-
Tēmu lasa 0 biedri
- No registered users viewing this page.
-
Kas ir tiešsaistē 0 biedri, 2 Anonīmi, 812 viesi (Skatīt pilnu sarakstu)
- There are no registered users currently online
-
Biedru statistika
28200
Kopā biedri25790
Bieži tiešsaistēNewest Member
gits
Pievienojies
-
Jaunākie Ieraksti
-
Cik var saprast tagad ir vairs pieejamas tikai Fuck3 ?🤣 -
-
-
Paskaidroju - tai laikā bij sunaini ar inglišu un dīdžejam teica - eu uzliec Jominol, saklausot kaut ko un apmēram pasakot. Tā bij Status Quo - In The Army Now -
-
Kā tieši var uzbrukt ar patriotu? Vai ienaidnieka lidaparātu, kuri lido bombardēt tevi, notriekšana virs ienaidnieka teritorijas ir uzbrukums? Protams, mēs kā dīvāna eksperti varam te kreņķēties, cik gudri ir vilkt patriotus tuvu frontes līnijai, ja tā tiešām ir noticis. Bet tomēr riskēšu apgalvot, ka pac-3, kuri strādā pret balistiku, diezin vai tika vilkti uz fronti. -
Ehh, mūsu tolerance ir aizgājusi sviestā. Tagad vairs noteikti šādu seriālu neatļautu, it sevišķi ar tādu joku... -
-
-
-
-
-
Iznīcināšana nav darbība, bet mērķis un sekmīgs rezultāts. Uzbrukuma vai plašā mērogā ofensīvas sekas.
-
Es nekad nevienai dziesmai neesmu zinājis nosaukumu, tikai pirmās divas rindiņas -
Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma Polijas mūzikas kanālā "Vox Music TV" atkal pie klipiem redzams dziesmas izpildītājs un nosaukums. Visu šo laiku es un miljoniem poļu minējām dziesmu nosaukumus. -
Tad kā tieši patriots tika izmantots uzbrukumam krievijai? Tev tak ir fakti. Pretinieka iznīcinātāju vai raķešu iznīcināšana, kad šie mēģina uzbrukt, neskaitās uzbrukums -
Nu kādas civilās, pretinieka sasniedzamā gaisa telpa ir slēgta un tur tādām nav jābūt, lido tai ar līkumu. Jebkas kas kustas gaisā un ko neatpazīst kā "savs" ir pakļauts uzbrukumam. Jebkas!
-
SM vēlas atteikties no konkursa par maksas virszemes televīzijas pakalpojumu. Sikāk: https://www.tvnet.lv/8522722/sm-velas-atteikties-no-konkursa-par-maksas-virszemes-televizijas-pakalpojumu -
Ka vēl savādāk var izmantot uzbrukumam pret tiem, kas ir agresori, ja ne zeme-zeme. Ir kāda krievijas civilā lidmašīna nonesta ar patriotu vai kaut kāda militārā lidosta ar patriotu? -
Es jau neiesaku, saku ka arī tā var, ja briesmīgi gribās. Tad darbosies ar parastu standarta optisko kabeli.
-
-
Foruma statistika
-
Kopā tēmu102k
-
Kopā ierakstu1.5m
-