nevar iztik bez tās dzeršanas. -
Dzert ir izvēle, braukt ir izvēle, dzert un braukt ir divas secīgas pieauguša cilvēka izvēles. Meklēt vainu līdzcilvēkos, pārmest, ka kāds izsauca policiju, utt. - tas viss ir sekundāri un nonivelē katra personīgo atbildību par savām izvēlēm un rīcību. Arī nedzeru pat vienu alu, ja jābrauc. Tas nav tā vērts. -
-
Feisbuks šorīt intesīvi piedāvā elā.elvē rakstus. Aivaram bijis jāatpogā maciņš -
Eh, ja cilvēkiem būtu nereti tikai viena pati slikta īpašība - dzeršana. Tad gan viss būtu sabiedrībā 👌. Labi, ka šoreiz tikai tā beidzās un lai cilvēks sevi atrod spēkus atkal piecelties! -
Politikā visādi var gadīties, Uzulnieka kungs ir Zaļo zemnieku pirmais numurs Zemgalē. Varbūt viņam izdosies lauzt sistēmu, vēlēšanās visi aplaupītie, pazemotie dzērājšoferi un viņu ģimenes balsos par Uzulnieka kungu, un viņš tiks ievēlēts. Tad braukšana reibumā tiks nostiprināta kā UNSESCO nemantiskais kultūras mantojums, un uz ceļa jau būs jābaidās tiem autovadītājiem, kuriem nebūs promiļu. Kurš skaidrā, tam auto nost un uz Ukrainu! -
Maniem abiem Suzuki var nopirkt pārejas panelim, lai var ielikt 2DIN vai 1DIN+ būs kaut kāds plauktiņš. Šajos Suzuki, tādā ziņā, tie maģi tur ir pārējai auto darbībai nekritiski elementi. Protams, tagad daudziem pieejami android aparāti, kam jau ir atbilstoša pāreja, arī ir paredzēta jau integrācija ar oriģinālajām pogām uz stūres, oriģinālo kameru un tml. Jā, nav obligāti. Ja grib vajag saglabāt oriģinālo, bet gribās tiešām labu mūziku, tad jāliek kāds procis, tam pieslēdz oriģinālo maģi, lai būtu rādžiņš vai tml., un kvalitatīvai mūzikai tad pie proča pieslēdz pa optiku kādu labu atskaņotāju. Piem. kādu FiiO, kam ir optiskā izeja. -
Man pajat uz to kas vins ir vai nav. Ja galva nav vieta, tad dabuja ko pelnija. Jo ja izvelejas 3 promiles vadit auto, tad vinam bija pajat par parejo satiksmes dalibnieku, gajeju droshibu. Es varbut esmu pareizais, bet pie atures ari nebraucu vairs, ja esmu izdzeris vienu glazi alu. Un nakama diena ja ir pagiras. Tad man partnere ved, vai taksi saucu. Kaa saka, visam reiz pienak pirma reize. -
-
Jebkurā VW varētu tad itin viegli to viņu mēslaino multimediju nomainīt pret normālu Pionieri, bet huj ķebe... -
Tad jau rādiodīdžjliem būs jāpārmetas uz kāzām, bērēm, dzimšanas dienām un koorperatīvu.
-
Bet kāds piezvanīja muņikiem... tāda kautkur masumēdijos bija infa
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102.1k
-
Kopā ierakstu1.5m
-