jap, taspats Dārziņos... līdz 10:45 ik pa brīdim raustījās... tagad vairs neraustās... vienkārši nav...
bet nu jā... Sadales Tīklu lapā visss ir slikti...
Kaut kur bija ziņa, ka lielākie postījumi kopš 2005.gada vētras.
Mums Baldones pusē automātiskajā SMS minēts, ka elektropadeves atjaunošana var prasīt vairāk kā diennakti.
Man Saulkrastos klusums pirms vētras, nekustās neviena lapa kokam un lietus nelīst. Ap 1 naktī sola vēju 28 m/s. Pirms 10 min biju līdz jūrai aizgājis tā arī aizdomīgi mierīga. 🙄
Ir un ģenerators ar benzīna kannu arī ir ja nu kas.
Baigās priekšvēlēšanu batālijas. Bet, baidos ka rīt pēc tagadēja pūtiena, Latvijā būs pamatīgas skādes . Iemetu aci sadales tīkla mājas lapa par bojājumiem- bēdu ieleja Latvijā. Tik traki daudz atslēgumu neatminos. Baidos ka daudzviet nebūs elektrības krietnu laiku. Nu nevar jau ST to lērumu salabot , vienlaicīgi.
Nez vai mazgāšana ratiem ko maina. Es mazgāju no šļētenes.
Pirmos 2 gadus nobraukāju uz darbu diendienā, rudenī/ziemā jau lietus faktiski katru dienu.
Tie DT Swiss habi jau skaitās vieni no izturīgākajiem.
Pa lielam tādi puļķi iespraužas
Šodien mainiju priekšējam ratam svaigu bezkameru lentu, šķidrumu un ventili (laida lēnām kautkur gar spieķi gaisu).
Domāju paskatīšos pie reizes kas ar gultņiem.
Bieži te saka ka presētie gultņi ilgi neturot, ūdens iekšā un viss pagalam.
Nekā, pēc 5 gadu braukšanas viss svaigs un jā jauns. Nemazākās ūdens pazīmes.
Man liekas tas bija Čumaks. Kašpirovska seansus skatījās aizvērtām acīm un uz priekšu izstieptām rokām. Bet varu kļūdīties.
Bet mums jau bija vietējie ... piemēram Tiltiņš... pļāāā
Var, tur vēl interesantāk, tornis A - 4G diezgan noslogots, lai neteiktu pārslogots, tornī B ir arī 5G (n28 un n78), bet nav virziens, zemu + koki. Ja iedod n78 no B ir labi, bet pārsvarā nedod, jo slikti un mainīgi signāla līmeņi, ja iedod n28 vai tiec pie torņa A, tad viss bēdīgi.
Jup, kas ir 200eur, prastākais 5G rūteris maksāt pat vairāk.