oo paldies man bija kau kads @hello.lv epasts pipec paldies adminam kas to man pateica, bet nu tas neatrisina saziņas problēmu, es pirms gada jau te reģistrējos kā jauns lietotājs un pēc gada mani apstiprina un tikai tad kad te sāku rakstīt atrodu savu aizmirsto epastu? 😅
Jā, ar Piena kombinātu pilnīgas briesmas, Honkongas holdinga vietā par īpašnieku kļūs igauņu, ak vai kādas šausmas..
Troksnis tāds, it kā nagaba letiņu zemniekam pēdējo gotiņu nopērk
Un pirms tam tas bijis rašisteļu pārvaldīts uzņēmums.
Ko tur daudz domāt:
Utt.
https://www.lsm.lv/raksts/zinas/latvija/azartspelu-lobijs-politika-ziedojumi-partijam-tagad-ir-retums-mekle-citus-celus.a277395/
https://rebaltica.lv/2024/04/aploksne-bankomats-partija-knab-izbeigtas-latvijas-attistibai-lietas-rada-nelikumigas-finansesanas-shemu/
Neapšaubāmi, kā materiāls - teicams piedāvājums. Nesen biju izdevīgajā topikā iemetis ozola dēļu čupas par sviestmaizi piedāvājumu vai tik ne no tās pašas Ūtrupes. Bet nosaukt bluķi par krēslu !
Ir veči, kas no visādiem celmiem, saknēm, māzeriem, līkiem stumbriem un zariem veido super lietas. Te ir ozola celms. Ja nav puvis vai kā citādi bojāts, par tik smieklīgu cenu pircējs atradīsies.
Domājot uz rinķi, par kuru partiju tad lai balso, esmu saprati, ka itkā varētu balsot par “Latvijas attīstībai”, bet neticu, ka viņi pārvarēs 5% slieksni.
Ko biedri domā par “Latvijas attīstībai”?
To es saprotu ka abi ir kopā un abi kopā kļūs kopā ar igauņu svaigpienu. Ne vienam, ne otram turpmāk piens nav jāpērk, jo tas jau ir automātiski. Igauņi iegūst pilnu procesu, no govs līdz tetrapakai. Kur turpmāk paliks Latvijas piens kas pie šiem nonāk, abiem kopā vai atsevišķi, kāda vispār starpība?
Ja tā ir piegāde, tad jā, bet ja tu ar bērnu ratiem tieši tajā minūtē ej garām? Un ja Kumārs ir noparkojies pie kebabnīcas paņemt pasūtījumu, tad var būt ilgāk, varbūt kebabs vēl nav gatavs, varbūt čillo un gaida nākamo.
Ja paleti, tad varbūt arī uzpīpās, bet ja Janka stūrē barboras/rimika busu, tad nebūs ilgāk kā Kumārs ar kebabu.
Nu bet tas jau apliecina neobjektīvu Ticību un Pārliecību par to, ka ir spitalīgie portāli un ja nepamani ka esi tādā ieklīdis, izrādās ka info un fakti ir derīgi. Tas kā ar aklajiem testiem par garšām mūziku utt.
Nemaz nemēģināšu kaut ko stāstīt. Bet īsumā, Valmiera un RPK pienu iepērk kopā, jo viņi ir kopā; Valmiera ir RPK "meita".
viņa piegāde objektīvi patiešām būs minūti-divas ilga. Janka vēl uzpīpās, pirms paleti ar wc papīru uz drogām sanesīs.
Kritika vietā, es gan neteiktu divkosība bet nekonsekvence noteikti, pats jau attapos un nākamo linku par Martu vaļā nevēru. Kopē pats, ja gribi lai lasu. 💁🏻♂️
Man ir mazliet citādi novērojumi - piegādes busi cenšas parkoties saprātīgi, un tiem pie stūres būs Jānis vai Saša. Bet Hyundai Getz ar vienu degošu lukturi, čīkstošu ģeneratora siksnu un kartonu viena stikla vietā, tas būs Kumārs ar zaļu somu, un viņš būs noparkojies… oriģināli.