Sveiks brāl, kāds prieks redzēt tevi atpakaļ! Kā man pietrūka tavu postu! 🥹
Es tevi tā saprotu, pats knapi atcerējos epastu ar kuru te esmu reģistrējies! 🥵
Ko ko darīt?
Neko nedarīt. Rail Baltiku tāpat turpinās celt, tik lēnāk.
AirBaltikam tāpat iedos naudu. Ja vien pats nebankrotēs, vai izdomās veidu kā izdīvot.
Patreizējais RPK īpašnieks ir investīciju fonds kuru peļņa parasti ir starpība starp pirkt kad lēti un pārdot kad dārgi, ne tik daudz tā darbība. Kas gan arī ir svarīgi, jo ietekmē tā vērtību.
Vienkārši būs sagaidījuši īsto brīdi, pircējs liels igauņu piena ražotājs bez savām pārstrādes jaudām, un ja padomā tomēr ir par ko līksmot igauņiem. Ja piena ražotājs pērk pārstrādi loģiski ka pārstrāde pienu vairs nepirks, bet pārstrādās savu, un Kārums pa faktu tiešām sanāk igauņu, lai arī latviešu papīrītī.
Jā, Andri, Tu tikko Ameriku atklāji.
Šausmīgi, vai ne? Pēc tam drūmos pagrabos ar moku ratiem fonā tiks stādīti saraksti, kurš un cik reizes ir skatījies tās deklarācijas.
Kulbergs grib ierobežot tautas pieeju datiem par tiem, kas ir pie siles
https://www.tvnet.lv/8531147/kulbergs-rosina-ieviest-autentificesanos-piekluvei-valsts-amatpersonu-deklaracijam
Abi, supergudrinieki, 🤣 patiniet atpakaļ šo pašu tēmu un palasiet - "viņi tak nodokļus maksā, tur daudziem cilvēkiem darbu dod un tie cilvēki arī nodokļus maksā un piesaista ... bla, bla, bla".
Bet tagad daudziem atkal ir slikti.... Nu tad kādu darbību jūs, konkrēti jūs abi supersaprāti, gaidījāt? Padalieties ar savu viedumu.
A bet vot šo gan nepateiks. Jo to jardu vienkārši nav. Tāpat kā nav naudas RB.
Tā kā savu profilu, reģistrēju 2006 gadā un viss ko atceros bija niks un parole, bet jau 2 gadus nevaru ieiet savā profilā, kopš ieviesa boot sistemu, ka vajag ar epastu ieiet un man tāds bija 2006. gadā, laikam, bet ko tagad neatceros un diez vai vēl vispār pat tas ēksistē. Pat mēģinot sazināties ar adminiem ir mistika, pat reģistrēt jaunu profilu prasa gadus!?? Pipec. Kur lai vēl savas mistiskās problēmas izgāžu, ja ne te? 😂 Kā lai atgriežos atpakaļ pie sava ''Lameriz'' profila? Tik daudz jauna, ko izstāstīt pa 2 gadiem.
Piekrītu, ka peļņu "uzrādīt" zaudējumos ir goda lieta🤣, bet no zaudējumiem uztaisīt peļņu... ja nu lai apsiptu potenciālos investorus. Bet tas noteikti nestrādā ilgtermiņā.