Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   20 biedri, 0 Anonīmi, 1050 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• osscar
    • Lietotajs93
    • INTRASERVERNET
    • hero
    • kicker
    • maize
    • DeKrumba
    • versatile
    • sounDDesign
    • spitaligais
    • Eraserz
    • kaads
    • base7
    • ju
    • e = d
    • klarbiks
    • Racer
    • Daiļais
    • Knaabis
    • AndrisBB
  • Biedru statistika

28223
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• versatile
      Šis nu ir konkrēti JV/Pro garā, kur līgums nodrošina kiberdrošību. Liekas, vēl absurdāks teksts par līgumu dzirdēts tikai toreiz, kad kaut kāds apgalvoja, ka mums nevajag savu gāzes termināli, jo ir noslēgts līgums ar leišiem par gāzes piegādi, tai skaitā, stundā x  Bet tur vismaz, ja līgums izdrukāts un normāla garuma, kādu laiku varētu sildīties, dedzinot pašu līgumu. Ar kiberdrošību švakāk.   Un "darbinieks privāti sarakstījies" arī ir interesants formulējums. Darbinieks var privāti sarakstīties ar ģimeni vai boot forumā, nevis sarakstē ar citu iestādi. Tas skaidrojums velk uz to, ka, ja sarakste nav reģistrēta sistēma, tad sarakstes nav bijis - praksē vienkārši tupa birokrātija, ar 40 vīzētājiem, kur beigās neviens ne par ko neatbild. 
    • Racer
      Tur jau pamatproblēma bij komunikācijā ar CERT, kur kaut kāds darbinieks privāti bij sarakstījies un nenoslēdza līgumu. Lai gan - varbūt bija informējis valdi un tā pasūtīja certu.
    • versatile
      Nu tie jau tet sanāk tā kā.  Bet izlikties, ka ir iespējams jebkuru publisku sistēmu padarīt neuzlaužamu (un, attiecīgi, to prasīt no amatpersonām) ir valkāt akurāt tādas pašas klapītes, kā tiem, kas izliekas, ka RB pālis Daugavā ir normāla projekta gaita, utt.   Amatpersonas var atbildēt par: IT drošības organizēšanu (pirmsšķietami liekas, ka ir izdarīts -> līgums ar TET, kuram nu kompetencei tā kā būtu jābūt) un lietām, kas tika darītas pēc incidenta atklāšanās.    Teiksim, ja man mājai lej pamatus, un es zinu, ka projektā ir viena betona marka, es, kā nespeciālists, "ar aci" neredzēšu, ir tāda vai cita. Es varu paprasīt dokumentus, es varu pieaicināt ekspertus ar attiecīgām zināšanām uz procesa vadību vai ekspertīzi post factum. Bet, ja uz pieaicināšanas brīdi viss ir kārtībā un kļūda rodas citā procesa stadijā, kad eksperts nav klātesošs, piemēram, tad man īsti nav variantu procesa kontrolei. Tāds sīkums, ka AS = JZZS
    • Racer
      Gaidām, ka Replay būs kaut kādi uzlabojumi un varbūt pat aplikācija Smart TV. Te skrīnšots no manas sarakstes dažu gadu garumā.
    • e = d
      Normāls ministrs nozarē arī prasa no pizdjukiem atbildību beidzot. Ne kā zaglīgais zemnieks piesedz savējos korupcijas brāļus. 
    • AndrisBB
      Nevar jau riskēt, ņem ko var, maz jau ticams ka nākamā koalīcija būs tāda pati.
    • versatile
      Nu ko, pirms vēlēšanām kāds superīgs jaunu vakanču birums augstos, atbildīgos amatos, premjera sirdij tuvā nozarē... Interesanti.
    • versatile
      Tas jau loģiski. Reklāmisti veido slavas dziesmas tiem, kas par to maksā. Attiecīgi... Vienīgā atšķirība, ka parasti tās dzied citi, tagad - pats.
    • osscar
      https://www.ss.lv/msg/lv/transport/bycycles/classical-ordinary/bkmbbg.html#photo-1   interesanta sistēma un pārslēdžeji kā vecajiem automātiem ir gan IGH gan klasiskais pārslēdzējs. baigais aparāts ar cromo rāmi
    • Racer
      Noklausījos, braucot Vivi. Gudrs puika un daudzas domas jēdzīgas, bet baigais manipulators un faktiski visu pakāsis dēļ savām atkarībām. Attiecīgi šobrīd dzīvo tikai no Aināra naudas, rūpīgi piedomā ko teikt un nav neatkarīgs savā domāšanā.
    • AndrisBB
      Vaitad džigitam jābūt lai aitas ņemtu priekšā? UK tautas folklorā ar to 'tradicionāli' nodarbojas velsieši, mazliet tālāk jaunzeilandieši. Jeb, kur aitas, tur tradīcijas. 😂 Tapēc jau vesiešus sauc par 'sheepshaggers'. Pat aliņš ir.  
    • AndrisBB
      Tur tak visi pārģērbušies pēc paša brauciena. Vai tas vispār ir pirms. Maz ticams ka tik svaigi pēc brauciena izskatītos 😂
    • jacobs
      Esi vienkāršāks, tuvāks tautai un cilvēki arī pasmaidīs.😉 Pirmo neuztvers mana paaudze, bet otro nesapratīs jaunākā paaudze.😀
    • AndrisBB
      Tas Velomaratons bij tikai pa Rīgu. Nekādi 270km. Notiek kopš astoņdesmit trešā gada, katru gadu apmēram maija beigās.    
    • ju
      Biju palaidis garām šo. Neesmu pārliecināts, ka man kaut kur ir iegādes dokumenti.
    • osscar
      Nu nez cik nobrauca lidz galam😆 ne ķiveres ne somas...askētiski...jauniete vēl mega platformenēs..un neviena šosejas/tūrista velo. Tie jau bija apritē vēl tajā laikā. Rockmachine toreiz laikam bija topčiks😝 udens pudeles ar tik dažiem...ir pat kaut kādi lukturīši. Alga cik bija toreiz 150-220 šķiet latiņos
    • 138
      Aita neuzrakstīs #metoo postu un zajavu! Bet visādi jau gadās, re, nupat tie zirgi taču paši nerakstīja.
    • 138
      Nez cik pīārisma, rakstīts “velomaratons Rīga - Viļņa 24h”, nopietns brauciens! Uz krekliem ir arī VIC (Velokurjers) logo, un viena no personām izskatās pēc viņu bosa. Velo, jā, tādi vienas algas. Bet mani izbrīna pusaudžu īpatsvars. Viņiem un viņām mammas un tēti ļāva mīt 270km!! Varat to iedomāties šodien?
    • 138
      Paldies! Lieliski, ka kaut kas tāds ir saglabājies! Jā, traka nauda, bet no otras puses, mūsdienās taču ne tikai oligarhi pērk velo par - ja attiecībā pret netto vidējo algu, 97 LVL = 137.44 EUR, tad šodien pret 1364 EUR tas ir 7.5k. Lai gan par 7.5k šodien var nopirkt ļoti nopietnu jebkādas disciplīnas sacīkšu velo, kāds tas Octane fx-3 ar savu STS, piedodiet, STX ne tuvu nav. Un šodien veikali velo par 7.5k diez vai stutē pret aprūsējušiem stabiem! Nez, šis Octane eksemplārs varētu būt saglabājies? Varbūt joprojām kādas Jūrmalas vai Baltezera villas garāžā krāj putekļus un tiek izkustināts reizi gadā? https://www.retrobike.co.uk/archive/1998-scott-catalogue.384/download Savukārt Intoxica esot maksājis 2800 $ / 2500 £. Eiropas Austrumu galā tādu diez vai pat A/A/A pirktu. Krievijas naftas magnāti un perzidenti - tie varētu. Esmu redzējis nullto gadu PR bildi, kur huilo kopā ar rūķi vizinās ar kaut kādiem velo ar XTR, bet šķiet tie pat nebija fs.   Un šādu vārdu es esmu redzējis! Santosu segments. Cik nez šitāds maksāja? Pusalgu?   Zināju, ka Nokia ražoja gumijas zābakus un televizorus, un zināju, ka Panasonic ražoja velo, bet Samsonite - nezināju!   Ak, šie rati! 😍   Savukārt šī bilde ir Elkorā. Pēc interjera spriežot, varētu būt Brīvības 88. Varbūt tajā laikā viņiem jau bija arī veikals pie Saktas, bijušās kafē Sigulda vietā, bet šķiet ka tur nevarētu būt tādas kolonnas un ka tur netirgoja velosipēdus.    
    • gits
      Tas veikals Berga bazārā bija jau pagājušā gadsimta 80jos gados. Tur man vecāki 85. gadā velo pirka.
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...