Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   12 biedri, 0 Anonīmi, 207 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• dkk
    • 138
    • oxx
    • lexxx
    • www.MistersPimpausis.lv
    • Tuubijs
    • Gestapo
    • gits
    • rooyar
    • spameris
    • e = d
    • Jainit
  • Biedru statistika

28286
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    The bird
    Newest Member
    The bird
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• 138
      Man tev atgādināt, kuru partiju pārstāvošajam vicemēram Lauvas Nams sūdzējās, kā viņiem nabadziņiem neiet? No otras puses, nu jā, ja centrā neviens nedzīvotu, visu kvartālu ap Lauvas Namu varētu nošķūrēt un ierīkot šiem autostāvvietu 😍
    • 138
      Tāpēc ka man pilsētā ir zbis, man netraucē ne tramvaji ne autobusi ne pārējā normālā satiksme, ne salūti dažas reizes gadā. Tu esi redzējis un dzirdējis čiptūnētu behu ar detonējošu perdaku? Tas ir kaut kas cits nekā normālas satiksmes troksnis.   Nu nē, man liekas ar pelēku netrafarētu škodu arī var, ja grib.   Tak nevajag ķert. Ja katra behas lidošana pa brīvībeni fujakam neizbēgami rezultētos ar fotogrāfiju ar rēķinu par pāris simtiem un pāris bonusa punktiem - tas arī der.
    • Tuubijs
    • 138
      Atkarīgs, ar ko salīdzina. Ja ar šo - tad jā, nekas īpašs.   Bet ja salīdzina ar to ar konservu bundžas biksēm uz totēma - diena pret nakti. Izmaksas ir varbūt 50 vienai  un 5 otrai.
    • 138
      Jā, bet ar cieto ir retums, un ja ar mīksto - tad labāk ar labu, nevis 💩 mīksto. Labi, par perekupiem pasmējāmies, ar Andri pastrīdējāmies, bet šis kā “L” tomēr varētu būt par lielu un pēc krāsas īsti nepatīk ne braucējam, ne tētukam. Vajagot smukāku krāsu. Nu varbūt šo. Šis, godīgi, nav slikts. 200.
    • zeds
      Es neesmu behu braucējs , bet kāpēc Tu nepārvācies uz laukiem - pie miera un klusuma? Es piemēram nesaprotu kāpēc cilvēki izvēlas dzīvot pilsētas centrā un pēc tam mēģina citiem uzspiest klusumu naktīs - klubus aizvērt, motociklus aizliegt , auto no centra padzīt un tā tālāk.  Es dzīvoju pie Ulmaņa gatves un lieliski zinu par troksni(pirmās divas nedēļas Rīgā nevarēju pagulēt), bet tak es pats esmu izvēlējies dzīvot pilsētā...
    • AndrisBB
      Un vaitad nav? Neviens tev neliks jēdzīgu dakšu uz budžeta bērnu velo, jēdzīga dakša maksās vairāk kā viss tas velo.
    • 138
      Šī tev ir lētā dakša? 🥸   Manuprāt, ir mazliet atšķirība starp to un šādu: Bet Andris jau vienmēr zin labāk! 🤡    
    • kaads
      vai tā dakša uz sīča svaru vispār strādā Savējam savā laikā ņemu ar cieto dakšu, drusku mazāk gaisa riepā un svars mazāks
    • AndrisBB
      Nezinu kā LV, bet UK jau tā parasti arī ir. Kautkad janvārī/februārī, kad nevienam pēc Ziemassvētkiem nav vairs naudas un neko nevajag, it īpaši velo. Plus ap to laiku jaunās sezonas velo sāk ierasties. Tad arī tas kas palicis pāri lielākoties tiek iztirgots ar 30 - 50% atlaidi. Bet nu tas par jauniem runājot.   ebeyā jau arī kam tu janvārī pārdosi velo? Attiecīgi aiziet pa zemāku cenu kā pavasarī.
    • binary
      Vispār jāsaņemās un rudenī/ziemā jānomaina vienu, varbūt divus-trīs velo. Rudenī/ziemā tak var cerēt uz zemākām cenām nekā vasarā? Jebšu tas ir mīts?   Bērniem noteikti vienu velo jārotē, par pieaugušo velo nezinu, nevaru saņemties. It kā gribās, bet tai pat laikā tie 15-20 gadus bez nopietnām apkopēm kalpojušie velo it kā vēl ripo.
    • strawberry8
      radija gadijumu ar MI sajauktu nummura zimi. nedelas laika auto uz izsoli aizgaja utt atrada vinu parka utt sheit taspats apmeram notiek  ir kada aplese ka kameras nesamazina parkapumu skaitu, kkas saistits ar nesodamibu, tas nav policists kas var uzreiz nokert utt butiba starpiba ka vairak cilveku maksa soda naudas   iespejas dazi baidas ja 50% nabago sacelas
    • AndrisBB
      Tak visas tās lētās dakšas ir vienādas, kāda starpība vai uz Meridas vai kā. Ja viņa nav kopta (kas tādas cenu kategorijas velo visticamāk arī ir), tad gaisa vai negaisa neko neizsaka.
    • Athlons
      lai cīnītos ar čiptūnētiem behistiem, ir vajadīga... čiptūnēta beha... 
    • 138
      Chinesium-čuguna dakša uz meridas vai totēma būs labāka, saki?
    • AndrisBB
      Nu rudenī, kad nevienam tos velo vairs nevajag, pa 110? Nu ja kādam baigi vajag. Savādāk nekādu īpašo dīlu tur neredzu. Gaisa dakša? Vaitad kāds apkopj to dakšu? Ganjau tāpat metama ārā.
    • 138
      Tas Amerikā un nezinu kā uz mums attiecas 🤷🏻‍♂️   Bet ja Rīgas Dome ieviestu jebko no šitiem un ar to aizvāktu no ielām behas ar čiptūnētajiem perdakiem kas man un visam centram neļauj gulēt - atbalstu!
    • 138
      Nu, tas ir kanondeils ar gaisa dakšu. Par simtu. Pārsvarā par to cenu ir totēmi utml vai varbūt kāda nodzīta merida ar dakšu ar bleķa biksēm.   Tad nebūtu ko apspriest, jo tā dīla sen vairs nebūtu. 😂
    • AndrisBB
      Un kas tieši tur par baigo dīlu? Saprastu vēl kā ju teica, tirgotu pa 50 eiro, 20 eiro vai atdotu pa velti. Tad būtu ko apspriest.
    • AndrisBB
      Bet tas jau par specifisku Mikrosoft ievainojamību, par Mikrotik jau cita problēma. Lasi.lv jau saka ka:     Nevis ka ir publicēts specifisks CVE. To jau ganjau publicēs pēc kāda laika, dodot iespēju/laiku updeitot rūterus.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...