Pamēģini arcam ierīces,mi saka ka filips arī derot
Tiem nav IR diodes
Tel .man iestatīts arcam audio/video resīvers, bez modeļa.
Ligitech pultī jaskatās. 100 gadus neesmu pie pc viņu slēdzis,brt gan jaunkāds integrētais CA pastūzis no saraksta jo c500 tur toč nebija
Izmēģinaju veselu čupi cambridge kodus - neiet . Ja arī pocim būtu beigts motors tik un ta skaļumam vajadzētu ar pulti mainīties. uz c500 diode mirgo bet nekas nenotiek . Kuru app iekačāt telefonā ? Mēģināšu tādā veidā .
Man tāds ir, viņam tak tikai skaļumu var regulēt. Redmi poco xiamomi tel. IR appā Arcam jebkurš devaiss viņu māk vadīt. Universalaja puktī šķiet jebkas no arcam cambridge audio pastūžiem vai av produktiem der,man ligitech universālā pults.
It kā 16.septembrī vairāki autobusu pārvadātāji sola rīkot protesta akciju. Starp tiem arī Nordeka.
Tagad man kā vēsturniekam kļūst skaidrs, kādēļ VDD pēkšņi aicina darbā miesassargus valsts augstākajām amatpersonām.
https://vdd.gov.lv/aktualitates/jaunumi/vdd-aicina-darba-miesassargus-augstakajam-amatpersonam
Palīdziet . Nopirku cambridge audio c500 priekšpastiprinātāju bez pults . Domāju piekodēšu pats jo mājās ir gan Superior Freedom , gan RCCreator . Iemaņas arī ir . Tikai piedavātie kodi kuri it kā no oriģinālajam pultīm nestrāda . AI sap...sa prātu pamatīgi ar savām teorijām - finišā paziņoja,ka jāprogramē tikai 2 pogas atsevišķi skaļumam ( tā arī ir ) jo pārējie pārslēdzēju mehaniski . Variants pirkt gatavu uzkodētu pulti remotes.com tikai nav garantijas ka ies .
Kā teica degvielas jomā zinoši cilvēki, degvielas cenas ir augšā, jo, pirmkārt, Ormuza jūras šaurums ir ciet un, otrkārt, pēc suņu uzbrukuma Carnikavā bērnudārznieki un skolnieki masveidā iepērk degvielu, lai izgatavotu Molotova kokteiļus, ar ko apmētāt uzbrūkošos suņus.
Galvenais nevajag sevi noslogot ar problēmām, kuras atrisināt nav tavos spēkos.
Tāpat nevajag rīt visu bez sāta un arī kapeiku smieklīgi pist, zaudējot pat pašcieņu.
Un vispār, būt max pašpietiekošam, dzīvot saskaņā ar sevi.
Tāda mana recepte, kura labi strādā.🙂
Protams, protams. Bet tas uzdzen mazāku stresu, nekā reizi nedēļā braukt iekšā tankā.
EV jau ir citas lietas, tas pats vērtības kritums (jo īpaši tāpēc, ka pirku 23. gada pīķī), utt.
Es saku tikai par to subjektīvo stresu.
Bez sarkasma un slēptiem mājieniem - bet, bāc, cik patīkami ir dzīvot ar fiksēto elektrības tarifu un nejust NEKĀDU stresu par degvielas/elektrības cenām. Ok, NEKĀDS būs tad, kad arī otro auto nomainīsim, bet tāpat, stress lejā...
Mhm, pie tā ēdiena pie tām cenām, protams, protams, ka viņu lielākā bēda autostāvvietas neesamība. Kā tad, ka tik ne arī.
Klasisks gadījums, kad visi citi vainīgi, tik ne pats.