es domāju ka zagļi urbj, jo bāka mēdz būt aizslēgta. un ne visas var viegli atlauzt, korķi skrūvējami. bet no sava auto varu 100% noliet jo esmu to šķiet kaut kad darījis vienam citam auto , kad vajadzēja bendžu zāģim, bet tanks tālu.
Varbūt vajadzēja tomēr pagaršot. Ka tik nesanāk, ka vairāk par "vienu šotiņu" nedabūtu, jo bākā kāda mehāniskā aizsardzība nostrādā.
Zagļi šā iemesla dēļ mēdzot urbt caurumus bākās, jo caur to uzpildes caurumu neko dabūt nevar.
Bet nu tas tā - baumu līmenī.
nu nez parasta dārza tievā šļūtene iet īzī iekšā, ja tur būtu mesh, fig tu bāku ātri piepildītu. vakar mēģināju un lidz degvielai tiek, tik negribēju garšot degvielu. aizbraucu uz cirkuli tas jau strādāja un kannu uzpildīju.
https://www.ic24.lv/produkti/E40D5A-rokas-degvielas-suknis-ent120008-ent120008
vismaz veikals sakarīgs, pasūti kur tuvāk un brauc savākt.
Sūdus arī netirgo
man sanāca 40h bez elektrības un kādas 20 bez mobilā, ģenerators pēc mh skaitītāja , kādas sešas stundas strādāja, aizgāja apm. 10-13 degvielas, nevaru precīzi pateikt, kaut kas bija bākā , bet nezinu cik (30l bāka ) kaut ko pielēju. pēc papīriem 1,6l h pie 50% noslodzes.
50 % noslodze viņa nebija vai bija īsu brīdi kad vārīju/cepu
kāds nezina vai veičos ir tie gumijs bumbieri kā laivu bākām - lai var no auto degvielu "izsūkt" ? var noderēt ja tanki nestrādā. senukajā neredzēju.
Man arī rekords - 28 stundas. Labi, ka vasarā, nevis ziemā. Ziemā bez ģeneratora būtu grūtāk.
Baldones centrā joprojām nav atjaunojuši. Mego gan jau nestrādā, būs kur citur jāmeklē ūdeni.
Iepriekš "uz kādām stundām septiņām" dažas reizes bija, bet tie pārsvarā plānotie atslēgumi.
Nu ja saka ka iepriekšējā bij pirms 2 gadiem un bij mazliet vājāka, tad nākamā būs nākamvasar.
Izskatās ka tās vētras vai lielie lieti ir katru reizi pēc karstumviļņa, kad te pie manis 35+, tad pēc kāda brīža Latvijā vētra vai krusa/mega-lietus.
celmi jau tagad daudz būs - šis tā smuki nolūza atstājot 5m stabu, ko ar nācās nogāzt. resns gan un smags. es ja godīgi šad tad gar teritoriju jau preventīvi sausos, nokaltušos zarus vai kokus nozāģēju, lai nav bīstamība. ja ievēro likumu - raksti - atbrauc labākajā gadījumā pēc 3 ned. vai ja vētra - pēc pusgada.