Jump to content
  • Tēmu lasa   0 biedri

• No registered users viewing this page.
  • Kas ir tiešsaistē   14 biedri, 1 Anonīmi, 2398 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)

• Dils
    • Racer
    • Zin...
    • _dunduks_
    • AndrisBB
    • Stepselis
    • Miervaldis Sarkanabols
    • Athlons
    • 138
    • PC_RAT
    • biomass979
    • Dzintarnieks
    • Aigars
    • binary
  • Biedru statistika

28201
    Kopā biedri
    25790
    Bieži tiešsaistē
    gits
    Newest Member
    gits
    Pievienojies
  • Jaunākie Ieraksti

• Racer
      Tā tak veca ziņa, viss plūst un mainās. Apbrīnoju tos pamuļķus kas tirgo kastes ar kādu no nelegāliem IPTV servisiem, kur vēl iekšā ir aizliegtie kanāli. 2025. gada 16. oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3. biroja 1. nodaļā tika uzsākts kriminālprocess Tā tak veca ziņa, viss plūst un mainās. Apbrīnoju tos pamuļķus kas tirgo kastes ar kādu no nelegāliem IPTV servisiem, kur vēl iekšā ir aizliegtie kanāli. 2025. gada 16. oktobrī Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes 3. biroja 1. nodaļā tika uzsākts kriminālprocess
    • Racer
      Esi uzķēris. Bet! Lsms tevi atšūs, ka viņi ir objektīvi un ieklemmēs kā AndrisBB uz to, ka Dombrava pajolis, ka vispār sūtīja vēstuli un noairēs to, ka paši izplatīja baumas. Un Rebaltica veiks izpēti un apstiprinās ka tas ir uzbrukums neatkarīgajam sabiedriskajam medijam ar mērķi pacelt naciķu un Dombravas akcijas.  P.S. Šodien Krustpunktā Aidis mazliet pieklusa par šo un neiztirzāja, jo saprata, ka nebūs labi.  
    • biomass979
      Trulallā trulallā nu ar truli jabraukā!😄 Cirvju bars,Tad jau  Androīda TV,telefonus lai aizliedz un valsts drošibu apdraud esošā valdība!Lai klāpē ciet to biznsu kas saucās internets!
    • binary
      Šodien uzrāvos uz pārsteiguma - Rīgas robežas zīme pie A7 Rimi pārvietota par kādiem, šķiet, 550-600m Mūkusalas apļa virzienā. Ja agrāk "Rīga beidzās" aiz A7 Rimi, tad tagad jau gaisa pārvada galā.
    • Aigars
      Šeit vēl abi diezgan jauniņi. 🙂    
    • Tuubijs
      Nevis satiksme, bet ceļi ir mazliet labāki un ir divjoslu ceļi uz katru pusi. Tallinā lielāks bardaks nekā Rīgā ar auto. 4. bānis aiz Pārnu ir galvas sāpes ar saviem remontiem, skrupolozi 2.5m platums atstāts uz abām pusēm. Par tiem lv numuriem iKauņos - brīžam viņu ir vairāk nekā pašu ēsti bojs. Kur viņi visur brauc - tiec nu gudrs.
    • Gestapo
      Jap, arī izbraucu Tallinu un atpakaļ, pāris reizes ielija siltums sirdī, ar domu "nu re, arī igauņi brauc kā lohi", bet tad ieraugi, ka tie ir LV numuri
    • M@R$$
      Kāpēc es te joprojām lienu lai strīdētos ar kaut kādu vecu, marazmu pārņemtu, dīvaiņi? Ej un saproti...
    • Jurkins
      Nopietni? Mēs nezinam, cik ir palikušas.  Un internāta gudrinieki arī nezina.
    • Aigars
    • Aigars
      Pašlaik ASV ir palikušas ap 800 Patriot raķetes. Laik saražotu vajadzīgo daudzumu vajadzēs vismaz 3 gadus.
    • Jurkins
      Pļa, kāds Tu tomēr esi slims cilvēks. 🤣🤣🤣 Es hujeju! Nu kur var būt šitāds totāls dolbajobs.🤣 p.s. nē, nevis slims cilvēks bet d a u n i s.
    • M@R$$
      Ko, ieraudzīji savus elkus? Nu gadās, gadās, kad dzīvo smagā vēsturē...Kam negadās....
    • base7
      Kādu laiku atpakaļ pieminēju Vācijas FTA kanālu "MDR" (19.2E) kurš nedēļas nogalēs piedāvā šlāgerkoncertus.  Vēl mūzikas programmas piektdienās piedāvā "RBB Berlin" (FTA, 19.2E) un "SR Fernsehen" (FTA, 19.2E, sestdienās).
    • Jurkins
      Tikko pavīdēja ziņa, ka ASV esot apstirprinājusi 5250 patriot un thaad raķešu pārdošanu Persijas līča valstīm... Laipni lūdzam realitātē... "Ukraina ir pasaules centrs un kādu baigi interesē". Varenā Eiropa pīpē gaitenī... Aigar, nu beidz... pis kādu, kas notika 14. gadā. 26. gadā krievānija ražo vairākus simtus balistikas mēnesī, bet Ukraina....
    • Aigars
      Vēl līdz 2014. gadam ukraiņu speciālisti uz līguma pamata veica Krievijas stratēģisko kodolraķešu tehnisko apkopi un to ekspluatācijas termiņu pagarināšanu. Šeit ir galvenie fakti, kas izskaidro šo situāciju: Vēsturiskais mantojums: Padomju Savienības laikā liela daļa stratēģisko starpkontinentālo ballistisko raķešu tika projektētas un ražotas Ukrainā. Galvenie pētniecības un ražošanas centri bija konstruktoru birojs "Južnoje" (Pivdenne) un mašīnbūves rūpnīca "Južmaš" (Pivdenmaš) Dņipro pilsētā, kā arī uzņēmums "Hartron" Harkivā, kas izstrādāja raķešu vadības sistēmas. SS-18 "Satan" (R-36M): Viena no pazīstamākajām Ukrainā radītajām un ražotajām raķetēm ir R-36M, ko NATO klasifikācijā dēvē par SS-18 Satan (Satans). Šīs raķetes ilgstoši veidoja Krievijas stratēģisko kodolspēku kodolu un bija vienas no smagākajām un jaudīgākajām starpkontinentālajām ballistiskajām raķetēm pasaulē, kas paredzētas masīviem kodoltriecieniem. Apkopes un autoruzraudzības līgumi: Pēc PSRS sabrukuma raķetes palika Krievijas bruņojumā, taču to intelektuālais īpašums, tehniskā dokumentācija un augstākā līmeņa inženieru bāze atradās Ukrainā. Tā kā šādiem stratēģiskiem ieročiem ir nepieciešama regulāra un ārkārtīgi precīza autoruzraudzība, garantijas apkalpošana un nolietojuma pārbaudes, Krievijas Aizsardzības ministrija un stratēģiskais raķešu karaspēks slēdza oficiālus uzturēšanas līgumus ar Ukrainas uzņēmumiem. Ukraiņu inženieri regulāri devās komandējumos uz Krievijas raķešu šahtām un bāzēm, lai veiktu tehniskās apkopes darbus. Sadarbības pārtraukšana: Šī militāri tehniskā sadarbība bija ļoti pragmatiska un turpinājās gadiem ilgi, taču tā tika pilnībā pārtraukta 2014. gadā. Pēc tam, kad Krievija anektēja Krimu un uzsāka karadarbību Donbasā, Ukraina pieņēma lēmumu pilnībā aizliegt jebkādu militāri tehnisko sadarbību ar agresorvalsti. Līdz ar to Ukrainas speciālisti nekavējoties pārtrauca apkalpot Krievijas kodolarsenālu.
    • Jurkins
      Bļin!!! Man tā dzesma patika labāk, kamēr nebiju redzējis video... Nu kāpēc tā vajadzēja...😭
    • 138
      Nu, neražo Ukraina raķetes. Bet ukraiņu droni arī lido. Tālu. Un tad vēl tie, kas peld. Tie peld.
    • Jurkins
      Ar katru dienu es aizvien vairāk pārliecinos, ka neviens ne vella nezin, kas tur notiek. Katru dienu uz krieviju "lido" 350-400 ukraiņu droni, krievija katru dienu notriec ap 1000, bet kaut kur trāpa kādi pārdesmit. Vangošu, ka krietnu skaitu "palaiž" virtuāli, krievi apmēram tikpat virtuāli notriec... visiem labi, naudiņa ripo.  Jau kara sākumā brīnījos... ja man ir 200 balistiskās raķetes (un katru mēnesi 100 saražojas) ... ko es (no dīvāna) daru - masīvi maucu pa vienu...dažiem mērķiem. Nu jā, ko es te no dīvāna. Ja man ir 400 droni dienā... ko es daru no dīvāna - maucu pa dažiem mērķiem, pārslogoju pga un nonesu visu, kas tur ir... vai izkliedēju visu plānā slāni pa superlielu teritoriju... nu ko es te no dīvāna. edit: ja masīvi mauc pa dažiem mērķiem, pārslogo pga.... tad ir jābūt rezultātam nevis viens dūmu mutulis virs vienas naftas pārstrādes kolonas, bet degoši hektāri.  Bet nu laikam jau tur situācija ir tāda, ka dzelzsrūdas un graudu eksports no Ukrainas ir nokrities līdz turpat nullei. Jo krievu raķetes, jopcik, arī lido. Un Ukrainas noliktavas un DUS tiek tilpat masīvi nonestas kā krievijā. Tikai ar vienu nelielu atšķirību - krievi mēnesī saražo vairākus simtus kinžalu, kalibru, cirkonu, x-69  un citu efektīvu lietiņu, bet Ukraina mediju telpā ražo flamingus burtiski masveidā.  Jā, un vēl. Izrādās, viss atkarīgs no patriotiem. Eiropa pa šo laiku nav spējusi organizēt savu vienīgo pretbalistiku  - aster 30 masveidīgu ražošanu. Nu ko? Toties ir iekļāvuši un integrējuši nenosakāmu skaitu dvieļu un ruberoīdu. 
    • Aigars
  • Foruma statistika

• Kopā tēmu
      102k
    • Kopā ierakstu
      1.5m
  • Izveidot jaunu...