Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   24 biedri, 1 Anonīmi, 160 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• binary
    • lexxx
    • kaut_kaads
    • spameris
    • AndrisBB
    • ggg97
    • DeKrumba
    • maize
    • Pukinens
    • MasteR's
    • versatile
    • Eraserz
    • @rmands
    • osscar
    • kaads
    • Zin...
    • M@R$$
    • krabis
    • uldise
    • klarbiks
    • xxaxx
    • Jainit
    • Racer
    • Koala
  • Biedru statistika

28282
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    AgneseSk
    Newest Member
    AgneseSk
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• RudolfsP
      Plānots turēt pieslēgtus pie elektrības. Kad elektrība pazūd, tad pārslēdzas. Te cik saprotu iekšā ir lifepo4. 
    • AndrisBB
      Kapēc tad to litiju regulāri neizlādēt/neuzlādēt? Kautvai kad elektrība lētāka?
    • AndrisBB
      Ah, VLC ir pēdējā laikā spāpe dibenā. Viņi jau nez cik ilgi nevar pabeigt 4.0 versiju (nightly builds ir gan pieejams).   Players ir pilns ar bagiem. Piemēram neatsaņo korekti fragmentētu .mp4 ar telemetrijas datiem atseviškos celiņos. 4.0 versijā pēc pus gada cīņas izdevās dabūt iekšā labojumu (izdarot to pašam) un darbojas korekti, 3.0 versijā - bez rezultātiem. Bet tākā 4.0 versija vēl nav izlaista un kas zin kad izlaidīs, tad uz to paļauties nevar.   Tad nu dillema (strādājot pie videokaremas) - tasīt specifikācijai neatbilstošus .mp4 failus, lai VLC 3.0 darbotos, bet tad mūžigi iestigt ar nekorektiem failiem (jo pēctam neizmainīsi). Ja uztaisi tāka iet uz VLC 3.0, tad QuickTime (MacOS defaultais) vienkārši neakceptē un to ignorēt vispār nav opcija. Vai ignorēt 3.0 versiju (ko īsti nevar, jo pleijers ir diezgan populārs un klientu atbalsts tiks bombardēts no rīta līdz vakaram) un 'ierakstīt' korektus failus un cerēt ka 4.0 versija kautkad tiks izlaista.   Beigās sanāk taisīt kautkādus frankenšteinus VLC bagu dēļ, lai tos kautkā apietu.
    • binary
      Atbilstošas jaudas, nevis atbilstošas ietilpības. Kāpēc darbināt ģeneratoru 24/7, ja var ģeneratoru ieslēgt uz 2-3 stundām diennaktī?   Mani visādās power bankās un stacijās nedaudz biedē litijs - ja vajag reizi 3 gados, un šos 3 gadus litijs turēts pilnībā uzlādēts, tad diez vai tur kas labs būtu sagaidāms. Lai gan var jau būt, ka mūsdienās tas litijs palicis gudrāks 🙃
    • AndrisBB
      Patik vai nepatikt var viskautkas. Faktiski jebkurs players nolasīs 'maģiskos baitus' no faila sākuma un izdarīs labāko minējumu un atskaņos. Problēma jau nav tani. Problēma ka browsers akceptē datu strīmu no servera/interneta bez valīdiem headeriem utt. Tas nav mp3 specifiski. Iedomājies saucamo 'man-in-middle' kas aizvieto tagad to strīmu ar ko citu.  
    • maize
      VLC atskaņos jebko Var fonā paklausīties sarunu par ffmpeg, vlc utt  
    • Racer
      Mļē, atvēru Pandoras lādi...
    • M@R$$
      Sakāt, koverīšus sagribējāt?     
    • 138
      Man gan patīk, ka eksistē softs ar šādu “attieksmi”. Piemēram, vecais labais VLC arī uzvedas līdzīgi, šķiet?
    • 138
      Un ar tiem viņa dabūja atpakaļ kaveru karmu simtkārt!   Mensona vai kādu no visām laundž versijām jūs noteikti esat dzirdējuši, bet man patīk šīs:      
    • kukuruku
      Nu te varētu būt nianse- kāds cirkulācijas sūknis. Vecajiem, kas bez elektronikas (tie kas tērē ~40-80w) varētu nepatikt ne-tīra sinusa upsis.  Kautkur lasīts ka karst, rūc utt.  Jaunajiem- kam parasti indikācija iekšā (kas tipiski tērē mazāk- 10-20-30w)- varētu būt pofig. 
    • rooyar
    • spameris
      Man ar kā reiz bija "parastais" upsis kuru gribēju pieslēgt sūknim, tas sūknis baigi dūkt sāka pārslēdzoties uz akumolatoru, slēdzu ārā negribēju kautko tur sačakarēt. Bet nu nav jau ar tik milzīga tā startpība cenā tiem upšiem, kas māk uzzīmēt to sīnusu. 
    • e = d
      Cirkulācijas sūkņi mierīgi strādā ar parasto upsi, ja elektrības pārtraukums notiek to darbības laikā. Ir problēmas ar startēšanos, bet uzturēt jau darbojošos sūkņus tas upsis var. Pats šo vairākkārt notestēju.
    • spameris
      Nu kaimiņiem nebija nedēļu elektrība. Ar akumolatoriem būs pagrūti nedēļu tā dzīvot.
    • jacobs
      Nekad nesapratīšu mūsdienās avārijas utml.🙄 situācijā darbināt nonstopā ģeneratoru, lai tā vietā uzlādētu tikai atbilstošas jaudas UPS akumulatoru?
    • spameris
      man ar strādā no ģeneratora, es vairāk par to ka ja pazūd elektrība lai katls turpina normāli strādāt, jo kamēr tas ģenerators ieslēdzas/neieslēdzas paies kāds laiks. Ar parasto upsi var tas sūknis nestrādāt.
    • osscar
      nezinu, man visi sūkņi strādā no ģeneratora, imho tas tāds  mītsn par to pure sine, cik tad thd  ir t;ikla sinusoīdai ?  :D 
    • spameris
      Man šķiet ka tiešām ja gribi dzīvot kādu laiku bez elektrības, tad es tikai apkurei uzliktu UPS ar to pure sine weave, tas vajadzīgs sūknim cik noprotu. Pārējo organizētu centralizēti ar benzīna ģeneratoru mājas ārpusē, nu protams jāparēķina cik tev viņu lielu vajag, starta strāvas un tā. To pašu startu cik noprotu var arī automatizēt. Man pašam arī UPS tikai apkurei un ir ģenerators, bet nekas pieslēgts centralizēti nav, vienk velku pagarinātāju tur kur vajag, arī neplānoju tur neko vilkt. Pēdējo reizi es pat to ģeneratoru nevilku man ap 16h nebija elektrības, vienk nevirināju saldētavu.
    • jacobs
      Domāju, autors sev pašam grūti paceļamu problēmu grib uzkraut? Bet risinājums jau visam ir elementārs: Visi viņi tie patērētāji vienā fāzē un pastāvīgi barojās no kāda >3kW UPS ar > 100A/h akumulatoru. Protams, arī pārslēdzis, lai visu to var nobarot arī tradicionāli. @binary viņam var beidzot notirgot savu sistēmu😉? Vēl jau tikai ģenerators grūtākiem laikiem vajadzīgs. Lai gan ja autors spētu visu to pats sakrāmēt vienā veselumā, diezin vai padomu jautātu?🤔
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102.1k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...