Atcerēties reģistrācijas datus un ielogoties, izmantojot tos. neviens nav padomājis ka 2006 nevajadzēja e-pasta loginus vajadzes? es ļoti ļoti vēlētos noskaidrot kā it forumā kurā jau 20 gadus esmu atgūt manu profilu? Vienu brīdi es bijis ''Lameriz'' ar paroli un tad nekas, tā pat kā spokiem.lv visi mani gada raksti.
Man vienreiz tieši tā iedeva kad biju aizmirsis paroli un no jaunā profila uzrakstīju nosaucot IP adreses un OS un pārlūkus no kādiem iepriekš biju nācis.
Cik tad bija jāgaida? Tas varētu būt ieviests kā līdzeklis spambotu apkarošanai.
Es biju spoki.lv vairākārt gada radītājs pirms šitā hujņa sākās. tagad visss glabājat mani Raiņa priedēs! visur mani atraida un ienīst. kuš klusums dramatiska pauze eju tālāk
Zini, man sāk likties, ka pat Dombrava būtu labāks premjers. “Labāks” tādā nozīmē kā “mazāks ļaunums”. Viņš varbūt kādu nieku nejauši salaistu dēlī, bet viņš nav tāds slīpēts blēdis un nedadomātos izmuhļīt, piemēram, šo.
Sveiks brāl, kāds prieks redzēt tevi atpakaļ! Kā man pietrūka tavu postu! 🥹
Es tevi tā saprotu, pats knapi atcerējos epastu ar kuru te esmu reģistrējies! 🥵
Ko ko darīt?
Neko nedarīt. Rail Baltiku tāpat turpinās celt, tik lēnāk.
AirBaltikam tāpat iedos naudu. Ja vien pats nebankrotēs, vai izdomās veidu kā izdīvot.
Patreizējais RPK īpašnieks ir investīciju fonds kuru peļņa parasti ir starpība starp pirkt kad lēti un pārdot kad dārgi, ne tik daudz tā darbība. Kas gan arī ir svarīgi, jo ietekmē tā vērtību.
Vienkārši būs sagaidījuši īsto brīdi, pircējs liels igauņu piena ražotājs bez savām pārstrādes jaudām, un ja padomā tomēr ir par ko līksmot igauņiem. Ja piena ražotājs pērk pārstrādi loģiski ka pārstrāde pienu vairs nepirks, bet pārstrādās savu, un Kārums pa faktu tiešām sanāk igauņu, lai arī latviešu papīrītī.