Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 1 Anonīmi, 232 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• tinch
    • ggg97
    • kaads
    • The bird
    • jacobs
    • inteens
    • TOoMoOT
    • AndrisBB
    • Kitai
    • M@R$$
    • gits
    • 138
    • Lietotajs93
    • DeKrumba
  • Biedru statistika

28286
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    The bird
    Newest Member
    The bird
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Četri velo kopā par 800€, stāvoklis izskatās “izbraukts pāris reizes svētdienā”. Gripus no KTM labprāt atpirkšu par 20€. https://m.ss.com/msg/lv/transport/bycycles/mountain/cdhjmc.html        
    • Kitai
      nav svarīgi, tikai ja diviem uz rokām ir zole, t. i. 7-8 trumpes. pretējā gadījumā sasit lielo var tikai iebraucot un apsitot lielā dūzīšus.
    • kaads
      Baigi neatceros , bet ap 1,25  cm varētu būt, jo mazu gab sēdekļa stutei nogriezu   jap, pareizi, fly, tam  1,65m augumam domāju kapeiku tomēr pa mazu ir  
    • base7
      Ja gribat pamainīt radio "Skonto Plus" (FM102.3), tad viņa vietā var paklausīties kādu līdzīgu staciju, piemēram "Radio R" (FM105.8). Ir gan rietumu, gan krievu popmūzika. 
    • 138
      Tu nesaprati - es par šīm škodām. Nav V12, bet kaut cik taču iet.  
    • Racer
      Nē, nav būtiski kurš iet pirmais, vienam mazajam ir 8 trumpas, lielajam tikai 6, mazais atstāj platos uz rokām un smuki savāc lielā dūžus, otrs mazais arī uzmet dūzi un desmitnieku, vai tie ir galdā, viss.
    • base7
      Ja kādam apnikuši reklāmu blāķi iekš radio "EHR+"(FM96.2), tad laba alternatīva ir radio "SWH+"(FM105.7). Mūzika lidzīga un daudzveidīgāka.
    • base7
      Pēdējā laikā iekš radio "Skonto Plus" (FM102.3) ir samazinājies krievu mūzikas atskaņošanas īpatsvars. 
    • Kitai
      Kaut kur Latvijā tādu var sadabūt? Varbūt kādam mētājas? Aku nr:  FPB0307S
    • Kitai
      ir nācies arī piedalīties šādās partijās. tas ir iespējams, ja lielajam nav 1. roka, kur attiecīgi būtu 6 slaucieni. bet tā sadlījumam jābūt tādam, ka mazais iet, otram nav masta, tas sit un lielajam abi dūži deg.   vēl var būt varianti ja vienam no mazajiem 7 vai 8 trumpiju un nevar iztrumpēt.
    • AndrisBB
      Nu LV jau tas noteikti ir izteiktāk. Bet es tak varu redzēt ka vasarā viens un tas pats velo bij 3.5k, tagad 2k.   Principā jau tā atlaide lielākoties nāk ne tik ļoti no paša veikala, cik no izplatītāja/ražotāja. Izsūta visiem veikaliem atlaidi vairumtirdzniecības cenai un tie attiecīgi samazina cenu uz plaukta, tam kas palicis pāri. Izplatītāji jau grib lai pirms jaunās sezonas sākuma veikali ir tukši un 'jaunā' prece nāk iekšā. Kautvai tā 'jaunā' bieži vien ir tikai rāmis citā krāsā.   LV jau ganjau tā izplatītāju ķēdīte ir garāka un tās atlaides tik ļoti netiek cauri 'sistēmai'.   Jau tagad pilns ar 30% atlaidēm. Pēc Ziemassvētkiem droši vien būs vairāk.  
    • binary
      Ja nu kas, man kaut kad atbrīvosies CTM Rocky 1.0 24" Kids Bike, Black/Yellow, SKU 222.046. Ar cieto dakšu (tagadējie modeļi šiem arī ar mīksto). Vispirms gan sezonu jānoslēdz. Ar pārdošanu nesteidzos - maks nav tukšs, uzglabāšanai līdz nākamā gada vasarai/rudenim pietiek  
    • binary
      Mēs teorētiski arī varējām 24" izlaist - kad vecākajam dēlam tika nopirkts 27.5", tad jaunākais, kas tika pie vecā 24", teica, ka viņam arī tas 27.5" tīri OK esot pēc sajūtām, varbūt pat labāk nekā 24". Bet svarīgāka jau laikam rāmja ģeometrija, nevis tikai rata izmērs. Tam @kaads minētajam 27.5" (superior fly?), ja nemaldos, skaitās piemērots 130-165 cm augums - *ļoti* plašs diapazons.   Nu viena lieta ir pielikt birku "-30%", cita lieta - reāli tirgot par 30% lētāk nekā vasarā. Jaunākās sezonas prece gluži neinteresē - varu pirkt arī vecos modeļus, piemēram, 2027. gadā 2024. gada modeli no noliktavas
    • strawberry8
      ar forsetu V12 https://www.youtube.com/watch?v=0cq_zqpK1VY ~120db    
    • 138
      Pie kāda auguma?
    • kaads
      atcerējos, ka 24.collu izlaidām, iekāpām uzreiz 27.5 colīgajā, mazajā izmērā, bija ideāls variants
    • 138
      Man tev atgādināt, kuru partiju pārstāvošajam vicemēram Lauvas Nams sūdzējās, kā viņiem nabadziņiem neiet? No otras puses, nu jā, ja centrā neviens nedzīvotu, visu kvartālu ap Lauvas Namu varētu nošķūrēt un ierīkot šiem autostāvvietu 😍
    • 138
      Tāpēc ka man pilsētā ir zbis, man netraucē ne tramvaji ne autobusi ne pārējā normālā satiksme, ne salūti dažas reizes gadā. Tu esi redzējis un dzirdējis čiptūnētu behu ar detonējošu perdaku? Tas ir kaut kas cits nekā normālas satiksmes troksnis.   Nu nē, man liekas ar pelēku netrafarētu škodu arī var, ja grib.   Tak nevajag ķert. Ja katra behas lidošana pa brīvībeni fujakam neizbēgami rezultētos ar fotogrāfiju ar rēķinu par pāris simtiem un pāris bonusa punktiem - tas arī der.
    • Tuubijs
    • 138
      Atkarīgs, ar ko salīdzina. Ja ar šo - tad jā, nekas īpašs.   Bet ja salīdzina ar to ar konservu bundžas biksēm uz totēma - diena pret nakti. Izmaksas ir varbūt 50 vienai  un 5 otrai.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...