Ja mūsu platuma gŗādos šāda veida IPTV mēnesī maksātu 20EUR, tad tādām biedrībām kā piemēram, "Par legālu saturu" nākto pašlikvidēties. A tā vismaz cilvēkiem ir darbs.
Nu tad jau vēl vairāk to nelegālo skatītāju, kurš tad ies un atzīsies 😂
Its spring 2026 survey found that almost one in ten households in Denmark, Finland, Norway and Sweden had access to illegal IPTV. Sweden has the highest number of affected households, at around 465,000.
Pricipā mēdiju tirgus izpētes kompānija, acīmredzot zin par ko runā
https://mediavision.se/
Nekāds brīnums jau nav. Te pie manis Sky maksā ap 50 - 70 mēnesī, Netflix ap 15 utt.
saskaita kopā un nopietna summa, ja nelegālie piedāvā to pašu pa 10 - 20, tad jau skaidri redzams kapēc cilvēki izvēlas.
nu es toč nevienu vecu, lietotu velo neesmu redzējis kuram 100% visas rumbas būtu dzīvas. no stāvēšanas viņas bojājas + vairums nekādu apkopi nav redzējis nekad pēc izkaltušās smēres rumbā spriežot. Vienmēr ir kāda bedre konusā. Pat servisos reizēm nenomaina konusus - esmu apkoptā velo arī redzējis, ka atstāj bedrainu konusu.
Es apkopes veicu regulāri - 500-1000km atkarībā no braukšanas apstākļiem, kā jau teicu novembrī ieliku jaunus konusus (ok gan jau kreisie utt. ne shimano) priekšējos paradījās mikro bedres pie 4500km +- ieliku jaunus. aizmugurējie jau 5060 nobraukuši viss ok. iespējams lielākas bumbas labāk slodzi sadala. tapēc man patika vienas quando rumbas kur arī priekšā bija lielās bumbas. tādā ziņā labi , ka stravā var redzēt katra velo noskrējienu , līdz ar ko pasekoju līdzi kas ko kā.
bija uz viena puikas velo man tā rst first dakša - esot 1:1 mainitu dakša pēc licences izgatavota rst ja pareizi atceros, tā ka pat detaļas viņai var dabūt. gaisu tur joprojām.
Principā jau ja izpēta ka ja no 1000 zaķiem 12 pīpē zāli, tad kopējā bilde īpaši netšķirsies.
Korelē ar citiem datiem un plus/mīnus veic prognozi.
Precīzs cipars jau nav svarīgs, bet aptuvena bilde.