-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 10 biedri, 0 Anonīmi, 267 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- maize
- Athlons
- DeKrumba
- Igors83
- POISONBOY
- ggg97
- hackey
- Ervins Gailums
- rooyar
- Genisys
-
Biedru statistika
28234
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Nešaubos ka tu ar tādiem tusē - jā arī viņiem ir problēmas ar personālu. Pamaini vidi un parunā ar kādu sakarīgu policistu. -
Neatceros, kad tur būtu līdis pēdējo reizi.
-
LV mobila bridinashanas sistema pilnigi ZB, biski lietus biski vejs .. laika prognozi var apskatit ari bez sirenas utt
-
privātās ziņas vai tad šeit nerādās?
-
tādu biju palaidis garām... vai vienkārši neatceros... nesūdzos, bet enyway.... -
Noskatījos. Viedoklis kā viedoklis. Man pat interesantāks šķita Broks. Par viņu biju dzirdējis tikai kā par ātro kredītu piznesmeni. Ātros kredītus tāpat kā azartspēles uzskatu par sūdiem. Bet tie vienmēr ir bijuši un būs. Kā tajā melnajā anekdotē par mazu bērnu izvarotāju, kuram tiesnesis jautā - nu vai tad jums nemaz nebija viņa žēl? - Nu bija, bet labāk es nekā kāds nelietis. Bet viņš (Broks) pateica to pašu, kas ir zināms jau sen. Mēs visi pietiekoši labi dzīvojam katrs savā mazajā komfortiņā, lai ietu ielās un teiktu, ka gribam labāk. Labāk zīle rokā nekā mednis kokā. Varbūt tā pat ir pareizi. Iniciatīva, kā zināms, ir sodāma. 🤣 Un daba tāpat beigās saliks visu un visus pa vietām.🤣 Un par Hermani arī pateica tieši to, kas man šķita, ka tā ir. Režisors izrādē ir galvenais un visi, kas neskatās viņam mutē, ir ienaidnieki. Par to mediju telpu Latvijā. Es nezinu... var jau būt, ka ar 100 ļimoniem tiešām varētu būt tie 4 kvalitatīvi kanāli, bet tad noteikti kaut kādā veidā (fpv droni?🤣) jātiek vaļā no esošajiem ARNP un jāizveido mehānisms, kā neveidot jaunus. -
Tas policists neteica, kāds uzvedības profils bija Kozlovskim?🤣 Iedzert un pagulēt? Redz, gan Kariņš gan Evika prezentēja to šļuru, oj, koalīkiju, kas bija viņiem apkārt. Tā šļura gadiem ilgi vienbalsīgi veidoja šito kuiņu. Kulbergam tagad tā jenotības un ZZS šļura velkas līdzi kā dzirnakmens pie kājas - Kozlovskis, Kučinskis, Valainis... nu tā ir vienkārši episka balāde. Nē, nē, Kulbergs nebūt nav nekāds svētais vai Laimes lācis, bet skats ir nesalīdzināmi labāks. -
Gestapo · Ierakstīts
1000D Sigma DC 17-50 1:2.8 Lowepro soma Kaut kāda ķīnaizeru zipene un filtri Pazudusi gumijiņa no skatu meklētāja, citādi viss strādā. Tikai visu kopā 200€ Ogre, pirmdien Rīga. -
Kā man teica viens policists - pirmo reizi mums ir ministrs, kura uzvedības profils atbilst mūsu tipiskajai klientūrai, ar kādu darīšana laukos vai gopņiku rajonos Rīgā. -
Man jo projām šeit ir tas pats @hello.lv, kuru kopā ar @sveiks,lv aizklapēja nu jau laikam pāris gadus atpakaļ. Slinkums ielaisties komunikācijā, kamēr viss strādā. Bet privāti varat nerakstīt, neko nesaņemšu.
-
Nja, daudzkur vēl, pārsvarā privātmāju rajonos, plosās Vins Dīzels ar 10/20MBit/sec, nu labi, viņš vismaz ir stabils. 4/5G pa vakariem daudzkur rijas ciet, arī neder. Paliek Starlinks. Ja ir šāds piedāvājums, tad jau pa smuko! -
Nu ko biedri, šogad par ES līdzekļiem vairākās pilsētās privātmāju rajoni beidzot tikuši pie ātrgaitas jeb optiskās šķiedras interneta. Viss ir ļoti jauki, abonēšanas maksa mēnesī vismaz par dažiem euro mazāk, ja neskaita pirmreizējā pieslēguma izmaksas jeb 150-200 euro, ja paši nodrošina tranšeju privātmājas teritorijā. Vienīgais pēc Balticom operatora telefonsarunas palika sajūta, ka privātmāju rajoni joprojām tiek daļēji apdalīti, proti viņiem tiekot piedāvāts tikai dārgākais jeb maksimālais 1000Mbit/s liels ātrums, šis bija tāds biški upsetting moments, jo biju jau sapriecājies no Balticom reklāmām vasarā par piedāvājumu 200Mbit/s attiecīgi par ~8 Euro mēnesī. Laikam jau pāriesim, jo būtu muļķīgi palikt uz dsl drāts, kad blakus izbūvē optiku, pat ja esošais ātrums/stabilitāte apmierina :)
-
Un tad tā pati partija būs koalīcijā kopā ar visām pārējām partijām, kas parsti 😂 Vienīgais kas mainīsies būs kurai partijai ir pāris deputāu vairāk vai mazāk. Ja jau būtu tāda 'pareizā' partija, tad tak koalīcijā ar citām neietu, sēdētu opozīcijā un gaidītu savu kārtu. Bet tā tak nav, visiem gribās būt pie teikšanas. Vai maz tāda koalīcija bez NA vai pārbrendotajiem ZZS vispār ir bijusi? -
Runāšu par sevi - neko stūrēt nedrīkstu, jo, kā darbā priekšniece atzina, es esot bērna prātā. Pat darba auto man nedod braukt uz objektu, vienmēr ir šoferis līdzi. Tomēr filozofēt ir vēlme, tāpēc vienmēr atbildu priekšniecei ar citātu no Rakstiem - esiet kā bērni, un jūs iemantosiet debesu valstību! -
Vectēvam tad jau to klausītāju bija tā pamazāk; Suns, kaķis, cūka, govs , aita un daži savas saimes divkājainie. Vēl žīds, kurš viņu kādreiz apčakarējis ar māla podiem.😀 Tagad jau katrs var pļū@tīt nonstopā. -
Tāpēc, ka "vectēvs teica, ko dzirdējis no sava vectēva - mazdēļiņ, nedari dzīvē divas lietas - neej politikā un nepinies ar žīdiem" -
Blin, bet kāpēc jūs visi, vīri spēka gados, politiskie filozofi, paši neesat Latvijas politikā, vai pie ražošanas stūres, vai stūrējat savu biznesu? 😀 -
Bij, bij tādi tipāži, labi ka prom - vienam patika palidināties neadekvāti un stāstīt ka naudas ir tik daudz kā nekad un otrai intrigas shēmot un pa glauno karaliski vīnu padzert ar omāriem VIP zālē. -
Tā vairs nav, skatos jaunos, cik nu bieži atceros, nedēļā reizi toč. -
Nevis Kariņš ar Eviku, bet Vienotība
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-