Ja labas drātis un netālu no krosa (līdz ~1km), tad 40-60, teorētiski pat ~100Mbps var izspiest ar VDSL.
Tet nu jau pirms pāris gadiem mainīja dzelžus un uzlaboja ātrumus. Daudzviet ātrāk un noteikti stabilāk kā mobilie operatori.
Bet vidējam patērētājam jau nesaprast, ja pazvana X operators un piedāvā mega paku ar 5G internetu līdz 1000Mbps, visus tv kanālus, planšeti par X eur pirmos gadus, tad taču nevar atteikt, pat jau realitātē ātrums stipri svārstās un piektdienas vakaros internets nav nekāds.
Vēl dullāk, kad no optikas aizlec uz mobilajiem... un finālā glābiņu meklē starlinkā
Reāla situācija - mums kartē rāda, ka adresē X ir labs pārklājums ar istabas rūteri, pēc gada jāšanās, futbolēšanās, dažādu āra antenu izmēģināšanas, secinājums - nekā, lēkā starp torņiem, sektora mala un skuju ragutiņas. Vismaz labi, ka nomainīja pārklājuma kartē - uz mānīgs😆
Varbūt vainīgais ir šaipus okeāna. 1988. gada traģisko zemestrīci Spitakā taču izraisīja (vismaz tauta un ne tikai tā domāja) tagad vairs neesošā valsts. Bet ja nu šiem kas vēl saglabājies?
Ir problēma ar Epson L 1110 printeri. Tinte un papīrs ir, bet deg abas kļūdas diodes un printeris nereaģē. (Nav mans, draudzene saka, ka pirms tam kaut kas nokrakšķējis). Nu diagnostika rāda kļūdu, bet kas par vainu, neparādās. Pats līst dzelžos negribu, nav mans lauciņš, bet gribētu saprast, kuram servisam vislabāk atdot, atradu ka Epsonu remontē RFserviss, DVcentrs, Tir - varbūt kāds no pieredzes var ko ieteikt?
Noskatījos. Viedoklis kā viedoklis.
Man pat interesantāks šķita Broks. Par viņu biju dzirdējis tikai kā par ātro kredītu piznesmeni. Ātros kredītus tāpat kā azartspēles uzskatu par sūdiem. Bet tie vienmēr ir bijuši un būs. Kā tajā melnajā anekdotē par mazu bērnu izvarotāju, kuram tiesnesis jautā - nu vai tad jums nemaz nebija viņa žēl?
- Nu bija, bet labāk es nekā kāds nelietis.
Bet viņš (Broks) pateica to pašu, kas ir zināms jau sen. Mēs visi pietiekoši labi dzīvojam katrs savā mazajā komfortiņā, lai ietu ielās un teiktu, ka gribam labāk. Labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Varbūt tā pat ir pareizi. Iniciatīva, kā zināms, ir sodāma. 🤣 Un daba tāpat beigās saliks visu un visus pa vietām.🤣 Un par Hermani arī pateica tieši to, kas man šķita, ka tā ir. Režisors izrādē ir galvenais un visi, kas neskatās viņam mutē, ir ienaidnieki.
Par to mediju telpu Latvijā. Es nezinu... var jau būt, ka ar 100 ļimoniem tiešām varētu būt tie 4 kvalitatīvi kanāli, bet tad noteikti kaut kādā veidā (fpv droni?🤣) jātiek vaļā no esošajiem ARNP un jāizveido mehānisms, kā neveidot jaunus.
Tas policists neteica, kāds uzvedības profils bija Kozlovskim?🤣 Iedzert un pagulēt?
Redz, gan Kariņš gan Evika prezentēja to šļuru, oj, koalīkiju, kas bija viņiem apkārt. Tā šļura gadiem ilgi vienbalsīgi veidoja šito kuiņu. Kulbergam tagad tā jenotības un ZZS šļura velkas līdzi kā dzirnakmens pie kājas - Kozlovskis, Kučinskis, Valainis... nu tā ir vienkārši episka balāde.
Nē, nē, Kulbergs nebūt nav nekāds svētais vai Laimes lācis, bet skats ir nesalīdzināmi labāks.
1000D
Sigma DC 17-50 1:2.8
Lowepro soma
Kaut kāda ķīnaizeru zipene un filtri
Pazudusi gumijiņa no skatu meklētāja, citādi viss strādā. Tikai visu kopā
200€
Ogre, pirmdien Rīga.
Kā man teica viens policists - pirmo reizi mums ir ministrs, kura uzvedības profils atbilst mūsu tipiskajai klientūrai, ar kādu darīšana laukos vai gopņiku rajonos Rīgā.
Man jo projām šeit ir tas pats @hello.lv, kuru kopā ar @sveiks,lv aizklapēja nu jau laikam pāris gadus atpakaļ. Slinkums ielaisties komunikācijā, kamēr viss strādā. Bet privāti varat nerakstīt, neko nesaņemšu.
Nja, daudzkur vēl, pārsvarā privātmāju rajonos, plosās Vins Dīzels ar 10/20MBit/sec, nu labi, viņš vismaz ir stabils. 4/5G pa vakariem daudzkur rijas ciet, arī neder. Paliek Starlinks.
Ja ir šāds piedāvājums, tad jau pa smuko!